Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: Форумен FIFA турнир XXV [Групова Фаза] Публикувано на: 28 Яну 2008 19:31
Levskara [Fiorentina] 1-2 Raichev [Tottenham] Raichev [Tottenham] 3-1Levskara [Fiorentina] човека играе с 5 в защита и стрелка назад и всяка атака... q+w жалка работа...
___________________________________ http://img99.imageshack.us/img99/7866/beaaaatsw1.gif
|
|
|
|
|
crazysasho
|
|
|
|
Заглавие: Re: Форумен FIFA турнир XXV [Групова Фаза] Публикувано на: 28 Яну 2008 19:49
WAN|Стифлър написа: Кой си ти да ми казваш кво ще говоря ??? пп. И думата "еи" се пише с "й" налягай над учението! Къв ис ти бе , тука си от 1 седмица и почна акъл да даваш , деа и насраните българи дето има по некой път !
___________________________________ http://football-games.bfl-team.com
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Форумен FIFA турнир XXV [Групова Фаза] Публикувано на: 28 Яну 2008 20:02
crazysasho написа: Къв ис ти бе , тука си от 1 седмица и почна акъл да даваш , деа и насраните българи дето има по некой път ! Първо не съм от 1 седмица играя още от фифа 07 Второ crazysasho написа: Къв ис ти бе.. WAN|Стифлър написа: ... налягай над учението! Плс не пиши повече че почваш да се излагаш
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Форумен FIFA турнир XXV [Групова Фаза] Публикувано на: 28 Яну 2008 20:27
Стифлъре не се прави на интересен.Първо щом си голям "ученик" ще знаеш ,че преди "че" се пише запетая.Просто е тъпо да държиш сметка на някой ,който при писането си е допуснал 1-2 грешки и то най-вече заради разминаването на буквите.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Форумен FIFA турнир XXV [Групова Фаза] Публикувано на: 28 Яну 2008 20:46
Аве вие го обърнахте тук на някакъв чат само с офф-топик и само се излагате всички.
Да сложих пача както много други и няма да мога да играя тук, и мисля че са малко хората които ще останат да играят без пач. Не ме разбирайте погрешно но просто не ми се преинсталира за всеки мач...
Единствената причина да не се въведе пача в този форум е защото някои от администраторите на този турнир са с оригинални фифи и както се досещате ако сложат пача няма да могат да играят онлайн а за това са платили толкова пари.
Не казвам нищо лошо решили са си хората да инвестират в тази игра браво. Държът този турнир и те си решават. Нямам нищо против просто казвам как стоят нещата защото мнозина се чудат защо не се играе с пача в този форум.
Хайде успех на всички в турнира и ви пожелавам лека вечер!
|
|
|
|
|
van
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Форумен FIFA турнир XXV [Групова Фаза] Публикувано на: 28 Яну 2008 21:00
Букмейкара написа: Стифлъре не се прави на интересен.Първо щом си голям "ученик" ще знаеш ,че преди "че" се пише запетая.Просто е тъпо да държиш сметка на някой ,който при писането си е допуснал 1-2 грешки и то най-вече заради разминаването на буквите. Жоро изобщо не ме обиждаш с тия твои "запетаи" защото почти никой не набляга на тях.И по този начин усмиваш и другите.Просто ще те помоля да не се месиш в чужди спорове.Тоя Сашо започна.Hе го защитавай !
|
|
|
|
|
Larsson
|
|
|
|
Заглавие: Re: Форумен FIFA турнир XXV [Групова Фаза] Публикувано на: 28 Яну 2008 21:01
___________________________________ една малка картинка с размер 350х19 пиксела. Моля не слагайте по-големи картинки.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Форумен FIFA турнир XXV [Групова Фаза] Публикувано на: 28 Яну 2008 21:05
WAN|Georgi написа:
Единствената причина да не се въведе пача в този форум е защото някои от администраторите на този турнир са с оригинални фифи и както се досещате ако сложат пача няма да могат да играят онлайн а за това са платили толкова пари.
Не казвам нищо лошо решили са си хората да инвестират в тази игра браво. Държът този турнир и те си решават. Нямам нищо против просто казвам как стоят нещата защото мнозина се чудат защо не се играе с пача в този форум. !
Пич много си заблуден ,ако си мислиш ,че заради тях не слагаме пача.2006 и 2007 пак имаше пач и отново не го задължавахме ,а даже го забранявахме.Просто е неловко да пишеш за нещо ,в което не си запознат и да се правиш на интересен.Който иска да се маха ,ако трябва турнира ще остане 12-16 човека ,но поне ще си правим кефа от играта.
|
|
|
|
|
Larsson
|
|
|
|
Заглавие: Re: Форумен FIFA турнир XXV [Групова Фаза] Публикувано на: 28 Яну 2008 21:09
___________________________________ една малка картинка с размер 350х19 пиксела. Моля не слагайте по-големи картинки.
|
|
|
|
|
van
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Форумен FIFA турнир XXV [Групова Фаза] Публикувано на: 28 Яну 2008 21:13
Larsson написа: Аз с тоя пост приключвам да спамя.Ларсон знам че е админ,ама кво се обажда кадето не му е мястото ? Ван спокойно знам че е на ф-г все пак играя от доста време !
|
|
|
|
|
Larsson
|
|
|
|
Заглавие: Re: Форумен FIFA турнир XXV [Групова Фаза] Публикувано на: 28 Яну 2008 21:13
Ахаха щом тр оригиналка мисля да пропусна Ван ти шси я зимаш ли е
|
|
|
|
|
Alan_Smith
|
|
|
|
Заглавие: Re: Форумен FIFA турнир XXV [Групова Фаза] Публикувано на: 28 Яну 2008 21:17
Това онлайн турнир ли е? Ако да, кажете къде мога да се запиша!
|
|
van
|
|
|
|
Заглавие: Re: Форумен FIFA турнир XXV [Групова Фаза] Публикувано на: 28 Яну 2008 21:19
Larsson написа: Ван ти шси я зимаш ли е Утре на обяд е в мен батка аз главно заради тва я вземам все пак от 2 години имам желание да одя на квалификации във Варна ама ся от нас
___________________________________ http://fifa4fun.forumhead.net/index.php
don't forget the champs [ World Cup 2006 Champions Italy ]
http://www.vbox7.com/play:74d8f105 - те това е батко
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Форумен FIFA турнир XXV [Групова Фаза] Публикувано на: 28 Яну 2008 21:27
Аве пичове и това е моя последен пост: Какво от това че Сашо е от ф-г и е шеф и дори това че е от Трой? Да не е някакъв суперчовек или да е над нас и само трябва да се подмазваме и да си трайкаме? Като не ни харесва пача си е наше право да си изразяваме мнението за него. И ми се струва странно да баннеш някой в твоя форум само защото е казал че не му харесва пача и то в друг форум. Е добре аз и много други го казахме в темата във ф-г има неща да се подобряват и се радвам че скоро това ще стане Тъпо е да се говори че този форум бил еди къв си другия бил еди що си. И двата форума ми харесват много и ще продължавам да съм и в двата защото наистина яко са направени турнирите
|
|
|
|
|
crazysasho
|
|
|
|
Заглавие: Re: Форумен FIFA турнир XXV [Групова Фаза] Публикувано на: 28 Яну 2008 21:32
WAN|Georgi кажи ми според тебе кое е подмазване , и ако ми каеш , че си казал нещо , което не е било дискутирано та да не си затраеш ок ама ти само спамиш за неща , които са дискутирани и решени ... ай жив и здрав , а и мое да не съм супер човек ама трябва да имаш уважение защото мисля , че играя от мн преди тебе тука и познавам хората по-добре та да се праиш на мъдър ...
Група А
Порто - Фиорентина(hristo.penchev) 3:0
___________________________________ http://football-games.bfl-team.com
|
|
|
|
|
MaRiN_007
|
|
|
|
Заглавие: Re: Форумен FIFA турнир XXV [Групова Фаза] Публикувано на: 28 Яну 2008 21:46
ЕПС това са професионални серии не е никакво вцг записването е на 2 фази за хората с оригиналната игра , после има 3та фаза само за хора с приатска игра , но ако се класират трябва да си я вземат задължително , аз се записах още сутринта и чак следобед ме приеха и бях първия
|
|
Alan_Smith
|
|
|
|
Заглавие: Re: Форумен FIFA турнир XXV [Групова Фаза] Публикувано на: 28 Яну 2008 22:11
Къде става записването ?
|
|
MaRiN_007
|
|
|
|
Заглавие: Re: Форумен FIFA турнир XXV [Групова Фаза] Публикувано на: 28 Яну 2008 22:38
Все още за хората с пиратска никъде , иначе ето къде : http://www.esl.eu/bg/fifa08/1on1/fifa_quals1/signup/сега нещо сървъра е долу , предполага се че ще се играе с пачовете за съставите , и 100% мултитоол фаст и ръчни пасове
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|