Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие: Re: Guild Wars 2
Публикувано на: 05 Сеп 2012 11:30

Чудя се дали да я купувам... Не бях толкова голям ПвП фен в УоУ (от време на време някой БГ за фън), а ми се струва, че тази игра е базирана само на ПвП, което всъщност изглежда доста яко. И УоУ и Диабло 2 ги играех най-вече за гриндене на предмети, това ми беше целта и в двете игри - да съм най-добре гиърнът и не знам дали Guild Wars 2 ще ме задоволи в това отношение, а именно item grinding-a. Много съм раздвоен между Diablo 3 и Guild Wars 2... Коя да купя ?

Профил

Аватар
Публикувано на: 05 Сеп 2012 12:16

maximalniq написа:
Чудя се дали да я купувам... Не бях толкова голям ПвП фен в УоУ (от време на време някой БГ за фън), а ми се струва, че тази игра е базирана само на ПвП, което всъщност изглежда доста яко. И УоУ и Диабло 2 ги играех най-вече за гриндене на предмети, това ми беше целта и в двете игри - да съм най-добре гиърнът и не знам дали Guild Wars 2 ще ме задоволи в това отношение, а именно item grinding-a. Много съм раздвоен между Diablo 3 и Guild Wars 2... Коя да купя ?

GW2 за разлика от GW1 е доста PvE-ориентирана.
Ако играеш сПвП, получаваш директно най-добрия гиър, за да може да се балансира около уменията на играча.
за WvWvW и PvE вече си фармиш гиър-а, като се изисква не малко количество grind за най-добрите предмети (поне това чета като feedback от lvl 80 играчите)
Разбира се grinda за предмети не е толкова голям колкото в УаУ и Диабло..

Brenda, LaTisha, Linda, Felicia, Dawn, LeShaun, Ines, and Alicia, Teresa, Monica, Sharron, Nicki, Lisa, Veronica, Karen, Vicky, Cookies, Tonya, Diane, Lori and Carla, Marina, Selena, Katrina, Sabrina, About three Kim's, LaToya, and Tina, Shelley...

Профил

Аватар
Публикувано на: 05 Сеп 2012 12:32

Откъде мога да купя дигитално копие на Guild Wars 2 най-евтино ?

Профил

Аватар
Публикувано на: 05 Сеп 2012 12:37

Незнам дали в момента може да се купи дигитално, тъй като Анет ги спряха временно, но горе долу 100-те лева, които е в Пулсар мисля, че е много оптимален вариант

Brenda, LaTisha, Linda, Felicia, Dawn, LeShaun, Ines, and Alicia, Teresa, Monica, Sharron, Nicki, Lisa, Veronica, Karen, Vicky, Cookies, Tonya, Diane, Lori and Carla, Marina, Selena, Katrina, Sabrina, About three Kim's, LaToya, and Tina, Shelley...

Профил

Аватар
Публикувано на: 09 Сеп 2012 18:45

Цъках бетата, само пвп, хареса ми. Сега ме интересува, струва ли си да взема играта, ако смятам да и отделям максимум час на ден ? Мога ли да се изкефя на толкоз малко игра в ПвЕ-то. ПвП-то е ясно че е като цс, влизаш и се смазваш от бой и излизаш, айде тук има билдове, но е подобна идеята, всички са равни, няма да се ядосваш. Моят въпрос е главно за ПВЕ-то, мога ли да се насладя на играта, ако влизам за по-малко и трябва ли да се гринди много за да се кефя на играта.

Профил

Аватар
Публикувано на: 09 Сеп 2012 18:52

DJ Cat написа:
Цъках бетата, само пвп, хареса ми. Сега ме интересува, струва ли си да взема играта, ако смятам да и отделям максимум час на ден ? Мога ли да се изкефя на толкоз малко игра в ПвЕ-то. ПвП-то е ясно че е като цс, влизаш и се смазваш от бой и излизаш, айде тук има билдове, но е подобна идеята, всички са равни, няма да се ядосваш. Моят въпрос е главно за ПВЕ-то, мога ли да се насладя на играта, ако влизам за по-малко и трябва ли да се гринди много за да се кефя на играта.

Играта е направена да не ти поглъща времето ако нямаш много за игра, това не ти пречи да и се насладиш максимално.

Аз утре ще си взема преордера че все нямам време, но да заслужава си играта всеки даден лев за нея.

Ако влезеш Гандара пиши да цъкаме.

ЕДИТ: В ПвЕ можеш да правиш всичко което ти се прави от соло кампанията до jump&run местности и това е якото че дори да ти писнат евентите има какво да се прави

изгледай това и си направи сметка : тук

Профил

Публикувано на: 11 Сеп 2012 14:39

dr_gilotin написа:

И кво да видим?Някакъв конзолен фагот прави ревю на ммо.Бич плииис.Доста непрофесионално и лигаво материалче.Утре аренанет като почнат да пускат нови инстанси по 10$ парчето в кеш шопа,дали ще направи някое ново филмче?

Профил

Аватар
В момента играе: Planetside 2
Guild Wars 2
World Of Tanks
Team Fortress 2
Публикувано на: 11 Сеп 2012 15:48

moroel написа:
dr_gilotin написа:

И кво да видим?Някакъв конзолен фагот прави ревю на ммо.Бич плииис.Доста непрофесионално и лигаво материалче.Утре аренанет като почнат да пускат нови инстанси по 10$ парчето в кеш шопа,дали ще направи някое ново филмче?

И бидейки никога не пипвал играта, не знаеш,че кеш валутата се обменя и за злато. При това сравнително евтино.

Профил ICQ

Аватар
Публикувано на: 11 Сеп 2012 15:49

moroel написа:
dr_gilotin написа:

Тъй като Анет няма да правят такова нещо, няма да му се налага ....

От вчера играта отново се продава на официлания сайт и в Европа

Профил

Публикувано на: 11 Сеп 2012 21:59

@Telba
А ти бидейки пипвал играта,елегантно си пропуснал да споменеш,че кеш валута се обменя и за злато ЕДИНСТВЕНО ПОСРЕДСТВОМ ГЕМОВЕТЕ.A предвид,че аренанет са единствения доставчик на гемове,значи,че някой играч трябва да е дал парички за тях.Няма да се изненадам един хубав ден да се окаже,че има недостиг на гемове и цените им хвръкнат доста.А няма и гаранция,че мини паковете включващи инстанси,ще могат да се закупуват с гемове.Тъй че.....следващи път си подготви домашното по-добре :wink:

@Reflect
Мислех да те куотна,че да не се загуби това което си написал и след време аренанет като пуснат инстанси за кинти,да ти припомня думите подкрепени с някой весел гиф.Ама не ми се занимава,но по-зле за тебе ако си мислиш,че това няма да стане,явно не знаеш как бачкат подобен вид игри.Моята прогноза е,че още преди нова година,ще видим в продажба подобен мини пак 8)

Профил

Аватар
Публикувано на: 11 Сеп 2012 22:12

moroel написа:
@Telba
Моята прогноза е,че още преди нова година,ще видим в продажба подобен мини пак 8)

Да дойде време и ще видим,ако не е така, значи си поредния келеш опитал се да троли в тоя форум. :lol: :lol: :lol: :lol:

Профил

Аватар
Публикувано на: 11 Сеп 2012 22:29

Тея шебеци може ли да си изкарат играта от пазара за няколко дни, след като се харчи като топъл хляб в пенсионерски квартал. Искам да си я взема, няма братче, ви го натиря на кауните.

Профил

Публикувано на: 11 Сеп 2012 22:45

dr_gilotin написа:
moroel написа:
@Telba
Моята прогноза е,че още преди нова година,ще видим в продажба подобен мини пак 8)

Да дойде време и ще видим,ако не е така, значи си поредния келеш опитал се да троли в тоя форум. :lol: :lol: :lol: :lol:

Нямам никакво намерение да троля.Ако си забелязал нямам постове от рода на-ебати тъпата игра и така нататък.Иначе правил ли си си труда да погледнеш в шоп-а на единицата?
https://secure.ncsoft.com/cgi-bin/Store.pl?action=viewItem&dnv=6965604887&item_id=64

Профил

Аватар
Публикувано на: 12 Сеп 2012 14:32

moroel написа:
dr_gilotin написа:

Нямам никакво намерение да троля.Ако си забелязал нямам постове от рода на-ебати тъпата игра и така нататък.Иначе правил ли си си труда да погледнеш в шоп-а на единицата?
https://secure.ncsoft.com/cgi-bin/Store.pl?action=viewItem&dnv=6965604887&item_id=64

да! Ето малко факти:
чудовищата не дават опит, нито пускат злато;
единствената награда от тях е един скин на оръжие;
мисиите са соло;
те са пуснати близо година след последния експанд и са първите и последни подобни платени мисии. След тях няма ново платено съдържание (само безплатно)
Така че мой, това нищо не значи

Профил

Аватар
Публикувано на: 12 Сеп 2012 16:19

Gem store-a е единствения начин по който ще се продават неща за реални пари, НО!!!
начина по който работи е следния -> купуваш си с реални пари gems и после с тези gems купуващ неща.
Gem-овете обаче могат да се купят от Trading Post-a срещу ин-гейм пари, коеот значи, че какъвто и контент(какъвто дори и да има, няма да носи някакви бонуси) да бъде пуснат, всеки ще има правото ан избор дали да имам даде реални или ин-гейм пари за да го получи...

Профил

Публикувано на: 12 Сеп 2012 20:50

Да уточня:не казвам,че пускането на платен допълнителен кънтент е нещо лошо или пей то уин и така нататък.Акцента ми беше върху изключително малоумното и непрофесионално филмче на енгри джо,което определено не е добър пример за определяне на впечатления от играта за незапознати.В общи линии пича си набира популярност от актуалната игра в момента,нали,няма да каже неща от рода на-итс aйон гринд алл оувър агейн бойс.Особенно тоя момент с петнайсетте долара е супер тъп,щото ще дойде подобен момент и в гилд уарса с допълнителния платен кънтент.

И да уточня пак за гемовете в трйдинг поста.ТЕ НЕ СА БЕЗКРАЕН РЕСУРС.За да ги има там,значи някой играч е дал риъл мъни за тях.И сега,в медения период на играта ако има много гемове и евтини оферти,след 10 месеца може и да не е така.Може цените им да са десеторно по-високи и да има недостиг и така нататък.Така че,това право на избор за което се говори е доста илюзорно.

Профил

Аватар
Публикувано на: 19 Сеп 2012 11:26

В крайна сметка играта не се оказа нищо по-особено. Има добри и лоши страни. За момента я позарязвам, докато не чуя, че внасят нещо ново.

Единственото, което ме задържа още е sPvP-то, но напоследък 70 % от играчите са Thief/Mesmer. Великият баланс на класовете, да ве :lol: Нито едно ММО не може да избяга от това, колкото и да му се иска, за съжаление. А и досадно е, че при определени обстоятелства, с всички тези "summons" 5vs5 мач може да стане 25vs25 и тогава всичко зависи от NPC-тата, които са призовани и RNG-то на техния изкуствен интелект. Все пак това трябва да е PvP, а не играч срещу NPC-та. И въпреки всичко sPvP е най-добре направеното нещо в цялата игра. Поне за мен.

Левелинга е доста добър в началото. Зарибява. Вразите са някак твърде лесни, но нормално за ММО. След 20-то ниво обаче всичко изведнъж се изменя към по-скучновато, динамичните "events" са само "убий Х брой от смешно жалки противници", куестовете са едни и същи, само в различни райони. След 40-то ниво започна да ми досажда, след 60-то ми писна.

WvWvW е зърг парти. Тактики, стратегии, умения - все тая. В крайна сметка който може да поддържа своя зърг по-дълго през денонощието, печели. Никога не ме е грабвало. В Aion пробвах достатъчно от това и не го намирам за интересно, макар да беше за по час.

„Endgame” няма. Освен ако под endgame се разбира същото, което човек прави от 1 до 80-то ниво (sPvP, WvWvW, безмислен крафтинг) плюс скучни до безумие "dungeons", чиято награда е броня, която само да промени външността ти... ако завършиш "dungeon"-а около 70 пъти :lol: А, има и други награди - около 2 сребърни монети. А разходите за "dungeon"-а - ще ти отнеме 5-10 сребърни монети. Ама нали трябва да те накарат да отидеш и ползваш Cash Shop. Сега с последните пачове нарочно вдигнаха трудността на “dungeons”, за да принуждават хората да изпитват глад за пари и да ги подлъжат да купуват „Gems”. Също този “anti farm code”, който въведоха всъщност само изкуствено увеличи времето, за което трябва да вършиш безумно скучния „grind” за каквото и да било. А, да, и пречи да печелиш пари в играта, та отново опираме до „Gems”... Не може да позволим на хората със свободно време да печелят пари от мобове и да не купуват “Gems”, нали така?
Въобще накратко - „Endgame”-а ми се струва един от най-тежките грайндове, които съм виждал в ММО-та. Е, на мен ми е все тая как ми изглежда героя, така че не може да ме задържи.

Тези последни ъпдейти само ми намекват, че „безплатната игра” ще върви в посока така да изврати геймплея, че хората да пръскат луди пари в Cash Shop, ако искат да получат някакво удоволствие, или поне да не се чувстват с тежък хендикап.

Може и повечето ми негативи да се окажат бели кахъри. Все пак играта се усеща като недовършена и ръшната за по-ранна дата - като доста ММО-та през последните години. Току-виж я оправят.

Като „single player” не е лоша. Въпрос на предпочитание.

Профил

Публикувано на: 19 Сеп 2012 12:20

ДА,за съжеление вместо да се работи по кънтента,започва да се гласи всичко спрямо кеш шоп-а.И последния ъурлд пвп ъпдейт от майк фергюсън-да можеш да се записваш само за 1 карта...нямам думи.Това ли е уърлд пвп-то?На мен ми прилича просто на една по-голяма версия на алтерак :lol:

Профил

Аватар
Публикувано на: 19 Сеп 2012 13:26

Определено след като минеш 30-40 левел играта просто писва и виждаш как няма особено голям смисъл да продължаваш да я играеш... Сичките тея статии и оценки над 9 явно авторите са играли няколко часа преди да ги напишат

Профил ICQ Skype

Публикувано на: 20 Сеп 2012 07:05

До 39 левел я поиграх и не съм я пускал от седмица... а играта има потенциял но...
липсват ми битките между добри и лоши като в wow-а където може да се млатите свободно по игровия свят, свободни дуели... незабавното достигане на 80 левел пък е абсурдно, но липсата на месечни такси си има цена... :notfair:

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2025 PC Mania | Реклама | Контакти Хостинг от Actiefhost