Автор |
Съобщение |
[_7\_]ProtoSS@
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 16 Юли 2004 13:39
SneakyDude написа: ееассс, нямах предвид това, че не харесва Priestess-ката... Имах предвид, че поста на Госта (хах, тука има рима) е напълно необоснован (м/у другото и аз не харесвам ПотМ) и ми се стори малко странно, че човек като стфу му казва, че е печен...
ПП: Маунтин Кинг тъп?! Че аз само с него и с Блъд Мейдж играя... хахахаха маунтиан кинг и блъд меидж тъпи хахаха това е най глупавата изцепка която съм 4увал
п.п Снийки и аз с тея герои играя най 4есто 
___________________________________ BURN IN HELL MUTHERFUCKER.....
come in hell and burn....
[LP]Linkin Park forever!!!!!!
[b][i][color=red][size=18]Форумна Инициатива, моля прочети
|
|
|
|
 |
stfu-n00b!
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 16 Юли 2004 14:50
Пича с "тигара" толкова ми хареса как мисли ,че утре ще ходим да пиеме заедно ,а после обмилсяме да си създадеме политическа партия ......
Оххх казах ,го с ирония това, след това се породи 1 страница безмислени постове...
"Котката" е героя с когото играя в 90% от NE mirrors....Освен това е незаменим за втори герой срещу ъндед....
Единствения глупав герой това е гоблина ,всички други са ОК...
nerd и eeasss също не говореха на сериозно за МК ....ма кой да се сети...
___________________________________ Albert Einstein: Only 2 things are infinite, the universe and the human stupidity, but i'm not sure about the 1st!
|
|
|
|
 |
[_7\_]ProtoSS@
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 16 Юли 2004 15:40
ееее аз и снийки трябва да защитим фронта в слу4ая знаех 4е ти не говориш сериозно но за ееееаааасссс и нерд пове4е вярвах 4е са го казали наистина.... 
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 16 Юли 2004 15:49
аз 1 седмица няма да имам пс щото дъното каза "кабооом"..и ще играя от клуб
радо
|
|
|
|
 |
eeasss
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 16 Юли 2004 16:05
e az seriозно си говора вие квото искате си мислете
btw nqkoi shte igrae li na turnira v nedelq?
|
|
 |
[_7\_]ProtoSS@
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 16 Юли 2004 16:06
|
|
|
|
 |
MaX
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 16 Юли 2004 17:01
Този въпрос обаче не е задаван.Коя анимация на стоящия герой харесвате най-много.Котака например си ближе лапата и се мие,а MK-то си подхвърля чуковете като му е скучно.Някои тролове правят салта. 
___________________________________ http://www.warstomp.com
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 16 Юли 2004 18:08
na wardena mu e qka animaciqta pri tp
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 16 Юли 2004 18:12
[LP]ProtoSS@ написа: ееее аз и снийки трябва да защитим фронта в слу4ая знаех 4е ти не говориш сериозно но за ееееаааасссс и нерд пове4е вярвах 4е са го казали наистина.... 
за слаб ли ме мислиш ?
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 16 Юли 2004 20:55
хмм на демона анимацията също е яка...застава на един крак и почва да пази равновесие..
пък и на фоотмена ме кефи..дето и пуска мече и пие вода 
|
|
|
|
 |
angelvr911
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 16 Юли 2004 21:01
На фуутмана е яка когато пие вода.
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 16 Юли 2004 22:57
Много ме кефи като сорсерката каже:Гет даун,Спарки"  .И на Дред лорда телефонните разговори правят кеф!!!
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 17 Юли 2004 10:56
Male mila,vie mi ubihte jelanieto da igraq WC:TFT.Da vi go turq na tupite temi-koi geroi na WC.....bla,bla,bla.Ave tuka vsi4ki li sa takiva baluci (izklu4enie e stfu-nOOb,koito e pi4 ot sekade),4e da mi obsujdate takiva tupi temi.Egati oligofrnite ste 4estno.Dnes bqh v kofti nastroenie zaradi 2-ta disc. v battel.net (ne6to neponqtno za vas-kakto si li4i),a sega kato 4eta tezi gluposti tuk,napravo izbuhvam v smqh.6to ne zemete tezi tupotii det gi pi6ete tuk da gi izpratite na vicovete v gbg-to.Ako ne znaete saita 6e vi go kaja-www.gbg.bg.Qvno ste balaci i vmesto da si gubq vremeto s vas,moga da izfuckam 2-3 pobedi na war-a,ama nali sym dobar 4ovek 6e vi dam edin syvet-6to ne zemete da otidete v kvartalniq klub i da pusnete battel.net na War-a za da vidite za kakvo stava vupros,i da vidim dali 6te imate vreme da gledate koi geroi ima nai-qka animaciq.
ALL THE NOOB-s IN THE WORLD-DIE!!! 
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 17 Юли 2004 11:21
k1lL!nG U написа: Male mila,vie mi ubihte jelanieto da igraq WC:TFT.Da vi go turq na tupite temi-koi geroi na WC.....bla,bla,bla.Ave tuka vsi4ki li sa takiva baluci (izklu4enie e stfu-nOOb,koito e pi4 ot sekade),4e da mi obsujdate takiva tupi temi.Egati oligofrnite ste 4estno.Dnes bqh v kofti nastroenie zaradi 2-ta disc. v battel.net (ne6to neponqtno za vas-kakto si li4i),a sega kato 4eta tezi gluposti tuk,napravo izbuhvam v smqh.6to ne zemete tezi tupotii det gi pi6ete tuk da gi izpratite na vicovete v gbg-to.Ako ne znaete saita 6e vi go kaja-www.gbg.bg.Qvno ste balaci i vmesto da si gubq vremeto s vas,moga da izfuckam 2-3 pobedi na war-a,ama nali sym dobar 4ovek 6e vi dam edin syvet-6to ne zemete da otidete v kvartalniq klub i da pusnete battel.net na War-a za da vidite za kakvo stava vupros,i da vidim dali 6te imate vreme da gledate koi geroi ima nai-qka animaciq. ALL THE NOOB-s IN THE WORLD-DIE!!! 
Понеже никога не съм играл battle.net били ми обяснил какво е защото явно си доста навътре в тея неща.
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 17 Юли 2004 11:27
uhh me stupid?! NO!
Me smart u silly guy dont talk u dumbass, me smart me talk u silly i watch ok?
|
|
|
|
 |
eeasss
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 17 Юли 2004 11:28
uhh i forget to logon again master килинг ю u too silly to talk so dont try coz u dumb and me smart!
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 17 Юли 2004 12:26
Za tupiq n.3.r.d-FI da ti kaja pi4 vubo6te ne mi se zanimava s oligota kat tebe tui 4e kiss my ASS,no vse pak pri4inata poradiq koqto nqma da ti kaja e 4e dokato po4ne6 da jitka6 battel-a ima mnoo vreme i togava moje ve4e da ne sym na toq svqt a i igrata 6te ostaree mnooo,taka 4e nqma smisyl.Za tupiq gost-prosto kato go pro4etoh svedoh glava i ostavih razmislite na drugite.A za teb eeasss ni6to ne sym kazval..Nedi se zaqjda.Ti ne se vklui4i v onaq tupa tema tui 4e si spesti komentara.
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 17 Юли 2004 12:30
k1lL!nG U napisa:
--------------------------------------------------------------------------------
Za tupiq n.3.r.d-FI da ti kaja pi4 vubo6te ne mi se zanimava s oligota kat tebe tui 4e kiss my ASS,no vse pak pri4inata poradiq koqto nqma da ti kaja e 4e dokato po4ne6 da jitka6 battel-a ima mnoo vreme i togava moje ve4e da ne sym na toq svqt a i igrata 6te ostaree mnooo,taka 4e nqma smisyl.Za tupiq gost-prosto kato go pro4etoh svedoh glava i ostavih razmislite na drugite.A za teb eeasss ni6to ne sym kazval..Nedi se zaqjda.Ti ne se vklui4i v onaq tupa tema tui 4e si spesti komentara.
Prav e.TI n.3r.d.-FI si pulen baluk ko da se zanimava toi s teb.A i eeasss-nqma da komentiram perfektniq mu angliiski- 
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 17 Юли 2004 13:37
За последните двама балъци няма какво да коментирам...когато стигнете нивото на zorg и n.3.r.d-fi тогава си чешете езиците, за сега само можете да си ги заврете къдете слънце не огрява (така де, вие си "kiss" ass-овете, ок ?).
Довечера се прибираме с брат ми и ще тренираме сигурно цяла нощ за турнира утре. Някой друг от клана ще играе ли ?
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 17 Юли 2004 14:11
Goste,ne te poznavam,no moga da ti kaja 4e i dvamata sa ADSKI dobri.Prosto ako imah re-play 6tqh da go pusna i 6e se ubedi6 4e i dvamata sa mnooo,dobri.Plus tova k1lL!nG U e pobejdaval map-hakeri koito ako nqkoi baluk sedne da igrae sre6tu tqh naprao nqma da mu data 6ans da izleze ot bazata si.
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|