Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 19 Сеп 2005 14:07

http://www.the-elite-x.com
за c3 + тва си4ко си е описано и дори наи големия тъпак може да го разбере ;)

Профил

Аватар
В момента играе: Mozilla Firefox
Заглавие:
Публикувано на: 19 Сеп 2005 14:56

http://www.lineage2.com/
http://www.lineage2-online.com/
http://lineage.warcry.com/

Всичко за любимата ни игра!

Алкохола - враг на пола, с плодов сок - към полов скок!

Профил Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 19 Сеп 2005 17:54

sdl написа:
Izviniavaite ama pochvam da se draznia...
Tuka polovinata hora predi Lineage 2 ne sa pipali MMORPG (ne mi kazvaite che neznaete kakvo e tova).
Omrazna mi hora koito i predstava si niamat kak se igraiat takiva igri da
zadavat tapi vaprosi...
Za takiva neshta si ima chat v igrata...
Po dobre kato nachalo probvaite WoW.

значи да не питат в специално направената тема във форум, а да влезнат в играта и там вместо да играят да молят хората да им обясняват механизмите на играта ? Умно... Тва "по-добре да започнеш с..." си го спести, тъй като дори професионален MMORPG играч като теб би трябвало да разбира колко различни са най-добрите MMO едно от друго, не както FPS примерно, или разните RTS. WoW pro ще бъде отнесен в L2 като японско селце от тайфун...

Профил Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 19 Сеп 2005 18:52

Flameblind гледам много мощен клан си направил :wink: Обаче лага ми е непоносим.Едвам изтрърпявам половин час игра.Тая седмица много лошо ми се развали нета... :cry: А и немам пари.Абе ще гледам да поигравам от време на време когато няма много лаг.

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 19 Сеп 2005 19:48

аз почнах в сървъра l2 universe.Винаги ама винаги има 150+ хора,бързо се дига,лага е доста малко и всяка седмица има обсада на некой замък.сървъра го има в хопзона.

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 19 Сеп 2005 20:03

Seth написа:
аз почнах в сървъра l2 universe.Винаги ама винаги има 150+ хора,бързо се дига,лага е доста малко и всяка седмица има обсада на некой замък.сървъра го има в хопзона.
От утре и аз почвам там Seth (ако нямам голям лаг де).ЗАщото в сървъра дето даде Flameblind само на мен ми лаги за световно...Деиствието се развива 10 секунди след клика там. :cry: ОК утре ме чакай и ми запази място ако си влязъл в клан - ще взема да направя 1 хуман гладиатор.

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 19 Сеп 2005 20:19

аз съм в един клан но много малко хора играеме :( само 2-3 човека и затва ще се преместя в 1 друг клан ама там искат 61 лвл минимум :( ама то бързо се дига така че ще е лесно.моя герой там се казва Limone плейн уолкър е.

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 19 Сеп 2005 21:56

The dark_B написа:
Seth написа:
От утре и аз почвам там Seth (ако нямам голям лаг де).ЗАщото в сървъра дето даде Flameblind само на мен ми лаги за световно...Деиствието се развива 10 секунди след клика там. :cry: ОК утре ме чакай и ми запази място ако си влязъл в клан - ще взема да направя 1 хуман гладиатор.

boo влез тогава за clan leave pls щот както върви скоро няма да има място в клана >.<

Профил Skype WWW

Заглавие:
Публикувано на: 20 Сеп 2005 16:09

Ne moga da vidia s kakvo L2 e po-dobra ot WoW.

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 20 Сеп 2005 17:01

е кат неможе да видиш не пиши повече тука а ходи ги търси.нека тука пишеме само за л2 а не да се флууди от ламери като тебе.

Заглавие:
Публикувано на: 20 Сеп 2005 17:06

Добре защо не направим едно сравнение между L2 и WoW.
С кое Л2 е по-добра?
Графиката???

Куестовете???
Класовете ???
Предметите???
Териториите???

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 20 Сеп 2005 17:52

има си теми за сравнение затова пиши там бе тъпак.Тази тема е специално за л2 затва не флууди ! писна ми от тъпи идиоти като тебе.админе бии един бан на тоя да спре с флууда.

Заглавие:
Публикувано на: 20 Сеп 2005 18:32

sdl написа:
Ne moga da vidia s kakvo L2 e po-dobra ot WoW.

Nai-veroqtno si igral na nqkoi piratka server,da Lin2 be6e laina na c1 ,no v c3 moga da ti kaja 4e prevuzhojda wow v pati ako trqbva da sme obektivni.Tuk ne govorq za gravika/koqto slaga v malkiq si djob dori nqkoi suvremeni fps vtora ruka/a za gameplay.Da ne govorim 4e v piratkite e orqzana na 70%.Battlegrownds na wow e totalno nedovur6en i osran/li4en opit /Blizz moje i da sa golqmo ime ama samo s reklama ne stava.Za ne4ove6kiq lag i queues ne mi se govori,vij v lin 2 servera v koito edin poznat igrae "kain" NQMA i pomen ot lag queue so on.taka 4e blizz da si vzemat elf4etata orc4etata i da znaqt 4e sum im e*** m******.

P.S. Poznavam ne edin i dvama,koito si kupiha wow igraha vklu4itelno i po vreme na battlegrounds i se otkazaha stoto im pisna...
Honor systema ne raboti kakto se o4akva6e,instancite tip "are siko jivo na baalruna",laga,queue,ednoobrazie sled 60lvl...da izbroqvam?Taka 4e molq ti se mul4i i nai-ve4e ne SRAVNQVAI igri koito ne si igral/vijdal na official servers. :x

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 20 Сеп 2005 18:38

А ве сдл не ми разправяй простотии ве!!! Къв си ти че ще определяш на коя игра са по-добри куестовете графиката и героите. Влез в някой сите да видиш световните гласувания за MMO игрите, да видиш малко класации за графика и геймплей . Що не влезеш във mmorpg.com и да си просвтлиш мозъка.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 20 Сеп 2005 20:49

Абе какво е станало с Revolutions не мога да вляза.Даже и да се регистрирам с др име и парола. на сайта :(

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 21 Сеп 2005 06:11

Ами сървъра е спрян.Очаква се да се пусне.Влез в mIRC channel:l2.revolutions и там да ти обяснят

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 21 Сеп 2005 09:10

Seth написа:
аз съм в един клан но много малко хора играеме :( само 2-3 човека и затва ще се преместя в 1 друг клан ама там искат 61 лвл минимум :( ама то бързо се дига така че ще е лесно.моя герой там се казва Limone плейн уолкър е.

Влез в моя.7 члена левъл 75.Приемаме всеки.

Профил Skype WWW

Заглавие:
Публикувано на: 21 Сеп 2005 09:44

аз говоря за пиратски сървър.

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 21 Сеп 2005 09:47

Ама ти нали си беше купил оригиналната игра!Защо играеш на бъгавия пиратски сървър?

Профил Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 21 Сеп 2005 13:00

a3sexomana написа:
Ама ти нали си беше купил оригиналната игра!Защо играеш на бъгавия пиратски сървър?

щото не всеки има нервите/времето/желанието да си пропилее месеци в игра и глупав/скучен grind, само за да дойдат накрая 50-60 корейци/китайци/виетнамци с eBay-ed и botted accounts и да направят 2 алианса 70+ герои... Тва ти убива всякакъв стимул за игра, освен ако не ползваш същите боклуци като тях. L2 е добре замислена игра, но липсата на разнообразие на предметите тип Диабло 2 / УоУ прецаква тотално идеята за равенство м/у играчите и равни шансове за победа, а всички тия глупости тръгнаха от официалните сървъри.. Ето защо предпочитам 70% работещ high rates пиратски, първо за да не си губя толкова време в игра и второ за да имам поне нищожни шансове да играя срещу botters/dual boxers/donators и други боклучета. Не че има де...

Профил Skype WWW
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com