Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 16 Юли 2004 13:39

SneakyDude написа:
ееассс, нямах предвид това, че не харесва Priestess-ката...
Имах предвид, че поста на Госта (хах, тука има рима) е напълно необоснован (м/у другото и аз не харесвам ПотМ) и ми се стори малко странно, че човек като стфу му казва, че е печен...

ПП: Маунтин Кинг тъп?! Че аз само с него и с Блъд Мейдж играя...
хахахаха маунтиан кинг и блъд меидж тъпи хахаха това е най глупавата изцепка която съм 4увал
п.п Снийки и аз с тея герои играя най 4есто :lol: :lol: :lol:

[b][i][color=red][size=18]Форумна Инициатива, моля прочети

Профил ICQ Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 16 Юли 2004 14:50

Пича с "тигара" толкова ми хареса как мисли ,че утре ще ходим да пиеме заедно ,а после обмилсяме да си създадеме политическа партия ......
Оххх казах ,го с ирония това, след това се породи 1 страница безмислени постове...

"Котката" е героя с когото играя в 90% от NE mirrors....Освен това е незаменим за втори герой срещу ъндед....
Единствения глупав герой това е гоблина ,всички други са ОК...
nerd и eeasss също не говореха на сериозно за МК ....ма кой да се сети...

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 16 Юли 2004 15:40

ееее аз и снийки трябва да защитим фронта в слу4ая знаех 4е ти не говориш сериозно но за ееееаааасссс и нерд пове4е вярвах 4е са го казали наистина.... :lol: :lol:

Профил ICQ Skype WWW

Заглавие:
Публикувано на: 16 Юли 2004 15:49

аз 1 седмица няма да имам пс щото дъното каза "кабооом"..и ще играя от клуб ;)
радо

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 16 Юли 2004 16:05

e az seriозно си говора вие квото искате си мислете :stooped:
btw nqkoi shte igrae li na turnira v nedelq?

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 16 Юли 2004 16:06

хахаха кабооооммм лоша у4аст радо мой 4овек..... :evil: :evil: :evil:

Профил ICQ Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 16 Юли 2004 17:01

Този въпрос обаче не е задаван.Коя анимация на стоящия герой харесвате най-много.Котака например си ближе лапата и се мие,а MK-то си подхвърля чуковете като му е скучно.Някои тролове правят салта. :D

Профил WWW

Заглавие:
Публикувано на: 16 Юли 2004 18:08

na wardena mu e qka animaciqta pri tp

Заглавие:
Публикувано на: 16 Юли 2004 18:12

[LP]ProtoSS@ написа:
ееее аз и снийки трябва да защитим фронта в слу4ая знаех 4е ти не говориш сериозно но за ееееаааасссс и нерд пове4е вярвах 4е са го казали наистина.... :lol: :lol:

за слаб ли ме мислиш ?

Заглавие:
Публикувано на: 16 Юли 2004 20:55

хмм на демона анимацията също е яка...застава на един крак и почва да пази равновесие..
пък и на фоотмена ме кефи..дето и пуска мече и пие вода :)

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 16 Юли 2004 21:01

На фуутмана е яка когато пие вода.

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 16 Юли 2004 22:57

Много ме кефи като сорсерката каже:Гет даун,Спарки" :D :D :D .И на Дред лорда телефонните разговори правят кеф!!!

Заглавие:
Публикувано на: 17 Юли 2004 10:56

Male mila,vie mi ubihte jelanieto da igraq WC:TFT.Da vi go turq na tupite temi-koi geroi na WC.....bla,bla,bla.Ave tuka vsi4ki li sa takiva baluci (izklu4enie e stfu-nOOb,koito e pi4 ot sekade),4e da mi obsujdate takiva tupi temi.Egati oligofrnite ste 4estno.Dnes bqh v kofti nastroenie zaradi 2-ta disc. v battel.net (ne6to neponqtno za vas-kakto si li4i),a sega kato 4eta tezi gluposti tuk,napravo izbuhvam v smqh.6to ne zemete tezi tupotii det gi pi6ete tuk da gi izpratite na vicovete v gbg-to.Ako ne znaete saita 6e vi go kaja-www.gbg.bg.Qvno ste balaci i vmesto da si gubq vremeto s vas,moga da izfuckam 2-3 pobedi na war-a,ama nali sym dobar 4ovek 6e vi dam edin syvet-6to ne zemete da otidete v kvartalniq klub i da pusnete battel.net na War-a za da vidite za kakvo stava vupros,i da vidim dali 6te imate vreme da gledate koi geroi ima nai-qka animaciq.

ALL THE NOOB-s IN THE WORLD-DIE!!! :twisted:

Заглавие:
Публикувано на: 17 Юли 2004 11:21

k1lL!nG U написа:
Male mila,vie mi ubihte jelanieto da igraq WC:TFT.Da vi go turq na tupite temi-koi geroi na WC.....bla,bla,bla.Ave tuka vsi4ki li sa takiva baluci (izklu4enie e stfu-nOOb,koito e pi4 ot sekade),4e da mi obsujdate takiva tupi temi.Egati oligofrnite ste 4estno.Dnes bqh v kofti nastroenie zaradi 2-ta disc. v battel.net (ne6to neponqtno za vas-kakto si li4i),a sega kato 4eta tezi gluposti tuk,napravo izbuhvam v smqh.6to ne zemete tezi tupotii det gi pi6ete tuk da gi izpratite na vicovete v gbg-to.Ako ne znaete saita 6e vi go kaja-www.gbg.bg.Qvno ste balaci i vmesto da si gubq vremeto s vas,moga da izfuckam 2-3 pobedi na war-a,ama nali sym dobar 4ovek 6e vi dam edin syvet-6to ne zemete da otidete v kvartalniq klub i da pusnete battel.net na War-a za da vidite za kakvo stava vupros,i da vidim dali 6te imate vreme da gledate koi geroi ima nai-qka animaciq.

ALL THE NOOB-s IN THE WORLD-DIE!!! :twisted:

Понеже никога не съм играл battle.net били ми обяснил какво е защото явно си доста навътре в тея неща.

Заглавие:
Публикувано на: 17 Юли 2004 11:27

uhh me stupid?! NO!
Me smart u silly guy dont talk u dumbass, me smart me talk u silly i watch ok?

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 17 Юли 2004 11:28

uhh i forget to logon again master килинг ю u too silly to talk so dont try coz u dumb and me smart!

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 17 Юли 2004 12:26

Za tupiq n.3.r.d-FI da ti kaja pi4 vubo6te ne mi se zanimava s oligota kat tebe tui 4e kiss my ASS,no vse pak pri4inata poradiq koqto nqma da ti kaja e 4e dokato po4ne6 da jitka6 battel-a ima mnoo vreme i togava moje ve4e da ne sym na toq svqt a i igrata 6te ostaree mnooo,taka 4e nqma smisyl.Za tupiq gost-prosto kato go pro4etoh svedoh glava i ostavih razmislite na drugite.A za teb eeasss ni6to ne sym kazval..Nedi se zaqjda.Ti ne se vklui4i v onaq tupa tema tui 4e si spesti komentara.

ALL THE NOOB-s IN THE WORLD-DIE!!!

Заглавие:
Публикувано на: 17 Юли 2004 12:30

k1lL!nG U napisa:

--------------------------------------------------------------------------------

Za tupiq n.3.r.d-FI da ti kaja pi4 vubo6te ne mi se zanimava s oligota kat tebe tui 4e kiss my ASS,no vse pak pri4inata poradiq koqto nqma da ti kaja e 4e dokato po4ne6 da jitka6 battel-a ima mnoo vreme i togava moje ve4e da ne sym na toq svqt a i igrata 6te ostaree mnooo,taka 4e nqma smisyl.Za tupiq gost-prosto kato go pro4etoh svedoh glava i ostavih razmislite na drugite.A za teb eeasss ni6to ne sym kazval..Nedi se zaqjda.Ti ne se vklui4i v onaq tupa tema tui 4e si spesti komentara.

ALL THE NOOB-s IN THE WORLD-DIE!!!

Prav e.TI n.3r.d.-FI si pulen baluk ko da se zanimava toi s teb.A i eeasss-nqma da komentiram perfektniq mu angliiski- :lol: :lol: :lol:

Заглавие:
Публикувано на: 17 Юли 2004 13:37

За последните двама балъци няма какво да коментирам...когато стигнете нивото на zorg и n.3.r.d-fi тогава си чешете езиците, за сега само можете да си ги заврете къдете слънце не огрява (така де, вие си "kiss" ass-овете, ок ?).

Довечера се прибираме с брат ми и ще тренираме сигурно цяла нощ за турнира утре. Някой друг от клана ще играе ли ?

Заглавие:
Публикувано на: 17 Юли 2004 14:11

Goste,ne te poznavam,no moga da ti kaja 4e i dvamata sa ADSKI dobri.Prosto ako imah re-play 6tqh da go pusna i 6e se ubedi6 4e i dvamata sa mnooo,dobri.Plus tova k1lL!nG U e pobejdaval map-hakeri koito ako nqkoi baluk sedne da igrae sre6tu tqh naprao nqma da mu data 6ans da izleze ot bazata si.

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2025 PC Mania | Реклама | Контакти Хостинг от Actiefhost