Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: Dragon Age II Публикувано на: 08 Фев 2011 18:41
Не мога да разбера как това може да ти се вижда грозно. Ениуей, аз съм си казал, че в RPG-та най-малкото, което ме интересува, е графиката.
___________________________________ 私の拳は、死の出血!あなたの運命へようこそ!
|
|
|
|
|
DJ Cat
|
|
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age II Публикувано на: 08 Фев 2011 19:19
Човек не гледам снимки и кой знае колко надупени и полирани неща, просто гледам хд превюто и останалите геймплейни кадри. Не ме интересува графиката, просто ми е чудно, защо първата е с по-добра. Геймплея е този, който по ме притеснява, да не говоря за диалозите, които убиват чара на играта. Уичъра, повече мяза на първия Драгън Ейдж от тази игра, това нормално ли е?
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age II Публикувано на: 08 Фев 2011 20:56
Lighting системата е по-ярка. Тук ще призная, че с нея играта придобива по-светли и оптимистични нотки. Но виждам, че текстурите са подобрени, и това ме успокоява. Не е тайна, че в първата всичко беше с текстури с изненадващо ниска резолюция. Изтеглих си мод, който ги подобрява, и нещата заспаха, но пак щеше да е по-добре студиото да беше изгладило този проблем...
Та да. Единственото, което те притеснява и е именно което, така да се каже, "убива" мрачната атмосфера, е ярката графика. Казах го и преди - въпреки че цялостната гама на Origins беше решена в кафяв тон, наистина илюстрираше средновековно фентъзи. Но хей! - нова игра, нов късмет, нова локация. Ще видим дали Къркуол ще се бори с Ферелден.
П.С. Аз дори в Бресилианската гора навсякъде виждах кафяво. Сериозен съм, може би след толкова много превъртания на Origins съм се пренаситил на специфичната ѝ гледка и просто жадувам за нещо ново.
Въобще не отписвам другите RPG-та, насрочени за останалата част на годината, напротив - пре-ордърнах Вещера още през Ноември, когато ЕS бъде пуснат за пре-поръчване, ще купя и тях. Но игра на BioWare няма да подмина, па ако ще и да е на 180 градуса от предишната ѝ част.
|
|
|
|
|
Jedi Knight
|
|
В момента играе: League of Legends Mass Effect
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age II Публикувано на: 08 Фев 2011 21:45
Историята ми харесва, геймплея ми се вижда адекватен, графиката ми харесва (като цяло не ми пука за нея). So, yeah, bring it on
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age II Публикувано на: 09 Фев 2011 01:39
Тебе няма нужда да те убеждавам, бе, знаем, че си един от последните останали апостоли на играта...
|
|
|
|
|
Jedi Knight
|
|
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age II Публикувано на: 09 Фев 2011 02:05
Аз да се обадя
|
|
|
|
{SuPa-1337-Killa}
|
Псевдо рейцър |
|
В момента играе: Всичко без аниме игри
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age II Публикувано на: 09 Фев 2011 08:22
^ DIE HEIDEN!!!
Drecher написа: От Чернобил съм, единственият регистриран гражданин. Дръжа една баржа на брега на река Припят и я отдавам на безделници като теб. Цената за една нощувка е 2 бутилки водка и 5 минути да си удряш чатала с тухла.
|
|
|
|
|
indigo
|
|
В момента играе: RL - worst game ever.
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age II Публикувано на: 09 Фев 2011 13:55
Все повече се убеждавам, че новия Уичър ще ми хареса повече от новия Драгън ейдж...
___________________________________ What's a real girl? Is it something fap-able? indeedhewasshady.
|
|
|
|
|
DJ Cat
|
|
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age II Публикувано на: 09 Фев 2011 13:59
Много проницателно и вещо себеосъзнаване. Аз го разбрах преди 4-5 месеца.
|
|
|
|
|
Tiny
|
но с големо съ̀рце |
|
В момента играе: A dance with rogues
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age II Публикувано на: 09 Фев 2011 15:31
indigo написа: Все повече се убеждавам, че новия Уичър ще ми хареса повече от новия Драгън ейдж... На мен и стария Уичър ми харесва повече от стария DA Некво май ново http://www.gametrailers.com/video/previ ... age/710304Аз съм доволен от графиката ^
___________________________________ A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
|
|
|
|
|
MoonFlame
|
|
В момента играе: Skyrim, Titan Quest
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age II Публикувано на: 09 Фев 2011 15:42
Графиката да, ама не и битките. Мега нереалистични, заразлика от първата част. Като оставим това, мисля, че ще е едно прекрасно заглавие.
___________________________________ Китките помнят цвета...
|
|
|
|
|
Sentry
|
|
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age II Публикувано на: 09 Фев 2011 15:57
Битките в DA1 са реалистични? А бе вие добре ли сте? BTW в интервюто има повече информация, отколкото в preview-то.
___________________________________ We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time? Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
|
|
|
|
|
Jedi Knight
|
|
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age II Публикувано на: 09 Фев 2011 17:28
Sentry написа: Битките в DA1 са реалистични? А бе вие добре ли сте? BTW в интервюто има повече информация, отколкото в preview-то. Damn you, Sentry... Сега как ще спя до 11ти
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age II Публикувано на: 09 Фев 2011 17:47
Sentry написа: Битките в DA1 са реалистични? А бе вие добре ли сте? Остави, забързаха малко анимациите и всичко живо реши, че играта е God of War 4... Иначе забелязахте ли как в трейлъра FemHawke използваше Warden Sword около третата минута?
|
|
|
|
|
Sentry
|
|
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age II Публикувано на: 09 Фев 2011 17:59
Според мен всичко се дължи на заблуждението, че екшън-ориентирана или дори хибридна бойна система не се смесва добре с RPG елемтите, което естествено е отдавна опровергано от игри като The Elder Scrolls, Gothic, Arx Fatalis, Summoner, Silver, The Witcher, Mass Effect и какво ли още не.
___________________________________ We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time? Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
|
|
|
|
|
DJ Cat
|
|
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age II Публикувано на: 09 Фев 2011 18:20
Чудесни примери колега. Направо ловиш риба с бастун, отвътре ти идва да си толкова компетентен.
|
|
|
|
|
Sentry
|
|
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age II Публикувано на: 09 Фев 2011 18:45
DJ Cat, ти си идиот и на никой не му пука за мнението ти. Не разбираш от игри и дори не знаеш какво искаш от една игра. Всяко едно твое мнение е некомпетентно до невъобразими висоти и дори когато си прав за нещо, то не е защото в главата ти е имало някакъв мисловен процес, с който си стигнал до даденото заключение, а защото си казал нещо без да мислиш и то случайно се е оказало вярно.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age II Публикувано на: 09 Фев 2011 18:52
Не се карайте, бе. Всеки с мнението си. Като не им харесва играта, не им харесва. Аз се отказах отдавна да ги убеждавам в противното.
Въпреки че все още се чудя как може да мразиш игра, която все още не си пробвал. Аз имам доверие на BioWare и досега не се е случило да има тяхна игра, която да съм играл и да не ми е харесала, затова им вярвам и за тази.
|
|
|
|
|
DJ Cat
|
|
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age II Публикувано на: 09 Фев 2011 20:48
Пич просто обсъждам новоизлезли видеота и ги анализирам за себе си. Поствам в темата за да не замира и главно влизам за да чета твоите коментари, защото казваш интересни неща. Просто ми е жал за поредицата до някаква степен и изказвам мнението си. Аз коментирам геймплейни клипове, които ще са почти 1 към 1 с оригинала и не твърдя нищо за дълбочината на играта и други сериозни неща, които могат да се усетят само с игране( примерно историята) Коментирам очевидни недостатъци, които се набиват на очи още в първата секунда. Примерно, защо ''оръфана брада'' върти с еднаква скорост нож и чук( еднаква тук може да се чете като огромна ) и такива едни леки подробности.
А що се отнася до Сентри, спокойно, не се карам с него. Единствено го смятам за смешен и супер неорентиран, какво му се пише. Доста ми е жалък, затова не му се наемам. Кажи си честно, виж преди опита му да бъде мъж и да ме засегне какво е написал и си помисли за себе си, не е ли отвратително тъпо и кухо. С него се отказах, отдавна да споря с някакви аргументи, защото дори Уидоумейкър и другите умници, поне се придържат към темата, а този тип просто излиза с нещо, което няма нищо общо. Имам чувството, че покрай тези игри, това момче живее в собствен свят, който е много далеч от истинския. Много място му отделих, повече не смятам да му правя кефа.
|
|
|
|
|
Sentry
|
|
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age II Публикувано на: 10 Фев 2011 08:13
Hands-On, този път от gamespot, онтово Interview-то трябва да се гледа, защото показва много повече.
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|