Играта ще тръгне на комп дори от преди 10 години ( сега че ще е на вери лоу и соло с определено сечене си е друг въпрос ), иначе аз играя всичко на макс ( компа е на 4 години ) на :
Win XP 32-bit
3,25GB Ram ( 4 официално )
GeForce 9800 GT ( от тук ми идва проблема, картата е супер, но нещо не мога да слагам ъпдейти след 270.00.~~ което е на година / и нещо )
В мелетата се получават някакви забавяния за секунда и после забързвания за няколко, не знам кое е лаг, кое е проблем от драйверите ми, а и компа е на 4 години а съм сложил всичко на макс
Поради тази причина, не бих желал и да разбутвам допълнително видео картата за душевни оргазми
едит : а, и тъпи постове от сорта на омегата изобщо не ми се коментират, като спрямо 2ката играта кърти по всички параграфи на 200%; стига лакомия, стига простотия, играта е Pure Win.
edit 2 : и пак да спомена, на скрийншотове изглежда доста по-ръбата и грозна, но докато я разцъквате на 22 инча всичко на макс се изумявате от красотата на играта, то не е тревички, мъгла, рекички
дори скалистите стени из пещерите може да съзерцавате с кеф. Нека не забравяме, че това е и бетата, има поне още 2-3 месеца докато излезе; няма да имам капка съжаление при покупката на Collector's Edition-a, една от малкото игри, на които ще си заслужава цената
спрямо всичкия ми опит в бетата и отделно следенето на новини от официалния и фен сайтове, видях изключително много подобрения спрямо 2ката и трудно може да искаме повече от продължението на Диабло
12 санта, сичко друго е лакомия