Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Публикувано на: 17 Юли 2004 14:38
Edin ot gostite napisa:
За последните двама балъци няма какво да коментирам...когато стигнете нивото на zorg и n.3.r.d-fi тогава си чешете езиците, за сега само можете да си ги заврете къдете слънце не огрява (така де, вие си "kiss" ass-овете, ок ?).
Довечера се прибираме с брат ми и ще тренираме сигурно цяла нощ за турнира утре. Някой друг от клана ще играе ли ?
Ha,ha,ha.Ti 4uva6 li se ve 6u6umiga.Toz k1lL!nG U e tolkova dobar 4e na teb s vurzani ruce da ti igrai,pak nqma da ti pozvoli da vdigne6 2 level s geroq si.Toi e tolkova dobar 4e slad kato 2 ot otbora mu da izlizali,toi sam e pobejdaval drugite trima,a tova e stavalo ne vednuj.Tui 4e sme6ko,predi da govori6 za nqkoi,purvo go prou4i,i 4ak togaz govori.Bqh 4uval izcepki,no da kaje6 4e k1lL!nG U e slab,tova si e nai-GOLQMATA
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 17 Юли 2004 14:49
Anonymous написа: Edin ot gostite napisa: За последните двама балъци няма какво да коментирам...когато стигнете нивото на zorg и n.3.r.d-fi тогава си чешете езиците, за сега само можете да си ги заврете къдете слънце не огрява (така де, вие си "kiss" ass-овете, ок ?).
Довечера се прибираме с брат ми и ще тренираме сигурно цяла нощ за турнира утре. Някой друг от клана ще играе ли ? Ha,ha,ha.Ti 4uva6 li se ve 6u6umiga.Toz k1lL!nG U e tolkova dobar 4e na teb s vurzani ruce da ti igrai,pak nqma da ti pozvoli da vdigne6 2 level s geroq si.Toi e tolkova dobar 4e slad kato 2 ot otbora mu da izlizali,toi sam e pobejdaval drugite trima,a tova e stavalo ne vednuj.Tui 4e sme6ko,predi da govori6 za nqkoi,purvo go prou4i,i 4ak togaz govori.Bqh 4uval izcepki,no da kaje6 4e k1lL!nG U e slab,tova si e nai-GOLQMATA
представям си колко е добър след като играе 3в3 рандом теам .....................
|
|
|
|
 |
eeasss
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 17 Юли 2004 15:01
кво само се дървите бе тъпи гости FUCK OFF
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 17 Юли 2004 15:12
edin ot gostite napisa:
За последните двама балъци няма какво да коментирам...когато стигнете нивото на zorg и n.3.r.d-fi тогава си чешете езиците, за сега само можете да си ги заврете къдете слънце не огрява (така де, вие си "kiss" ass-овете, ок ?).
Довечера се прибираме с брат ми и ще тренираме сигурно цяла нощ за турнира утре. Някой друг от клана ще играе ли ?
Ha,ha,ha.Ti 4uva6 li se ve 6u6umiga.Toz k1lL!nG U e tolkova dobar 4e na teb s vurzani ruce da ti igrai,pak nqma da ti pozvoli da vdigne6 2 level s geroq si.Toi e tolkova dobar 4e slad kato 2 ot otbora mu da izlizali,toi sam e pobejdaval drugite trima,a tova e stavalo ne vednuj.Tui 4e sme6ko,predi da govori6 za nqkoi,purvo go prou4i,i 4ak togaz govori.Bqh 4uval izcepki,no da kaje6 4e k1lL!nG U e slab,tova si e nai-GOLQMATA
представям си колко е добър след като играе 3в3 рандом теам .....................
Pi4,ne ta znam koi si ama problemet e v tova 4e si pulen baluk i samo zaema6 mqsto v toq svqt.Baluko moa ti kaja,4e ima hora koito im e pisnalo da jitkat 1na1,ili 2vs2 za6toto sa natrupali mnooo pobedi sme6ko.Tvoite pobedi sigurno se broqt na palcite ti na dvete ruce.A ako ne e taka ako trq sravnim pobedite mu s tvoite i zagubite bi bilo taka:
POBEDI Zagubi
k1lL!nG U >>> Gost k1lL!nG U <<<<< Gost
>>> <<<<
>>> <<<<
>>> <<<<
>>> <<<<
>>> <<<<
>>> <<<<<
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 17 Юли 2004 15:29
Само кажете акаунди в баттле.нет да играеме плз ........ Щото след като играеме повече няма да пишете на кой победите му се броят на ръката ...
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 17 Юли 2004 15:49
s udovolstvi bih ti kazal,ama k1lL!nG U,za razlika ot pove4eto ne6tastnici tuk,zapo4na da jitka WoW.Ot davna si iztri akaunta,puk i toi ne be6e samo edin.Puk i malko trudno 6e igraete 1na1 pri polojenie 4e v momenta e v Amerika,i zagrqva za WCG-to,u4astvaika s nqkakuv klan tam,v koito sa nai-dobrite.No ako se vurne 6te mu predam 4e nqkuv si tam sme6nik iska 1na1 s nego.No ako igraete vse pak,tova 6te ti se otrazi dobre 6tot toi 6te sma4ka dve ne6ta-samiq teb,i egoto ti.
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 17 Юли 2004 15:55
Vic na mesec uli:
Purvo ne6tastniko toi 6ta sma4ka,i vtoro kak razbra 4e e random team-a mu.OOO,ne maoga da povqrvam  ,nima e istina,NIMA baba Vanga se e prerodila v tqloto na edin oligofren.Pi4 smqtai kolko pari moje6 da izkara6 taka.Q si kaji adres da doida,4e da mi pogleda6 na ruka,4e iskam da znam 2,3 ne6ta.
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 17 Юли 2004 16:08
Anonymous написа: Цитат: Puk i malko trudno 6e igraete 1na1 pri polojenie 4e v momenta e v Amerika,i zagrqva za WCG-to,u4astvaika s nqkakuv klan tam,v koito sa nai-dobrite ...
ТОВА Е НЕ НАЙ-ГОЛЕМИЯ ВИЦ НА МЕСЕЦА А НА ВСКИЧКИ ВРЕМЕНА ! ! !
"някакъв клан там, в който са най-добрите ..." За вцг-то се класираха Four20, Insomnia i Zeerax ахахахахх леле колко са зле някой хора ..................................
просто това уби сичко сякви думи са излишни ...
|
|
|
|
 |
eeasss
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 17 Юли 2004 16:29
Th3 13_daY написа: .Ot davna si iztri akaunta,puk i toi ne be6e samo edin.
Ако ми кажеш как точно си е изтрил ака ще те черпа нещо!
ама колко сте тъпи не е истина като детска градина абсолютни идиоти
а тоя килинг ю щом толкова му се кефите хоодее да му праите свирки и се махайте идиоти такива. Поне се обсновайте като говорите тъпотий
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 17 Юли 2004 17:23
edni oligofren napisa:
ТОВА Е НЕ НАЙ-ГОЛЕМИЯ ВИЦ НА МЕСЕЦА А НА ВСКИЧКИ ВРЕМЕНА ! ! !
"някакъв клан там, в който са най-добрите ..." За вцг-то се класираха Four20, Insomnia i Zeerax ахахахахх леле колко са зле някой хора ..................................
просто това уби сичко сякви думи са излишни ...
Burkaf,tvoqta kandidature e po-golqma.Samiq ti si edin golqm vic.Balkuko,toi nqma da u4astva za otbora na BG oligofren4e,ama koi ti kazva,nali si baba Vanga,bi trqbvalo da go znae6.A za eeasss-pi4 kogato gi resnaha,toi polu4i piamo ot Blizzard za6toto s noviq si akaunt ne be6e igral ot davna,i toi im otgovori da go iztriqt,za6toto ve4e ne igrael WC:TFT.A sq da pogovorim kvo 6te me 4erpi6... 
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 17 Юли 2004 22:15
1 - wc3m
2 - ?
a za gostite prosto gi ignoriraite ko tolko
___________________________________ Не ме ебе къде е купона.
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 17 Юли 2004 23:25
Тук ставаме свидетели на една мистификация,струва ми се.Обяснено по-просто-как един човек поства като няколко.И по този начин се надява да покаже,как няколко души го мислят за много добър.
Аргументите ми:
-доказтелството за това колко добър бил е тип "ламерска радост":че сам победил трима,което много ми напомня:"Бия 2 insane-a" или "Бих двама,които играеха за wyrms и грифони"-типичното ламерско доказателство за това колко си добър(а не например "Бих Taker,бих Nightmare,etc.")
-и обяснението за това защо тази персона играела RT-"много и били омръзнали 1v1,2v2"Ами че то Deadman или Sweet по тая логика трябваше още от началото на 2004 да почнат RT,те сигурно са умрели от скука
-на въпроса какъв му е акаунтът въпросната личност разяснява,че си го е изтрил(което е невъзможно) без никакви уточнения.И когато го хващат се усеща и си измисля,че след като е бил неактивен за няколко месеца Blizzard са го питали по mail-a дали да му трият acc-та,и той се съгласил.Но и тук нашият пич допусна грешка.Aко един acc е неактивен за няколко месеца,Blizzard го трият,но изобщо не питат собственика му...
-един от "гостите" казва,че неговият герой в момента играел WoW,и веднага след това-възможно най-неопределеното хвалебствие-че се готвел с някакъв американски клан,където били "най-добрите",за участие в американското WCG.Явно несъответствие.
-фактите,че си е изтрил acc-та,че в момента играел WoW,че е Америка,са все удобни предпоставки за нашия герой да не си премери силите с eeass,unruly и някои други можещи членове на форума,дори и в Headoff.И никой да не може да види неговата super-duper 1337 megagosu игра.
-и последно-една дребна подробност-нашият живущ в Америка герой употребява глагола "kiss" неправилно,в буквален превод от български...Което ми напомня за един друг гост,който навремето твърдеше как hawks+gryphs+master sorcs+master priest било едва ли не ultimate,ever-winning strat...Ама междувпрочем и сегашните гости,и този тогавашният не позват tag-a [quote],когато цитират.OMG,интересно съвпадение.
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 17 Юли 2004 23:38
Цитат: k1lL!nG U Регистриран на: 16:01h 17.07.04 Мнения: 2 Заглавие: Th3 13_daY Пуснато на 17 Юли 2004 23:09
Ахаха,а един от "гостите" беше с ник именно "Th3 13_daY".Явно нашият новорегистриран gosu по навик си пише името всеки път като поства(навик от времето когато е бил гост),забравил е да се log-out-не и си е написал втория ник с който поства в полето за заглавие...
А btw в първата си тема:
http://www.pcmania.bg/phpbb/viewtopic.php?t=24637
-иска да сравнява CS и War3
-опитва се сам да си отговори на темата като гост,но забравя операцията "logout" или "Изход" и се издава окончателно.
Sorry dude,next time u can succeed!Don't despair!
P.S.Ама май ме бива и за разследващ журналист 0_о  .
|
|
|
|
 |
stfu-n00b!
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 18 Юли 2004 00:28
Тормозко написа
----------------------------------------------------
-доказтелството за това колко добър бил е тип "ламерска радост":че сам победил трима,което много ми напомня:"Бия 2 insane-a" или "Бих двама,които играеха за wyrms и грифони"-типичното ламерско доказателство за това колко си добър(а не например "Бих Taker,бих Nightmare,etc.")
----------------------------------------------------
Такааа.....
Първо искам да кажа ,че вие сте ламери ,а а съм НОМЕР 1 ! ! !
Не ми вярвате ?А знаете ли ,че съм победил около 3000 мапхакери аа ?SO STFU !
И аз няма да се оправдавам както е писал горния ламер...Аз играя 4vs4 RT не защото ми е омръзнало ,ами просто защото 1v1 с мойте тактики вече не мога да си намеря достоен съперник....
Абе noob какво си тръгнал да ми говориш за Taker и Nightmare бе ,знаеш ли ,че тия ги бия каде ги хвана бе..
А знаеш ли кво стана вчера ?Тия двамата и некъв ламер 4K.Grubby ги бихме 3vs3 с Пешо Краката и Румен от фитнеса...Тия накрая ни писаха нещо и нали Пешо разбира малко английски и ни преведе ,че ни били псували..
Оказа се ,че играят от квартал Надежда и като запалихме колата ела да видиш кво стана...
Та така бе ,понеже съм добър човек ше ти кажа колко са лесни тоя Taker дето може да прави само паяци и тоя Nightmare дето прави само грунтове....
За Taker само като ме види ,че права КОТКАТА и излиза....А срещу другия процедирам така :
Пускам се с хората.....Права паладин и онова безсмъртието...Отивам му в базата и му заравям 2 lurker-a (опа тва беше тактика от една друга игра на която съм много добър) ,та така отивам му в базата пускам си безсмъртието и почвам да му чупа помалко-помалко къщите...През тва време в базата си права не повече от 15 кули ,а по късно права и от тези дето стрелят с гюлетата...И после като се развия ,айде кажи ми ламер прост какво ще ми направи като му направа цялата оркска армия на овце аа ?
Прото вие сте такива ламери ,че ще ви изнеса с елфски работници и ще ви окула с не-ъпгрейдвани зигурати и ще ви съраундна геройте с грифони...
Ако искате да ви откажа от играта (и ако знаете случайно как се влиза в батълнет) идвайте СЕГА да ви бия...
Щото да не мислите ,че ще се разправям с вас цял ден...Точно след 3 часа си изтривам ВСИЧКИ акаунти ,защото утре сутринта имам полет за Зимбабве.....Там ще се подготвям за WCG-то по Monkey Island 8
с най-добрия клан....
Но вие не се мислете за добри защото когато го спечела и се върна пак ще играеме и пак ще ви сритам....
___________________________________ Albert Einstein: Only 2 things are infinite, the universe and the human stupidity, but i'm not sure about the 1st!
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 18 Юли 2004 07:35
Тз... Всички сте станали такива ("какъв бех, какъв станах..."), защото като малки не сте гледали достатъчно Мечо Пух. Аз сега го гледам и ми се иска наистина да не стана като вас
Пффф... На тоя турнир няма 2 ривърс........... НО пък за сметка на това има Гноу Ууд най-великата карта на света...
МгХУУ
|
|
|
|
 |
eeasss
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 18 Юли 2004 09:57
най накая админа си свърши работата
10x
|
|
 |
eeasss
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 18 Юли 2004 14:05
dam razibrase na vtoriq rund se padnah vs elf dig1ty na turtle rock vsi4ko to4no igraq si zakulih go kato ciganin i kakvo stava izvednuj hop se dropi nashiq 4ovek. Posle vupreki 4e vsi4ki observeri kazhvaha 4e e padnal i to si beshe taka se vze reshenie da se preigrava. okey oba4e imal nqkva rabota pi4a i trqqq da se 4aka taak 1 4as 4akane mnoo qko. Posle 2 rata igra kef igresh i izvednuj kvo me izvhvurlq v window vklu4va se antivirusa i kvo "DO U WANT TO PERFORM SMART SYSTEM SCAN " ili neshto ot toq rod a razbirase prez tova vreme si te4e igrata i kvo az v kraina smetka kato uspqh sled 1 minuta da se vurna v wc3 razbirase bqh zagubil igrata.
No re gg
|
|
 |
eeasss
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 18 Юли 2004 15:26
еми опитах се ама не щеше нямало време
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 18 Юли 2004 16:14
къртим и грозни
___________________________________ Не ме ебе къде е купона.
|
|
|
|
 |
ex_ArchDev1l
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 18 Юли 2004 17:13
ами пичове незнам .... ше пратя картичка от пловдив ...
___________________________________ siempre en mi corazon
i give you my love
you steal my heart
i wont let u go
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|