Автор |
Съобщение |
MaRiN_007
|
|
|
|
Заглавие: Re: Форумен FIFA турнир XXV [Групова Фаза] Публикувано на: 30 Яну 2008 23:09
Да той е
|
|
Larsson
|
|
|
|
Заглавие: Re: Форумен FIFA турнир XXV [Групова Фаза] Публикувано на: 30 Яну 2008 23:10
А тоя крийгън бълагрин ли е...него 3-тото му място е на X-box на фифа 07
___________________________________ една малка картинка с размер 350х19 пиксела. Моля не слагайте по-големи картинки.
|
|
|
|
|
MaRiN_007
|
|
|
|
Заглавие: Re: Форумен FIFA турнир XXV [Групова Фаза] Публикувано на: 30 Яну 2008 23:17
Не е на на екс бокс мисля че е на пц , да българин е но е живял в америка много години и там е играл и сега играе за наще нз дали не е още там
|
|
Larsson
|
|
|
|
Заглавие: Re: Форумен FIFA турнир XXV [Групова Фаза] Публикувано на: 30 Яну 2008 23:23
оффтопик: @марине - ''Third Place In The World For FIFA07 On The XBoX360 In Amsterdam,Nederlands '' тва го видях в профила му
___________________________________ една малка картинка с размер 350х19 пиксела. Моля не слагайте по-големи картинки.
|
|
|
|
|
MaRiN_007
|
|
|
|
Заглавие: Re: Форумен FIFA турнир XXV [Групова Фаза] Публикувано на: 30 Яну 2008 23:28
Еми аз си мисля че е за пц може и на ексбокс да е станал 3ти , понеже гледах финала за пс о там пишеше че той е 3ти незнам и аз. Бях чел едно енгово интервю където казва че на ексбокс се играе много по трудно и най-добрия противнике е компютъра. Сори за офтопика , ама и без тва е малко опустяло откъм мачове П.П Ето тук гледам аз: http://www.worldcybergames.com/6th/TV/tv_main.aspТова си е пс и тук той е 3ти
|
|
Wayne_Rooney
|
|
|
|
Заглавие: Re: Форумен FIFA турнир XXV [Групова Фаза] Публикувано на: 31 Яну 2008 10:19
Wayne_Rooney 1-1 Bukmeikara
|
|
|
|
|
crazysasho
|
|
|
|
Заглавие: Re: Форумен FIFA турнир XXV [Групова Фаза] Публикувано на: 31 Яну 2008 15:16
Срока до кога е ?
___________________________________ http://football-games.bfl-team.com
|
|
|
|
|
Wayne_Rooney
|
|
|
|
Заглавие: Re: Форумен FIFA турнир XXV [Групова Фаза] Публикувано на: 31 Яну 2008 15:39
crazysasho написа: Срока до кога е ? мисля че до днес
|
|
|
|
|
MaRiN_007
|
|
|
|
Заглавие: Re: Форумен FIFA турнир XXV [Групова Фаза] Публикувано на: 31 Яну 2008 19:09
Marin_007 - Raichev 3-1 ; 5-2
|
|
FELIX
|
|
|
|
Заглавие: Re: Форумен FIFA турнир XXV [Групова Фаза] Публикувано на: 31 Яну 2008 19:13
коня ли точно мама му стара беееее деба дано го обяздиш... аре бе кво па толкова некъв пишлигар, няма да мислиш че е по-добър от тебе, играеш и го мачкаш! хе да видиме аз кво ще направя Успех на Пигси и Ван, Ван мисля че трябва да продължи просто!
|
|
|
Larsson
|
|
|
|
Заглавие: Re: Форумен FIFA турнир XXV [Групова Фаза] Публикувано на: 31 Яну 2008 19:32
леле гледах финалите на фифа 07 от тоя линк дет Марин го беше дал...честно казано не съм очарован от начина по който играят в есл...секи тъч гол центрирания след центрирания, възползват се от секи бъг...особено първия гол на Delfin_1 от реванша беше ебати гаврата
|
|
|
|
|
MaRiN_007
|
|
|
|
Заглавие: Re: Форумен FIFA турнир XXV [Групова Фаза] Публикувано на: 31 Яну 2008 19:38
Не всички играят така в есл , просто тея хора са изучили всеки периметър от игрището и знат всички бъгове и ако си мислите че като играете вашата си игра ще ги спрете се лъжете играл съм срещу такива , прото от всяка ситуация е голова възможност , трябва да свикваш на това
|
|
Larsson
|
|
|
|
Заглавие: Re: Форумен FIFA турнир XXV [Групова Фаза] Публикувано на: 31 Яну 2008 19:45
хаха изобщо не си въобразявам че мога да ги спра или някой от форумите в бг може да ги спре с небъгава игра...нз дали тва че не видях 1 атака през центъра дали се дължи на тва че имат супер добри защити за пробив фронтално или на тва че е по удобно да играеш с бъгове,тъчове q+w , центрирания от къс корнер и такива мизерии.... но факта е че имат хипер добра успеваемост и простосмъртен ше изяде поне 7-8 гола
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Форумен FIFA турнир XXV [Групова Фаза] Публикувано на: 31 Яну 2008 23:12
Групите са готови.За първи път нито един изигран мач в една група и се наложи да пускам 3ма от други 2.Предполагам ,че няма грешки ,но ако има пишете.Осминафиналите са теглени.
|
|
|
|
|
tanasi
|
|
|
|
Заглавие: Re: Форумен FIFA турнир XXV [Групова Фаза] Публикувано на: 01 Фев 2008 00:03
Кво става тука бе Верно грешката е наша с Piggsy, че не го написахме, ма аз очаквах че ще търсите някви заместници и тогава ще питате колко трябват и тогава ще се уточнява кой играе и кой не... От наща група как да има изигран мач като всички са с пача, Ларсон ми даде служебни победи, Гонзо също, тоя Георги също, само Стаси още не ме е адднал ама то мина една седмица и мисля, че значи същото. Оня ден говорих с Пигси и му казах че ще му дам служебни победи ако се класираме без да играем мача а може да ги играеме нз... Но в крайна сметка трябва да се класираме ние двамата или поне ни намерете противници
___________________________________ Never Give Up Never Surrender Never Admit Defeat
Оставам, ама ми се заминава
за слава не ми се занимава...
I get knocked down But I get up again You're never going to keep me down
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Форумен FIFA турнир XXV [Групова Фаза] Публикувано на: 01 Фев 2008 00:08
Ем тогава Левскаря и Крисан отпадат и продължават Танаси и Пигси.
Да играят утре понеже от това зависи кой ще им е съперник.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Форумен FIFA турнир XXV [Групова Фаза] Публикувано на: 01 Фев 2008 00:41
Мн. е нечестно според мен да продьлжат хора,които даже не са изиграли нито един мач,вместо мен и крис,които си изиграхме всички мачове и имаме добьр точков актив ...жалко
___________________________________ http://img99.imageshack.us/img99/7866/beaaaatsw1.gif
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Форумен FIFA турнир XXV [Групова Фаза] Публикувано на: 01 Фев 2008 01:19
L e v s k a r A написа: Мн. е нечестно според мен да продьлжат хора,които даже не са изиграли нито един мач,вместо мен и крис,които си изиграхме всички мачове и имаме добьр точков актив ...жалко При положение ,че всичките им съперници са с бфл пача и отказват да играят ,не виждам с какво те са виновни(Танаси и Пигси).Просто шанс един път е с теб ,друг път не ........ .
|
|
|
|
|
Alan_Smith
|
|
|
|
Заглавие: Re: Форумен FIFA турнир XXV [Групова Фаза] Публикувано на: 02 Фев 2008 12:02
Alan_Smith [Newcastle] 5 - 0 Collector [West Ham]
Collector [West Ham] 1 - 1 Alan_Smith [Newcastle]За първи път достигам 1/2 финал в турнирите по 1-ци
|
|
Melas
|
|
|
|
Заглавие: Re: Форумен FIFA турнир XXV [Групова Фаза] Публикувано на: 02 Фев 2008 14:06
Здравейте кога ще почва новия турнир и с какви отбори ще се играя Благодаря предварително.
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|