Автор |
Съобщение |
Demonic
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 31 Мар 2007 01:33
WannaBe написа: Pileto написа: Steel написа: Demonic написа: Сега като вдигна още 1 ниво на шамана, мисля да си направя някакъв кастър, има ли кирия? Имам и туинк паладин 29 lv. И какъв предлагате, мейдж или уарлок? (става дума за кръвен елф)  Имах 28 BE lock, нечовешки скучно е  само дотиш фийрваш и пишеш /sleep. Ако питаш мен - мейдж. Ако пък питаш мен лок. Лока е мн ИМБА. Ма мн  Да и е 10 пъти по интересен от мага.Поне според мен де
Направих си Rogue. Сега е 12 ниво ! 
___________________________________ You are wrong, fucked, and overrated I think Im gonna be sick and its your fault Everyday its the same - I love, you hate! But I guess I dont fucking care any more... I'm betrayed! This is the end of everything!
|
|
|
|
 |
Pileto
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 31 Мар 2007 09:09
Demonic написа: WannaBe написа: Pileto написа: Steel написа: Demonic написа: Сега като вдигна още 1 ниво на шамана, мисля да си направя някакъв кастър, има ли кирия? Имам и туинк паладин 29 lv. И какъв предлагате, мейдж или уарлок? (става дума за кръвен елф)  Имах 28 BE lock, нечовешки скучно е  само дотиш фийрваш и пишеш /sleep. Ако питаш мен - мейдж. Ако пък питаш мен лок. Лока е мн ИМБА. Ма мн  Да и е 10 пъти по интересен от мага.Поне според мен де Направих си Rogue. Сега е 12 ниво ! 
В кой сървър си? 
___________________________________ Яко подписи...х
|
|
|
|
 |
Demonic
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 31 Мар 2007 11:00
Pileto написа: Demonic написа: WannaBe написа: Pileto написа: Steel написа: Demonic написа: Сега като вдигна още 1 ниво на шамана, мисля да си направя някакъв кастър, има ли кирия? Имам и туинк паладин 29 lv. И какъв предлагате, мейдж или уарлок? (става дума за кръвен елф)  Имах 28 BE lock, нечовешки скучно е  само дотиш фийрваш и пишеш /sleep. Ако питаш мен - мейдж. Ако пък питаш мен лок. Лока е мн ИМБА. Ма мн  Да и е 10 пъти по интересен от мага.Поне според мен де Направих си Rogue. Сега е 12 ниво !  В кой сървър си? 
Емерис.
___________________________________ You are wrong, fucked, and overrated I think Im gonna be sick and its your fault Everyday its the same - I love, you hate! But I guess I dont fucking care any more... I'm betrayed! This is the end of everything!
|
|
|
|
 |
Asriel
|
 |
В момента играе: GTA IV
|
|
Заглавие: Публикувано на: 31 Мар 2007 13:53
Аре бе, никой ли няма в Нептулон :>
А за стафа, взех му 150г
___________________________________ все аркадаши сме
Krieg
|
|
|
|
 |
WolfMan™
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 01 Апр 2007 08:51
Отскоро играя тази игра и има нещо което не ми ясно  Има някакви Talent Points - знам за какво служат, но незнам кога ги получавам. моля Ви кажете ми 
___________________________________ Are you ready... Тo take one step.. Out to the wild... To be a wild wolf.. Then, follow me..
|
|
|
|
 |
Shady
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 01 Апр 2007 10:55
WolfMan написа: Отскоро играя тази игра и има нещо което не ми ясно  Има някакви Talent Points - знам за какво служат, но незнам кога ги получавам. моля Ви кажете ми 
На 10 лвл е първия, после на всеки левел получваш по един.
ПП Прати едно ЛС какъв клас си и ще ти кажа с две думи какви таланти да пълниш за убиец, какви за сървайвър.....
___________________________________ Заповядай в Comics Bistro - мястото за български уеб-комикси
|
|
|
|
 |
DeViL
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 01 Апр 2007 11:05
Ние с Wolfman се знаем на живо и играем и двамата на WoW в един сървър той е Orc - Warrior а аз съм Troll - Mage
___________________________________ Пука ми, че ми дреме
|
|
|
|
 |
WolfMan™
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 01 Апр 2007 11:09
Shadow' написа: WolfMan написа: Отскоро играя тази игра и има нещо което не ми ясно  Има някакви Talent Points - знам за какво служат, но незнам кога ги получавам. моля Ви кажете ми  На 10 лвл е първия, после на всеки левел получваш по един. ПП Прати едно ЛС какъв клас си и ще ти кажа с две думи какви таланти да пълниш за убиец, какви за сървайвър.....
 Благодаря ти човек. Имам да черпя 
___________________________________ Are you ready... Тo take one step.. Out to the wild... To be a wild wolf.. Then, follow me..
|
|
|
|
 |
Siedun
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 04 Апр 2007 13:57
Може ли някой да ми даде линк за дл на мода Stunwatch.Трябва ми да бъде съвместим с последната версия на бц.Свалих няколко различни ,но никой не беше съвместим. 
___________________________________ "The game of catch has never been so fun"-inventor of the hand grenade
|
|
|
|
 |
DukeNukem
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 05 Апр 2007 22:40
Някой знае ли къде мога да науча да нося Plate на Blood Elf 70 lvl Paladin?
Ако може регион , град и т.н. подробно къде е.
И някой ако знае място където да падат добри предмети да свирука че моя е гол голеничък (да може да се тръгва там в Solo).
___________________________________ Чрез омраза ще живея, със омраза ще си спомням за нея, през омраза ще гледам как тя умира и върху тази омраза живота си ще изградя,докато по друга започна да тлея.
|
|
|
|
 |
Shady
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 05 Апр 2007 23:19
Lonely ArchAngel написа: Някой знае ли къде мога да науча да нося Plate на Blood Elf 70 lvl Paladin? Ако може регион , град и т.н. подробно къде е.
И някой ако знае място където да падат добри предмети да свирука че моя е гол голеничък (да може да се тръгва там в Solo).
Как точно си се добрал до 70 лвл без да носиш плейт армор? Трудна работа ми се вижда. А иначе от паладинския трейнър се учат тея работи, има в сяка една столица.
___________________________________ Заповядай в Comics Bistro - мястото за български уеб-комикси
|
|
|
|
 |
DukeNukem
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 05 Апр 2007 23:37
Shadow' написа: Lonely ArchAngel написа: Някой знае ли къде мога да науча да нося Plate на Blood Elf 70 lvl Paladin? Ако може регион , град и т.н. подробно къде е.
И някой ако знае място където да падат добри предмети да свирука че моя е гол голеничък (да може да се тръгва там в Solo). Как точно си се добрал до 70 лвл без да носиш плейт армор? Трудна работа ми се вижда. А иначе от паладинския трейнър се учат тея работи, има в сяка една столица.
Само 2 думи : Fun Server  (някакъв Troll Priest GM ме направи защото нямаше какво да прави)
Кажи по-точно защото представа си нямам.
В момента се намирам тук
___________________________________ Чрез омраза ще живея, със омраза ще си спомням за нея, през омраза ще гледам как тя умира и върху тази омраза живота си ще изградя,докато по друга започна да тлея.
|
|
|
|
 |
Pеnnywise9198
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 05 Апр 2007 23:38
_-DeViL-_ написа: Ние с Wolfman се знаем на живо и играем и двамата на WoW в един сървър той е Orc - Warrior а аз съм Troll - Mage
Много полезна информация
___________________________________ Тук долу всички се реем....
Fear of the dark,fear of the dark I have constant fear that something's always near Fear of the dark,fear of the dark I have a phobia that someone's always there
|
|
|
|
 |
Shady
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 06 Апр 2007 00:04
Lonely ArchAngel написа: Shadow' написа: Lonely ArchAngel написа: Някой знае ли къде мога да науча да нося Plate на Blood Elf 70 lvl Paladin? Ако може регион , град и т.н. подробно къде е.
И някой ако знае място където да падат добри предмети да свирука че моя е гол голеничък (да може да се тръгва там в Solo). Как точно си се добрал до 70 лвл без да носиш плейт армор? Трудна работа ми се вижда. А иначе от паладинския трейнър се учат тея работи, има в сяка една столица. Само 2 думи : Fun Server  (някакъв Troll Priest GM ме направи защото нямаше какво да прави) Кажи по-точно защото представа си нямам. В момента се намирам тук
Ами ако сървъра е пиратски (а той е) няма гаранция, че всико е там където трябва. Все пак ходи до Дъ Баренс, там има град наречен Огримар и в него трябва да има. Говори с някое НПЦ от охраната (яки грънвоте кръстосващи града) и питай за трейнър. Ако някой знае как точно става да помага, Бърнинг Крусейд не съм играл ама хич
|
|
|
|
 |
DeViL
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 08 Апр 2007 09:43
Сървър на WoW може ли да се направи или трябва да се плаща ? 
___________________________________ Пука ми, че ми дреме
|
|
|
|
 |
Pileto
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 08 Апр 2007 10:41
Cantodea написа: Аре бе, никой ли няма в Нептулон :> А за стафа, взех му 150г
E аз 
___________________________________ Яко подписи...х
|
|
|
|
 |
Scar
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 10 Апр 2007 22:24
Хора сички дето цъкате шамани знайте...РЕСТОТО е най доброто дърво за енд гейм...56 лвл е моя днес респекнах...жив човек не може да ме убие,най чудното е че нямам такъв зверски хиил гиър но пък кой ще се осмели да ми скочи като имам 2 инстант магии с 30 % шанс за интеръпт и ако си вкарам крит с хиил магия оп 1500 армор отгоре ми...РЕСТОТО Е ИСТИНАТА
___________________________________ I will stone you,stone you
Wrap my arms around you
I will stone you,stone you
My little halo
a.k.a SoaP
|
|
|
|
 |
Demonic
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 11 Апр 2007 01:05
Scar написа: Хора сички дето цъкате шамани знайте...РЕСТОТО е най доброто дърво за енд гейм...56 лвл е моя днес респекнах...жив човек не може да ме убие,най чудното е че нямам такъв зверски хиил гиър но пък кой ще се осмели да ми скочи като имам 2 инстант магии с 30 % шанс за интеръпт и ако си вкарам крит с хиил магия оп 1500 армор отгоре ми...РЕСТОТО Е ИСТИНАТА
Ето тук ме накара да напиша пост.. Как се вдига левел на restoration? По колко време убиваш един моб? Две минути? Аз на enhancement ги свалям от 10 до 20 сек. Вярно е, че можеш да се лекуваш по-бързо, но не можеш да се биеш както трябва. Лесно се оцелява.. Ок.. Ниво не се вдига като лечител, сине майчин. Вдигни 70, па тогава ми говори за рейдове etc. Не оставай в заблуда, играя с шаман повече от 2 години, откогато е излязла играта. Преди да излезе The Burning Crusade ходих по рейдове и бях в "процъфтяващи" гилдии като лечител. Бях за един ден на 69 ниво лечител, не можех да убия нищо както преди. Имам предмети, и то много добри. Ако трябва да бъдем честни, на твоето ниво с предметите, които имах, щях да те смажа, и то аз бях elemental. В момента съм enhancement с 21 точки в restoration. Имам и instant heal. То не е главно до предмети, ами до умения и скилс. Шаманът е за играчи с определени умения. Не казвам че аз съм най-добрият, напротив. Имам гилдия, която за момента ме иска с този билд. Можеш да ми го видиш ето тук.
|
|
|
|
 |
Asriel
|
 |
В момента играе: GTA IV
|
|
Заглавие: Публикувано на: 11 Апр 2007 12:00
Pileto написа: Cantodea написа: Аре бе, никой ли няма в Нептулон :> А за стафа, взех му 150г E аз 
Орда ли?
___________________________________ все аркадаши сме
Krieg
|
|
|
|
 |
Scar
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 11 Апр 2007 12:02
Demonic написа: Scar написа: Хора сички дето цъкате шамани знайте...РЕСТОТО е най доброто дърво за енд гейм...56 лвл е моя днес респекнах...жив човек не може да ме убие,най чудното е че нямам такъв зверски хиил гиър но пък кой ще се осмели да ми скочи като имам 2 инстант магии с 30 % шанс за интеръпт и ако си вкарам крит с хиил магия оп 1500 армор отгоре ми...РЕСТОТО Е ИСТИНАТА Ето тук ме накара да напиша пост.. Как се вдига левел на restoration? По колко време убиваш един моб? Две минути? Аз на enhancement ги свалям от 10 до 20 сек. Вярно е, че можеш да се лекуваш по-бързо, но не можеш да се биеш както трябва. Лесно се оцелява.. Ок.. Ниво не се вдига като лечител, сине майчин. Вдигни 70, па тогава ми говори за рейдове etc. Не оставай в заблуда, играя с шаман повече от 2 години, откогато е излязла играта. Преди да излезе The Burning Crusade ходих по рейдове и бях в "процъфтяващи" гилдии като лечител. Бях за един ден на 69 ниво лечител, не можех да убия нищо както преди. Имам предмети, и то много добри. Ако трябва да бъдем честни, на твоето ниво с предметите, които имах, щях да те смажа, и то аз бях elemental. В момента съм enhancement с 21 точки в restoration. Имам и instant heal. То не е главно до предмети, ами до умения и скилс. Шаманът е за играчи с определени умения. Не казвам че аз съм най-добрият, напротив. Имам гилдия, която за момента ме иска с този билд. Можеш да ми го видиш ето тук.Начи глей ся.Респекнах на ресто за да мога да влизам в групи че обикновено не ме пускат като енчнансмент под предлог че си имали достатъчно ДПС-ъри в групата.Аз също планирам да играя с тоя билд просто искам да си събера добър гиър за левела ми от БРД,лбрс и убрс и след това се връщам на енчансмент.Просто с рестото имаш по голям сървайвабилити в сравнение с другите развития затва ме кефи плюс тва няма нищо по яко от това да кастнеш ЕС на танка и да гледаш как трудно умира като се хелва на всеки 5 секунди.
___________________________________ I will stone you,stone you
Wrap my arms around you
I will stone you,stone you
My little halo
a.k.a SoaP
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|