Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие: Re: Dark Souls: Prepare to Die
Публикувано на: 16 Окт 2014 13:12

С колко agility беше, когато се боричка с fume knight-a?

Профил

Аватар
В момента играе: PoE
Dark Souls
Публикувано на: 16 Окт 2014 14:34

105. 13 i-frame или с други думи dark souls 1 fast roll. Max за >200 level.
Аз не съм вдигал нито един от героите си над 175, защото за мен това разваля играта и до голяма степен обезсмисля билдовете.

Профил

Аватар
Публикувано на: 16 Окт 2014 19:08

Мдам, аз след като го бих, осъзнах, че съм тъп и упорит. Някъде на 20% от играта (дс2, не длс-тата) не ми беше много трудно и реших да респекна и да си преместя точките agility в декс и до след като го бих, тотално бях забравил за i-frame-овете, нищо чудно, че ако направиш половин крачка встрани или не скочиш ама в абсолютно най-перфектния момент, те плесва. Поне пък се ядосах толкова много, че набичих EP-to na Chelsea Grin, че ми се връзваше с тогавашното настроение, и докато го врътна 5-6 пъти най-после го направих с всичките му там перфектни скокове n shit. После като осъзнах грешката излях от декс в agility до 105 също и в последното длс нещата са дооооста по-добре, с Алва битката си беше дори приятна.

Профил

Аватар
Публикувано на: 25 Окт 2014 03:49

Край, финито, енд, конец - превъртях всичките Souls игри с всичките им DLC-та. What a journey that was...
Не мога да повярвам, че играта, която намразих при първо играене, защото сме разглезени от глупости като това мечът да ти минава през стени, се превърна в най-великото заглавие, до което съм се докосвал. Съвършенството е постигнато в Dark Souls. Дори и сега като видя скрийншотове и просто изглеждат като "пипнати" - осветлението, левел дизайна, лошковците, босовете, тъмната средновековна атмосфера, просто перфектно. Имах опасения, че Demon's Souls ще ми е малко скучна, но се получи точно обратното - бях тръгнал да търся воините за финалната бос битка в 3-тото длс, когато я започнах. Завъших първо нея и после с триста зора се накарах да довърша и длс-то, за да не ме дразни, че съм се отказал накрая. А DeS също е велика, историята е малко по-несвързана от на DS (определено не колкото на DS2 слава богу), но нивата и противниците са достатъчно различни, за да има смисъл дори в момента човек да седне и да я изцъка. Да видим после дали ще се оплавате от Blighttown. Пък и показва чудесно как DS я надгражда във всеки аспект.
Само малко лошо се отразява на джоба ми, че си намерих за 15-ина кинта арт буука от специалното конзолно издание и после видях Dark Souls: Design Works, което просто трябва да имам. Но за такъв феномен си заслужава някой лев отгоре, по-добре зa нещо свързано с първите 2 игри, отколкото за за третата, която за мен не е нищо повече от кофти DS1 fan fic, претворен в игра. Която май никога няма да погледна отново, за разлика от третия ми рън, който почвам тия дни с DS1.

Профил

Аватар
Публикувано на: 25 Окт 2014 10:54

пък печели играна годината. Странно единичката не помня да е имала такива награди пък си е в пъти по-яка

Профил

Аватар
Публикувано на: 25 Окт 2014 13:09

Никак не е странно даже, въпрос на обстоятелства е: DeS стана хит, но само за PS3 обществото, а в Америка, където се произвеждат повечето новинити и ревюта в света на гейминга, бокса имаше превес, така че не се шумя чак толкова около нея. После DS като излезе се прие добре, обаче се вдигна олелия до небесата около лошия РС порт, а както знаем и лошата реклама е реклама. И сега идваме до преди няколко месеца, когато четях наляво и надясно "Първата не успях да я превъртя/ не играх първата, ма тази ще седна по-сериозно да играя" поради целия шум преди 2 години, като добавим и това, че общо взето в категориите други наистина много силни игри нямаше и ето. ДС1 може би щеше да има ГОТИ, ако нямаше нещастието да излезе в същата година с колосалния Скайрим, при когото случаят е малко сходен - за Oblivion се говореше немалко и подейства като реклама за следващия TES и просто предвид, че Skyrim надгражда предишните тесове и Е всъщност добра игра за разлика от Bright Souls 2 и вече почти нямаше човек, който поне да не е чул колко добра била поредицата и хоп - една камара готита за нордите и студа. Поне си давам сметка, че периода, който отразяват тези награди, е бил баси злето, щом half-assed игрица като ДС2 печели. От добрата страна на нещата поне славата на Souls игрите ще се разнесе дори повече, което те определено заслужават.

Профил

Аватар
Dark Souls
Публикувано на: 25 Окт 2014 13:47

Колкото и да inferior в сравнение с оригинала, DS II за момента си е играта на годината, това го казах още в ревюто на PCM и доста хейтъри подскочиха като ощипани.
Просто 2014 е една изключително бедна на качествени заглавия година, както може и да се очаква за старт на нова конзолна генерация.
Истината е, че единствено ако bioware са на ниво с DAI и най-вероятно Bayonetta2, могат единствените конкуренти на DS2 за GOTY.

"Олелията за pc-порта" беше едно vocal minority, което не може да навреди на поредицата по никакъв начин, особено имайки предвид, че големите продажби са за конзолите, а техните играчи дори не са разбрали или са се интересували за PC порта.
Dark Souls не спечели огромно количество награди, защото беше част от една от най-силните години в историята на гейминга, ако не дори най-силната. 2011 беше препълнена с високобюджетни, мейнстрийм блокбъстари, които да получат вниманието на популярните медии.
Все пак играта спечели няколко overall goty награди и доста rpg of the year, не че от особено значение.
За мен играта си остава най-великата евър.

Нз дали само на мен така ми се струва, но почти винаги се редуват силна и слаба година за гейминга. Като погледна 2007, 2009, 2011, 2013 пренаситени с велики игри, а например през 2012 и 2014 почти няма нищо запомнящо се.

Профил

Аватар
Публикувано на: 25 Окт 2014 14:14

Обратното казвах, олелията покрай РС порта помогна Souls името да се разчуе. И са като направиха втората да върви и на калкулатори (то с тая графика оставаше и да не я рънва всичко), фенбазата се разрастна, в редит маса хора са pc играчи.
Май си прав за редуването, особено като изместиха една дузина чакани игри за 2015...

Профил

Аватар
Dark Souls
Публикувано на: 25 Окт 2014 14:16

Дам 2015 изглежда супер силна и ще продължи традицията лол.

Профил

Аватар
В момента играе: junglist
Публикувано на: 27 Окт 2014 10:59

въртиш, сучеш, няма просто кое друго заглавие да вземе goty...
well played, from!

тази седмица излиза lords of the fallen. :live:

Профил

Аватар
Публикувано на: 02 Фев 2015 19:53

7 seconds mod

Вчера случайно го видях ако някой търси да разнообрази с модове на Дарк Соулс, това е еднин доста интересен, можете да правите времетраенето да оръжията (оригинално е 7 секунди). Пича вика че било трудно, аз още не съм толкова добър че да играя на такива модове :lol:

Профил

Аватар
Публикувано на: 06 Юли 2015 17:45

Най-сетне се навих да си купя scholar of the first sin и еми...не ми харесва.Мамка му, завишили са трудността на играта десетократно, само заради самата трудност.10тина респаунващи се heide knights на едно място без да пускат абсолютно нищп, pursuers никнещи като гъби от всеки шибан ъгъл, 20тина lone warrriors струпани на едно място, противници които са разположени на места тотално извън контекста на играта, като например desert sorceressess в замъка о.О.И общо взето в повечето ситуации вместо да направят противниците по трудни индивидуално, както е редно за ДС игра според мен, просто са решили да ги спамят.Трагично е, когато в една игра бия босове за да си почина от самата игра.Но пък в същото време ми се струва, че АИ-то на противниците е на нивото на мозъчно изостанал картоф, so i guess its okey(сарказъм)
Също така са махнали доста от якия луут и са го заменили с безполезни неща поне за този момент от играта.
И по дяволите, какво им става с тези вкаменени статуи ?! на всеки проклет ъгъл - статуя.Искам да направят ДЛС, където да мога да изгоря проклетото дърво от Йор.
Общо взето, докато преди играта беше трудна, но наистина справедлива и ми доставяше голямо удоволствие да я играя, дори и когато ми сритваха задника, сега просто ми е досадна и чувствам, че я играя по задължение. So fuck that shit.

Профил

Аватар
Публикувано на: 07 Юли 2015 12:02

Igrata ne w tolkiz trudna. Prosto ti si super slab.

Профил

Аватар
Публикувано на: 07 Юли 2015 13:17

Никъде не съм казал, че играта е толкова трудна безмозъчна пихтия такава. Нямам нищо против игра с името дарк соулс да е трудна, просто казвам, че трудността е изкуствено завишена по изключително глупав и евтин начин, който на мен не ми харесва.
Като не можеш да четеш с разбиране(както вече ми доказа), просто си мълчи.

Профил

Аватар
Публикувано на: 07 Юли 2015 17:10

O picheto iska igea trudna po skup nachin. Tova deto go pishesh go pisheshe kogato izleze originalnia ds2 dori ne e tvoq misul, a ti go kopirash 2 godini po kusno vupreki che veche ne e aktualno tui kato v first sin tochno placmenta na vragovete beshe promenen za dobro. Kato pishesh neshto kato revew opitai se da kajesh neshto ot sebesi a ne da kopirash mnenia ot revewta ot predi 2 godini. I spored men si mn slab pineje az nikak ne sum dobur sravneno s tia deto igraqt qko pvp no vupreki tova mi e mn lesno. Ako iskash sh prasnemw 1pvp slwd swdmica kato se vurna da vidime ne si li mega slab

Профил

Аватар
Публикувано на: 07 Юли 2015 20:03

DarkAvenger е прав, 100 000 ambush момента и масово по 2 или повече боса наведнъж, да не говорим за най-мързеливият бос евър, дето е копиран и умножен по 3 от първата игра - гаргойлите.
Щом и Миязаки се смя на ДС2 сега на Е3, положението с играта е зле, факт.

Профил

Аватар
Публикувано на: 07 Юли 2015 21:06

E i v wdnicata beshe gargoil umnojen po 3/bossa. V edinicata sushto imashe mn evtina trudnost kato tia stulbishta nad blatotodeto padash kato lud ili pri toq zamaka deto turchish po edni patapeti i te obstrelvat s ogromno lukove ot koito padash i umirash. Inache edninicata kolkoto i po dobra da e ne bih q igral zaradi preebanite pvp mehaniki. Tam prosto toia backstab taka i ne go pipnaha. Edinicata e po qko prikliuchenie s po qka atmosfera level dizain i bosove. Dvoikata e po balansirana s po qko pvp i multy kato cqlo i sled first ain grafikata i vragovete po mapa sa doata po cool. Daje ima drakon oshte v nachaloto pred dragon slayera. Hich ne e trudna za chovek koito znae nivata. Ako mn me napadat bqgash im vurtish gi leano e no tazi igra prosto ne e noob frendly. Ako iskash pvp ili multyplayer dvoikata e cool. Ambush momentite sa si suvsem ok osobeno v first sin. Dokato igraeh 2 me kecaha poneje bqh noob ne znaeh nivata no v first sin hich ne gi otrazqvam ambushite ako izobshto ima sigorno ima de ama ne im obrushtam vnimanie. Hyper ti igral li si first sin?

Профил

Аватар
Публикувано на: 07 Юли 2015 21:48

По дяволите, прекалено си тъп за да се занимавам с теб. В другата тема Сентри ти го каза най-добре.
I'm out

Профил

Аватар
Публикувано на: 07 Юли 2015 23:14

В момента съм хванал да минавам ДС2 на 100% и имам впечатление спрямо единицата (имам около 200часа на нея, имам 50 часа на ДС2, сега играя), ами две различни игри са.Усещаш духа на ДС, но е направена по различен начин, някак си да играеш с хора, като съм в парти с 1-2 (най-приятно е да сте 2ма) е много фън, особено някой местности.

Има неща които ме дразнят, някои които ми харесват, ще се играе но, за пвп 1цата.

2ката има по елементарна игра от към "скил", както по-долу беше споменато, въртиш се и имаш много безмозъчни врагове, има места на който не съм умирал без да знам местностите, което е срамота за ДС игра :D .
Мен ми харесва има повече история, повече обикаляне.

В крайна сметка ДС си е ДС, сега се надявам да взема една ПС3, да пробвам Demon Souls.

Профил

Аватар
Публикувано на: 08 Юли 2015 00:57

Demon's Souls е THE execlusive, над Heavy Rain ми е, да не говорим, че е толкова интересен, но и различен от Дарк Соулс, че спрях ДС2, за да го изиграя, и тогава с отегчение довърших 2-ката.
Storm King бос файта на 40+ инча да го играеш ми е един от върховете в живота, заклевам се. Епичност х1000

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com