Автор |
Съобщение |
hyper'
|
|
|
|
Заглавие: Re: Dark Souls: Prepare to Die Публикувано на: 19 Авг 2014 23:07
@Sean - О, да, преди малко гледах 17-минутно минаване, въпросът е, че аз като минавам нещо, искам да изрина всичко де-що има и да взема всеки предмет. В единицата с повечко зор успях, но Memory of Vammar... Тук вече трябваше да се откажа, то просто няма време, сякаш не е достатъчно трудна вече, че и за 2 минути да искат да минеш. Не ми трябва да чупя играта и да ставам ОР и да 1-шотвам босове, то иначе няма да е Dark Souls, трябва ми баланс. Ще се прави suicide run после за предметите...
|
|
|
|
|
Труповоз
|
|
|
|
Заглавие: Re: Dark Souls: Prepare to Die Публикувано на: 20 Авг 2014 01:24
DS2 DLC mega fun. Първия бос го трепеш половин час, заради некадърното число HP Summon Velstadt op
Драконски огън, който bleed-ва. Само това изречение е по-badass от всичките роли на Чък Норис.
|
|
|
|
|
DarkAvenger89
|
|
|
|
Заглавие: Re: Dark Souls: Prepare to Die Публикувано на: 20 Авг 2014 02:10
hyper` написа: моля ви от сърце ви моля ако играете на pure dex/str билд без магия не го правете от средата нататък ви слага на всеки няколко часа срещу врази, които ви убиват с 2 удара и са по 3-4, т.е. ще мрете като кучета, ако не ги снайпите. тежка ъпгрейдната броня и голям щит почти не помагат.
ще ми благодарите после.
тия боклуци, направили играта, дано ги уволнят, докато не се научат да не форсират начин на игра върху играча От средата предполагам говориш за Айрън кийп нататък ? Аз да ти кажа нямам особен проблем. С всичко се свиква - такива места обикновено ги минавам на спринт с ту хандъра, с който взимам всичко, което не е бос(или тъп мамут)с по макс 3 удара.А и си спомням, че и в дарк соулс имаше един гейски замък в който някви снайперисти те бият от на майната си, докато си на няква тясна платформа и се биеш с гаргойл, който те убива с 3 удара... Но принципно си прав. Забелязах, чe poчти всички босове се взимат като на шега със сорсерер, докато с нещо меле са ад. Пример :Smelter Demon - тоя изверг те наказва, само като се приближиш до него да го удариш,ебаси + непрощаващите му удари след 2рият power up, докато в същото време със сорсерер просто може да си призовеш лукатийл и да го млатиш отдалеч без дори да те удари. почти всички босове са така. Изключение правят май само old dragon slayer и Pursuer, които са ебаси бързите и смаляват разстоянието за секунда с няква брутална атака. Това се усети и в първата леко, но тук са се уляли. Иначе въпреки всичко(+абсолютната липса на саундтрак, освен при босовете и в града)играта ме кефи.
|
|
|
|
|
hyper'
|
|
|
|
Заглавие: Re: Dark Souls: Prepare to Die Публикувано на: 20 Авг 2014 09:48
О, да, да сложат на един от най-трудните босове (smelter demon) голяма зона с bonfire 1 минута назад и стрелци, дето те снайпят, си е чист садизъм и адски небалансирано, пък дори да беше просто голямо поле за спринтиране, много ми опротивя иначе нелошото местенце... въпреки че е лава в небето или няква такава глупост... и въпреки 3-те текстури, дето се повтарят по пода и стените и малкото детайли и е като игра от 1999...
С npc помощ всеки бос става 3 пъти по-лесен, дори на pure str/dex билдове, мога да потвърдя.
Как с твоя ту хандер (май няма такова има на оръжие?) взимаш с 3 удара ония костенурките? Те имат 9999999 poise и никога не трепват, т.е. не ги прекъсваш и още на твоя втори удар те праскат за поне половината кръв да летиш назад?
едит: zweihander-a ли ве? :д
|
|
|
|
|
DarkAvenger89
|
|
|
|
Заглавие: Re: Dark Souls: Prepare to Die Публикувано на: 20 Авг 2014 13:42
zweihander e гей.Костенурките ги взимах с black knight halberg с 3 удара. Май, че ми беше +1 тогава. Иначе говоря за това чудовище http://darksouls2.wiki.fextralife.com/Greatsword , само че тогава ми беше +8 и с него взимах костенурките с 2 удара, без дори да имат шанс да ме ударят.Якото на сета му е, че след като направи един вертикален замах отгоре, ако атакуваш още веднъж бързо, прави още един вертикален замах отдолу. Абсолютно брутално оръжие. Ама отидох в iron keep малко късно. някъде към 100+лв, щото първо минах shaded woods и black gutter и там боса, който беше след него - the rotten, щото си имах проблеми с оная медуза в earthen peak, докато не видя в нета, че отровният басейн може да се махне.
|
|
|
|
|
BaronZlovon
|
|
В момента играе: junglist
|
|
Заглавие: Re: Dark Souls: Prepare to Die Публикувано на: 20 Авг 2014 13:46
това е меча на guts.
___________________________________ smoknchillnplayn
|
|
|
|
|
DarkAvenger89
|
|
|
|
Заглавие: Re: Dark Souls: Prepare to Die Публикувано на: 20 Авг 2014 14:02
Хаха, да, дори се бях вдъхновил по едно време и го играх dual weald с още един такъв, ма много тежко мама му стара.
|
|
|
|
|
hyper'
|
|
|
|
Заглавие: Re: Dark Souls: Prepare to Die Публикувано на: 20 Авг 2014 16:55
любимият ми момент е когато курсорът отказва да се премести на другия, дето е на на един меч разстояние от теб просто муцка е в счупеността си таз игра update: that was fun, let's not EVER do that boss again
|
|
|
|
|
Мастър Люх
|
|
В момента играе: ❚█══█❚
|
|
Заглавие: Re: Dark Souls: Prepare to Die Публикувано на: 20 Авг 2014 18:24
Даааааааааааааааа, и аз умрях поне 15 пъти там.
___________________________________ TAPAKO PROST...
|
|
|
|
|
hyper'
|
|
|
|
Заглавие: Re: Dark Souls: Prepare to Die Публикувано на: 20 Авг 2014 19:45
Принудих се да преместя 20 dex в str, за да ползвам giant club и като се разделяха успях да се завъртя в кръг бързо и да направя двоен дмг. Ма ме е яд за всичките human effigies, вече наистина прекалено harsh. А ти преди как се пишеше, че 47 мнения май е нов профил?
|
|
|
|
|
Мастър Люх
|
|
|
|
Заглавие: Re: Dark Souls: Prepare to Die Публикувано на: 20 Авг 2014 22:07
hyper` написа: Принудих се да преместя 20 dex в str, за да ползвам giant club и като се разделяха успях да се завъртя в кръг бързо и да направя двоен дмг. Ма ме е яд за всичките human effigies, вече наистина прекалено harsh. А ти преди как се пишеше, че 47 мнения май е нов профил? Доле пише в подписа, ма трябва да минеш през първото изречение. Иначе, то беше бая отдавна, като се пишех някак...
|
|
|
|
|
hyper'
|
|
|
|
Заглавие: Re: Dark Souls: Prepare to Die Публикувано на: 20 Авг 2014 22:19
Видях го това име, ма нищо не ми говореше, затова. А иначе... ... ... КРАЙ ФИНИТО ЕНД КОНЕЦ Завършена. 2-та последни гарда бяха като некво упражнение за олигофрени като точно преди това си минал Darklurker. Заедно с Нашандра ми отнеха 20-ина минути. Последната зала обаче като останалото разочарова - една текстура метър на метър за стени и една за под и скука, а пътят до нея също беше някво "просто ок". Нищо общо с kiln of the first flame, дето минават духовете на воините на Gwyn, и последните му оцелели го защитават по пътя за сградата, а самото място е мегаживписно и атмосферата се стича от екрана. Тука просто поредните двама хуманоидни тъпаци в броня, Нашандра беше интересна поне, та спаси положението от пълно незапомняне на финала. Нямам го усещането, дето искаш да се върна и пак да я врътна, както сега ще донаправя с единицата. Става играта, ма само ако наистина няма какво да правя бих направил един нг+ (засега не ме блазнят няколкото нови врага из нивата).
|
|
|
|
|
BaronZlovon
|
|
|
|
Заглавие: Re: Dark Souls: Prepare to Die Публикувано на: 20 Авг 2014 23:14
gz!
|
|
|
|
|
DarkAvenger89
|
|
|
|
Заглавие: Re: Dark Souls: Prepare to Die Публикувано на: 21 Авг 2014 02:45
Е, браво, колко време ти отне ? Иначе аз не смятам да се пускам на НГ+. Нямам мотивация нещо...а и идеята да се сблъскам отново с The pursuer или Ruined sentinels ме отказва още в зародиш.На няколко пъти за малко да си строша клавиетурата на тея гадове. btw for berserkers only https://www.youtube.com/watch?v=LaWOOxGDS24аз лично предпочитам ultra great sword - greatsword вместо cryptic заради по-високият дпс, но и тъй става. http://darksouls2.wiki.fextralife.com/Crypt+BlackswordIt resembles the greatsword, Dragonslayer, from the manga Berserk, which is used by the main protagonist called Guts. твърде жалко, че е само на НГ+
|
|
|
|
|
hyper'
|
|
|
|
Заглавие: Re: Dark Souls: Prepare to Die Публикувано на: 21 Авг 2014 08:02
Ти млати ли си се с Pursuer втория път (в Iron Keep)? Аз там му схванах цаката. Иначе малко под 80 часа. Тоя меч със скейлинг и бейс дмг D/D/-/-/-/A / 500 на пълен ъпгрейд не ми звучи като нещо чак толкова силно...
|
|
|
|
|
Alaster
|
|
В момента играе: PoE Dark Souls
|
|
Заглавие: Re: Dark Souls: Prepare to Die Публикувано на: 21 Авг 2014 08:44
Аз тъпата медуза 3 пъти си я убивам преди да разбера, че може да премахнеш скапаната отрова от стаята... А за crypt sword-a не е задължително да е ng+, просто хвърляш един bonfire ascetic и убиваш Роти отново.
___________________________________ If the only thing keeping a person decent is the expectation of divine reward, then that person is a piece of shit.
|
|
|
|
|
DarkAvenger89
|
|
|
|
Заглавие: Re: Dark Souls: Prepare to Die Публикувано на: 21 Авг 2014 13:26
Може и да го пробвам. Колко ще му е. Гнилият беше един от най-лесните босове, така че, едвали ще имам проблем, дори и на НГ+. Иначе не, не го убих 2рият път. Смисъл минавах на спринт тогава и докато загрея, че тоя се спаунва, вече бях излязал и като се върнах, го нямаше
|
|
|
|
|
hyper'
|
|
|
|
Заглавие: Re: Dark Souls: Prepare to Die Публикувано на: 21 Авг 2014 21:17
OK, цъкам си DS1 и гледам колко много отношение към детайла има, няма един коридор, дето да е скучен, я ще има пукнатини, я неща по земята, по пода има винаги някакви детайли тук-там, мамка му - в тунела, дето си взимаш първия щит, има 3 купчини счупени тухли, и трите са различни. Сега виждам наистина с колко любов е правена тази игра. И са с dsfix е все едно съм ѝ поискал HD remake и бам - ей го. Пък и като съм позапомнил героите свързвам някои истории, дето не обърнах винамие първия път, като това защо в Undead Asylum 2 Оскар те напада, а то нали той умираше и стана hollow. Такива неща са 10 пъти по-яки и свързани с lore-a от тва в 2-ката да те нападат разни червени и сини фантоми, дето уж са хора, ма са безлични мобове всъщност (там с 3-те изключения на кръст). Много голяма.
|
|
|
|
|
BaronZlovon
|
|
|
|
Заглавие: Re: Dark Souls: Prepare to Die Публикувано на: 21 Авг 2014 22:09
като атмосфера и аз съм съгласен, че първия ds е по-силен. поне за сега. още се потапям в света на ds2, но някак го няма този загадъчен мрак, в който е обвита играта. поне за сега. но двойката също е адски добра игра! геймплейно може би е по-добрата дори.
|
|
|
|
|
Мастър Люх
|
|
|
|
Заглавие: Re: Dark Souls: Prepare to Die Публикувано на: 21 Авг 2014 23:35
Катаните остават най-имбавите оръжия според мен.
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|