Автор |
Съобщение |
van
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 16 Окт 2007 21:31
ами аз вече 3-и ден търся кало а той както казва пигси "крий се от тебе" еми аз спирам да го търся ако той не пише аз няма да ми се моля я
P.S предлагам следващия тур да е с национални а по следващия със селски отбори както се казва
P.S 2 искам само да кажа че не съм фен на барса но съм фен на Ман Ютд а те са заети и за тва съм с барса няма да гледам как някой ми зема теама нима снупи не беше с барса ама щото ван бие и казвате ван + нбарса = бъгясъл играч еми хубаво бъгялъл съм бил всякакъв съм бил ама съм по-добър от вас
___________________________________ http://fifa4fun.forumhead.net/index.php
don't forget the champs [ World Cup 2006 Champions Italy ]
http://www.vbox7.com/play:74d8f105 - те това е батко
|
|
|
|
|
Pileto
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 16 Окт 2007 22:24
VaNdRi1o0 написа: ами аз вече 3-и ден търся кало а той както казва пигси "крий се от тебе" еми аз спирам да го търся ако той не пише аз няма да ми се моля я P.S предлагам следващия тур да е с национални а по следващия със селски отбори както се казва P.S 2 искам само да кажа че не съм фен на барса но съм фен на Ман Ютд а те са заети и за тва съм с барса няма да гледам как някой ми зема теама нима снупи не беше с барса ама щото ван бие и казвате ван + нбарса = бъгясъл играч еми хубаво бъгялъл съм бил всякакъв съм бил ама съм по-добър от вас
lol
___________________________________ Яко подписи...х
|
|
|
|
|
Букмейкара
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 16 Окт 2007 22:47
VaNdRi1o0 написа:
Кои са тези "вас" ............. църковният хор?Това мнение за какво го написа................. да дразниш хората ли?Как искаш да те възприемат ,като възрастен ,а ти в същото време се държиш като 10 годишен обрал съученика си на покемони!
|
|
Pileto
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 17 Окт 2007 00:40
Букмейкара написа: VaNdRi1o0 написа: Кои са тези "вас" ............. църковният хор?Това мнение за какво го написа................. да дразниш хората ли?Как искаш да те възприемат ,като възрастен ,а ти в същото време се държиш като 10 годишен обрал съученика си на покемони! ти на колко мислиш, че е
|
|
|
|
|
van
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 17 Окт 2007 08:30
еми има хора които го казват пък и то аз си решавам ко да пиша просто ми се въртеше фразата " курва съм била кучка съм била ама го казвате щото съм по добра" и за тва писах а пилето ако си мисли че съм на 10 няма лошо то ... е 10 като спи
P.S ся не съм искал да дразня никой просто за тоя турнир не веднъж ми казаха че щом съм с барса съм бъгясъл еми хубаво ве бъгясъл съм ко да напраим не можи сички да си избират отбора преди началото на турнира аз за тва си избрах барселона защото имах желание да взема ман ютд не то вече бяха заети и снупи беше така искаше юнайтед ама няма и зехме барса съжалявам ако някой са се издразнили но е така. Аз чакам калоз вече кой ден ама него все го няма и вече наистина спирам да търся калоз защото винаги така става търся някой той не се появява появява се в последните 10 мин и айде да играем мисля че така не е правилно както и да е. Пак казвам извинявайте на тия които са се засегнали за това "по добър от вас" просто тая фраза ми се въртеше.
|
|
|
|
|
Kriss
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 17 Окт 2007 10:19
VaNdRi1o0 написа:
Тва го казах аз , и пак ще го кажа като станеш шампион нищо лично ама като гледам си фен на Италия което значи че няма как да не си фен на Италиански клуб.Само че явно те са прекалено слаби и за тва си избираш между Ман и Бъгса.Или ако не си фен на някой Италиански клуб поне си фен на Канаваро > Реал Мадрид.Не ти казвам с кой отбор да играеш , просто казвам да слезеш малко на земята и да не се мислиш за по добър от нас щот аз ако играя с Барса а ти с Интер познай кой ше бие
пиша тва мнение с риска да зародя нов скандал за който съжалявам ше се опитам по бързо да го потуша.
И после кой ми разправяше че организаторите обирали най-добрите отбори и за другите нищо не оставало ... тва е пълна глупост , аз играя с Интер , Реван играе с Нюкясъл (!!!) , Деник не играе , а Марин без Ман е като Сър Алекс Фъргюсън без Ман ...
Така че както виждате хубави отбори има.А аз си се кефя на любимия ми отбор колкото и слаб да е той (въпреки че тая година са по добре) .
|
|
|
|
|
MaRiN_007
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 17 Окт 2007 11:35
Ванка , само мога да ти кажа , че като паднеш от високо най много боли
|
|
van
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 17 Окт 2007 13:05
еми аз ся просто казвам не съм искал да прозвучи така самохвалски няма зн ся към крис аз няма да се карам искам само да кажа на реал не съм фен фен съм на Ювентус Левски и Ман Ютд и ИТАЛИЯ но при положение че Ювентус са слабо направени на фифа макар да имат 4,5* не зн че трябва да играя с тях исках да играя с ман ютд те са заети и зех барса мисля да пшрекратим спора щото помня добре че тва го беше казал и за Пигси джойстик + барса няма значение ае да има здраве ък другото здраве да е
|
|
|
|
|
FELIX
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 17 Окт 2007 13:28
Pileto написа: Букмейкара написа: VaNdRi1o0 написа: Кои са тези "вас" ............. църковният хор?Това мнение за какво го написа................. да дразниш хората ли?Как искаш да те възприемат ,като възрастен ,а ти в същото време се държиш като 10 годишен обрал съученика си на покемони! ти на колко мислиш, че е
ааа, Пилето се появи (или аз сега го виждам)... Митак ко става бе, къде се затри според мене много злобно тия тука няколко месеца? Абре след 10 дена е най-свещенния празник бе да го еба-Димитровден. Готвиме ли се за яката къцалка... (то за мене това е като нова година честно казано)
|
|
|
Pileto
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 17 Окт 2007 16:47
FELIX написа: Pileto написа: Букмейкара написа: VaNdRi1o0 написа: Кои са тези "вас" ............. църковният хор?Това мнение за какво го написа................. да дразниш хората ли?Как искаш да те възприемат ,като възрастен ,а ти в същото време се държиш като 10 годишен обрал съученика си на покемони! ти на колко мислиш, че е ааа, Пилето се появи (или аз сега го виждам)... Митак ко става бе, къде се затри според мене много злобно тия тука няколко месеца? Абре след 10 дена е най-свещенния празник бе да го еба-Димитровден. Готвиме ли се за яката къцалка... (то за мене това е като нова година честно казано)
Охооо, шо стаа бе Абе да ти кажа честно, бях забрайл, че е толко скоро Димитровден Нищо...ще го отбележиме подобаващо
Иначе...абе напоследък бая WoW играа, а в другото време съм навън или тн...та не остаа време да я свала тая фифа...па да земе да се окаже, че съм добър на нея мани мани
P.S. Може да се вкляча на някой скорошен турнир
|
|
|
|
|
Napster
|
|
В момента играе: Pro Evolution Soccer 2009
|
|
Заглавие: Публикувано на: 17 Окт 2007 19:38
Има ли места или записването свърши ...
Не ме питайте що играя ФИФА , просто демото на ПЕС ми омръзна
|
|
|
|
|
Piggsy ™
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 17 Окт 2007 21:02
napster написа: Има ли места или записването свърши ... Не ме питайте що играя ФИФА , просто демото на ПЕС ми омръзна
На 1/4 финали сме , заповядай в следващия турнир
|
|
|
|
|
tanasi
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 17 Окт 2007 21:53
Хехе взех си картата, ще я сложа тая вечер че са имаме гости и се почваме... Новия изолатор от личния ми живот, и без тва ми писна от глупости, няма да излизам до неделя от нас са
PS: Ван ти си духльо и дебил
___________________________________ Never Give Up Never Surrender Never Admit Defeat
Оставам, ама ми се заминава
за слава не ми се занимава...
I get knocked down But I get up again You're never going to keep me down
|
|
|
|
|
Романс
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 17 Окт 2007 22:51
Гонзо каза, че ще играем утре.
___________________________________ .
|
|
|
|
|
crazysasho
|
|
|
|
|
|
|
|
MaRiN_007
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 18 Окт 2007 09:35
Еми бая е трябвало да почакаш
През деня нямаш ли вариант , щото вечер , не знам кога мога , като си свооден пиши да бягам до клуба
|
|
TroY Gonzo
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 18 Окт 2007 14:21
Романс написа: Гонзо каза, че ще играем утре.
Пиши като можеш ...
___________________________________ hxaahxlahxalhxalhxahxaxhlxhalxhal axh axhxlh xla xlax lhalahxlahx
|
|
|
|
|
van
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 18 Окт 2007 14:46
Начи искам да се извиня на всички които не са приели това като на базик защото то беше на базик
tanasi написа: PS: Ван ти си духльо и дебил
ако мога да разбера ква е причината да казваш такива неща щото нито ме познаваш нито нищо или просто се заяждаш
|
|
|
|
|
crazysasho
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 18 Окт 2007 19:29
2:1 i 2:0 за марин ... Тотално ми падна в очите ... Нестига , че отбора му е мн по-добър и всяка една атака Q+W ... Еми неможе да се каже , че се играе мача за кеф като абсолютно еднообразен .. Излезнах по-рано щото неам нерви . лага на ниво , звъка ми се прееба , протвник котйо играе на живот и смърт , айде до тука бб успех на всички дано 007 да не спечели щото ще е срам !
___________________________________ http://football-games.bfl-team.com
|
|
|
|
|
MaRiN_007
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 18 Окт 2007 19:33
marin_007 - crazysasho 2-1
Ей мамка му много мачове губя заради това че сам вс вратаря много често изтървам , още в началото направих няколко пропуска , след това сашо отвърна на удара с гол от едно центиране , второто полувреме обърнах макар че единия гол , той пое вратаря и нещо не се справи.
crazysasho - marin_007 0-2 65'
Тоя мач пък си го играх перфектно и като напварих 2-0 , бат са6о излезе и заяви че повече с мене няма да играе .
сашо само щи кажа да се научиш да губиш , а не да се оправдаваш с това че нямш звук , и че съм биел напреде само , ся че нищо не направи и 2та мача аз не съм виновен , когато падаш поне падай достойно , знам че те държи малко време , ама не е хубаво , всеки е губил мачове. Сега че някой хора са непобедими , знам ли
П.П Леле сашо няма майтап , бая си се възгордял , ся че падна си си виновен ти , кво ми приказваш глупости отбори работи , да си избрал друг. Просто незнам как може да пишеш такива тъпизми , нямал звук , ми пусни мп3-т няква песен или там нещо друго , що за оправдание е това , лаг имало , добре как при мене няма да има а при тебе ще има ? . Както и да е , много се ядосвам така като почнат да се оправдават
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|