Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Заглавие:
Публикувано на: 17 Юли 2004 14:38

Edin ot gostite napisa:

За последните двама балъци няма какво да коментирам...когато стигнете нивото на zorg и n.3.r.d-fi тогава си чешете езиците, за сега само можете да си ги заврете къдете слънце не огрява (така де, вие си "kiss" ass-овете, ок ?).

Довечера се прибираме с брат ми и ще тренираме сигурно цяла нощ за турнира утре. Някой друг от клана ще играе ли ?

Ha,ha,ha.Ti 4uva6 li se ve 6u6umiga.Toz k1lL!nG U e tolkova dobar 4e na teb s vurzani ruce da ti igrai,pak nqma da ti pozvoli da vdigne6 2 level s geroq si.Toi e tolkova dobar 4e slad kato 2 ot otbora mu da izlizali,toi sam e pobejdaval drugite trima,a tova e stavalo ne vednuj.Tui 4e sme6ko,predi da govori6 za nqkoi,purvo go prou4i,i 4ak togaz govori.Bqh 4uval izcepki,no da kaje6 4e k1lL!nG U e slab,tova si e nai-GOLQMATA

Заглавие:
Публикувано на: 17 Юли 2004 14:49

Anonymous написа:
Edin ot gostite napisa:

За последните двама балъци няма какво да коментирам...когато стигнете нивото на zorg и n.3.r.d-fi тогава си чешете езиците, за сега само можете да си ги заврете къдете слънце не огрява (така де, вие си "kiss" ass-овете, ок ?).

Довечера се прибираме с брат ми и ще тренираме сигурно цяла нощ за турнира утре. Някой друг от клана ще играе ли ?

Ha,ha,ha.Ti 4uva6 li se ve 6u6umiga.Toz k1lL!nG U e tolkova dobar 4e na teb s vurzani ruce da ti igrai,pak nqma da ti pozvoli da vdigne6 2 level s geroq si.Toi e tolkova dobar 4e slad kato 2 ot otbora mu da izlizali,toi sam e pobejdaval drugite trima,a tova e stavalo ne vednuj.Tui 4e sme6ko,predi da govori6 za nqkoi,purvo go prou4i,i 4ak togaz govori.Bqh 4uval izcepki,no da kaje6 4e k1lL!nG U e slab,tova si e nai-GOLQMATA

представям си колко е добър след като играе 3в3 рандом теам .....................

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 17 Юли 2004 15:01

кво само се дървите бе тъпи гости FUCK OFF

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 17 Юли 2004 15:12

edin ot gostite napisa:

представям си колко е добър след като играе 3в3 рандом теам .....................

Pi4,ne ta znam koi si ama problemet e v tova 4e si pulen baluk i samo zaema6 mqsto v toq svqt.Baluko moa ti kaja,4e ima hora koito im e pisnalo da jitkat 1na1,ili 2vs2 za6toto sa natrupali mnooo pobedi sme6ko.Tvoite pobedi sigurno se broqt na palcite ti na dvete ruce.A ako ne e taka ako trq sravnim pobedite mu s tvoite i zagubite bi bilo taka:

POBEDI Zagubi

k1lL!nG U >>> Gost k1lL!nG U <<<<< Gost
>>> <<<<
>>> <<<<
>>> <<<<
>>> <<<<
>>> <<<<
>>> <<<<<

Заглавие:
Публикувано на: 17 Юли 2004 15:29

Само кажете акаунди в баттле.нет да играеме плз ........ Щото след като играеме повече няма да пишете на кой победите му се броят на ръката ...

Заглавие:
Публикувано на: 17 Юли 2004 15:49

s udovolstvi bih ti kazal,ama k1lL!nG U,za razlika ot pove4eto ne6tastnici tuk,zapo4na da jitka WoW.Ot davna si iztri akaunta,puk i toi ne be6e samo edin.Puk i malko trudno 6e igraete 1na1 pri polojenie 4e v momenta e v Amerika,i zagrqva za WCG-to,u4astvaika s nqkakuv klan tam,v koito sa nai-dobrite.No ako se vurne 6te mu predam 4e nqkuv si tam sme6nik iska 1na1 s nego.No ako igraete vse pak,tova 6te ti se otrazi dobre 6tot toi 6te sma4ka dve ne6ta-samiq teb,i egoto ti.

Заглавие:
Публикувано на: 17 Юли 2004 15:55

Vic na mesec uli:

Purvo ne6tastniko toi 6ta sma4ka,i vtoro kak razbra 4e e random team-a mu.OOO,ne maoga da povqrvam :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: ,nima e istina,NIMA baba Vanga se e prerodila v tqloto na edin oligofren.Pi4 smqtai kolko pari moje6 da izkara6 taka.Q si kaji adres da doida,4e da mi pogleda6 na ruka,4e iskam da znam 2,3 ne6ta.

Заглавие:
Публикувано на: 17 Юли 2004 16:08

Anonymous написа:
Цитат:
Puk i malko trudno 6e igraete 1na1 pri polojenie 4e v momenta e v Amerika,i zagrqva za WCG-to,u4astvaika s nqkakuv klan tam,v koito sa nai-dobrite

...

ТОВА Е НЕ НАЙ-ГОЛЕМИЯ ВИЦ НА МЕСЕЦА А НА ВСКИЧКИ ВРЕМЕНА ! ! !
"някакъв клан там, в който са най-добрите ..." За вцг-то се класираха Four20, Insomnia i Zeerax ахахахахх леле колко са зле някой хора ..................................
просто това уби сичко сякви думи са излишни ...

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 17 Юли 2004 16:29

Th3 13_daY написа:
.Ot davna si iztri akaunta,puk i toi ne be6e samo edin.

Ако ми кажеш как точно си е изтрил ака ще те черпа нещо!
ама колко сте тъпи не е истина като детска градина абсолютни идиоти
а тоя килинг ю щом толкова му се кефите хоодее да му праите свирки и се махайте идиоти такива. Поне се обсновайте като говорите тъпотий

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 17 Юли 2004 17:23

edni oligofren napisa:

ТОВА Е НЕ НАЙ-ГОЛЕМИЯ ВИЦ НА МЕСЕЦА А НА ВСКИЧКИ ВРЕМЕНА ! ! !
"някакъв клан там, в който са най-добрите ..." За вцг-то се класираха Four20, Insomnia i Zeerax ахахахахх леле колко са зле някой хора ..................................
просто това уби сичко сякви думи са излишни ...

Burkaf,tvoqta kandidature e po-golqma.Samiq ti si edin golqm vic.Balkuko,toi nqma da u4astva za otbora na BG oligofren4e,ama koi ti kazva,nali si baba Vanga,bi trqbvalo da go znae6.A za eeasss-pi4 kogato gi resnaha,toi polu4i piamo ot Blizzard za6toto s noviq si akaunt ne be6e igral ot davna,i toi im otgovori da go iztriqt,za6toto ve4e ne igrael WC:TFT.A sq da pogovorim kvo 6te me 4erpi6... :D

Заглавие:
Публикувано на: 17 Юли 2004 22:15

1 - wc3m
2 - ?

a za gostite prosto gi ignoriraite ko tolko

Профил ICQ

Заглавие:
Публикувано на: 17 Юли 2004 23:25

Тук ставаме свидетели на една мистификация,струва ми се.Обяснено по-просто-как един човек поства като няколко.И по този начин се надява да покаже,как няколко души го мислят за много добър.
Аргументите ми:
-доказтелството за това колко добър бил е тип "ламерска радост":че сам победил трима,което много ми напомня:"Бия 2 insane-a" или "Бих двама,които играеха за wyrms и грифони"-типичното ламерско доказателство за това колко си добър(а не например "Бих Taker,бих Nightmare,etc.")
-и обяснението за това защо тази персона играела RT-"много и били омръзнали 1v1,2v2"Ами че то Deadman или Sweet по тая логика трябваше още от началото на 2004 да почнат RT,те сигурно са умрели от скука
-на въпроса какъв му е акаунтът въпросната личност разяснява,че си го е изтрил(което е невъзможно) без никакви уточнения.И когато го хващат се усеща и си измисля,че след като е бил неактивен за няколко месеца Blizzard са го питали по mail-a дали да му трият acc-та,и той се съгласил.Но и тук нашият пич допусна грешка.Aко един acc е неактивен за няколко месеца,Blizzard го трият,но изобщо не питат собственика му...
-един от "гостите" казва,че неговият герой в момента играел WoW,и веднага след това-възможно най-неопределеното хвалебствие-че се готвел с някакъв американски клан,където били "най-добрите",за участие в американското WCG.Явно несъответствие.
-фактите,че си е изтрил acc-та,че в момента играел WoW,че е Америка,са все удобни предпоставки за нашия герой да не си премери силите с eeass,unruly и някои други можещи членове на форума,дори и в Headoff.И никой да не може да види неговата super-duper 1337 megagosu игра.
-и последно-една дребна подробност-нашият живущ в Америка герой употребява глагола "kiss" неправилно,в буквален превод от български...Което ми напомня за един друг гост,който навремето твърдеше как hawks+gryphs+master sorcs+master priest било едва ли не ultimate,ever-winning strat...Ама междувпрочем и сегашните гости,и този тогавашният не позват tag-a [quote],когато цитират.OMG,интересно съвпадение.

Заглавие:
Публикувано на: 17 Юли 2004 23:38

Цитат:
k1lL!nG U
Заглавие: Th3 13_daY
Пуснато на 17 Юли 2004 23:09

Ахаха,а един от "гостите" беше с ник именно "Th3 13_daY".Явно нашият новорегистриран gosu по навик си пише името всеки път като поства(навик от времето когато е бил гост),забравил е да се log-out-не и си е написал втория ник с който поства в полето за заглавие...
А btw в първата си тема:
http://www.pcmania.bg/phpbb/viewtopic.php?t=24637
-иска да сравнява CS и War3
-опитва се сам да си отговори на темата като гост,но забравя операцията "logout" или "Изход" и се издава окончателно.

Sorry dude,next time u can succeed!Don't despair!
P.S.Ама май ме бива и за разследващ журналист 0_о ;).

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 18 Юли 2004 00:28

Тормозко написа
----------------------------------------------------
-доказтелството за това колко добър бил е тип "ламерска радост":че сам победил трима,което много ми напомня:"Бия 2 insane-a" или "Бих двама,които играеха за wyrms и грифони"-типичното ламерско доказателство за това колко си добър(а не например "Бих Taker,бих Nightmare,etc.")
----------------------------------------------------

Такааа.....
Първо искам да кажа ,че вие сте ламери ,а а съм НОМЕР 1 ! ! !
Не ми вярвате ?А знаете ли ,че съм победил около 3000 мапхакери аа ?SO STFU !
И аз няма да се оправдавам както е писал горния ламер...Аз играя 4vs4 RT не защото ми е омръзнало ,ами просто защото 1v1 с мойте тактики вече не мога да си намеря достоен съперник....
Абе noob какво си тръгнал да ми говориш за Taker и Nightmare бе ,знаеш ли ,че тия ги бия каде ги хвана бе..
А знаеш ли кво стана вчера ?Тия двамата и некъв ламер 4K.Grubby ги бихме 3vs3 с Пешо Краката и Румен от фитнеса...Тия накрая ни писаха нещо и нали Пешо разбира малко английски и ни преведе ,че ни били псували..
Оказа се ,че играят от квартал Надежда и като запалихме колата ела да видиш кво стана...
Та така бе ,понеже съм добър човек ше ти кажа колко са лесни тоя Taker дето може да прави само паяци и тоя Nightmare дето прави само грунтове....
За Taker само като ме види ,че права КОТКАТА и излиза....А срещу другия процедирам така :
Пускам се с хората.....Права паладин и онова безсмъртието...Отивам му в базата и му заравям 2 lurker-a (опа тва беше тактика от една друга игра на която съм много добър) ,та така отивам му в базата пускам си безсмъртието и почвам да му чупа помалко-помалко къщите...През тва време в базата си права не повече от 15 кули ,а по късно права и от тези дето стрелят с гюлетата...И после като се развия ,айде кажи ми ламер прост какво ще ми направи като му направа цялата оркска армия на овце аа ?
Прото вие сте такива ламери ,че ще ви изнеса с елфски работници и ще ви окула с не-ъпгрейдвани зигурати и ще ви съраундна геройте с грифони...

Ако искате да ви откажа от играта (и ако знаете случайно как се влиза в батълнет) идвайте СЕГА да ви бия...
Щото да не мислите ,че ще се разправям с вас цял ден...Точно след 3 часа си изтривам ВСИЧКИ акаунти ,защото утре сутринта имам полет за Зимбабве.....Там ще се подготвям за WCG-то по Monkey Island 8
с най-добрия клан....
Но вие не се мислете за добри защото когато го спечела и се върна пак ще играеме и пак ще ви сритам....

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 18 Юли 2004 07:35

Тз... Всички сте станали такива ("какъв бех, какъв станах..."), защото като малки не сте гледали достатъчно Мечо Пух. Аз сега го гледам и ми се иска наистина да не стана като вас :P

Пффф... На тоя турнир няма 2 ривърс........... НО пък за сметка на това има Гноу Ууд най-великата карта на света...

МгХУУ

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 18 Юли 2004 09:57

най накая админа си свърши работата
10x

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 18 Юли 2004 14:05

dam razibrase na vtoriq rund se padnah vs elf dig1ty na turtle rock vsi4ko to4no igraq si zakulih go kato ciganin i kakvo stava izvednuj hop se dropi nashiq 4ovek. Posle vupreki 4e vsi4ki observeri kazhvaha 4e e padnal i to si beshe taka se vze reshenie da se preigrava. okey oba4e imal nqkva rabota pi4a i trqqq da se 4aka taak 1 4as 4akane mnoo qko. Posle 2 rata igra kef igresh i izvednuj kvo me izvhvurlq v window vklu4va se antivirusa i kvo "DO U WANT TO PERFORM SMART SYSTEM SCAN " ili neshto ot toq rod a razbirase prez tova vreme si te4e igrata i kvo az v kraina smetka kato uspqh sled 1 minuta da se vurna v wc3 razbirase bqh zagubil igrata.
No re gg

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 18 Юли 2004 15:26

еми опитах се ама не щеше нямало време

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 18 Юли 2004 16:14

къртим и грозни

Профил ICQ

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 18 Юли 2004 17:13

ами пичове незнам .... ше пратя картичка от пловдив ...

i wont let u go

Профил WWW
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2025 PC Mania | Реклама | Контакти Хостинг от Actiefhost