Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: Mass Effect 2 Публикувано на: 26 Фев 2010 01:34
Не си ме разбрал. BioWare наистина са обявили Hammerhead-a, дори казаха, че ще е безплатен даунлоуд, не са казали само на коя дата ще го пуснат.
___________________________________ 私の拳は、死の出血!あなたの運命へようこそ!
|
|
|
|
|
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
|
В момента играе: на троянска чушка
|
|
Заглавие: Re: Mass Effect 2 Публикувано на: 26 Фев 2010 05:47
Kirilicata™ написа: Много яд ме е, че изпуснах Revenant първия път. Имах колекционерския а Revenant изглеждаше някак си тъпо и затва взех снайпа. Мисля да поправя тази грешка. Между другото някакви идей кога излиза Hammerhead DLC? Мен ме е яд, че взех Revenant-а вместо Widow-а, въпреки че играх soldier...
___________________________________ a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
|
|
|
|
|
Tranquil
|
|
В момента играе: нищо, мързи ме
|
|
Заглавие: Re: Mass Effect 2 Публикувано на: 26 Фев 2010 09:01
Екстра, вече имаме и приблизително време The Hammerhead assault vehicle is coming to the Cerberus Network in late March! Free to all Cerberus Network members, the Firewalker pack includes 5 all new missions featuring the Hammerhead. Hovering over the battlefield at up to 120 kilometeres per hour, the Hammerhead also boasts a guided missile system ensuring accuracy even during aggressive maneuvering. Additionally we will be revealing a new heavy weapon available to all Cerberus Network members very soon. Stay tuned for more info on this new addition to the Mass Effect 2 arsenal, coming this month!
___________________________________ :O
|
|
|
|
|
bl4c
|
|
|
|
Заглавие: Re: Mass Effect 2 Публикувано на: 26 Фев 2010 09:13
|
|
|
|
|
Kirilicata™
|
|
В момента играе: Soul reaver 2 ; Mass Effect 2
|
|
Заглавие: Re: Mass Effect 2 Публикувано на: 26 Фев 2010 12:24
Според мене тези итемите през Cerberus Network малко чийтърско се получава. Не изискват никаки умения, за да ги получиш, и при това бонусите им не са никак малки. BTW:
___________________________________ a.k.a. ivo333 Member since 2005
|
|
|
|
|
darkslayer
|
|
В момента играе: Mass Effect, Mass Effect 2, Mass Effect 3
|
|
Заглавие: Re: Mass Effect 2 Публикувано на: 28 Фев 2010 10:02
Въх верно почнах инфилтратора ... ебати зарибявката е --> Vanguard-a пасти да яде. С cloak-а е толкова яко да отидеш зад гърбовете на противниците и да ги изпотрпеш, или да избягаш като си на малко кръв ... супер по разнообразна е играта отколкото с vanguard-a/
___________________________________ "Ah, yes. 'Reapers.' The immortal race of sentient starships, allegedly waiting in dark space. We have dismissed that claim."
|
|
|
|
|
O6im
|
|
|
|
Заглавие: Re: Mass Effect 2 Публикувано на: 02 Мар 2010 00:10
Хора моля за малко помощ. Предполагам, че въпроса ми е мн тъп за всички тук но все пак.Първия път като превъртях играта в последната мисия логично загубих 2 човека от екипа,защото не ми бяха лоялни.Въпреки, че им бях изпълнил мисиите за лоялност предполагам, че проблема беше в това, че не застанах на тяхна страна при определени спорове.В първия случай застанах на страната на Джак при спора с Миранда и тя спря да ми бъде лоялна.Сега почнах за втори път играта и този път застанах на страната на Миранда и сега пък Джак не е лоялна. Някакви идеи, какво да направя, че и двете да са доволни.
___________________________________ Живей заедно,умри сам.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Mass Effect 2 Публикувано на: 02 Мар 2010 02:44
Трябва да имаш достатъчно количество инвестирани точки или в Ренегат, или в Парагон. По този начин, когато за пръв път видиш, че се карат, можеш да избереш една от съответните диалогови опции и да ги помириш, без да се налага да заставаш на нечия страна.
|
|
|
|
|
O6im
|
|
|
|
Заглавие: Re: Mass Effect 2 Публикувано на: 02 Мар 2010 09:54
Ок мерси
___________________________________ Живей заедно,умри сам.
|
|
|
|
|
Rico
|
|
|
|
Заглавие: Re: Mass Effect 2 Публикувано на: 02 Мар 2010 10:42
Дап, същото се отнася за спора между Тали/Легион и избора между Моринт/Самара. За тях обаче ти трябва солидна доза парагон/ренегейд, даже би май трябва да е макс аутнато, защото на мен не ми достигаха 2, 3 деления до макс и не можах да разреша спора между Тали/Легион без да взема страна.
___________________________________ Though they sink through the sea they shall rise again; Though lovers be lost love shall not; And death shall have no dominion.
|
|
|
|
|
gambit_12
|
|
В момента играе: Мнооооого неща
|
|
Заглавие: Re: Mass Effect 2 Публикувано на: 02 Мар 2010 20:57
Спорът между Тали и Легион е по лесен за разрешаване ако първо избереш страната на Тали и после говориш с Легион и го разубеждаваш да не се сърди. Изисква се по малко ренагрейд или парагон
___________________________________ I reject you reality and substitude my one
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Mass Effect 2 Публикувано на: 02 Мар 2010 23:55
Въпросът ми е малко странен, но все пак се надявам да се намери някой, който да знае отговора . Чудя се долу-горе колко метра е финалният скок на Шепърд към Нормандия, защото просто ми се струва невъзможно човешко същество да "прелети" такава дистанция. Както казах малко екстравагантен въпрос.
___________________________________ Olim bonum nec malum est cognitionis principium.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Mass Effect 2 Публикувано на: 03 Мар 2010 00:06
Отначало е четири метра, но EDI приближава Нормандия към Шепърд, обръщайки я леко към него.
|
|
|
|
|
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
|
В момента играе: на троянска чушка
|
|
Заглавие: Re: Mass Effect 2 Публикувано на: 03 Мар 2010 00:34
Drecher написа: ...просто ми се струва невъзможно човешко същество да "прелети" такава дистанция. Доста е...модифициран, за да го наречем просто човешко същество.
___________________________________ a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
|
|
|
|
|
Изход
|
|
|
|
Заглавие: Re: Mass Effect 2 Публикувано на: 03 Мар 2010 01:04
Като не е ъпгрейднат не ги скача
___________________________________ секс едва ли - just cavalli
агентите са педали напускам форума
|
|
|
|
|
Kirilicata™
|
|
В момента играе: Soul reaver 2 ; Mass Effect 2
|
|
Заглавие: Re: Mass Effect 2 Публикувано на: 03 Мар 2010 14:30
Всъщност гарвитацията беше намалена. Същото се случи и когато донесоха Легиона на кораба.
___________________________________ a.k.a. ivo333 Member since 2005
|
|
|
|
|
darkslayer
|
|
|
|
Заглавие: Re: Mass Effect 2 Публикувано на: 03 Мар 2010 23:48
___________________________________ "Ah, yes. 'Reapers.' The immortal race of sentient starships, allegedly waiting in dark space. We have dismissed that claim."
|
|
|
|
|
Sanjuro Kwon
|
|
|
|
Заглавие: Mass Effect 2 Публикувано на: 04 Мар 2010 23:51
Kirilicata™ написа: Къде туй бе? Не помня никакви снежни планети в Mass Effect 2, а посетих всички.
|
|
|
|
|
Firzen
|
Цар |
|
|
|
Заглавие: Re: Mass Effect 2 Публикувано на: 05 Мар 2010 00:16
В новото DLC, дето още не е излязло.
___________________________________ Come, my raven, it could be a lark.
|
|
|
|
|
darkslayer
|
|
|
|
Заглавие: Re: Mass Effect 2 Публикувано на: 06 Мар 2010 15:21
Най-после минах последната мисия със първия ми герой от ME1 без да умре никой! 100% перфектен сейф за 3ката! Междудругото само на мен ли ми направи впечатление, че през цялото време фона на TIM беше оранжева планета, а чак на финала става синя? Едва ли е случайно.
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|