Автор |
Съобщение |
blackmaster
|
|
В момента играе: Red alert 3
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 25 Окт 2011 21:15
Като за първи герой - Барбериън, за да свикна на новостите в играта. А после 100% с Монк
___________________________________ ЩАСТИЕ= А.П.Е.Л. 96 Апнем, Пийнем, Ебнем, Легнем и така до 96. Апелът към който се коренят идеологичните основи на партийното движение "Коалиция за Успешно Развитие и Европейски Ценности" съкратено К.У.Р.Е.Ц ..
|
|
|
|
|
Vermic
|
|
В момента играе: опаааааа
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 25 Окт 2011 21:51
Аз ке играя с монки!
___________________________________ Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
|
|
|
|
|
Ред
|
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 26 Окт 2011 00:59
doctor/hunter
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 26 Окт 2011 12:41
uBo написа: Witch Doctor или Barb this. В самото клипче Азмодан не изглежда дебилно, ама ме дразни как като се обяснява и ръмжи, все едно гледам УоУ бос. Диабло 2 синематикс атмосфера фтв! блек сс втф женствен диабло втф
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
|
Der Meister
|
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 26 Окт 2011 14:15
аз определено първо ще играя с demon hunter
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 03 Ное 2011 16:09
http://www.diablofans.com/news/965-beta ... ter-wipes/явно ще има масови промени в следващия пач, щом ще wipe-ват всичко
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 03 Ное 2011 20:37
Гледам по коментарите, че пак ще раздават beta keys.Какво трябва да направя за да participate-на в това раздаване или просто ги дават на рандом хора?
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 03 Ное 2011 20:49
общо взето отиваш на Диабло facebook страницата, like-ваш го и попълваш някакъв application ли кво, че искаш да участваш в тея бета кий томболи и се надяваш като дойде понеделник от седмицата да те изберат п.п. Цитат: We're currently in the process of preparing the next beta patch for release. As part of this patch, we'll be wiping all characters and items (including those placed on the auction house).
While a specific ETA is unavailable at this time, please note that Beta Patch 5 may go live as early as tonight.
3 hours ago w00t
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 09 Ное 2011 13:39
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 11 Ное 2011 13:14
|
|
|
|
|
bulLshi7
|
|
В момента играе: dota 3
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 11 Ное 2011 13:44
http://www.youtube.com/watch?v=50NPtXyIedc поздрав! The Chameleon написа: http://www.youtube.com/watch?v=fNpHkPyfTDY&feature=player_embedded некъв джам усещаш ли разликата, тва твойто не го е правил Мат, за жалост
___________________________________ LA COKA
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 11 Ное 2011 13:58
ем викат, че е вдъхновено от уелмън, ама ме съмнява това да е финалната версия за играта де, щото изглежда мега рандъм
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 11 Ное 2011 15:30
bulLshi7 написа: http://www.youtube.com/watch?v=50NPtXyIedc поздрав!
Култ
___________________________________ Гипчо ( ◕ Y ◕ )
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 15 Ное 2011 15:06
Here's a quick history of the beta timeline (latest to oldest): November 14th: Facebook Beta Wave Number 3 November 9th: Facebook Beta Wave Number 2 November 2nd: Facebook Beta Wave Number 1 September 20th: First official Press invites September 7th: Beta goes live to Friends and Family -- честито на печелившите
|
|
|
|
|
bulLshi7
|
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 15 Ное 2011 16:09
Цитат: From the forum:
We recorded approximately 90 minutes of Matt playing 12-string guitars for the Diablo III soundtrack.
All is saved!
10/25/2011
Има надежда! Ако в последствие се окаже, че и Диаблото няма да е жена и не е обладал Лея, ще съм щастлив Близърд фен.
|
|
|
|
|
Ред
|
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 15 Ное 2011 17:20
bulLshi7 написа: Цитат: From the forum:
We recorded approximately 90 minutes of Matt playing 12-string guitars for the Diablo III soundtrack.
All is saved!
10/25/2011
Има надежда! Ако в последствие се окаже, че и Диаблото няма да е жена и не е обладал Лея, ще съм щастлив Близърд фен. А ако се окаже ,че аз съм обладал майка ти ще си ми син.
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 15 Ное 2011 17:26
|
|
|
|
|
bulLshi7
|
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 15 Ное 2011 17:40
The Chameleon написа: :lol: еми аз ти казах че има уелмън жилка , ти не вярваш вярно, вярно Ред написа: А ако се окаже ,че аз съм обладал майка ти ще си ми син.
не сме в общия, дръж са на положение, олигофрен..
|
|
|
|
|
Ред
|
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 15 Ное 2011 19:18
bulLshi7 написа: не сме в общия, дръж са на положение, олигофрен.. трай си пък ти като те насрах ве смешко
|
|
Vermic
|
|
В момента играе: опаааааа
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 17 Ное 2011 15:02
High_voltage написа: Нека е жена бе, ще е интересно ;d
И нека има секс интрига с Диабло и главния герой!
___________________________________ Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|