Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
В момента играе: опаааааа
Заглавие:
Публикувано на: 09 Май 2007 21:10

Nexus написа:
Normal realm - разликата е в Player vs player мелето :) в нормалните не можеш просто така да нападнеш някой от другата фракция. Зоните се делят на три групи - Horde, Alliance и Contested. В Contested можеш да нападнеш някой само ако той си е пуснал pvp mode-a ( става с /pvp ). Има там подробности но в общи линии е това. Ако си Horde и си в Alliance зона(каква е зоната пише над картата), всеки от алианса може да те напада и обратно но ти НЕ можеш да нападнеш пръв. Ако си Horde в Horde-зона и там има някой от алианса, ако не го нападаш той не може дори да те одраска. Ако го нападнеш - вече си почва самото пвп. Нормал риълмите са основно ако имаш намерение да висиш по инстанции(след TBC и като съсипаха масата инстанции не знам как стоят нещата). Ако искаш пвп има Battlegrounds / Arena.

PVP Realm - кой където го хванеш си е твой :lol: поне за мен там е задължително да съм с някакъв пвп билд на талантите щото иначе ще ми скъсат задника. Някой по близз форумите много на място сравни тези риълм-и с дивия запад :D не е особено забавно да не можеш да си минеш куеста щот има няколко алианс-а на същото място а ти си от ордата...И пак го има това че в Алианс-зона не можеш да нападаш ally-та ако си Horde и обратно.

Ок много ти благодаря надявам се един ден да играем заедно....Та другото което също не разбрах е за това с геройте от ордата и алианса как става номера да имас и от двете фракции и там подобни :)

Профил Skype

Заглавие:
Публикувано на: 09 Май 2007 21:24

Ignatio Mobius написа:
Nexus написа:
Normal realm - разликата е в Player vs player мелето :) в нормалните не можеш просто така да нападнеш някой от другата фракция. Зоните се делят на три групи - Horde, Alliance и Contested. В Contested можеш да нападнеш някой само ако той си е пуснал pvp mode-a ( става с /pvp ). Има там подробности но в общи линии е това. Ако си Horde и си в Alliance зона(каква е зоната пише над картата), всеки от алианса може да те напада и обратно но ти НЕ можеш да нападнеш пръв. Ако си Horde в Horde-зона и там има някой от алианса, ако не го нападаш той не може дори да те одраска. Ако го нападнеш - вече си почва самото пвп. Нормал риълмите са основно ако имаш намерение да висиш по инстанции(след TBC и като съсипаха масата инстанции не знам как стоят нещата). Ако искаш пвп има Battlegrounds / Arena.

PVP Realm - кой където го хванеш си е твой :lol: поне за мен там е задължително да съм с някакъв пвп билд на талантите щото иначе ще ми скъсат задника. Някой по близз форумите много на място сравни тези риълм-и с дивия запад :D не е особено забавно да не можеш да си минеш куеста щот има няколко алианс-а на същото място а ти си от ордата...И пак го има това че в Алианс-зона не можеш да нападаш ally-та ако си Horde и обратно.

Ок много ти благодаря надявам се един ден да играем заедно....Та другото което също не разбрах е за това с геройте от ордата и алианса как става номера да имас и от двете фракции и там подобни :)

Като си платиш два акаунта...

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 09 Май 2007 21:29

Хващаш Horde щот близард ги преебаха повече и .. важна е идеята :wink: и забравяш за алианса :twisted: аа и забравяш за Blood Elf-ите :evil: :x .... :wink: Аз от алианса признавам само Драенеите и малко хюмън но малко..

pwnd

Профил ICQ Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 10 Май 2007 07:44

Nexus написа:
Хващаш Horde щот близард ги преебаха повече и .. важна е идеята :wink: и забравяш за алианса :twisted: аа и забравяш за Blood Elf-ите :evil: :x .... :wink: Аз от алианса признавам само Драенеите и малко хюмън но малко..

В смисъл ще мога да играя и с двете фракции ???

Профил Skype

Eroguro Lolies FTW!
Аватар
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
Заглавие:
Публикувано на: 10 Май 2007 08:13

Рано пиле, рано пее! :lol:

Serious Sam написа:
Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...

Цитат:
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 10 Май 2007 08:56

The Chameleon написа:
Рано пиле, рано пее! :lol:

За ко не си в скайп

Профил Skype

Eroguro Lolies FTW!
Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 10 Май 2007 13:54

Щото бях на даскало може би ?

п.п. Стига флад. :О

Serious Sam написа:
Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...

Цитат:
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq

Профил WWW

Заглавие:
Публикувано на: 10 Май 2007 14:12

Nexus написа:
Почваш орда и гледаш как в първата ти зона се мъдрят 10 алианса, убивайки куестгивъри и npc-та, кацаш в Хилсбрад примерно и в момента в който кацнеш някакъв ?? левел те сваля с 1 изстрел и т.н. приятни неща.

Ако издържиш ужаса до левел 70 ще си нервно заболял.

http://en.wikipedia.org/wiki/Autism

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 10 Май 2007 14:27

Като не пипал никога УоУ я дайте некво по общо, генерално разяснение за какво става въпрос.

В смисъл общо зето колко кинта се дават? Купуваш играта и после плащаш всеки месец? Струва ли си да плащаш толкоз кинти?

Каква е горе-долу историята? Какви герои има? Трудно ли се играе? Готина ли е играта?

Като отговаряте имайте предвид че не съм се докосвал изобщо до света на Уаркрафт и единственото което знам е че има орки/елфи/джуджета и хора. Фентъзи жанра не харесвам особено много.

При все толкоз много хора говорят за УоУ че ми е интересно аджеба да я пробвам ли и струва ли си? Имайте и на предвид ще от куестове съм играл само Диабло 2 (плус експанжъна) и SW Knights of the old Republic 1 и 2. Тъй че не съм много запознат с този жанр също. Надявам се да съм се изразил ясно :wink: .

Профил

Eroguro Lolies FTW!
Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 10 Май 2007 16:58

http://www.worldofwarcraft.com/index.xml :wink:

Джони с удоволствие бих ти разправил за играта, но просто 10000 страници няма да ми стигнат , ако искам да съм доволен от инфото, което съм ти дал.. :lol:

Serious Sam написа:

Цитат:

Профил WWW

Аватар
В момента играе: LoL
Заглавие:
Публикувано на: 10 Май 2007 17:27

Цитат:
В смисъл общо зето колко кинта се дават? Купуваш играта и после плащаш всеки месец? Струва ли си да плащаш толкоз кинти?

Еми самата УоУ струва 40 кинта + 70 кинта за Burning Crusade + 52 кинта за пре пайд карта за 2 месеца ( ако не искаш пре пайд карта може и с кредитна карта ) , аз лично дадох 500 кинта за една година игра в официалните сървъри .

Профил

Eroguro Lolies FTW!
Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 11 Май 2007 11:57

Ем, евала :lol:

Поне се надявам да си си направил кефа.... Аз съм давал повече от 500 кинта за много по-безсмислени неща... :roll:

Serious Sam написа:

Цитат:

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 11 Май 2007 12:20

Ем, исках да му кажа колко ше му струва УоУ за 1 година :)

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 11 Май 2007 16:14

Доста пари викам аз, ма ако си заслужава...Бтв Хамелеоне много готини картинки в тоз сайт, много приятни за рисуване особено таз с два ъндеда прегръщайки се . :wink:

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 11 Май 2007 18:20

Johnny Rico написа:
Доста пари викам аз, ма ако си заслужава...
Еми не си заслужава,смисал иска твърде много време и средства.Ако ги имаш си я взимай.Ако не джиткай Rappelz много готина безплатна игра :)

Профил ICQ Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 11 Май 2007 18:31

Да наистина трябва да отделяш по 4+ часа на ден за да напраиш нещо на УоУ......пък и Rappelz не е толкова зле за безплатно ММО :wink:

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 20 Май 2007 14:05

Искам да попитам някой може ли да ми каже при кой level и как може да се превръща друида в WoW:TBC?Например в пантера?

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 20 Май 2007 14:09

blood_elfka написа:
Искам да попитам някой може ли да ми каже при кой level и как може да се превръща друида в WoW:TBC?Например в пантера?
10 левел е за мечка, 20 за котка, нататък не знам.

http://en.wikipedia.org/wiki/Autism

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 20 Май 2007 14:24

Steel написа:
blood_elfka написа:

А как става?В смисал аз сега сам 18 лвл и не знам как да го включа!Трябва ли да има някаква иконка или какво?

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 20 Май 2007 14:28

blood_elfka написа:
Steel написа:
blood_elfka написа:

А как става?В смисал аз сега сам 18 лвл и не знам как да го включа!Трябва ли да има някаква иконка или какво?
Трябва да го научиш от Друид Трейнъра. След тва ти се появява кота мечката-иконки и с тях сменяш формите...натам са травел на 30лвл, гарга на 68...

Профил ICQ Skype WWW
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com