Автор |
Съобщение |
hyper'
|
|
|
|
Заглавие: Re: Какво играете в момента ? Публикувано на: 12 Юни 2015 21:44
То и в CS понякога правят лудите калитарски килове понякога, но играта е много по-дълбока, отколкото се вижда на запис.
|
|
|
|
|
DarkAvenger89
|
|
|
|
Заглавие: Re: Какво играете в момента ? Публикувано на: 13 Юни 2015 20:01
Наскоро си купих ново компютър и реших да наваксам с модерните игри...Та : Dying light като цяло съм изключително впечатлен от играта.От отдавна не ми се беше случвало да играя без прекъсване по 8,10 часа на някоя игра. Визията и графичните ефекти ме изумиха - случваше се да седя няколко минути, само за да наблюдавам залеза или как дъжда удря дърветата. Геймплея няма какво да се говори даже - перфектен е.Озвучението пък дори е повече от перфектно - никога не съм се радвал толкова на звуците на някоя игра и то не толкова на самият саундтрак, който също си беше готин, ами на тези на различните чудовища и на обстановката като цяло - наистина съм силно впечатлен. Единствената ми критика и то голяма е към сюжета на играта - посредствен си е. Твърде кратък и плосък, за да окаже някакво емоционално въздействие, а пък главният злодей беше ужасно зле + ужасната бос битка накрая. Силно се надявам да видя продължение Оценка 9/10 Shadow of Mordor - всичко беше добре, пак докато не стигнах до финала - двете от най-посредствените бос битки, на които съм попадал.Битката срещу Black hand беше по-лесна от тази с най-келявия орк, който може да се намери в играта. абсолютно ми е безразлично дали ще има продължение, даже по-добре да няма. оценка 7,5/10 Wolfenstein : The new order Емии не ми хареса. Първите 2 мисии, когато щурмувате замъка на Deathhead бяха страшно готини, но от так нататък играта не ми беше нищо повече от скучна и отегчителна.Главният герой Блазкович уж го рекламираха за някъв супер bad ass , но аз видях само една тъпа маймуна на стероиди, която всички ползват като момче за всичко.А и романса му с полякинята и самият и персонаж ми бяха супер дразнещи...Дори не можах да я превъртя, а това рядко се случва Оценка 6/10 и то единствено заради алтернативната стрелба на помпата, с която ми беше единствено забавно да играя.(Unreal tournament !!!) Metal gear ground zero - много добра игра, но твърде кратка. няма да дам оценка, тъй като просто не я приемам за пълна игра. The evil witin - играя я в момента и независимо критиките към нея на мен си ми харесва.Но аз съм си хардкор фен на survival horror игрите(особено като е включен силен психо елемент) и бях зажаднял за нещо подобно. засега и давам 8/10 Update : след цяла нощ игра най-сетне я превъртях.Очаквах, че ще бъда силно разочарован от последната мисия, но съм доволен - даже и клифхенгъра не ме подразни накрая най-вече щото наистина се надявам да видя втора част.Даже смятам, че продължение е задължително, щото тая ме изкърти от кеф.
|
|
|
|
|
newcomer
|
|
В момента играе: Футбол, ама навън
|
|
Заглавие: Re: Какво играете в момента ? Публикувано на: 27 Юни 2015 19:08
Mount & Blade. Много велика игра. Жалко, че не ми се получава. Някога можех да превзема град, пазен от 300 човека, с 80. В момента всяка по-голяма армия ме мачка, а като остана без хора, Sea Raider-ите не прощават. Разбира се, избрах да служа на Kingdom of Nords, защото другите кралства, може би с изключение на Swadia, не ме влекат въобще и ги искам в пепел. Току-виж ми потръгне най-сетне. Rome: Total War. Какво мога да кажа. Не съм я превъртал никога. Искам да стана император на Рим и да удавя варварите в кръв. Понеже съм културен човек. Като се замисля, вече не играя новите игри. Дори не ги следя с интерес. Или гейминг годините ми идват към своя край, или ми се играят само класики. По-скоро първото.
|
|
|
|
|
kamengtaiv
|
n00b playa |
|
|
|
Заглавие: Re: Какво играете в момента ? Публикувано на: 08 Юли 2015 20:16
Serious Sam The First Encounter HD
Брутален шутър, ама е баси трудния !
А мултиплейър игри : CS 1.6, тук-таме CS GO и малко Call of Duty (MW2, AW, BO2)
|
|
|
AcTivE
|
The King of Kings |
|
|
|
Заглавие: Re: Какво играете в момента ? Публикувано на: 24 Юли 2015 21:27
Пробвах Banished, последната версия. Сполучлива игра, въпреки че има какво да се желае в гейм механиката. Напомня ми зверски на Settlers 3, което е само в плюс.
В епизодите на Tales from the Borderlands има доста хилеж, също ги препоръчвам.
|
|
|
|
Заглавие: Re: Какво играете в момента ? Публикувано на: 29 Юли 2015 17:25
Върнах се на 91 левел герой в скайрим да си довърша яките експанжъни че след пач 1.07 na cD rednecks тъпия им вещер почна да сече на 2 сек с лаг спайк .a пъ имам машина за 2000$ да фък веее . още по ужастиен draw dsitance на множество обекти и ми писна да гледам ретардирали мръсни камери ...вещера дано не спечли ГОТИ щот за ПЦ всичко е счупено .. то не само за спам де и го разкарах .. след 2 години можеби играта ще ешлифована ... както стана с гта4.. можете яко да се посмеете на форумите в tech support > PC 1093781 теми за всячески бъгни .. УЖ импровементс .. да бееее БФ3ката все още не писва .голям майтап да трепеш нуубчета ... напоследък пак някфи вълни от нови играчи . и наскоро ис намерих red alert 2 с оргиналните клипчета и мизука и си я пуцам кампанията ..разбира се GTA5 кога не ми се занимава с ангажиранки и искам просто да се смея .. .ТРЕВОООООР хахахаха а също и war thunder се оказа мноо свежа пуцалка със всякви самолети и танкове Ся пак ще пробвам Dying LIghт и дано намеря някъф фикс за тъпиа стъттеринг
|
|
|
|
|
hyper'
|
|
|
|
Заглавие: Re: Какво играете в момента ? Публикувано на: 01 Авг 2015 05:27
Сори че си от 5-те процента, дето имат проблеми. Останалите 95 от нас обаче наддаваме достатъчно шум, че да е топ претендента за GOTY. Не се коси, преател.
|
|
|
|
|
venenum
|
|
|
|
Заглавие: Re: Какво играете в момента ? Публикувано на: 12 Авг 2015 11:23
Пичове,случайно някой от вас да има fixa 64 bit на crysis,че не мога да намеря директен линк,а пък по торентите няма сийдъри. Ае ,че зверски ми се играе
|
|
|
|
|
-Stormrаge-
|
|
|
|
Заглавие: Re: Какво играете в момента ? Публикувано на: 21 Авг 2015 02:03
AcTivE написа: В епизодите на Tales from the Borderlands има доста хилеж, също ги препоръчвам. Aaa култ е тва много смях... А си мислех, че TTG няма да могат да докарат атмосферата от Bordera-а. https://www.youtube.com/watch?v=hGqW68-Mo2c
|
|
|
newcomer
|
|
|
|
Заглавие: Re: Какво играете в момента ? Публикувано на: 24 Авг 2015 14:18
Risen. Най-подценяваната игра! Преди време бях писал, че от жанра rpg са ме заинтригували само SW: KotoR и The Witcher (le original). Е, пропуснах гиганта ГОТИК! Не съм играл оригинала, но като малък се бях влюбил в двойката (не помня дали бях играл експанжъна), където оцелявах пет секунди, защото в пущинака Безименния разчиташе на кунг фу ритници, а вълците са гладни. После излезе Готик 3 и бях на седмото небе... за малко. Защото на компютъра ми това чудо просто отказваше да върви с повече от 5 кадъра в секунда. Затова, когато сядах на мощния комп на баща ми и тая игра летеше, се чувствах наистина щастлив. След това нещата започнаха да се сговняват... индийци направиха Готик: Forsaken Gods. Уж по-леки изисквания, а пак сечеше ужасяващо. Тогава се отказах от тази поредица, защото ме болеше много, че не мога да изследвам безпроблемно тия огромни светове. А какви светове! Различни фракции, учители, локации! Огромно разнообразие от флора и фауна за трепане/събиране. Особено бях впечатлен, от това, което мога да нарека "живо общество". В повечето rpg-та, които бях играл като малък, npc-тата седяха без работа, даваха куест, а след изпълнението му се изпаряваха... В Готик всеки вършеше някаква работа, а ако не - водеше разговор с някого, спеше или ядеше. Не можеше да се краде, защото собствениците бяха бдителни и т.н. и т.н. Как да не се влюби човек?? И да, от днешна гледна точка не е впечатляващо, но попаднах на тази игра преди Oblivion, която, ако правилно помня, излезе заедно с Готик 3. Затова, когато изскочи Risen бях изстрелян в космоса от радост. Не подходих с кой знае какви очаквания, но играта ги надмина. Същите неща, които впечатлиха хлапето, ги имаше и тук - огромен свят, "живо общество"... Големите групи този път са само две, но какво пък, играта е дълга, а и има много пътища за развиване на героя, който мога да се закълна, че е озвучен от Юън Макгрегър. Едните са бунтовниците на Дон Естебан, интелигентен и гневен чичко, който се е оттеглил в блатата, защото градът му Harbour Town е бил превзет със сила. Инквизицията, начело с Инквизитор Мендоза, е окупаторът на града и не смята да сдава контрол. Причината за всичко е появата на някакви руини, в които има много съкровища, но и много чудовища, които плъзват по света. Борбата е кой пръв да обере скъпоценностите, а междувременно се говори, че руините са предшественик на някаква опасност, която уж никой не може да спре! Изборът между двете фракции е затруднен от обичайното разяснение, че няма черно и бяло в тоя конфликт. И Инквизицията, и хората на Дона имат влиятелни и образовани привърженици. Инквизицията, както подсказва името, е съставена от садисти. Има Манастир, в който се праща всеки, който изглежда подозрителен, тоест всеки, който не е под техен контрол. В Манастира новодошлият се промива, докато стане кукла на конци. Хората на Дона, уж "добрите" на пръв поглед, са обсебени от златото почти толкова, колкото своите опоненти, падат си по кражбата и така леко обичат да рекетират богатите, да не говорим, че отстраняват без да помислят всеки подозрителен в собствената им организация. Също така, всеки сгафил "изчезва". Хората на Дона са бойци с мечове/брадви или арбалет и крадци, докато Инквизицията разчита на големи тояги за близък бой и магия за дистанционен. И в двата лагера могат да предават умения срещу злато, естествено. Това, което може да подразни нов играч са част от куестовете, които са меко казано безинтересни. Говори с тоя - бум, quest completed. Освен това, мобовете продължават да са по-силни от Безименния (да, пак е без име, но е друг) и срещу повече от един противник трудно се оцелява. В статията си за Готик 3 Писимания бяха споменали за всесилните прасета. Е, те се завърнаха! Изкуственият интелект е тъп и всичко, научено за битка с меле оръжие (не съм фен на магьосниците) е без употреба, защото ако се въртиш в кръг покрай врага, можеш да го млатиш успешно в 30% от случаите. Бюджетът е бил малък, защото графиката не е кой знае какво, а моделите на npc-тата се повтарят (нещо, което мисля, че в Готик го нямаше). Главният герой прави скок един метър, на който може да завиди всеки. Разбира се, играта се превърна в поредица, но не съм играл две и три, първо, защото чувам, че стават все по-лоши, а и не съм от привържениците на игри с пиратска тематика, дори в този мой любим "формат". Който си пада по описаното, да разцъква смело.
|
|
|
|
|
DarkAvenger89
|
|
|
|
Заглавие: Re: Какво играете в момента ? Публикувано на: 03 Сеп 2015 06:49
Risen като излезе ми хареса, главно щото и аз бях зажаднял за Готик. Но играта сама по себе си не е нищо особено. Като цяло си е доста скучна, света е малък и сравнително безинтересен. Дизайнът на оръжията и броните също е лейм. Все ключови неща за едно РПГ, но пък имаше някакъв чар, който успя да ме задържи достатъчно, че да я превъртя. Ако се хвана сега да я играя обаче, сигурно ще я изтрия след по-малко от час. Другите Risen игри са лайна.Това, че не понасям игрите на пиратска тематика не прави нещата по-добре. Всъщност нямам нищо против идеята, но съм изключително несъгласен с днешното мнение, как една пиратска игра трябва да изглежда - АС последните, risen 2,3 и компания, ама това е друга тема.
Почнах днес Total war : Atilla. Емиии определено е по-добре от абоминацията, която беше Рим в началото, но за момента по-скоро ме дразни. Докато в предишните TW игри имаш макс 5 минути туториъл за новите играчи(даже в медийвъл нямаше и това - просто един глас ти обясняваше кво и що) и след това те хвърлят в играта, тук вече един час ме водят за ръка и ми казват какво да правя и кога да го правя.И ако не правя това, което играта ми казва, не мога да продължа напред.Също така не ми даде опция да си избирам с кой народ да играя в началото, което е абсурдно. Интерфейсът го намирам за неудобен - постоянно трябва да си търся къде са ми работите, които ми трябват и като най-сетне ги намеря са дразнещи за четене/гледане. .От всичко друго съм доволен иначе. ПС - Има и Grand campaign, където вече единственото ми оплакване е интерфейсът на играта. Ако някой смята да я пробва играта, направо да почва от там.
|
|
|
|
|
Kirilicata
|
|
В момента играе: MoneyCrafta
|
|
Заглавие: Re: Какво играете в момента ? Публикувано на: 03 Сеп 2015 20:20
Минавам само да ви кажа, че MGS The Phantom Pain е най-великата игра някога правена и по-добре не я играйте, защото никога повече няма да направят игра толкова добра.
|
|
|
newcomer
|
|
|
|
Заглавие: Re: Какво играете в момента ? Публикувано на: 04 Сеп 2015 13:08
Kirilicata написа: Минавам само да ви кажа, че MGS The Phantom Pain е най-великата игра някога правена и по-добре не я играйте, защото никога повече няма да направят игра толкова добра. Аз съм против игри като тази и предстоящия Fallout 4, не защото са лоши игри (пу, пу, пепел ми на устата), а защото пресъздават перфектно един виртуален свят, в който ти се заживява повече, отколкото в реалния с неговите проблеми и скучни задължение. Което ще доведе до дебели дечица без социален живот и провалени ученици/студенти/служители. Това ще се отрази особено тежко у нас, където независимостта на индивида се наблюдава от 30 години нагоре. Само казвам. Внимавайте с такива игри. И не ми казвайте, че "и преди е имало такива игри". Новите игри се доближават умопомрачително до фотореалистична графика, което означава, че един ден храст в игра може да изглежда като храста до кооперацията ти. И в доста други области се търси реализъм и автентичност, което значи, че разликата между реалност и виртуален свят ще намалява все повече с времето.
|
|
|
|
|
Der Meister
|
|
|
|
Заглавие: Re: Какво играете в момента ? Публикувано на: 04 Сеп 2015 17:35
^Графиката и реализма нямат толкова голямо значение, проблема е, че повечето нови игри са open world, със странични мисии, collectibles и т.н., което ги прави прекалено дълги за изиграване. А аз примерно като тръгна да играя дадена игра искам максимално да се потопя в света ѝ, което означава да минавам всички мисии, да събирам всички лайна и т.н.
|
|
|
|
|
newcomer
|
|
|
|
Заглавие: Re: Какво играете в момента ? Публикувано на: 04 Сеп 2015 21:49
Der Meister написа: ^Графиката и реализма нямат толкова голямо значение, проблема е, че повечето нови игри са open world, със странични мисии, collectibles и т.н., което ги прави прекалено дълги за изиграване. А аз примерно като тръгна да играя дадена игра искам максимално да се потопя в света ѝ, което означава да минавам всички мисии, да събирам всички лайна и т.н. Aбсолютно съм съгласен!
|
|
|
|
|
Zlob
|
|
В момента играе: джобен тенис
|
|
Заглавие: Re: Какво играете в момента ? Публикувано на: 10 Сеп 2015 14:19
Сега цъкам Shadow Warrior и няма такова забавление. Играта е трепач! Хумор, лафове, битки, - всичко е на ниво.
"Метъла" хубаво има реалистична графика, но това да вдигам мечки с балон ми идва в повече. Всеки с вкуса си. Изиграя ли това което съм почнал, минавам на Mad Max!
|
|
|
|
|
hyper'
|
|
|
|
Заглавие: Re: Какво играете в момента ? Публикувано на: 10 Сеп 2015 18:59
Най-големият misconception за Metal Gear (в който и аз бях до преди 2 седмици) е, че играта е към реалистичните и е 100% стелт. Истината е, че MGS игрите имат доволно количествто sci-fi на фона реалистичния си тон и поне в старите има моменти, когато екшънът е задължителен, но хубавото е, че човек като свикне с идеите на Коджима, и нещата си идват на мястото и всичко е на 6.
Der Maister, а като в много игри със странични мисии нещата за събиране са просто за да отключиш ачийвмънт и нищо друго, как това ти помага да се потопиш? Защото и аз гледам да намирам повече парчета от историята и света, но в последните години в такива игри удрям масов игнор на безмислените странични мисии, поне в Mad Max се радвам, че този тип са за да прогресира или макс, или подобряването на колата/
|
|
|
|
|
Der Meister
|
|
|
|
Заглавие: Re: Какво играете в момента ? Публикувано на: 10 Сеп 2015 21:48
^Не помага да се потопиш ама не знам човек, искам да съм минал всичко иначе нещо ме човърка отвътре
|
|
|
|
|
The Wolf
|
|
В момента играе: Във форума.
|
|
Заглавие: Re: Какво играете в момента ? Публикувано на: 14 Сеп 2015 14:15
От дълго време съм като повечето от вас и игнорирах повика да играя комп. игри, но след близо два месеца разбрах, че това не може да продължава вечно И направих завръщане, макар и половинчато. Вижте, когато човек работи или учи има доста малко време за да играе, ама ехо, това ни чака до края на живота ни и трябва да се постигне баланс. Все пак трябва да имаш време да правиш и това, което ти е приятно. И така аз открих решение - играя кратки игри, които ми доставят тръпка. Ще ревюирам няколко накратко за вас. Blues and Bullets - Episode 1 - 7/10. Дълга два часа, може би и по малко, ако решите да бързате. Играта е страхотна, препоръчвам я с две ръце. Написана е по роман, който не съм чел, което прави интересът ми към нея още по огромен. Историята е страхотна. Намесен е Ал Капоне, няма да разкривам през какви перипетии минава главния герой(всичко опира до личния му избор), но играта прилича на олд скуул екшън с Лиъм Нийсън и едрия негър от Зеления път. За парите, с които разработчиците са разполагали са постигнали чудеса. Кратка игра, със завладяваща история, прилична графика и страхотна атмосфера, точно за работещи хора, с недостиг на време. Ето ви шанс да се върнете към гейминга - тук ще сте и дететктив и полицай, а също съдържател на квартално барче. Battle For The Sun - 5/10. Дълга 3 часа. Ама ще доскучее след час и половина, самата история не е толкова лоша - извънземните не нападат Земята, ами вече са я атакували като са завзели почти всичко. Няма много за разказване - отиваш на вражеска територия и им пръскаш каските, освобождаваш хората и получаваш награда и благодарствено слово от своя началник. Докато пуцаш в началото на всяка нова мисия, историята ще се развива, но доста рехаво и слабоумно, като накрая ще завърши с няколко недосмислици и ще излезе, че лоши и предатели де факто няма. Ама ако не се вживявате и искате просто да постреляте по извънземни, в игра, която и чисто геймплейно не впечатлява много и е доста постна, можете да я пробвате и да я минете на мускули. Beyond Eyes - 3/10. Дълга час. Оф, как мразя такива претенциозни визуални новели, третиращи те като животно. Някакво момиче загубило котката си и я търси насам-натам. Все си мислех, че нещо по интересно стои зад мотивът на играта, даже до средата си мислех, че момичето е претърпяло инцидент, в кома е след като е било блъснато от кола и халюцинира. Ама се оказа дори още по просто - наистина търси котката си. На нивото на 2-3 годишни е. Тази игра е мъка, цял час мъка, да ходиш насам-натам без да правиш нищо. Ужасно. Може би всъщност дете я е писало, това би обяснило липсата на смисъл и простотата на диалога, представен от разказвача, който и без това е по кратък от изречение на Чичо Митко след загуба на националния. От подобни игри само A story about my uncle ми е допадала, защото имаше и история, интересен геймплей, атмосфера, приключение си беше, пък и графиката не беше зле. Тук на ниво е само графиката, но диър естер доказа, че само с гола графика не става.
|
|
|
|
|
hyper'
|
|
|
|
Заглавие: Re: Какво играете в момента ? Публикувано на: 14 Сеп 2015 20:26
Играеш най-странните неща, заклевам се Мен покрай МГС 5 ми се доснайпи и викам сега е моментът нааай-после да го пробвам тоя Sniper Elite 2, от години направо му се каня, до средата стигнах на 2 сядания, що-годе приятна straightforward игрица, но аз това и търсех, доволно.
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|