Автор |
Съобщение |
radi_bomb
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age:Origins Публикувано на: 23 Ное 2009 13:44
Някой знае ли къде е Урната на Свещенната пепел (Urn of Sacred Ashes) , че не ми се четат 20 страници?
|
|
|
|
 |
iddqd
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age:Origins Публикувано на: 23 Ное 2009 13:47
Абе аз да питам, като зимам куестове от тези съндъци и дъски изобщо нч чета за какво става дума и има ли вероятност да се прецакам. Става дума да изпълня куест който не е добре да изпълнявам или нещо подобно?
___________________________________ Птеродактили пред него летят. И колесница им е луната червена.
|
|
|
|
 |
denik
|
Дидко Бандитко |
 |
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age:Origins Публикувано на: 23 Ное 2009 13:52
Vermic написа: ;д
Сега разбрах че да се опитвам да съм добър резултатите са.
Morrigan - Х Leliana + Х
Предполагам че ако се опитвам да съм зъл ще е обратното :С НО означава ли това че когато съм добър няма да ме върже с Morrigan? Ташак е  И на мен това ми беше проблема с нея Тряя си гадняр
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Dragon Age:Origins Публикувано на: 23 Ное 2009 13:54
iddqd написа: Абе аз да питам, като зимам куестове от тези съндъци и дъски изобщо нч чета за какво става дума и има ли вероятност да се прецакам. Става дума да изпълня куест който не е добре да изпълнявам или нещо подобно? Еми чети ги.  По прицип са от няколко реда, не е кой знае колко зор. Иначе не мисля, че трябва да има проблем, по принцип тези куестове са: има бандити - убии ги, убии главатаря на бандитите и такива. 
|
|
|
|
 |
maximalniq
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age:Origins Публикувано на: 23 Ное 2009 13:56
И двете са бахти курвите... Каквото и да направя не мога да им угодя.Все на едната ми излиза -5,-3 ...
От къде да взимам добри предмети.Как става това "крадене"аз със Лелиана "крада",но супер шибани предмети взимам.
|
|
|
|
 |
DJ Cat
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age:Origins Публикувано на: 23 Ное 2009 14:07
Глупости.Всеки път Лиляна ми е -,а Мориган +.Може да се каже,че гледах да съм почтен в повечето пъти,но като цяло неутранлно,защото така се случваше.За Мориган има 2 места точно,където трябва да постъпиш глупаво(не гадно) и ти дава - 5.Другите са въпрос на избор.Понеже в торбата имах 500 подаръка го разпределих на 2те,като всички религиозни простотии и подобни ги давах на лилиана,а скъпите златни неща на Мориган.В резултат имах 100 на Мориган и 50 на Лиляна.(по-малоумен персонаж в играта няма).Стен се накъсах да търся опция да го убия,да не му знае много балалайката ама нейсе.За да ти излиза и на двете -,трябва да взимаш ебахти и тъпите решения нонстоп.Мориган е нещо по-близо съвременната,а Лиляна е смотана пача,която не млъква.Това обяснява,защо никой не се кефи на червенокоската. Едит: Ради >СПОЙЛЕР Намираш Гентиви в Хавен и с него отивате в планината,убиваш всички , накрая има няколко логически задачи и я взимаш.
|
|
|
|
 |
Tiny
|
но с големо съ̀рце |
 |
В момента играе: A dance with rogues
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age:Origins Публикувано на: 23 Ное 2009 14:52
За Мориган не трябва да си зъл, а неутрален. Тя е неутрална, вярва, че всеки трябва да решава собствените си проблеми и не трябва да се бърка в чуждите. И Стен е подобен. Аз я минах като добричък и бях +100 с мориган и около 80 с Лейляна, при положение че ми смъкна 20 точки, защото се залюбих с Мориган. бтв голям смях пада http://www.youtube.com/watch?v=94HAEpArxbgнай-забавно е с Zevran и Oghren 
___________________________________ A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
|
|
|
|
 |
Vermic
|
 |
В момента играе: опаааааа
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age:Origins Публикувано на: 23 Ное 2009 16:51
Емануил написа: При второто превъртане по-едно време се появи тази сцена. Направо ченето ми падна. Bioware нямат равни в атмосферата в игрите си просто. Да на мене още пътвия път ми падна :Д все още не съм я превъртял :Д Еми да значи аз греша и играя заблудено с мислене че съм добър но истината е че съм кон с капаци ;С
___________________________________ Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
|
|
|
|
 |
denik
|
Дидко Бандитко |
 |
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age:Origins Публикувано на: 23 Ное 2009 16:51
Стен можеш да го изхвърлиш на входа на Haven - тогава нещо почна да ми се мръщи, дуелирахме се и се махна
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Dragon Age:Origins Публикувано на: 23 Ное 2009 19:42
Така, да разсея малко съмнения.
С Мориган може много лесно да станете +68 (Care) още като напуснете Лотъринг. Цаката? Давате й всички подаръци, които са ЗА нея (харесва всякакви видове бижута) и "изхарчвате" целия й диалог още в лагера. Внимавайте обаче да не й давате "Demonic Silver rings" и всякакви такива. Просто бижута.
За Лелиана - същият вариант, само че религиозни символи като подаръци.
И изобщо, то си пише в кодекса кой какво харесва, ама там кой да чете...
Към средата на играта имам по минимум +80 Approval от абсолютно всеки в партито, дори и Стен. Само Огрен се помъчвам малко повече с него, защото винаги минавам Орзамар последен.
И изобщо, за тези, които искате да ви се махнат от главата - толкова ли не можете да ги изритате с диалог?
А пък като ви дразни толкова Лелиана, убийте я.
А пък сцената с песента й - с достатъчно Approval винаги пее. Аз се чудя как като играеш като добър, НЕ МОЖЕШ да й натрупаш одобрение. Явно не сте достатъчно добри... Или просто не можете да нацелите репликите. Или пък не я взимате през повечето време със себе си.
Относно куестовете от Chantry Boards, Blackstone Box и Mages' Collective - няма никакво значение дали ги минавате или не. Просто дава точки опит и пари. Не прецаквате нищо друго, освен героя си.
___________________________________ 私の拳は、死の出血!あなたの運命へようこそ!
|
|
|
|
 |
Chronos
|
 |
В момента играе: Battlefield: Bad Company 2 Dragon Age: Origins
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age:Origins Публикувано на: 24 Ное 2009 19:11
В края на първото изиграване съм и със сигурност мога да заявя, че това е най-доброто RPG от много време насам. Всъщност малко не му достига да е наравно с Baldur's Gate 2, най-вече заради второстепенните куестове (втория чаптър на Baldur's Gate 2 просто е недостижим по този показател) и не толкова оригиналната история. Взаимоотношенията между спътниците, обаче, просто къртят (за което допринася и изключително доброто озвучаване).
Чудя се дали някой от вас е побеждавал Gaxkang the Unbound на hard. Вярно е, че не се мъчих дълго с него (нямам нервите от едно време за неколкочасови преигравания), но поне от опитите, които направих си изглеждаше доста неубиваем (нямам Curse of Mortality, което, както четох, смятат за доста важно).
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Dragon Age:Origins Публикувано на: 24 Ное 2009 19:17
Nightmare. Мориган го тормози с Cone of Cold, Зевран го ръчка отзад с 20 отрови на кинжалите си, Стен го унищожава с Асала, а моя милост прави неземни щети с Momentum, Berserk, Dual Striking, Blood Frenzy.
Бая време ми отне да го убия обаче.
|
|
|
|
 |
BrakeDown
|
 |
В момента играе: Endwar;Warhammer 40k:Dawn of War 2; Splinter Cell Double Agent
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age:Origins Публикувано на: 24 Ное 2009 22:53
radi_bomb написа: Някой знае ли къде е Урната на Свещенната пепел (Urn of Sacred Ashes) , че не ми се четат 20 страници? Иди в Денерим и застани срещу вратата на Gnawed Noble Tavern, обърни се и срещу тебе има една врата- влизаш вътре- има един пич, не се ебавай да говориш с него, а тръгни с-щу затворената врата, като ти се развика почни да го питаш защо не ти дава да влезеш и после го убий, влез в стаята и обери сичко от честове. И ще ти се появи едно селце на уърлд мап- оттам се оправяш до урната.
___________________________________ Remember- Enemy is idiot and you are russian!
|
|
|
|
 |
Vermic
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age:Origins Публикувано на: 25 Ное 2009 21:45
Пичове как да разбера коя версия е играта ми защото пачнах а никъде не пише :С С windows 7 съм 
|
|
|
|
 |
radi_bomb
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age:Origins Публикувано на: 25 Ное 2009 21:52
BrakeDown написа: radi_bomb написа: Някой знае ли къде е Урната на Свещенната пепел (Urn of Sacred Ashes) , че не ми се четат 20 страници? Иди в Денерим и застани срещу вратата на Gnawed Noble Tavern, обърни се и срещу тебе има една врата- влизаш вътре- има един пич, не се ебавай да говориш с него, а тръгни с-щу затворената врата, като ти се развика почни да го питаш защо не ти дава да влезеш и после го убий, влез в стаята и обери сичко от честове. И ще ти се появи едно селце на уърлд мап- оттам се оправяш до урната. Благодаря, въпреки, че вече го открих.Аз не знаех и отидох в таверната и срещнах гадните култисти.Вече убих гадния Howe и сега продължавам с Landmeet-а или както там беше.
|
|
|
|
 |
shub niggurat
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age:Origins Публикувано на: 26 Ное 2009 11:04
Vermic написа: Пичове как да разбера коя версия е играта ми защото пачнах а никъде не пише :С С windows 7 съм  епа като пуснеш играта от лаунчъра и нали има меню там с опции ... там го пише некъде
___________________________________ джумерки
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Dragon Age:Origins Публикувано на: 26 Ное 2009 14:17
Е то има два пача издадени. Освен тях коренната версия на играта е 1.00, пачовете са съответно 1.01а и 1.01b.
Теглиш и двата и инсталираш.
|
|
|
|
 |
Vermic
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age:Origins Публикувано на: 26 Ное 2009 16:02
Еми аз съм на 1.01а апък б не мога да го намеря :С
|
|
|
|
 |
MARiNZ0
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age:Origins Публикувано на: 26 Ное 2009 16:08
___________________________________ You can't kill me. I'm already dead to this world.
|
|
|
|
 |
Vermic
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age:Origins Публикувано на: 26 Ное 2009 17:45
MARiNZ0 написа: Крак трябва ли за него? Абе хора чудя се дали да убия Флемет?
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|