Автор |
Съобщение |
Corvo
|
 |
|
|
Заглавие: Re: The Witcher 3 Публикувано на: 25 Юни 2016 16:48
Именно. Hen Gaidth няма нищо с тусантската от fable нивото. Иначе е 1:1 на вид с Тешам Мутна сета, само дето е червена, вместо черна. И по-силна.
|
|
|
|
 |
Sentry
|
 |
|
|
Заглавие: Re: The Witcher 3 Публикувано на: 11 Авг 2016 23:16
нелегален написа: http://i.imgur.com/FvVOd4A.jpgВижте медальона на панталона й.  На живо тоя медалион е още по-epic.
___________________________________ We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time? Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
|
|
|
|
 |
Sentry
|
 |
|
|
Заглавие: Re: The Witcher 3 Публикувано на: 12 Авг 2016 10:59
Не, за съжаление или щастие не мога да кажа  Един колега се появи в понеделник с един от тези(от официалния store) около врата. Много е готина изработката и изглежда много epic.
___________________________________ We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time? Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
|
|
|
|
 |
Tranquil
|
 |
В момента играе: нищо, мързи ме
|
|
Заглавие: Re: The Witcher 3 Публикувано на: 12 Авг 2016 18:23
И аз си взех такъв медальон миналата година. Рядко се интересувам от гейм мърчандайз, но такъв съм се надъхвал да имам още като първата част стана популярна и почнаха да превеждат книгите. Доста badass се чувствам всеки път като го нося 
___________________________________ :O
|
|
|
|
 |
hyper'
|
 |
|
|
Заглавие: Re: The Witcher 3 Публикувано на: 02 Дек 2016 20:33
Мега найс
още текст за да мога да постна
|
|
|
|
 |
Маце Борко
|
 |
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
|
|
Заглавие: Re: The Witcher 3 Публикувано на: 24 Сеп 2017 18:02
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
"напарфюмиран печен ебач" - кримсънчето
|
|
|
|
 |
VALEN7INVS
|
Цар |
 |
|
|
Заглавие: Re: The Witcher 3 Публикувано на: 30 Сеп 2017 23:13
Е тва е сайта на Нетфликс ![[Arrow] :arrow:](./images/smilies/icon_arrow.gif)
___________________________________ QVOD·EST·SVPERIVS EST·SICVT QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
 |
Маце Борко
|
 |
|
|
Заглавие: Re: The Witcher 3 Публикувано на: 01 Окт 2017 18:03
Той е просто тъп, на пук на претенциите си - ако беше зачел леко и новината от еврогеймър, щеше да види, че въпросът е коментиран и от автора на книгите (който е консултант) и вайс президента на Нетфликс, който говори за проекта като за нещо, слуващо се в момента.
Слухове вика.
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
|
|
|
|
 |
the_presator
|
 |
В момента играе: CSS, SW: Empire at War, Legacy of Kain
|
|
|
|
|
 |
Gipo
|
 |
|
|
Заглавие: Re: The Witcher 3 Публикувано на: 25 Дек 2019 19:53
Вчера и 3те части бяха в топ 5 трендинг на стийм 
___________________________________ Гипчо ( ◕ Y ◕ )
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: The Witcher 3 Публикувано на: 28 Дек 2019 19:30
Евала на поляците, направиха страхотен франчайз, абсолютно заслужен успех. При това постигнат от източноевропейско студио. Моите любимци от BW могат да си вземат бележки.
|
|
|
|
 |
Маце Борко
|
 |
|
|
Заглавие: Re: The Witcher 3 Публикувано на: 30 Дек 2019 01:07
Кой ще я взима тая бележка, приятелю? Бележката можеш да я лепнеш на надгробния камък на Bioware и да ги оставиш да си почиват в мир 
|
|
|
|
 |
denik
|
Дидко Бандитко |
 |
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: The Witcher 3 Публикувано на: 01 Юни 2020 18:38
Аз не съм играл уичъра и искам да попитам 1 и 2 стават ли за игра в днешно време или направо да скачам на тройката?
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: The Witcher 3 Публикувано на: 01 Юни 2020 22:56
denik написа: Аз не съм играл уичъра и искам да попитам 1 и 2 стават ли за игра в днешно време или направо да скачам на тройката? Според мен и двете игри си заслужават доста, още повече, че струват някакви смешни пари. И двете игри имат добри истории, даже по мое мнение двойката има по-добра история от тройката. Единицата опрделено е остаряла но си има атмосферата а двойката си изглежда супер за годините на които е. Като единствен проблем може да се посочи комбата и в двете игри. На мен ми харесва, обаче доста хора не им допада, всичко друго е екстра.
|
|
|
|
 |
denik
|
Дидко Бандитко |
 |
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: The Witcher 3 Публикувано на: 01 Юни 2020 23:32
moroel написа: denik написа: Аз не съм играл уичъра и искам да попитам 1 и 2 стават ли за игра в днешно време или направо да скачам на тройката? Според мен и двете игри си заслужават доста, още повече, че струват някакви смешни пари. И двете игри имат добри истории, даже по мое мнение двойката има по-добра история от тройката. Единицата опрделено е остаряла но си има атмосферата а двойката си изглежда супер за годините на които е. Като единствен проблем може да се посочи комбата и в двете игри. На мен ми харесва, обаче доста хора не им допада, всичко друго е екстра. тенкс, значи ще ги пробвам
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
 |
Agent
|
 |
|
|
Заглавие: Re: The Witcher 3 Публикувано на: 02 Юни 2020 01:56
Potvarjdavam kvoto napisa Moroel.
To4no 6oto ne sam igral 3-kata i az (vse o6te), predi 2-3 godini se hvanah da doizgraq 1-cata. Darvena e, no si ima 4ara + atmosferata/muzikata
Primerno, 1-voto nivo istoriqta s Detektiva, koito naemash e mn dobre napravena.
Sa6to, silno vpe4atlenie mi e napravila 3-tata Zona/Nivo, v koeto si v edno Village, ima predstoq6ta svatba i obstanovkata e edna idealisti4na/nostalgi4na + nqkoi comedic bits,, razkarvash se nalqvo-nadqsno prez edni jitni polq, zaka4ash se s mestnite selski momi4eta,, quest liniqta leko se navarzva i...dosta interesno se razviva deistvieto - nqma spoilvam...
2-kata po4nah da igraq minalata godina - i az ostanah mn priqtno iznenadan kakvo nagrajdane e sprqmo 1-vata (4isto vizualno) i 4e vse o6te se darji. Igrata e super i imam da q doigravam i neq...
|
|
 |
Труповоз
|
 |
|
|
Заглавие: Re: The Witcher 3 Публикувано на: 09 Юни 2020 23:46
Императора написа: The Witcher 3 -- Недосегаем стандарт в 3rd person RPG жанра, който НИКОГА няма да бъде надминат от НИЩО. Точка. Дай едно пояснение, че съм паднал по стълбите като дете и не мога да схвана защо орда от хора са на това мнение. В основата си ми се вижда супер стандартна игра. Плосък отворен свят, където наградата ти за изследване са куестове/някое тегаво чудовище, съдържание което лесно намираш по главния път (тъй като рецептите за екипировката за ти част от куестове). Стриймлайната бойна система, където насила трябва да си билднеш вещерняка по интересен начин, иначе се свежда до цъкане на две (че даже и една) атака. Почти безмислени статове по екипировката, имайки се в предвид колко е лесна играта на последна трудност. И след 10-на часа игра ресурсите ти почват да сноуболват, така че и този елемент на трудност изчезва. Ако изключа алхимията, скил дървото (въпреки че и то не е перфектно) и крафтинга, през другото време спах в двата пъти в които съм я играл. Ако става дума не за основата, а за това колко добре е изпълнена от техническа гледна точка, тогава съм съгласен.
|
|
|
|
 |
Труповоз
|
 |
|
|
Заглавие: Re: The Witcher 3 Публикувано на: 11 Юни 2020 04:12
Не ми е цел да споря, просто ми е любопитно да прочета мнение, възхваляващо играта за да разбера какво пропускам. Нещото е, че "RPG от 3-то лице" е твърде обширен жанр и има доста игри спадащи към него, превъзхождащи W3 в някой даден елемент. Това не ги прави по-добри, ама прави W3 не толкова перфектна, колкото всички се опитват да я изкарат. Отворения свят е ясен. После имаш игри с по-елементарна бойна система, където разчиташ много повече на математически фактори като статове, правейки предметите и ефектите им много по-значими. Това повлича и наградите. В момента мога да си спомня два предмета, които по някакъв начин променяха начина ми на игра, баба меца бронята и Iris. Ако става дума за RPG/3-то лице/отворен свят, W3 може да се счете за най-добрата игра в тази категория, тъй като единствените успешни игри в нея са готиците. Докато някой дивак не насили примерно New Vegas в тази категория. Няма да коментирам сюжета, защото тази размяна вече е достатъчно субективна. Но ме зарадва, че спомена имението, тъй като и двата пъти в които го играх, беше късно вечерта и през цялото време припадах от недостиг на сън, правейки куеста изключително сюрреалистичен за мен.
|
|
|
|
 |
Gipo
|
 |
|
|
Заглавие: Re: The Witcher 3 Публикувано на: 28 Ное 2020 22:17
Сега видях, че темата е изплувала и се сетих: Преди няколко месеца бях набарал Enhanced едишъна на the witcher 2 с огромно намаление и я изиграх. Беше ми за първи път. Играта изглеждаше супер, имаше добра история и я изиграх с кеф. Бойната система, инвентар мениджмънта и луута, уви, бяха тотално дърво за мен. Тия дни ми подариха GOTY изданието на the witcher 3 и като поприключа със започнатите игри, ще я играя и нея. Един приятел обаче, който знае как играя игрите (тоест всичко от до) каза, че това чудо ще ми отнеме 250+ часа  . Ама това е положението. Дано е далеч пред 2ката по отношение на негативните страни, които съм посочил. Нямам никаква идея как и защо не съм играл поредицата, когато са излизали частите. Супер в мой стил са. А, май се сетих... от 2004та до 2018та не играех друго, освен MMORPG, Тайкуни и CM/FM 
___________________________________ Гипчо ( ◕ Y ◕ )
|
|
|
|
 |
Труповоз
|
 |
|
|
Заглавие: Re: The Witcher 3 Публикувано на: 29 Ное 2020 02:30
Не знам що за шибан неоткрил огъня австралопитек критикува бойната система на 1-цата. Иска си фокус, има си ритъм, награждава прецизност и в геймплей и визуално. И да е дървена, цялата игра беше дървена. Бебешки приказки. Ако се сложи цялата критика в гугъл преводача, ще стане на "не мога да блъскам левия бутон" и "не мога да табтаргетна врага и му излея всичките си куулдауни"
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|