Автор |
Съобщение |
Undead Dude
|
|
|
|
Заглавие: Re: Ликуй народе, ново Diablo! Публикувано на: 02 Юли 2008 09:23
И кво- мапхака оправя и текстурите и цветовата гама, а?
Подписах я много ясно- вън WoW влиянието в Diablo!
___________________________________ flickr flickr.com/photos/georgeoftheearth
|
|
|
|
|
TenHornedBeast
|
|
В момента играе: EndWar & HAWX
|
|
Заглавие: Re: Ликуй народе, ново Diablo! Публикувано на: 02 Юли 2008 09:24
The Chameleon написа: Еми и аз я подписах... П.п. http://img180.imageshack.us/img180/3152 ... aftzs3.jpg Ахахахахах.... :ДДд Честно казано, всичките предложения за текстури в по-мрачна гама ми се сториха в пъти по-Диабло... Подкрепям с 2 ръце. ;р
|
|
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: Ликуй народе, ново Diablo! Публикувано на: 02 Юли 2008 09:56
И аз подкрепям.
Днеска в diablofans се появи подобна тема за уоу-лайкската атмосфера, в която пише, че близард я следят. Дано всичко това рефлектира положително върху играта :/
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
|
Dumbaldor
|
|
|
|
Заглавие: Re: Ликуй народе, ново Diablo! Публикувано на: 02 Юли 2008 10:24
Ем да бяхте написали че петицията не е против артовете, а против самия графичен стил на играта. Щото артовете наистина са си доволно мрачни: http://www.blizzard.com/diablo3/media/artwork.xml#12Иначе тези шотове които постнахте наистина са много по-добри и ме кефят доста повече. За лаит радиуса ако го връшат да го разширят малко. Аз лично НЕ го искам. Едно от малкото неща които ме дразниха в двойката беше той. Мап хака освен че ти показва картата, което си го признавам за хак, показва и много други полезни неща ( къде са гадовете, дали са имунизирани към нещо, чармовете светят в различен цвят, уникалните руни са с цвета на уникатите, лайт радиуса го няма, бе изобщо мен ми харесва ). Превъртал съм играта над 10 пъти преди да разбера за него, така че не ме изкарвайте чийтър. Ама след известно време наистина ти писва и искаш да караш по същество вместо да се луташ така. Лично мое мнение. P.S. На мен такива неща с промяната на цветовете ми се случват откакто се помня. При теб чак сега ли? Причина най-често е включен winamp или пък някой ти пише в скайп или нещо такова. Ако цъкаш диабло без да си пуснал абсолютно никакви други програми няма да стане така.
|
|
|
|
|
iddqd
|
|
|
|
Заглавие: Re: Ликуй народе, ново Diablo! Публикувано на: 02 Юли 2008 11:40
Бате няма да сложат нищо по мрачно за жалост играта продължава да е в дебилния уаркрафт анимационен стил с детски герйчета което някакси несе връзва с диабло просто забрави за мрачна готик атмосфера от диабло 1 тука си е детска шаренка анимация тип уоу деба шита
___________________________________ Птеродактили пред него летят. И колесница им е луната червена.
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Re: Ликуй народе, ново Diablo! Публикувано на: 02 Юли 2008 12:34
Дъмбълдор, а до постнатия от теб арт : http://www.blizzard.com/diablo3/_images ... k/ss13.jpg Иначе, Pr0d1gY, моя грешка, първосигнално реагирах, после видях, че анкетата си е в диаблофенс.ком.. Не съм фен на мап хак-а и много мразя чийтърски идиотщини.. -- Джоунс, достатъчно е да дадеш пак алт и таб и би трябвало да ти се оправя екрана..
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
|
MARiNZ0
|
|
|
|
Заглавие: Re: Ликуй народе, ново Diablo! Публикувано на: 02 Юли 2008 20:59
WTF?! Кви петиции, кви 5 лева? Досега сме видели точно 2 зони - Forgotten Tombs и Leoric Highlands. Как може да се направи представа за играта като цяло, от толкова малко показано, и то на толкова ранен етап? Нима целия Act 2 в 2ката да беше "дарк"?! Blizz си знаят работaта, доказателство за това е New Tristram. Колкото до цветовата гама, сравнете първите screenshot-и на SC2 със наскоро пуснатите и ще видите каква разлика има. Всяко нещо с времето си...
___________________________________ You can't kill me. I'm already dead to this world.
|
|
|
|
|
Dumbaldor
|
|
|
|
Заглавие: Re: Ликуй народе, ново Diablo! Публикувано на: 02 Юли 2008 22:56
The Chameleon казах вече. И аз мразя хаковете. Да играеш с хак за мен не е игране. Ама аз преди да чуя за тоя хак, съм превъртал играта достатъчно много пъти за да съм усетил насладата. За мен кефа от играта е на други висоти просто. Отхапвам я на едри порции така да се каже и мап хака просто ми помага да спеста време и да се съсредоточа точно в това което ми е интересно. Плюс това както казах добавя готини екстри и най-вече маха лайт радиуса. Поне в първи град и на дневна светлина се вижда точно кръг с радиус 10 санта на екрана. Все едно игра Morrowind с неговата ужасна мъгла ( хубаво, че в Oblivion го оправиха ). Поне да го бяха пуснали като опция която да изключа, ама щом не са нямам голям избор, та така. Съгласен съм с MARiNZ0. Все още е твърде твърде рано. Излязло едно филмче и хората вече генерални изводи си правят, все едно е излязал RC3 на мозила . Ще изчакаме. Има време. В процеса на работа всичко ще си дойде на мястото. Пък и наистина акт 2 и 5 да не би да бяха много дарк ? 100% ще има и по-дарк и по-лайт места. Все пак това за близард !!!
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
|
|
Заглавие: Re: Ликуй народе, ново Diablo! Публикувано на: 02 Юли 2008 23:33
Честно казано, вземете да изключите 5-тия Акт от " липса на дарк " , щото както беше " лайт " така пак имаше чувство на обреченост и злост. Определено не липсваше " дарк ".
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
|
Dumbaldor
|
|
|
|
Заглавие: Re: Ликуй народе, ново Diablo! Публикувано на: 03 Юли 2008 00:00
Точно затова ти говоря. Редуват се. Ту лайт, ту дарк. Естетсвено, че няма да има липса на дарк. В Диабло 3 също мисля че ще е така.
|
|
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: Ликуй народе, ново Diablo! Публикувано на: 03 Юли 2008 01:25
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
|
iddqd
|
|
|
|
Заглавие: Re: Ликуй народе, ново Diablo! Публикувано на: 03 Юли 2008 02:28
Яко зидаина на саита е хубав но я го направи на цял екран някакси не само в центура като колонка надявам се да си решил само веренно да го оставиш така. Иначе за дакрка може много тъмнина да сложат но просто самият стил на гарфиката е детски и анимационен като в уоу детски рицарчета подскачат пусни си на хд филмчето и се вгледай в текстурите там на отритото когато излиза уич доктора самите текстури не целят да са реалистични а да внесат някаква детска атмосфера на играта което леко дразни но отдалече неси личи толкоз
___________________________________ Птеродактили пред него летят. И колесница им е луната червена.
|
|
|
|
|
Dumbaldor
|
|
|
|
Заглавие: Re: Ликуй народе, ново Diablo! Публикувано на: 03 Юли 2008 10:24
Форумчето наистина ме кефи. Евала за усилията и най-вече за преводите. Продължавай в същия дух. И аз се регистрирах.
|
|
|
|
|
Vermic
|
|
В момента играе: опаааааа
|
|
Заглавие: Re: Ликуй народе, ново Diablo! Публикувано на: 07 Юли 2008 21:45
Още ли не са обявили дата за Диабло 3 -.З
___________________________________ Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
|
|
|
|
|
VALEN7INVS
|
Цар |
|
|
|
Заглавие: Re: Ликуй народе, ново Diablo! Публикувано на: 08 Юли 2008 09:37
Till Lindemann написа: абе кога ще излиза ГТА 4 за ПС НИКОГА
___________________________________ QVOD·EST·SVPERIVS EST·SICVT QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
|
|
Заглавие: Re: Ликуй народе, ново Diablo! Публикувано на: 08 Юли 2008 10:58
Момци, не знам дали сте виждали тези Артове -> http://www.diablofans.com/forums/showthread.php?t=11132А това е интервю относно Арт-а на играта -> http://www.gamespot.com/video/930659/61 ... oplayerpop? --- А т'ва е доста реално и хумористично ревю, имаше моменти на които се попиках от смях : http://www.somethingawful.com/d/news/di ... ternet.php ( като този : Diablo II is still the first thing I install on my computer after a trojan-laden lolita incest hentai comic forces me to reformat. )
|
|
|
|
|
Dumbaldor
|
|
|
|
Заглавие: Re: Ликуй народе, ново Diablo! Публикувано на: 08 Юли 2008 11:07
Артовете са невероятни !!!
|
|
|
|
|
Sentry
|
|
|
|
Заглавие: Re: Ликуй народе, ново Diablo! Публикувано на: 08 Юли 2008 11:20
Артовете са наистина добри, ама статията за стила е невероятна
___________________________________ We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time? Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
|
|
|
|
|
iddqd
|
|
|
|
Заглавие: Re: Ликуй народе, ново Diablo! Публикувано на: 08 Юли 2008 15:28
само картинката на църквата е яка и само тя се връзва в аотмосферата на играта
|
|
|
|
|
Till.Lindemann
|
|
|
|
Заглавие: Re: Ликуй народе, ново Diablo! Публикувано на: 08 Юли 2008 15:58
Nadja написа: Till Lindemann написа: абе кога ще излиза ГТА 4 за ПС НИКОГА ВЪРНИ СИ ДУМИТЕ НАЗАААААААААААД!!!
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|