Автор |
Съобщение |
bulLshi7
|
|
В момента играе: dota 3
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 23 Фев 2012 17:01
Личи си. да знаете, декард кейн е белиал ъндърковър
___________________________________ LA COKA
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 24 Фев 2012 10:18
btw, има бая още спойлъри ( от mined data base-a ), но все пак недей да убиваш кефа на другите
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
|
bulLshi7
|
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 24 Фев 2012 17:21
То тва дет го написах ако стане, Близ тряа да са много глупави да го направят. Но като цяло си прав, бях гледал някаф скин на коруптед Лея, чак жал ми стана за момичето. Плана ми беше да я прелъстя с моя зъл маг - Narayan и да я накарам да ми прай свирки по цял ден, ма май ще са наложи да я пердаша... Толкова ми са играе Д3, че си инсталнах Д2 и с едно приятелче ще я превъртаме ко-оп.
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 24 Фев 2012 20:08
и аз бях така до преди 2 седмици някъде и сформирахме /pcm/ strike team, който го докарахме до края на Хел ( май ), изгубих спомен убихме ли накрая Бейл или така и не успях да вляза в Д2 от както имам Д3 играх Healer/Support и спасявах животи наред из Hell Players 8, където е истинската игра
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 24 Фев 2012 20:10
за следващото играене на пцм диабло ме викнете, че и на мен ми се доигра покрай хайпа за тройката
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
|
Dumbaldor
|
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 24 Фев 2012 22:50
The Chameleon написа: и аз бях така до преди 2 седмици някъде и сформирахме /pcm/ strike team, който го докарахме до края на Хел ( май ), изгубих спомен убихме ли накрая Бейл или така и не успях да вляза в Д2 от както имам Д3 играх Healer/Support и спасявах животи наред из Hell Players 8, където е истинската игра Е минахме го бе, как иначе
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 25 Фев 2012 00:19
е тва е да ме прощавате, че така поспрях да пиша из скайп, ама не мога да се спра към 30 часа играене съм насъбрал вече
|
|
|
|
|
Tiny
|
но с големо съ̀рце |
|
В момента играе: A dance with rogues
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 25 Фев 2012 01:17
Само ми прати амазонката, за да мога да да фармя босовете :d
___________________________________ A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
|
|
|
|
|
Der Meister
|
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 25 Фев 2012 09:03
The Chameleon написа: е тва е да ме прощавате, че така поспрях да пиша из скайп, ама не мога да се спра към 30 часа играене съм насъбрал вече е няма проблем, като имаш ключ за бетата нормално да не ти се играе Д2 драсни после няколко реда как е бетата
|
|
|
|
|
Dumbaldor
|
|
|
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 26 Фев 2012 13:07
eхе мерси за линка! edit : http://www.youtube.com/watch?v=_RHXB-Uijqkето и от мен малко диабло 3 непоказани кадри от cinematics
|
|
|
|
|
Dumbaldor
|
|
|
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 28 Фев 2012 01:40
|
|
|
|
|
VALEN7INVS
|
Цар |
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 28 Фев 2012 10:46
Дааа, добре, че няма 130 страници с коментари..
___________________________________ QVOD·EST·SVPERIVS EST·SICVT QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 28 Фев 2012 12:25
50 пича ще бъдат избрани изцяло на рандъм, щом аз успях от 3600 спамещи да ми изберат пост, не виждам защо от 150 страници да нямате успех! Нищо няма да изгубите, ако си изберете някакъв билд и го постнете.
|
|
|
|
|
wannabe
|
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 28 Фев 2012 15:03
Аз съм си приордърнал играта и ме боли кура за бетата, другата седмица излиза МЕ3 което го предпочитам 100 пъти пред няква бета
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 28 Фев 2012 16:59
Дори и да ви мързи да си сглобявате билд, с чат джем-а може да си генерирате на рандъм някакъв
|
|
|
|
|
bulLshi7
|
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 01 Мар 2012 12:10
Направих си сорс на зийл. Всичко добре, ама Баал кат ми изпие маната и съм до там.
|
|
|
|
|
Dumbaldor
|
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 02 Мар 2012 00:32
Beta-та е умопомрачителна !!!
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 02 Мар 2012 10:10
Да разбирам ли, че ни очаква мулти с теб?? Цитат: Brave heroes, the time has come to arise and answer the summons: the Diablo III beta is upon us here in Europe!
The first wave of invitations to the European Diablo III beta test is now being delivered. The client is available in English, with German and French becoming available at a later date. In addition to selecting players from those who have opted in via their Battle.net accounts, we’ll also be providing keys through beta promotions and giveaways. We welcome those invited to provide feedback on the official forums.
If you have a beta license, you are free to show, share, or talk about any portion of the beta content to which you have access, as this beta test is not confidential.
As always, we’d like to remind those hoping for an invite to be wary of phishing attempts. If you believe you’ve received an invite to the Diablo III beta test, it’s best to refrain from clicking on any links in the email, and instead log in to your Battle.net account to see if a Diablo III beta game account has indeed been granted. Or, if you were sent a key, you should attempt to add it manually by going to the Add or Upgrade a Game section of the Battle.net account management page.
For those who have received an invite to the beta test, we thank you for helping us test out our server stability and hardware. For those of you still hoping for an invite, we wish you the best of luck and hope you’ll keep an eye out for some of the beta-key giveaways and promotions we’ll have right here on the European Diablo III community site.
For more information, please see the beta opt-in announcement and FAQ. Честито! Проверявайте си бнет акаунтите по-често
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|