Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие: Re: The Elder Scrolls Online
Публикувано на: 12 Дек 2016 13:48

За мен е почти невъзможно да играя играта без това нещо и превръща играта в subscription based игра вместо в b2p игра. Ако го направят one time purchase feature като DLCтата например няма да имам проблем с това нещо, но ексклузивността за eso+ ме дразни страшно много, най-вече заради това, че subscription-а по идея е алтернатива на купуването на всяко DLC 1 по 1.

Профил

Аватар
Публикувано на: 12 Дек 2016 15:49

Добре де, как си играл преди? :shock: Това си е нова добавка в играта, за която не съм се замислял преди, но като я има сега, я използвам с удоволствие, нищо повече.

Профил

Аватар
Публикувано на: 12 Дек 2016 16:12

Честно? Играл съм на периоди от три дни борба с некадърната инвентарна система след което съм ragequit-вал. Бях subscribe-нал за месец по едно време, през което блажено играх играта кежуал около седмица и след това скочих на нещо друго и изтече месеца. Чудя се дали да не се върна, но моя стил на игра е да играя нещо за седмица и да го заеба и да се върна към него след месец и пак така, което е дърво, ако става дума за subscription-и, и затова не ги харесвам. От друга страна ако ми дадат възможност за 25-30 или дори 50 евро да си взема перманентно тази торба, веднага ще го направя.

Профил

Аватар
Публикувано на: 12 Дек 2016 16:54

Има аддони, които ти подреждат инвентара да изглежда като в другите ММОта. Аз лично ползвам такъв и съм доволен.

Профил

Публикувано на: 12 Дек 2016 23:34

По едно време имаше инфо от датамайнинг на файловете на играта,че крафтинг баг-а ще се появи по някое време във кеш шоп-а за 5000 крауна.5500 крауна са 35 евро.Сега дали това въобще ще стане е друг въпрос,защото се губи огромна инициатива за събскрайбване,но пък от друга страна вече имаме прословутите RNG кутии,които гълтат маса краунове.Ще видим.

Профил

Публикувано на: 31 Яну 2017 22:05

Зенимакс убиха рибата с анонса на Морроуинд експанжъна.Много са големи.Кънтент на килограми.

Профил

Аватар
Публикувано на: 01 Фев 2017 09:38

Абсолютно, едва ли има друго ммо с по-редовни големи ъпдейти от ЕСО.

Профил

Аватар
Публикувано на: 17 Фев 2017 18:50

И такива дебилщини правят хората :D
https://www.youtube.com/watch?v=j5R7rq6pK9o

Профил

Публикувано на: 17 Фев 2017 23:31

Преди няколко дена,Мат Фирър,гейм директора,съобще,че играта вече има 8,5 милиона продадени копия.В пост уоу ерата,имаше няколко много силни старта на големи ммо заглавия,които после по една или друга причина позападнаха,но май ЕСО е първото ммо,което успява да бележи мощен растеж и година след година да става по-успешно.Със сигурност уоу си остава номер 1,и като играчи и като доходи,но специално в европа и северна америка си мисля,че ЕСО има повече играчи от уоу а няма да се учудя и да има повече събскрайбъри.Освен това,играта я чакат само хубави моменти-ненормалните продажби на скайрима и фалаута,задаващия се морроуинд експанжън и не на последно място,спечелените 500 мил.$ от фейсбука( :clap: ),гарантират едно светло бъдеще със много кънтент в него :D

Профил

Аватар
Публикувано на: 17 Фев 2017 23:48

Единствено по отношение на програмистите, играта страда много.

Профил

Публикувано на: 18 Фев 2017 00:07

Ами гейм директора в писмото си за новата година,каза,че оптимизацията на нет кода ще е един от приоритетите.Сега колко вярно е това и дали ще се случи....ще видим:)

Профил

Аватар
Публикувано на: 20 Фев 2017 09:37

Реално играта няма проблеми извън cyrodiil, като изключим това, че като пуснат пач, после трябва да пуснат още 5, за да му оправят бъговете...
Ама проблемите с cyrodiil или са свързани с енджина, или нещо генерално е осрано с кода и вече 3 години не могат да го оправят изцяло.
Иначе аз съм крайно незаинтересован спрямо housing'а. Ако събера някакъв излишък от голд, ще си купя някоя огромна къща, ама не съм се интересувал какво мога да крафтвам, как и тн. Имам доста ачийвмънти, което би ми помогнало.
Обикновено времето ми в ЕСО преминава така:
- дейли крафт writs (тия новите не съм ги пробвал още)
- влизам на един рандъм нормал дънджън, за да изразходвам набързо enlightenment бонуса
- остатъка от времето прекарвам в cyrodiil
От време на време, като мога да играя по-дълго, влизам в някой дейли pledge, защото ми остава малко до 2ри лвл бонуса на undaunted. Скоро трябва да си довърша dark brotherhood dlc'то, че само то ми е останало и го отлагам от много време.

Профил

Публикувано на: 20 Фев 2017 23:14

Проблема със Сиродил се оказва в това,че при голямо струпване на хора,изчисляването на действието на пасивните и активните скилове от СР,предизвиква десинк между клиента и сървъра.Не знам дали си чел днес,но от другата седмица започват тестове на лайв сървърите на подобрение на работата във сиродил.Като за начало във всички кампании,ще бъдат изключени изцяло СР,за да се види как ще се отрази това на пърформанса,като обезщетението за игачите,ще е двоен гейн на АП.Иначе хаусинга е до лични предпочитания и не е задължителен,но е най-добре направения,който съм виждал в ммо и е голяма мания.

Профил

Аватар
Публикувано на: 21 Фев 2017 00:44

Не мисля, че проблема идва от CP изчислението, понеже мъката я има и на <50лвл кампанията, и на non-cp кампанията. Аз много редовно сменям non-cp и cp кампаниите(хоум и гест са ми) и не съм забелязвал абсолютно никаква разлика в перформънса.

Профил

Публикувано на: 22 Фев 2017 19:47

https://www.youtube.com/watch?v=MJY3NJxv1I0
Геймплея на новия експанжън.. :)) май ще се купува ,изглежда добре

Профил

Аватар
Публикувано на: 23 Фев 2017 09:07

Аз ще го купя, ако 3в3в3 арената е интересна и ако премахнат прок сетовете от пвп. За ПвЕто никак не се вълнувам.

Профил

Публикувано на: 23 Фев 2017 18:29

Аз не знам как ще се оправя-пари за морроуинда,за събскрибшън,за андромедата,много ще ми е тегаво.

Профил

Аватар
Публикувано на: 06 Апр 2017 20:19

Чисто информативно - в ЕСО има още 12 дни от дабъл експ ивента. Влизаш, правиш бърз куест, взимаш една торта(бъфкаш се с нея на всеки 2 часа) и почваш.

Профил

Публикувано на: 07 Апр 2017 00:12

Другото интересно е,че от всеки дейли куест се получава торбичка със рандъм крафтинг материали в нея+шанс за рандъм мотиф.На мен естествено не ми пусна нито един мотиф и само някакви лоу лвл материали :/

Профил

Аватар
Публикувано на: 07 Апр 2017 08:20

А да, това също. Аз като куестове правя единствено daily crafting writs и за убиване на играчи в cyrodiil. Тоест не генерирам особено много ивент кутийки, но ми попаднаха няколко интересни рецепти.

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com