Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: Dragon Age:Origins Публикувано на: 03 Дек 2009 20:23
Е тук вече трябва да помниш. Играта няма да ти поднесе всичко на тепсия, братле.
___________________________________ 私の拳は、死の出血!あなたの運命へようこそ!
|
|
|
|
|
Tiny
|
но с големо съ̀рце |
|
В момента играе: A dance with rogues
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age:Origins Публикувано на: 03 Дек 2009 20:26
Копеле, трябва да намалиш наркотиците Не са чак толкова много, че да не се помнят Иначе сериозно, води си бележки на листче или проверявай в журнала откъде си взимал куестове. Вторият начин не е препоръчителен
___________________________________ A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
|
|
|
|
|
iddqd
|
|
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age:Origins Публикувано на: 03 Дек 2009 20:33
Е то се появяват нови, поне картинките им да бяха различни то има еднакви картинки на пещери, на някви замъчена аз отде да знам каде точно съм бил. Горе в дясно ми е лагера ама той дори нензам къде е на карта. То на Балдурса по-лесно се ориентирах понеже там неможеше така да стигаш до региони без да си минал през даден, а тука изведнъж енда карта и ходи каде си щеш ебаси шока. Аз незнам откаде идвам камоли каде отивам и още повече каде трябва да отида. Ама то е яко, че кадето и да ходиш все нещо става.
___________________________________ Птеродактили пред него летят. И колесница им е луната червена.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age:Origins Публикувано на: 04 Дек 2009 00:41
Лагерът е там, където си ти Има много локации по стредата на картата, които са от някакви второстепенни куестове и мисля, че ако отидеш веднъж и изпълниш куеста потъмняват на картата и няма да те бъркат повече. Освен това като отидеш да изпълняваш главен куест (от тези за намиране на съюзници) и трябва да минеш през някакви подземия (подземия е общо казано, например куеста на елфите трябва да минеш през гората). След като изпълниш въпросния куест и тръгнеш пак по world map-a към следващия, подземията и гората, през която си минал ще ти се отбележат на картата за да може да ги посети по-бързо ако ти се наложи да ходиш пак там. Сигурно затова ти се вижда, че има много локаци, но доста от тях си ги посетил, просто не си отишъл до тях през world map-a, а през някоя съседна локация.
|
|
|
|
|
iddqd
|
|
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age:Origins Публикувано на: 04 Дек 2009 18:27
Значи нов въпрос. За тактиките когато искам да сложа някое умение което да се пуска веднага когато влеза в битка. Применро песента на барда или мод за стрелеца като aim или suppresing fire. Какво да дам? Применро дал съм да пуска бард сонга на Ally:any но това нензам кога става. Пък ако дам да пуска тези модове за стрелеца приемнро Enemy дали ще ги пуска изобщо? Също така искам да питам за тези action модове на стрелца ми само по 1 ли може да ми е кативен ендовременно?
___________________________________ Птеродактили пред него летят. И колесница им е луната червена.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age:Origins Публикувано на: 04 Дек 2009 19:46
Това, за което говориш, са Sustained уменията и се пускат когато в менюто за тактиките ги нагласиш на "Self: Any". Тогава ще ги пускат винаги когато влязат в битка.
|
|
|
|
|
maximalniq
|
|
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age:Origins Публикувано на: 05 Дек 2009 00:50
Къде в Lothering мога да си взема Flask ?
|
|
|
|
|
iddqd
|
|
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age:Origins Публикувано на: 05 Дек 2009 01:05
и аз искам да си купя много фласкове ама нензам откаде
|
|
|
|
|
VALEN7INVS
|
Цар |
|
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age:Origins Публикувано на: 05 Дек 2009 08:24
От ханджията.
___________________________________ QVOD·EST·SVPERIVS EST·SICVT QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age:Origins Публикувано на: 05 Дек 2009 17:16
Не мога да разбера, защо когато една игра е добра и всички, повтарям, всички го знаят, някои хора напук тръгват срещу стадото и я обявяват за "А, ми, ко да кажъ - добра е, ма аз съм сополив педераст и не ми хареса".
Същата ситуация е с английското списание Edge - докато мнозинството от медиите на запад се скъсват да хвалят DAO, те се направиха на интересни и й лепнаха 5/10, само защото контролите на XboX били трудни.
В цялата си статия просто се скъсват да критикуват абсолютно всички главни точки на играта, които я издигнаха на върха - а именно историята, диалозите, графиката, Мориган (!!!) и, абе, оставям го дотук. Схванахте.
Не казвам, че играта е абсолютната перфектност, знам, че има кусури. Но да пишеш за елитно списание на Острова и докато колегите ти й дават 8/10, 9/10 и на места - 10/10, ти да дадеш такава ниска оценка просто защото си разочарован, че на XBox не се играело, ми кофти пич - тя играта не е за конзоли поначало.
Жалко, че статиите вътре са анонимни, иначе щях да зная кого точно да нахраня.
И същевременно споменават, че не очаквали такъв провал от студиото, което ни е дало Mass Effect. Ъхъ, и това какъв аргумент е? Да сравняваш sci-fi игра с фентъзи?
Ах, ядосах се. Не защото човека си е казал мнението, нека не му харесва играта, въобще не ме бърка това. Яд ме е, че е дал такава ниска оценка, защото, както обобщава, играта наистина е добра, и за годините си на разработка, представлява шедьовър сам по себе си. Просто не му харесала XboX версията. Това причина ли е да намалиш оценката така драстично?
И това води до противоречие сам със себе си - уж играта добра и много готина, пък през цялата статия всичко било ужасно. Е ко праим?
|
|
|
|
|
maximalniq
|
|
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age:Origins Публикувано на: 05 Дек 2009 17:24
Заратущра написа: От ханджията. Кажи го на английски как се казва...
|
|
|
|
|
iddqd
|
|
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age:Origins Публикувано на: 05 Дек 2009 17:31
Е луд ли си аз на хбокса супер лесно я игаря. Особено с асасинката ми е супер яко с джоистика да им минавам зад гървбоете постоянно и да им стреифам наляво надясно.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age:Origins Публикувано на: 05 Дек 2009 17:46
За това се ядосвам, бе, брат - станало му трудно на човека и решил да я плюе. Ако го беше направил с конструктивен критицизъм, да не се беше изказвал толкова рязко - добре. Но в сегашния си вид статията изглежда по-скоро като мрънкането на пет-годишно дете за бонбони.
Жалко, че не мога да я сканирам да я видите. Барем щяхте да се посмеете хубаво.
|
|
|
|
|
DJ Cat
|
|
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age:Origins Публикувано на: 05 Дек 2009 17:49
По повод отворената тема за ревюто на Еdge,аз игра с по-култови персонажи от Мориган,Алистър даже джуджето,че и елфа не съм играл.Просто искат да са интересни и да насочат погледи към себе си.Историята не е супер оригинална и остроумна,но е разказана отлично,което е най-важното.Куестовете около лендсмита,са пълно лайно(и самия той разбира се),но на мен всичко останало ми хареса.Струва се да се преиграе,да се отключи всичко,да поемеш различни пътища на героите си и така нататък.Dragon Age ORIGINS,това с главните букви ми подсказва,че ще има продължения,които не ми се мисли до какви висоти ще достигне.Някъде прочетох,че някой от главните герой ще видим отново в продължение на играта. П.С Извода е,че ревюта се четат от 3те най-големи сайта в бранша(всички си ги знаем кои са )
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age:Origins Публикувано на: 05 Дек 2009 18:00
За xbox съм гледал само едно 15-20 минутно клипче и контролите наистина ми се видяха малко по-зле от на pc. Аз като играех и бях изключил тактиките и на всеки ход давах пауза и казвах на всеки какво да прави, а на xbox забелязах от клипчето, че при пауза можеш да кажеш само на 1 какво да прави и после паузата се маха. И май не може да се unzoom-ва(ама за това не съм сигурен) и на по-високите трудности е трудно да пуснеш aoe магия както трябва заради friendly fire. А това колко години е разработвана няма толкова голямо значение, защото работят в много големи екипи. Цитат: Историята не е супер оригинална и остроумна,но е разказана отлично,което е най-важното. х2
|
|
|
|
|
A.C.A.B
|
|
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age:Origins Публикувано на: 05 Дек 2009 18:05
DJ Cat написа: П.С Извода е,че ревюта се четат от 3те най-големи сайта в бранша(всички си ги знаем кои са ) и кои имаш предвид?
___________________________________ Бог създаде света! Бог създаде морето и земята! Бог създаде и теб, но явно и той прави грешки!
|
|
|
|
|
iddqd
|
|
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age:Origins Публикувано на: 05 Дек 2009 18:09
StoRmsE3ker не е така може да дадеш на всички в групата си какво да правят и после да махнеш паузата. Проблема е, че трябва да държин натиснат шифт през цялото време за да си в пауза което е типо щото изпушнеш ли копчето и почват да се бият. Но пък е по хубаво за хбокса като управляваш един герй щото си с джоистик и е някво по аркадно повече може да го упрявляваш. Иначе сега съм на дин мн дразнещ момент в Фейд дет се превръщам на сякакви мишки, големи и темподбни изруди. То има разни точки за сабиране и ме е яд да не изпусна някоя пък и нензам накаде да ходя. Та ставаше дума за пепелта на Антрасти дето я сех преид много време от друг куес та трябва да мина кулата на магиозниците за да оправя онова дете в замака за да испълня куеста с пепелта ли а?
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age:Origins Публикувано на: 05 Дек 2009 18:38
Пепелта я използваш, за да излекуваш бащата на детето, сега в кулата на маговете им помагаш да се оттърват от демоните, които са ги нападнали. Иначе относно онова прословуто ревю, автора завършва с "Под-титлата на играта подсказва за вероятно продължение. Това звучи по-скоро като заплаха, отколкото хитра реклама". Да съм в Лондон, че както ще му свия сърмите на тоя... Сега като се замисля, три часа път не са много...
|
|
|
|
|
iddqd
|
|
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age:Origins Публикувано на: 07 Дек 2009 13:47
Абе кой от 2 та дуарфа да подкрепя в дуарфския град? Единиа иска да мина на гова страна без дори да съм говорил с него и да се бия срещу другия, а другия нензам кво иска още.
|
|
|
|
|
Vermic
|
|
В момента играе: опаааааа
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age:Origins Публикувано на: 07 Дек 2009 14:24
Да те еба в глупака!Не дуарф бе тъпак!Джудже!Ти си невиди у тъпака.
___________________________________ Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|