Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Заглавие:
Публикувано на: 13 Сеп 2005 21:19

emi zna4i az ne pravq ne6to kato horata 6toto ne6to ne stava.az oba4e ne razbrah posledno kato svalq torrenta ot data.bg na c3 samo host.zip li zamestvam ili i system folder trqbva.6toto az i dvata varianta gi probvah i ne stava.kato sloja system papkata mi dava critical error a kato ne q sloja mi dava disconnect i ne moga da se opravq ne6to :? pls kajete mi kakvo da napravq 6toto tuka vyv foruma pi6e 100 000 varianta i vse razli4ni i az se obyrkah ve4e :wink:

Профил

Аватар
В момента играе: Friendzone Escape 2: Fuck This Shit
Заглавие:
Публикувано на: 13 Сеп 2005 22:31

morkovka написа:
emi zna4i az ne pravq ne6to kato horata 6toto ne6to ne stava.az oba4e ne razbrah posledno kato svalq torrenta ot data.bg na c3 samo host.zip li zamestvam ili i system folder trqbva.6toto az i dvata varianta gi probvah i ne stava.kato sloja system papkata mi dava critical error a kato ne q sloja mi dava disconnect i ne moga da se opravq ne6to :? pls kajete mi kakvo da napravq 6toto tuka vyv foruma pi6e 100 000 varianta i vse razli4ni i az se obyrkah ve4e :wink:

Виж сега, тоя файл hosts.zip го отваряш с някоя архиваторска програма, и вътре има един друг файл hosts, който е без никакво разширение, е именно този файл трябва да сложиш в директорията Windows/system32/drivers/etc (това разбира се ако си на ХР)

a.k.a Хикс

Профил Skype WWW

Заглавие:
Публикувано на: 13 Сеп 2005 22:57

ъъъ морковке треа го напишеш по разбираем начин.първо кажи в кой сървър се опитваш да влезнеш.

Заглавие:
Публикувано на: 14 Сеп 2005 01:12

emi ve4e i az ne znam za koi server az 4esno tolkova probvah 4e im zagubih sledata :lol: pitah edin friend i toi mi kaza da probvam na http://www.deviantrealms.com i dosega tam se mu4eh za Zephyr servera i pak gre6ki gre6ki gre6ki.... :x az ne iskam tolkova nqkoi opredelen server prosto iskam da vlezna v nqkoi server(vse pak po vyzmojnost bg)i da vidq kakvo predstavlqva igrata i ako mi haresa ve4e 6te mu mislq kyde 6te igraq tova e lesno. taka4e prosto kajete nqkoi server koito raboti i kak to4no da vlezna 6toto az ve4e sym crazy. i sym sigurna 4e problemite sa super elementarni za6toto se symnqvam 4e za da se vklu4a v edna igra e tolkova trudno :?:

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 14 Сеп 2005 01:34

влез на този сървър.Кликваш на даунлоад хост файла и като го изтегли го разархивираш при другия хост файл в уиндовс папката.Така и двата ще се появят там.След това теглиш систем папката и я заместваш в папката на Линейджа.Ако и тоя сървър не ти тръгне не знам ...

п.с Регистрацията на акаунт е автоматична.Пишеш акаунт и направо влизаш.

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 14 Сеп 2005 04:44

morkovka написа:
emi ve4e i az ne znam za koi server az 4esno tolkova probvah 4e im zagubih sledata :lol: pitah edin friend i toi mi kaza da probvam na http://www.deviantrealms.com i dosega tam se mu4eh za Zephyr servera i pak gre6ki gre6ki gre6ki.... :x az ne iskam tolkova nqkoi opredelen server prosto iskam da vlezna v nqkoi server(vse pak po vyzmojnost bg)i da vidq kakvo predstavlqva igrata i ako mi haresa ve4e 6te mu mislq kyde 6te igraq tova e lesno. taka4e prosto kajete nqkoi server koito raboti i kak to4no da vlezna 6toto az ve4e sym crazy. i sym sigurna 4e problemite sa super elementarni za6toto se symnqvam 4e za da se vklu4a v edna igra e tolkova trudno :?:

1) Сваляш си Lineage 2 Chronicle 3 PTS client МНОГО ПРЕПОРЪЧИТЕЛНО от официалния сайт - LINK
2) Сваляш това и го разархивираш в Lineage 2 директорията - LINK
3) Сваляш това и го разархивираш в windows\system32\drivers\etc\ - LINK
4) Стартираш играта от L2.exe в system директорията на Lineage 2. Пишеш pass и username и ги запомняш, това е автоматично създаване на account.

Пиши ако има някакви проблеми с това.

Малко пояснение: докато пиша това, този сървър е down за оправяне на един bug който се появи преди няколко часа. Ако настроиш всичко както е описано и ти се играе (и естествено няма проблеми) ще пиша когато сървърът е back. Което всъщност трябва да стане днес...

Профил Skype WWW

Заглавие:
Публикувано на: 14 Сеп 2005 13:34

mersi mnogo za pomo6ta za 6tastie oba4e o6te v4era tamyn kato se otkazah i vse pak rre6ih da probvam i o6te edin sait mai be6e lineage2.gamers-online/org i stana:)

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 14 Сеп 2005 13:37

xxxxxxx sega problema e 4e vleznah v igri4kata ama ne znam kakvo da pravq:))smisyl svah6tam tam ne6to ama kato cqlo ako nqkoi poobqsni myni4ko nqma da e zle:P

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 14 Сеп 2005 14:18

Абе имам един вапрос има ли на4ин ако на Lineage II C3 съм се заклештил некаде да се измъкна и как???Ако некой знае как да се измъкна нека каже плс. :D

Профил Skype

Аватар
В момента играе: Friendzone Escape 2: Fuck This Shit
Заглавие:
Публикувано на: 14 Сеп 2005 14:23

REPLAY написа:
Абе имам един вапрос има ли на4ин ако на Lineage II C3 съм се заклештил некаде да се измъкна и как???Ако некой знае как да се измъкна нека каже плс. :D

Пишеш /unstuck, и след 5 мин те прехвърля в центъра на града. Това разбира се, ако е включено на сървъра :wink:

a.k.a Хикс

Профил Skype WWW

Заглавие:
Публикувано на: 14 Сеп 2005 16:28

Corporal Hicks написа:
REPLAY написа:

Пишеш /unstuck, и след 5 мин те прехвърля в центъра на града. Това разбира се, ако е включено на сървъра :wink:

което в повечето не е :(.за всеки случай носи скрол ъф ескейп да е по сигурно че не се знае :).морковке и аз не разбирах ама с времето схванах.помъчи се малко :shock:

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 14 Сеп 2005 16:46

Ако пък нямаш Scrol Of Escape или не работи /unstuck, пишеш /gmlist и ако ти покаже, че някой е online му казваш да те измъкне, че си се заклещил.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 14 Сеп 2005 18:55

Еееее благодаря пи4ове ше пробвам и двата на4ина а отсега натаък ше носа скрол оф ескапе благодаря 10х за помошта и дано стане :D

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 14 Сеп 2005 21:52

Успях некак си да се измъкна с помошта на един пи4 но сега имам друг проблем:тва дето ми пише helth,mana,exp i level из4езна и ве4е не го виждам ако знаете как да го направя пак да се вижда плс кажете!!! :D

Профил Skype

Заглавие:
Публикувано на: 14 Сеп 2005 22:10

натисни alt+x след това отиваш в options след това game и натискаш initialize.ако това непомогне не знам :(

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 15 Сеп 2005 01:11

Tainted L2 back online
@TheDarkB
ти нема ли да идваш вече да крафтиш we ееееей :twisted:

Профил Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 15 Сеп 2005 11:19

А искам да ви попитам доколко играта в пиратските сървъри се различава от тази в оригиналните???Аз например играя в Doom сървъра и за сега ми харесва-куестовете работят,скиловете също(съвсем не е като във WoW)А и колко приблизително струва оригиналната игра и каква е месечната такса на оригиналния сървър??Хората в играта пак ли са разделени в отделни realms като във WoW или вси4ки са във един??

P.SИзвинете ако някой преди мен е задавал такива въпроси но ме домързя да из4ета цялата тема

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 15 Сеп 2005 11:25

играта се различава доста от оригиналната но все пак оригинала се плаща :(.играта струва в пулсар 54 лева но горещо ти препоръчвам да не почваш там.Експа там е толквоа мизерен че неможе да си представиш.хората играят там година поне да станат макс лвл.Абе мизерия тотална.по добре играй в некой пиратски сървър и се кефи.

п.с Има 8 сървъра и хората играят в тях.Играта се плаща по 13$ месечно или предплатена карта,която май струва 40 лева.

Заглавие:
Публикувано на: 17 Сеп 2005 14:01

Izviniavaite ama pochvam da se draznia...
Tuka polovinata hora predi Lineage 2 ne sa pipali MMORPG (ne mi kazvaite che neznaete kakvo e tova).
Omrazna mi hora koito i predstava si niamat kak se igraiat takiva igri da
zadavat tapi vaprosi...
Za takiva neshta si ima chat v igrata...
Po dobre kato nachalo probvaite WoW.

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 17 Сеп 2005 14:50

първо пиши на кирилица и второ не казвай кой кво не е правил и кво да прави.я кажи ти като си толкова "про" кой ммо игри си играл защото аз мойте мога да ги изреждам цял ден ?

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com