Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Заглавие: Re: Dragon Age:Origins
Публикувано на: 21 Ное 2009 18:28

Лол! аз нямам такъв проблм, я дай пик. :D

Профил

Публикувано на: 21 Ное 2009 18:28

Относно "аурите" - виж дали не си им пуснал някое Sustained умение. Понякога те сами го активират и после им точи издръжливост през цялото време. Също така, ако имаш Лелиана в групата, проверявай дали е спряла да пее. Малко е гадно след всяка битка да проверяваш на кой уменията му са изключени, но така и не успях да ги накарам да ги изключват от Tactics менюто.

И, отсега нататък, когато задавате въпрос относно предмети, умения и т.н., казвайте класа на персонажа си и нивото му. Ще ни е по-лесно да отговорим.

Не че темата не залязва, де... Все пак :)

Профил

Аватар
В момента играе: опаааааа
Публикувано на: 21 Ное 2009 18:39

Sustained е онези червените отгоре в дясно от героя :С Еми имат по 1 или по 2 :( как се махат?!Лилито не пее.

Героя ми е войн 8 лвл.Лилито е в групата Морг и Стен :С

Профил Skype

Публикувано на: 21 Ное 2009 19:16

Ясно, говориш за нараняванията. Когато са повече от две, бойните способности на персонажите ти намалят драстично. Лекуването им се осъществява, когато "превържеш" раните на героите с Injury Kits. Те идват в три варианта - Lesser, Normal и Greater. Първия е най-базов и лекува само едно нараняване. Вторият лекува три, докато последния лекува пет и възстановява част от здравето на персонажа. Ходенето в лагера на групата също ти позволява да се оттървеш от абсолютно всички наранявания, които е получило човече от менажерията ти.

Предполагам обаче, че си още в Лотъринг. За съжаление, там Injury Kits се продават само от търговеца в кръчмата, и не са евтини. Ако все пак си решен да ги купиш, помисли на кой персонаж ще свършат най-голяма работа, и, естествено, дали няма някое нараняване, което можеш да пренебрегнеш. Като например, нараняване, което намалява дефанзивните характеристики на танка ти е много по-сериозно от нараняване, което намаля Nature резистенцията на мага или стрелеца ти.

Надявам се да съм бил полезен. При всеки по-нататъшен въпрос - ask away, niggah.

После форума не бил надежден... :)

Профил

Аватар
Публикувано на: 21 Ное 2009 20:18

Абе аз се бях разбил вчера и цяла вечер прекарах в разговори с персонажите си. Дигам им морала, ама по често се дразнят и затова трябваше да сифам доста. Та ако им дигна дорай морала какво става? Също така когато говоря с тях освен за морал друго мога ли да спечеля?

Профил

Аватар
Публикувано на: 21 Ное 2009 20:21

като се вдига морала се появяват бонуси към скиловете им ... примерно, Моригън, получава първи бонус към magic, после advanced, после трета степен и т.н. С другите е същото ... не е само ''козметично'' и за да ги ебеш :D

Профил Skype WWW

Аватар
Публикувано на: 21 Ное 2009 20:59

Draksis благодаря много за информацията :) Иначе аз с Лилия ги откраднах от продавача :Д в лотъринг и отдавна съм в горите при елфите да им помагам за върколаците :)

Профил Skype

Публикувано на: 21 Ное 2009 23:02

Харесва ми, че във всеки куест за главната история имаш по две или повече решения, които се отразяват на по-нататъшното развитие на сюжета. Вещеро-подобний... :)

Относно морала - освен че е важен, ако не искаш да те напуснат твоите дръвници, вдига базовия атрибут на съответния персонаж и ако си достатъчно "гъст" с тях, могат да ти дадат допълнителен куест, специфичен за тях самите. Алистър те моли да отидете при няма-да-казвам-щото-е-спойлер, Шейл те моли да намериш Тайгата й, Мориган те моли... Схванахте.

Бъфам ви с +3Luck. Успех. :)

Профил

Аватар
Публикувано на: 21 Ное 2009 23:45

Абе гифтовете как се дават?

Вече махнах проклятието на върколаците всички са доволни 8)

Едит:знам как се дават но подаръка не мие позволена опция?!

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 21 Ное 2009 23:54

Мамка му бе !Как се минава първия куест от Дункън в Остгар :lol: ?Трябва да намеря едни chart-ове,но не мога да открия цялата карта защото не мога да убия едни изроди,точно по средата на картата.Каквото и да правя,винаги ме убиват.Със Алистър съм и с още двама кретени.Нямам Моригън и другите ,за които вие говорите.

Профил

Публикувано на: 22 Ное 2009 00:22

Така. Първо, подаръците се дават, като избереш съответния герой в лагера на групата и му го дадеш. Тоест, даваш Inventory, избираш Мориган със стрелките над портрета ти, избираш подаръка и го даваш.

Второ, куеста на Дънкан се минава, като изринеш картата. Ако те убиват, смали трудността на Easy. Ако пак те убиват, е, явно тая игра не е за тебе. Нататък е по-трудно.

Профил

но с големо съ̀рце
Аватар
В момента играе: A dance with rogues
Публикувано на: 22 Ное 2009 00:25

След 6 часа зубрене е ебати удоволствие да чета за драгън ейдж :)

Vermic написа:
Абе гифтовете как се дават?

Вече махнах проклятието на върколаците всички са доволни 8)

Едит:знам как се дават но подаръка не мие позволена опция?!

От inventory menu-to превключваш на героя, на който искаш да го дадеш.
maximalniq написа:
Мамка му бе !Как се минава първия куест от Дункън в Остгар :lol: ?Трябва да намеря едни chart-ове,но не мога да открия цялата карта защото не мога да убия едни изроди,точно по средата на картата.Каквото и да правя,винаги ме убиват.Със Алистър съм и с още двама кретени.Нямам Моригън и другите ,за които вие говорите.

Имаш проблеми с контролирането на героите, прилагай повече тактика. Ако е нужно мини на easy. Другите герои все ги нямаш.
Кире_Гръчата написа:
като се вдига морала се появяват бонуси към скиловете им ... примерно, Моригън, получава първи бонус към magic, после advanced, после трета степен и т.н. С другите е същото ... не е само ''козметично'' и за да ги ебеш :D

Добавям, че също им отключваш куестовете и на Wynne една яка магия ;) Ако имаш нисък морал могат да те напуснат или дори нападнат.
Draksis написа:
Харесва ми, че във всеки куест за главната история имаш по две или повече решения, които се отразяват на по-нататъшното развитие на сюжета. Вещеро-подобний... :)

Абе в това отношение играта ми се струва доста по-слаба от Вещерът, въпреки че обещаваха, че ще има много такива моменти. Всъщност едни от най-интересните последици бяха при кредитите :P

p.s. Draksis was faster.

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 22 Ное 2009 00:41

Явно ще трябва да го играя на Easy.Убих ги. :)

Профил

Аватар
Публикувано на: 22 Ное 2009 00:52

Мога ли да си рестартирвам талантите ?Доста си осрах героя,пъарво вдигах Weapn & Shield,сега почнах Two - Hand... :lol: Или направо да започна наново,с кой герой ще е най-добре?

Профил

Публикувано на: 22 Ное 2009 04:07

Почни с Воин, понеже е издръжлив, ама реши още от началото на какво точно ще го развиваш.

Лично според мен няма значение дали ще избереш да се биеш с щит и меч, или с два меча, или с един - нали имаш спътници да ти помагат. Важното е на теб какво ти харесва най-много. Дали искаш да се изживяваш като танк, или като огромен берсеркер с гигантски меч в ръка, или като ловък воин, разсичащ враговете с двете си остриета бързо и ефикасно.

Профил

Публикувано на: 22 Ное 2009 09:49

Съвсем наскоро имах възможност да започна да разцъквам играта по-сериозно, понеже нямах време, та искам да питам града на джуджетата къде по-точно се намира? :)

Профил

но с големо съ̀рце
Аватар
В момента играе: A dance with rogues
Публикувано на: 22 Ное 2009 10:12

maximalniq написа:
Мога ли да си рестартирвам талантите ?Доста си осрах героя,пъарво вдигах Weapn & Shield,сега почнах Two - Hand... :lol: Или направо да започна наново,с кой герой ще е най-добре?

Не, но има мод който добавя опцията.
всички написа:
Съвсем наскоро имах възможност да започна да разцъквам играта по-сериозно, понеже нямах време, та искам да питам града на джуджетата къде по-точно се намира? :)

Горният ляв ъгъл на картата.

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 22 Ное 2009 10:18

Еми то си е хубаво да се мисли преди да се разпределят точки :)

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 23 Ное 2009 13:27

Сега разбрах че да се опитвам да съм добър резултатите са.

Morrigan - Х
Leliana + Х

Предполагам че ако се опитвам да съм зъл ще е обратното :С НО означава ли това че когато съм добър няма да ме върже с Morrigan?

Профил Skype

Аватар
В момента играе: нищо, мързи ме
Публикувано на: 23 Ное 2009 13:32

При второто превъртане по-едно време се появи тази сцена. Направо ченето ми падна. Bioware нямат равни в атмосферата в игрите си просто.

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2025 PC Mania | Реклама | Контакти Хостинг от Actiefhost