Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие: Re: Dark Souls: Prepare to Die
Публикувано на: 22 Авг 2014 00:25

Точно към тях съм се засилил сега в дс1, че в двойката бяха като декс меч с по-малко дмг :(

Аве... тоя капра демон кво го хейтят сички, първия път го взех от 4-ия опит, сега от първия, да се има предивд, че не играя и няма тоя път с drake sword.
И asylum demon-a, дето 3 дена го мъчих преди, са на 6-ия път, докато си припомня точно как ставаха нещата. Чувството е яко.

Профил

Аватар
В момента играе: junglist
Публикувано на: 22 Авг 2014 07:57

capra demon-а е супер лесен. те кучетата са по-големия проблем. на мен първия път ми изскочи изненадващо и умрях, докато се осъзная, ама после си го убих без особени проблеми.

Профил

Аватар
Публикувано на: 23 Авг 2014 16:53

Не знам, кой е мислил Shrine of Amana, ама който и да е, заслужава да бъде удавен в киселина.Просто няма по-педерастско, ебано и шибано ниво, в която и да е друга игра, която съм играл. В дупки ли не падаш, не умираш от засади на някви малки изродчета под водата, да не говорим за това, че тея спелкастъри явно са минали курс за снайпери, защото ми пускат самонасочваща се магия от другият край на картата ебаси.И вече след като минеш всичко, айдее един голям грозен бос, който дори не можеш да го биеш като хората. For fuck sake. Разбирам че тея които са направи играта мастурбират само при мисълта, колко много ще ти го вкарат, ама чак пък толкова...just to much
Едит: добре, демона поне се оказа по-лесен от колкото си мислих. Всъщност да стигна до него ми отнемаше доста повече време и усилия, от колкото самата битка.

Профил

Аватар
Публикувано на: 24 Авг 2014 02:02

DarkAvenger89 написа:
Не знам, кой е мислил Shrine of Amana, ама който и да е, заслужава да бъде удавен в киселина.Просто няма по-педерастско, ебано и шибано ниво, в която и да е друга игра, която съм играл.

MOTHERFUCKING
WORD.

soz za laticata, mochmeta
tova e edno ot nai-nebalansiranite mesta v igrata, izdivqh tam. no posle bosut e edinstveniqt v cqlata igra, deto mi napomnq za ds1, a tova e ogromen kompliment. mn m radva kak atakite mu sa kato svirene na klavishen instrument i se vruzvat s ideqta mu s demon of song. + ideqtq za zul demon v ogromna jaba i strahotnata animaciq na otvarqne i zatvarqne me nakaraha da izpitam onova chuvstvo na vuzhishtenie dokato biesh bos, deto v edinicata chesto imah. fav boss ot dvoikata za men

Профил

Аватар
В момента играе: ❚█══█❚
Публикувано на: 24 Авг 2014 09:45

lol n00bs,
нивото се минава на декс с hunter's black bow на +7 и нагоре и стрели от хубавите :Д

Профил

Аватар
Публикувано на: 24 Авг 2014 10:00

bate, never go full retard ;)
nali po-nazad obqsnih, che vseki dev , deto ti nalaga stil na igra pri uj svoboda, e govnqn lainovoz. zatva ds1 > ds2 , shoto moga da q mina i s umruci edva li ne

Профил

Аватар
Публикувано на: 24 Авг 2014 21:26

hyper` написа:

любимият ми момент е когато курсорът отказва да се премести на другия, дето е на на един меч разстояние от теб
просто муцка е в счупеността си таз игра

update: that was fun, let's not EVER do that boss again

This !
fucking kill me with a dildo...still better than doing this shit :cry:
язък за ефиджитата
EDIT:
Океей, завърших я. :shock: . Нашандра ми беше няква много лесна, ама throne watcher&defender ми ебаха майката, след като най-сетне ги убих щях да получа инфаркт.Може би най-трудната битка след ruin sentinels...просто явно не ме бива срещу няколко(още имам кошмари от ornstein&smoug...а спомените ми за 4 kings са някъде дълбоко подтиснати в съзнанието ми). Тъй, ся след като всичко свърши е ред на youtube клипчетата, да разбера за какво по дяволите всъщност беше всичко това.

Профил

Аватар
Публикувано на: 25 Авг 2014 09:19

ruin sentinels i throne duo sa ti bili po-trudni ot darklurker? osobeno duoto, deto s obiknoven shield se blokira vsichko, a sled ataka i dvamata te chakat super mnogo? :o

inache i az kato q zavurshih i gledah klipove s obqsneniq za istoriqta, to po-skoro sa nqkvi istorii s obsht setting, deto sa nedoizmisleni i prosto za men tova nai-slabiqt element ot igrata. precakali sa ideqta na miyazaki losho tuk.

Профил

Аватар
В момента играе: junglist
Публикувано на: 25 Авг 2014 10:30

харесва ми двойката засега.
в no-man's wharf съм в момента и босовете дотук само със съмони съм ги минавал. :lol:
dragonrider го минах сам, ма той е лесен.
популацията е огромна в сравнения с първия ds.

Профил

Аватар
Публикувано на: 26 Авг 2014 12:25

nqkoi cuka li sunken king? do predi purviq boss sum i dotuk e po-qko ot povecheto mesta v igrata, nai-vajnoto - toq put nqma sempli povtarqshti se teksturi navsqkude :3

Профил

Аватар
Публикувано на: 27 Авг 2014 06:56

Не, искам си дам почивка малко, ама ще му дойде времето и на него. А лъркъра го заебах. Не ми се хабяха всички ефиджита...

Профил

Аватар
Публикувано на: 27 Авг 2014 10:35

DLC-то завършено. Доста добро. Нямаше да е DS DLC , ако опционалният бос не беше ултра труден, а мегадолно пътят до него не е кратък + много досаден.

Гледам новото DLC е излязло и нямам търпение, ма и нормален нет нямам в момента. :/

@DarkAvenger да призная Дарклъркър го минах със save manipulation, то просто е върховна наглост да искаш всеки път да плащаш скъп ресурс, за една битка + да изчистиш ВСИЧКИ фантоми, дето са едни от наи-tricky гадовете и чак тогава да може да пробваш пак. Аре кур в гъза за тоя дисбаланс и б-теама зад ДС2.

Профил

Аватар
Публикувано на: 04 Сеп 2014 00:15

OMFG НАМЕРИХ ГО

По-точно намерих на какво ми прилича Dark Souls (1) - в това видео първата игра - текстурите и моделите и дрехите на героите са много изчистени и непретенциозни, което ги прави и много истински, за разлика от един Dragon Age примерно или дори идващия DS клонинг Lords of the Fallen, анимациите са плавни, а контролите respond-ват веднага. Също и сега си давам сметка този ефект на лекото замазване в ДС защо ме кефи - защото в тези игри фоновете са нарисувани да изглеждат леко замазани и сега изведнъж някой гений се е сетил да го пренесат в днешно време без да правят самите текстури грозни и замазани, а просто да е ефект за далечината. Това плюс нетипичните мобове и (мини)босове и разнообразните оръжия и трудността = old-school gamelay in full 3D, просто сякаш съм влязъл в една такава стара игра.
:rockon:

А второто DLC на DS2 има моменти, дето са по-трудни и от pre-nerfed Shrine of Amana. Просто толкова евтини номерца, че окуражавам всеки да изпиратства Dark Souls 2, те се оляха само да вдигат трудността без никакъв баланс. Щом даже и миличките хорица от IGN се осъмняват, че играта е счупена вече, просто сами си вадете изводите.

Профил

Аватар
Публикувано на: 04 Сеп 2014 06:45

midg...i mean little person :lol: :lol: :lol: .
Иначе тоя канал е тоооолкова зле. Нищо чудно, че не видях видео, което да има повече от 100Х гледания. Готина идея, ама много, много слаба реализация, особено с тая маймуна отпред.

А ИГН са най-неадекватната медия изобщо. independent youtuber or it didn't happen.
Ама и без това нямам намерение скоро да се занимавам с ДС отново. Колкото повече я играя(сега съм на НГ+ средата някъде), толкова повече се дразня, че играта на декстирити е толкова нечестно трудна или с ту хенд оръжие, а с щит и някво оръжие/магия е на трудност лигавеща се мозъчно изостанала амеба. Може би именно заради това почнах да се кефя на Smelter demon, щото го вкарва много яко на щитоносците. Сега само да си докажа тази теория още в началото почнах с чист heide sword и 100% и няква тежка броня и играта ми стана детска направо. Предполагам, че дори и с юмруци ще мога да ги бия, стига да се мандахерцам с щита. Силно се надявам, че ако почна първата ДС няма да е по същият начин.
https://www.youtube.com/watch?v=Qtq5m1zdNBk това е...интересно

Профил

Аватар
Публикувано на: 04 Сеп 2014 09:42

DarkAvenger89 написа:
А ИГН са най-неадекватната медия изобщо.

Точно, щом и те се усещат, дето по принцип гледат да не критикуват големите игри, значи работата се е размирисала.
Иначе защо да е чак толкова по-трудна с декс? Аз виждам само, че удряш повечко пъти, т.е. повече време се мотаеш в битки..?
Иначе тия щитове са яка идея, но същия дмг правя с някое от тежките +10 оръжия при това с 1 hand атака, което обезмисля идеята, освен ако не го правиш за да се гъзарееш в youtube.

Spoiler for :
https://www.youtube.com/watch?v=UScsme8didI -
3:45 - samo demon of song is momorable, vseki drug e hard hitting dude in armor, idealen primer za propilqn potencial e SMelter Demon
lock-on-a na gadovete pravi povecheto ataki nerealisti4ni kak sa vertikalni no i se vurtqt, 8:40 to4no kazva kakvo si misleh prez cqloto vreme kato se bieh s tiq OP enemita, deto imat bezkraen poise qvno
9:42 - eto kak se ruin-va enjoyment. ne obicham lukove no mi se nalagashe every once in while da stoq kato putka i da strelqm prosto shoto ne sum tank i ne mi se mre pak
19:49 - problemut s malkite nepreskachaemi rubcheta
30:34 - DA! DA! DA! 0 purpose e toq efekt, samo razvalq kutscenite
37:14 - tova osven ambushite sa drugite adski cheap mesta za umirane, koito chupqt ideologiq na Souls igrite (vsqka smurt moje da se predotvrati ako se ogeljdash i vnimavash)
39:16 - hulk smash enemy s endless stamina. eto otkude e vzet boq v risen 3 qvno. vednaga sled tova pokazva bezumnite hitboxes na nemalko mesta, koito sa tretiq problem sled tezi v predishnata tochka

Профил

Аватар
Публикувано на: 04 Сеп 2014 13:45

точно де, щото удряш повечко пъти, което ти дава повече място да допуснеш грешка и имаш по-слаба защита, когато евентуално я допуснеш. Срещу 2,3 противника наведнъж си е гадна работа, щото нямаш и толкова АОЕ и да имаш стагър работи само срещу един. Доста по-трудно си е, от колкото да се криеш зад щита и да пердашиш от там, като мисля даже, че с black knight halberg можеше да удряш и докато ти е вдигнат...

Профил

Аватар
Публикувано на: 17 Сеп 2014 17:08

ДУШАТА МИ ЛИКУВА

Бтв второто длс на DS2 толкова ебе майки, че не е истина. 6 часа и какви ли не билдове ми трябваха, за да бия Fume Knight. FML

a true fan inbound - http://youtu.be/UdEqZkzaLCs

Профил

Аватар
В момента играе: PoE
Dark Souls
Публикувано на: 15 Окт 2014 15:41

Най-накрая успях да намеря време да завърша цялата игра, с моя вдъхновен от берсерк Guts build.
Без щит и каквито и да е било магии, играта е доста по-трудна като цяло, но сравнително по-лесна що се отнася до босовете.

Много хора гледам се оплакват от Raime, a.k.a Fume knight, a.k.a Artorias 2.0.
Нз, но с този glass-canon build на мен ми беше супер лесен, 3 опита бяха достатъчни.

Ivory king ми хареса най-много от DLC-тата, въпреки че като за финал на играта б-отбора са решили да завършат с най-педерастката зона в историята на souls игрите.
Ако еболата беше беше левъл в игра то тя щеше да бъде Frigid outskirts.
Летящи елени, които серат светкавици и се spawnvat от нищото, докато те блъскат и подскачат, заобикаляйки те в момент на почти пълна слепота.
Ако мислите, че тъмнината в tomb of giants e дразнеща то не знаете какво може да ви накара да чувствате снежната бяла светлина.
И за финал - бос, който може да се опише като Sif x2 + enrage timer. Ебати нивото...

Профил

Аватар
Публикувано на: 15 Окт 2014 21:53

lol дори не знаех, че Арториас има слава на труден, мен ми отне 3 пъти на full str билда. Само че като дизайн на боса и арената Fume Knight е осран beyond repair. Арториас имаше яки анимации, уникален дизайн, а вски път като мина през колизеума му спирам, то просто е произведение на изкуството. Fume Knight е почти като уголемен моб, дето просто има 2 меча, лош hitbox, а арената му е тоооооооооооолкова набързо скалъпена и безинтересна, че думи не са измислени да я опишат. бтв ти си поредният човек, който потвърждава думите ми, че без всякакви ranged атаки играта ти сцепва дупето. Тая последната зона е ташак пълен, и щях да се напъна повече да се мотая из нея, ако нахалството на б-теама не беше стигнало абсолютният връх - не стига, че рескиннаха бос от дс2 (covetous demon), който е най-forgettable боса от цялата соулс поредица по всеобщо мнение, ами и си използват пак бос, който вече си бил В СЪЩОТО длс, само че по 2. Някво... r u fucking kidding me??? Среден пръст и гордост, че съм им изпиратствал играта. [спойлер ]Иначе много ме разочарова как като не си разтопил ледовете и отгоре селцето изглежда някво яко, после като отидеш долу имаш левел дизайн от 2003-а, някво Jedi Academy 2 e по-яко изглеждащ. Ма то цялата двойка е едно разочарование, така че поне тук са consistent.

Профил

Аватар
В момента играе: PoE
Dark Souls
Публикувано на: 16 Окт 2014 09:13

Сравнението с Artorias няма нищо общо с трудността. Lore, appearance, дори място и време на представяне в играта. Raime е Artorias 2.0

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com