Автор |
Съобщение |
the_presator
|
|
В момента играе: CSS, SW: Empire at War, Legacy of Kain
|
|
Заглавие: Re: Новата DOTA или Heroes of Newerth Публикувано на: 17 Авг 2009 18:53
|
|
|
|
Заглавие: Re: Новата DOTA или Heroes of Newerth Публикувано на: 17 Авг 2009 19:03
Ми ти сигурно вече си подавал request за фен.
|
|
|
|
|
the_presator
|
|
|
|
Заглавие: Re: Новата DOTA или Heroes of Newerth Публикувано на: 17 Авг 2009 20:10
вчера се регнах и за първи път влязох в сайта. нищо не съм натискал. Искам да поздравя clan member-ите от PCM с които играх преди малко. Много добри игри се получиха въпреки че първата паднахме след много спорен резултат, но пък 2-рата изорахме земята с тях GJ !
|
|
|
|
Заглавие: Re: Новата DOTA или Heroes of Newerth Публикувано на: 17 Авг 2009 21:29
Ех, брат'чедката ми е на гости и не мога да играя, иначе и аз щях да влезна. Поздравления за победата, другари, продължавайте все така!
___________________________________ 私の拳は、死の出血!あなたの運命へようこそ!
|
|
|
|
|
the_presator
|
|
|
|
Заглавие: Re: Новата DOTA или Heroes of Newerth Публикувано на: 17 Авг 2009 23:52
малее ейсега играх с devourer в игра за средно добри играчи и направо ги СКЪСАХ !!! то не беше bl то не бяха куки. накрая онея се видяха в чудо и се изнизаха най-позорно обикновенно по това време на денонощието немога да виждам монитора обаче тази вечер ги разбих
|
|
|
|
Заглавие: Re: Новата DOTA или Heroes of Newerth Публикувано на: 18 Авг 2009 00:24
Ако броим и асистенциите, общо си претупал 11 човека. Слабаци, при тези числа да се изнижат така...
При добър мач онези се изнизват чак когато сме направили около 50 убийства с моите.
|
|
|
|
|
maximalniq
|
|
|
|
Заглавие: Re: Новата DOTA или Heroes of Newerth Публикувано на: 18 Авг 2009 00:27
ЕТО ВИ КЛЮЧОВЕ!!!
1. Влизате http://www.onrpg.com/boards/136325.html 2. Влизате http://www.fragbite.se/?newsID=15619 3. Натискате "Bli medlem" 4. С * са acc , емаил и парола ( samo INET Explorer) и чукнете отдолу правилата квадратчето 5 .Влизате у емайла който сте посочили 6. Следвате дадения линк 7. Влизате http://www.fragbite.se/?content=tmp.honbetakeys 8. Докато сте на тази страница ще ви каже че не сте логнати . Логнете се от дясно и ще ви даде дадения бета ключ
Благодаря на Gondars` за дадения гайд :] .. Търсете Gondars или Maximalniq
НЕ БЪДЕТЕ ЕГОИСТИ,ОСТАВЕТЕ КЕЙОВЕ И ЗА ДРУГИТЕ !!!
|
|
|
|
|
maximalniq
|
|
|
|
Заглавие: Re: Новата DOTA или Heroes of Newerth Публикувано на: 18 Авг 2009 04:06
Е*ахти яката игра хораа... Много ама много ми хареса. Най-странното е,че дота-та хич не ми харесваше ,а тази е направо страхотна. Най-якото е опцията със friends ,clan,Voice Chat,показва ти кога friend-a ти е оналайн,можеш да чаташ и няма значение дали си в игра или не,чатап си кадето искаш.Само съкаш върху авера си и му влизаш в играта. Страхотна игра!
|
|
|
|
|
the_presator
|
|
|
|
Заглавие: Re: Новата DOTA или Heroes of Newerth Публикувано на: 18 Авг 2009 11:13
мисля че ми изписа, че до 15 мин ще го пратят, супер сега фр-тата ще се join-нат оправих се ама тея са ебати скръндзите бе. само 1 кеу на 1 IP взех само 1
|
|
|
|
Заглавие: Re: Новата DOTA или Heroes of Newerth Публикувано на: 18 Авг 2009 20:47
Ами пробвайте да вземете повече кейове през proxi.Или чрез някоя програма дето скрива Ip-to
|
|
|
|
|
the_presator
|
|
|
|
Заглавие: Re: Новата DOTA или Heroes of Newerth Публикувано на: 18 Авг 2009 21:57
3 игри подред играем 5vs5 и от нашия отбор по 3-ма leaver-и да ги еба в тъпаците
|
|
|
Frosty.
|
|
В момента играе: COD: MW, HotS, Heroes 3, DooM 2, Diablo 2, Killing Floor 2
|
|
Заглавие: Re: Новата DOTA или Heroes of Newerth Публикувано на: 18 Авг 2009 22:17
Пууу най-накрая и аз да изровя ключ
___________________________________ a.k.a Frosty
|
|
|
|
|
maximalniq
|
|
|
|
Заглавие: Re: Новата DOTA или Heroes of Newerth Публикувано на: 18 Авг 2009 22:43
Играта я има на пре-ордер 30$ .Дано да я има в Гарена,че не ми се плаща...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Новата DOTA или Heroes of Newerth Публикувано на: 18 Авг 2009 22:52
Пуснаха нов пач 0.1.38
|
|
|
|
|
Frosty.
|
|
|
|
Заглавие: Re: Новата DOTA или Heroes of Newerth Публикувано на: 18 Авг 2009 23:06
Големи педерасти,кикнаха ме.А уж играта е нууб онли.Как искат да убия някав дето е range и ми пуска някви вериги и ме държи а аз съм melee......
|
|
|
|
|
the_presator
|
|
|
|
Заглавие: Re: Новата DOTA или Heroes of Newerth Публикувано на: 18 Авг 2009 23:14
айдеееее днес почти нямам победи и както бях 36/30 станах 39/39 заради ебаси смотаняците. от утре почвам само 3vs3 и ако има някой ретард от моя тийм ще го кикваме. писна ми
|
|
|
|
Заглавие: Re: Новата DOTA или Heroes of Newerth Публикувано на: 19 Авг 2009 00:25
the_presator написа: 3 игри подред играем 5vs5 и от нашия отбор по 3-ма leaver-и... Yeah, same here. Отначало мачкаме, по едно време ония умрат два пъти, и видиш ли, изгубени сме, дай да си вървим. Е извинявай, две убийства ли е по-лошо да имаш в статистиките, или едно напускане? Идиоти.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Новата DOTA или Heroes of Newerth Публикувано на: 19 Авг 2009 01:41
Аз само 5в5 играя и доста ми падна рейтинга, днеска съм 15:3, но заради мойте губим играта ...
|
|
|
|
|
the_presator
|
|
|
|
Заглавие: Re: Новата DOTA или Heroes of Newerth Публикувано на: 19 Авг 2009 10:19
e добре като се купува тази игра какво ще стане с нашите акаунти като свърши бетата?
|
|
|
Frosty.
|
|
|
|
Заглавие: Re: Новата DOTA или Heroes of Newerth Публикувано на: 19 Авг 2009 10:34
Заминават си.....
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|