Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие: Re: The Witcher 3
Публикувано на: 29 Ное 2020 02:43

Труповоз написа:
Не знам що за шибан неоткрил огъня австралопитек критикува бойната система на 1-цата.

Доста хора ми казаха да не играя 1цата, защото била много морално остаряла и не особено добра. Затова почнах от 2ката :? Сега малко съжалявам, че почнах от 2.
Може би ще се повтори случката с Middle-Earth, където поради незнание изиграх Shadow of War преди Shadow of Mordor :lol:

Профил

Аватар
В момента играе: CSS, SW: Empire at War, Legacy of Kain
Публикувано на: 29 Ное 2020 03:08

Играл съм само TW 1 и 2.

TW 1 вярно е дървения и докато свикнеш със системите е леко неудобно, но след това всичко си пасва много добре.

В TW 2 бях доста разочарован от това, че consoomables бяха изключително краткотрайни и подготвянето преди битки беше почти безмислено. Не си спомням точно, но нещо свързано с предметите също не ми хареса, мисля, че оръжията правеха доста по-малко дмг и началните брони бяха доста зле също?
Това, което ме подразни изключително много, беше нуждата да спамиш dodge rolls като откачен... Може би аз съм играл с грешен билд и като цяло да съм бил кретен, но помня, че доста врагове ми отлепяха адските парцали (btw това изказване правилно ли е? lol) и трябваше да спамя dodge rolls, и да чакам да ми се презаредят магиите.

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 29 Ное 2020 22:04

Дървена или не, взех The Witcher: Enhanced Edition Director's Cut за евро и 50 от стийм. Ще се играе :D

Профил

Аватар
В момента играе: CSS, SW: Empire at War, Legacy of Kain
Публикувано на: 29 Ное 2020 23:15

Gipo написа:
Дървена или не, взех The Witcher: Enhanced Edition Director's Cut за евро и 50 от стийм. Ще се играе :D
Добро решение г-н Гипо.

Много хора пропускат първата игра по всевъзможни причини, а в последно време виждам и доста препоръки към нови играчи направо да започвали от TW 3, при което леко умирам вътрешно.

Предполагам, че TW 3 има някакъв story recap, но не мисля, че това може да замени изиграването на две доста добри игри.

Профил Skype

Публикувано на: 30 Ное 2020 00:50

Първия и втория уичър са страхотни игри. Има забележки по комбата, но само до там. Атмосферата и историите им са по мое мнение по-добри от тези на тройката. Като цяло тройката е най-добрата игра в поредицата и е въобще игра-шедьовър, обаче има едно усещане за сладникавост, докато в 1 и 2 има повече политика и суровост във атмосферата на света.

Профил

Публикувано на: 11 Яну 2021 01:45

Дай линк към редит, че ми стана интересно.

Профил

Аватар
Публикувано на: 12 Яну 2021 01:10

Императора написа:
та-а-а-....

нещо да кажеш? :)

Че си тъпанар.

Профил

Публикувано на: 14 Яну 2021 01:59

Това за Йонтек наистина е интересно, не случайно уичъра има култов статус. Колкото до Трис и Ламберт, има едно видео, където е разгледан този случай а и въобще този ютубър прави доста качествен кънтент:

Профил

Аватар
Публикувано на: 15 Яну 2021 17:11

Така, днес започнах The Witcher Enhanced Edition и ми направиха впечатление няколко неща.
Първото и най-фрапантно нещо е, че бойната система на тази игра е ТРАГИЧНА! :lol:. Бях подготвен за мъка, но това просто е скандално зле. С 10 години по-стари игри имат много по-добра бойна система. Нещо като браузър кликър нещо си... Хубавото е, че останалото в играта е на ниво и абстрахирайки се от комбата, ще я изиграя с кеф. Другото нещо, което ми направи впечатление е, че в тоя Enhanced Edition частта преди Chapter I всъщност не е енхансната и като влезеш в Chapter I тази истина рязко те удря в челото, щото изведнъж виждаш по-яки модели на всичко :D.
Спазих традицията и преспах с Трисс, което за мен е главна мисия в тая поредица :lol:
Очертава се чудно приключение.

Профил

Аватар
Публикувано на: 16 Яну 2021 01:46

Скрий се в някоя миша дупка, бойната система в 1 е ужасна.

Профил

Аватар
Публикувано на: 16 Яну 2021 03:37

Бойната система е ок.

Императора написа:
друга игра от същата епоха, или преди това, която да е с по-добра бойна система?

Ограничи по някакъв начин кръга до същата дисциплина, не знам, pure-RPG-дето-контролираш-един-герой, преди някой (+аз) да е включил аутизма.

Профил

Публикувано на: 19 Яну 2021 01:13

Брей, от колко години го следя xLethalis и накрая да се окаже българин. Евала на пича. Иначе и за мен бойната система на единицата е ок, горе-долу все едно имаш куик тайм евенти.

Профил

Аватар
Публикувано на: 25 Яну 2021 22:49

Играта продължава да е едновременно интересна и да ме кара да избухвам от смях заради бойната система :D Точно влязох във Визима, направих почти всичко преди това. Хвана ме яд, че не стана работата с една вещица, но пък изклах цялото тъпо село :lol:

Профил

Аватар
Публикувано на: 23 Май 2021 21:17

Ща не ща, ще е дабъл пост :D Още играя The Witcher 1. На около 52ри час съм и според мен съм минал 3/4 от историята. Може и малко по-малко. Според стийм съм врътнал двойката за 32 часа, а единицата отива на двойно. Все още ме е яд, че изпуснах шанс за секс с една дриадка в блатата край визима... играта ми даде 3 възможности за отговор, аз умувах и отговорих най-логичното според мен... греда :D

Профил

Цар
Аватар
Публикувано на: 24 Май 2021 11:34

Gipo написа:
Ща не ща, ще е дабъл пост :D Още играя The Witcher 1. На около 52ри час съм и според мен съм минал 3/4 от историята. Може и малко по-малко. Според стийм съм врътнал двойката за 32 часа, а единицата отива на двойно. Все още ме е яд, че изпуснах шанс за секс с една дриадка в блатата край визима... играта ми даде 3 възможности за отговор, аз умувах и отговорих най-логичното според мен... греда :D

:D

QVOD
·EST·INFERIVS

Профил WWW

Аватар
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
Публикувано на: 24 Май 2021 17:37

Ех, Morenn...

Image

- Алминатора

"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето

Профил

Аватар
Публикувано на: 25 Май 2021 00:58

Ах тези чудни каперси...

Профил

Аватар
Публикувано на: 07 Юни 2021 16:29

Пак дабъл пост...
Преди малко приключих TW1 Enhanced Edition на 68мия час. Мнението ми остава непроменено - страхотна история, мрачност, хумор, морални дилеми... но бойната система е просто кошмарна. Зле замислена, зле реализирана, пълна с бъгове. През цялото време се чудех, дали някога съм играл друга игра, която с един аспект да контрастира до толкова на всичко останало в нея. Не се сетих да съм играл друг път такова чудо. Изиграх я с кеф, но никога повече не бих я докоснал :D
В сравнение, TW2 имаше просто лоша бойна система.

Сега се връщам на това
Труповоз написа:
Не знам що за шибан неоткрил огъня австралопитек критикува бойната система на 1-цата.

Бойната система е скандално слаба и това не е само заради усещането, че играеш стара браузърна игра (независимо дали играеш на F1 или F3), а защото е безкрайно бъгава. Додж системата е безсмислена, когато мобовете ти правят демидж, без да замахват. Или пък като са на видимо 5 метра от теб и ти набиват канчето. Най-кошмарен е AoE бойния режим - играта не можеше да усети адекватно 1в1 ли си или си обграден от 10 гада и работеше ок в 3/10 от случаите.

Сипах ѝ много на бойната система, знам, ама играта си остава много приятно изживяване. Това ще остане най-яката игра, която съм изиграл и не искам да пипна никога повече :lol:

Профил

Цар
Аватар
Публикувано на: 09 Юни 2021 22:56

Аз все още имам PTSD от блатата, иначе като усещане и история играта беше.. нещо съвсем друго, ще се радвам ако един ден я ремейкнат. :arrow:

QVOD
·EST·INFERIVS

Профил WWW
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2025 PC Mania | Реклама | Контакти Хостинг от Actiefhost