Автор |
Съобщение |
dr_gilotin
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Guild Wars 2 Публикувано на: 22 Юли 2012 11:20
Limbo написа: Два въпроса:
Някой тук ползва ли AVG Anti-Virus? Ако да, имали ли сте някакви проблеми по време на инсталация или по време на игра?
Какъв процесор ти е нужен за да я подкараш на най-високи настройки? Аз съм с АВГ и нямам никакъв проблем с играта, ако ти създава проблем я деактивирай докато я инсталираш. За макс не мога да ти кажа кво пц ти трябва ама на моята щайга я карам на Low и нямам проблеми.
|
|
|
|
 |
DJ Cat
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Guild Wars 2 Публикувано на: 22 Юли 2012 13:02
Аз много се чудя дали да не си я набавя, но при тая огромна територия, просто трябва да имаш време да играеш играта, а аз на ден ще цъкам максимум 1 час. Това че няма месечни такси е +, но ако си я купя и не ми се занимава да играя, ще ми е мегатъпо.
|
|
|
|
 |
dr_gilotin
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Guild Wars 2 Публикувано на: 22 Юли 2012 13:14
DJ Cat написа: Аз много се чудя дали да не си я набавя, но при тая огромна територия, просто трябва да имаш време да играеш играта, а аз на ден ще цъкам максимум 1 час. Това че няма месечни такси е +, но ако си я купя и не ми се занимава да играя, ще ми е мегатъпо. Винаги ще и намерим купувач, ако не ти хареса Не знам кутийката седи до мен след 7 идния месец ще я платя на пълно и след тези 15 часа игра до сега изобщо няма да съжалявам за тази покупка, може би на игра от този жанр най-добре дадените пари.
|
|
|
|
 |
Excess
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Guild Wars 2 Публикувано на: 23 Юли 2012 16:02
Адски бъгава беше, особено последния ден. Направо не ми се вярва че ще върви перфектно на 28.08 А иначе и аз съм доволен от всички освен може би, че разликата между норн и човек е само в ръста. И ако си направиш норн с най-нисък ръст и човек с най-висок може и въобще да няма разлика. Струва ми се че можеха да ги направят по-различни.
|
|
|
|
 |
Sidhe
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Guild Wars 2 Публикувано на: 24 Юли 2012 01:16
Хм... при мен пък нямаше почти никакви бъгове(само един път stuck-нах в една ограда след скок, но се оказа, че мога да скоча наобратно и да изляза и веднъж забих един моб в земята). Иначе разлика между Norn и Human е сякаш нормално да няма чак толкова голяма като визия, но в историята/уменията мисля, че е доста голяма. Другото, по което да ги различиш, е че human-ът няма да се превърне в огромно гарваночудовище и да ти изяде лицето. Аз лично не съм играл много с норн, но... все пак  Иначе моите впечатления от бетата са, че Sylvari-те са много прецакани като начална територия. При human(другата раса, която поразиграх по-подробно) територията е доста обширна и между под-зоните имаше много входове и изходи. При Sylvari-те територията изглежда като един дълъг лабиринт като има два-три пътя, по които можеш да минеш през него. Историята от друга страна беше може би малко по-интересна при дръвчовците(noble и green knight са началните истории, които избрах). И при двете раси е хубаво, че имаше нелинейност в историята и дори да избереш в началото еднаква история има малко разнообразие в пътя на изпълнение на мисиите. Класовете, които играх, са Thief, Guardian и Mesmer. Thief-ът ми беше може би най-интересен за игра - всички оръжия с него бяха ефективни, било то за melee(sword, dagger) или за ranged(shortbow, pistols) като не съм видял skill в каквато и да е комбинация от оръжия, който да не ми е харесал като изпълнение. Любимата ми комбинация с него определено беше sword+pistol заради pistol whip skill-а. Като цяло много добър DPS клас с някои utility skill-ове, които да помагат на партито. Много мобилен клас с всички оръжия, като при повечето имаш някаква форма на stealth. Трябва да се отбележи и on-hit heal-а, който има. Срещу големи групи врагове обаче изнемогва. Guardian-ът от друга страна беше някакъв powerhouse, който можеше да играеш или като жестоко DPS или като support/heal. Всички 2h оръжия на Guardian-ът бяха много добри - 2h sword-а е aoe DPS с crowd control умения, чука е по-бавен, но изпълнява като цяло същата роля, а staff-ът е healer-ско оръжие. Scepter-ът е 1h, с който пък ставаш по-магьоснически ориентиран клас, но единственият читаш offhand за това е focus, който ти дава допълнителна ranged атака и щит, който избухва, ако не го счупят, като цяло дава добро survivability. 1h sword-а според мен върви най-добре с torch, като и двете имат основно melee/mid-range атаки, но далеч не са толкова ефективни, колкото двуръките оръжия за целта. Най-калпава комбинация ми се вижда 1h mace + shield... освен за tank-ване и много heavy support с damage reduction и heal. Играта solo с кое да е от тези двете обаче е ужасно мудна. Като цяло много добър клас с много разнообразни роли - може да е всичко в едно парти. За solo най-добре е 2h меча с абсурдния damage, който прави. Mesmer-ът съм играл най-малко, но и който ме издразни най-много. Почти всички skill-ове с оръжията са много basic action-и, които обаче при някакво обстоятелство summon-ват илюция, която прави нещо. Като цяло всичко, което е fun го правят илюзиите, а ти само стоиш назад, дори когато си с dual sword. Изключително неприятно впечатление ми направи, че с 2 различно оръжия имаш един и същ скил - стоиш на едно място и block-ваш атака, като ако те ударят summon-ва илюзия. По-лошото е, че тези два skill-а могат да присъстват заедно в палитрата ти(primary scepter + offhand sword, скиловете са Illusionary Counter и Illusionary Riposte, като за капак и двата имат еднакво и второ умение, което изстрелва projectile напред и минава през няколко противника). 2h оръжията отново са по-fun от 1h + offhand, като staff-а просто обира точките. като цяло съжалявам, че нямах повече време да поиграя с този клас, изнерви ме яко в началото, но utility skill-овете му изглеждат много забавни. Може би не ми хареса толкова, защото го играх след guadian-ът, в който има от пиле мляко.
___________________________________ And if you could have seen her there Boys if you had just been there The swan was in her movement and the morning in her smile All the roses in the garden they bow and ask her pardon For not one can match the beauty of the Queen of all Argyll
|
|
|
|
 |
Excess
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Guild Wars 2 Публикувано на: 24 Юли 2012 15:18
А пробва ли да играеш сПвП или турнир в неделя вечерта? Щото тогава се прецака всичко. Не може да влезеш в игра, бъгове със записването за турнира, а когато успяхме да изиграем една карта, веднага след това портна само единия от отбора ни на следващата карта. И той беше сам срещу 5. По-късно и ние бяхме в същата ситуация - 5 на 1. Освен това един-два евента в територията на човеците се бяха бъгнали
|
|
|
|
 |
Sidhe
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Guild Wars 2 Публикувано на: 24 Юли 2012 19:55
Не съм се занимавал с PvP, така че не съм имал grouping/instance issues, но като цяло графични, физични, геометрични и геймплей бъгове не съм видял и оптимизацията е добра, което ми прави доста добро впечатление за игра в бета(каквото и да си говорим MMORPGтата са си в бета още поне два месеца след като излязат официално). Проблемите, които описваш са сериозни и ми звучат като бъгове от прекалено голямо натоварване и недоглеждане от страна на този, който е писал системата. Предполагам, че ще бъдат разрешени.
___________________________________ And if you could have seen her there Boys if you had just been there The swan was in her movement and the morning in her smile All the roses in the garden they bow and ask her pardon For not one can match the beauty of the Queen of all Argyll
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Guild Wars 2 Публикувано на: 24 Юли 2012 20:31
Аз съм повече от доволен от бетата, играта не е лоша, има своите качества, и със сигурност ще хареса много на част от хората, но определено не е мой стил и не смятам да се занимавам с нея.
___________________________________ Трол на свободна практика
|
|
|
|
 |
Limbo
|
 |
|
|
|
|
|
 |
dr_gilotin
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Guild Wars 2 Публикувано на: 15 Авг 2012 12:56
Драги съфорумци, скоро ще излезе играта и тези дни се появи и официалния списък със сърварите в играта : тук. Да питам отново ли ще играем във Ring Of Fire и да направим 1 списък с никовете да се аднем да цъкаме когато играта излезе. Предлагам формата да е nickname/proffesion/server/head start (date). Ако има навитаци за парти в играта да постват тук, ще ъпдейтвам списъка. Bullethead(main)/ Guardian/ Ring Of Fire/27.08. Dustykid(alt)/ Necro/ Ring Of fire/
|
|
|
|
 |
Excess
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Guild Wars 2 Публикувано на: 16 Авг 2012 00:07
Я да ви питам - как сте с HoM-a? Аз стигнах 30-те точки и най-вероятно преди старта ще съм взел и Ghostly Hero.
|
|
|
|
 |
shizo123
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Guild Wars 2 Публикувано на: 16 Авг 2012 18:41
50/50 още от както излезе калкулатора  Най-вероятно аз, както и гилдията в която ще съм (BG-only) ще сме на Gandara, тъй като community-то изглежда добре... Иначе то много значение няма, в началото всички ще сме в overflow-а 
___________________________________ Brenda, LaTisha, Linda, Felicia, Dawn, LeShaun, Ines, and Alicia, Teresa, Monica, Sharron, Nicki, Lisa, Veronica, Karen, Vicky, Cookies, Tonya, Diane, Lori and Carla, Marina, Selena, Katrina, Sabrina, About three Kim's, LaToya, and Tina, Shelley...
|
|
|
|
 |
dr_gilotin
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Guild Wars 2 Публикувано на: 16 Авг 2012 20:15
Gareth Emery написа: 50/50 още от както излезе калкулатора  Най-вероятно аз, както и гилдията в която ще съм (BG-only) ще сме на Gandara, тъй като community-то изглежда добре... Иначе то много значение няма, в началото всички ще сме в overflow-а  Знам, то може и да се местим, но ако се насъберем народ от форума ще е яко, защото френдовете още никой е я е взел а ммо-тата са Фън ако има с кого да ги играеш, въпреки че като цяло това може и соло да го минеш. Относно HoM не съм играл много първата, а и като я играх един приятел ми я беше дал, така че нямам, ще почвам на чисто.
|
|
|
|
 |
Excess
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Guild Wars 2 Публикувано на: 16 Авг 2012 22:43
Gareth Emery написа: 50/50 още от както излезе калкулатора  Най-вероятно аз, както и гилдията в която ще съм (BG-only) ще сме на Gandara, тъй като community-то изглежда добре... Иначе то много значение няма, в началото всички ще сме в overflow-а  Вие ли сте Frontline? Защото търсих някакъв сайт или форум, нещо за набиране на нови попълнения. 
|
|
|
|
 |
dr_gilotin
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Guild Wars 2 Публикувано на: 16 Авг 2012 22:49
Excess написа: Gareth Emery написа: 50/50 още от както излезе калкулатора  Най-вероятно аз, както и гилдията в която ще съм (BG-only) ще сме на Gandara, тъй като community-то изглежда добре... Иначе то много значение няма, в началото всички ще сме в overflow-а  Вие ли сте Frontline? Защото търсих някакъв сайт или форум, нещо за набиране на нови попълнения.  За БГ гилдия съм навит и аз 
|
|
|
|
 |
shizo123
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Guild Wars 2 Публикувано на: 17 Авг 2012 00:22
freestyler5005 skype, за Frontline
___________________________________ Brenda, LaTisha, Linda, Felicia, Dawn, LeShaun, Ines, and Alicia, Teresa, Monica, Sharron, Nicki, Lisa, Veronica, Karen, Vicky, Cookies, Tonya, Diane, Lori and Carla, Marina, Selena, Katrina, Sabrina, About three Kim's, LaToya, and Tina, Shelley...
|
|
|
|
 |
dr_gilotin
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Guild Wars 2 Публикувано на: 17 Авг 2012 12:58
Gareth Emery написа: freestyler5005 skype, за Frontline Ще го ти пиша към 25 Някой игра ли е повече с некро от 15 мин. като мен, че ми е интересно дали блийд ефектите от различните кастове стаква или се взаимно заменят, че тия дни ски играх с скил калкулатора в ГВГ2 и си харесах доста интересен блийд билд
|
|
|
|
 |
marinkov
|
 |
В момента играе: Lotro
|
|
Заглавие: Re: Guild Wars 2 Публикувано на: 17 Авг 2012 15:13
GW2 на първо място по продажба в Амазон в Щатите и в Англия, Пандите на второ място: http://www.amazon.com/gp/bestsellers/vi ... d_i=229575P.S. И аз ще съм в Ring of Fire.
___________________________________ LOTRO: server Eldar [EN], kinship Bulgaria, nickname Konnik, www.lotro-europe.com
|
|
|
|
 |
Sidhe
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Guild Wars 2 Публикувано на: 17 Авг 2012 15:16
А бе нещо не харесвам много българските гилдии, ама сигурно ще видя къде ще са повечето форумци и ще се пъхна там.
|
|
|
|
 |
dr_gilotin
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Guild Wars 2 Публикувано на: 17 Авг 2012 15:24
Sidhe написа: А бе нещо не харесвам много българските гилдии, ама сигурно ще видя къде ще са повечето форумци и ще се пъхна там. Като гледам активността в темата да се разберем къде да играем, няма да се съберем много народ...
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|