Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: Dragon Age:Origins Публикувано на: 21 Ное 2009 18:28
Лол! аз нямам такъв проблм, я дай пик. 
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Dragon Age:Origins Публикувано на: 21 Ное 2009 18:28
Относно "аурите" - виж дали не си им пуснал някое Sustained умение. Понякога те сами го активират и после им точи издръжливост през цялото време. Също така, ако имаш Лелиана в групата, проверявай дали е спряла да пее. Малко е гадно след всяка битка да проверяваш на кой уменията му са изключени, но така и не успях да ги накарам да ги изключват от Tactics менюто. И, отсега нататък, когато задавате въпрос относно предмети, умения и т.н., казвайте класа на персонажа си и нивото му. Ще ни е по-лесно да отговорим. Не че темата не залязва, де... Все пак 
___________________________________ 私の拳は、死の出血!あなたの運命へようこそ!
|
|
|
|
 |
Vermic
|
 |
В момента играе: опаааааа
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age:Origins Публикувано на: 21 Ное 2009 18:39
Sustained е онези червените отгоре в дясно от героя :С Еми имат по 1 или по 2  как се махат?!Лилито не пее. Героя ми е войн 8 лвл.Лилито е в групата Морг и Стен :С
___________________________________ Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Dragon Age:Origins Публикувано на: 21 Ное 2009 19:16
Ясно, говориш за нараняванията. Когато са повече от две, бойните способности на персонажите ти намалят драстично. Лекуването им се осъществява, когато "превържеш" раните на героите с Injury Kits. Те идват в три варианта - Lesser, Normal и Greater. Първия е най-базов и лекува само едно нараняване. Вторият лекува три, докато последния лекува пет и възстановява част от здравето на персонажа. Ходенето в лагера на групата също ти позволява да се оттървеш от абсолютно всички наранявания, които е получило човече от менажерията ти. Предполагам обаче, че си още в Лотъринг. За съжаление, там Injury Kits се продават само от търговеца в кръчмата, и не са евтини. Ако все пак си решен да ги купиш, помисли на кой персонаж ще свършат най-голяма работа, и, естествено, дали няма някое нараняване, което можеш да пренебрегнеш. Като например, нараняване, което намалява дефанзивните характеристики на танка ти е много по-сериозно от нараняване, което намаля Nature резистенцията на мага или стрелеца ти. Надявам се да съм бил полезен. При всеки по-нататъшен въпрос - ask away, niggah. После форума не бил надежден... 
|
|
|
|
 |
iddqd
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age:Origins Публикувано на: 21 Ное 2009 20:18
Абе аз се бях разбил вчера и цяла вечер прекарах в разговори с персонажите си. Дигам им морала, ама по често се дразнят и затова трябваше да сифам доста. Та ако им дигна дорай морала какво става? Също така когато говоря с тях освен за морал друго мога ли да спечеля?
___________________________________ Птеродактили пред него летят. И колесница им е луната червена.
|
|
|
|
 |
shub niggurat
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age:Origins Публикувано на: 21 Ное 2009 20:21
като се вдига морала се появяват бонуси към скиловете им ... примерно, Моригън, получава първи бонус към magic, после advanced, после трета степен и т.н. С другите е същото ... не е само ''козметично'' и за да ги ебеш 
___________________________________ джумерки
|
|
|
|
 |
Vermic
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age:Origins Публикувано на: 21 Ное 2009 20:59
Draksis благодаря много за информацията  Иначе аз с Лилия ги откраднах от продавача :Д в лотъринг и отдавна съм в горите при елфите да им помагам за върколаците 
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Dragon Age:Origins Публикувано на: 21 Ное 2009 23:02
Харесва ми, че във всеки куест за главната история имаш по две или повече решения, които се отразяват на по-нататъшното развитие на сюжета. Вещеро-подобний...  Относно морала - освен че е важен, ако не искаш да те напуснат твоите дръвници, вдига базовия атрибут на съответния персонаж и ако си достатъчно "гъст" с тях, могат да ти дадат допълнителен куест, специфичен за тях самите. Алистър те моли да отидете при няма-да-казвам-щото-е-спойлер, Шейл те моли да намериш Тайгата й, Мориган те моли... Схванахте. Бъфам ви с +3Luck. Успех. 
|
|
|
|
 |
Vermic
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age:Origins Публикувано на: 21 Ное 2009 23:45
Абе гифтовете как се дават? Вече махнах проклятието на върколаците всички са доволни  Едит:знам как се дават но подаръка не мие позволена опция?!
|
|
|
|
 |
maximalniq
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age:Origins Публикувано на: 21 Ное 2009 23:54
Мамка му бе !Как се минава първия куест от Дункън в Остгар ?Трябва да намеря едни chart-ове,но не мога да открия цялата карта защото не мога да убия едни изроди,точно по средата на картата.Каквото и да правя,винаги ме убиват.Със Алистър съм и с още двама кретени.Нямам Моригън и другите ,за които вие говорите.
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Dragon Age:Origins Публикувано на: 22 Ное 2009 00:22
Така. Първо, подаръците се дават, като избереш съответния герой в лагера на групата и му го дадеш. Тоест, даваш Inventory, избираш Мориган със стрелките над портрета ти, избираш подаръка и го даваш.
Второ, куеста на Дънкан се минава, като изринеш картата. Ако те убиват, смали трудността на Easy. Ако пак те убиват, е, явно тая игра не е за тебе. Нататък е по-трудно.
|
|
|
|
 |
Tiny
|
но с големо съ̀рце |
 |
В момента играе: A dance with rogues
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age:Origins Публикувано на: 22 Ное 2009 00:25
След 6 часа зубрене е ебати удоволствие да чета за драгън ейдж Vermic написа: Абе гифтовете как се дават? Вече махнах проклятието на върколаците всички са доволни  Едит:знам как се дават но подаръка не мие позволена опция?! От inventory menu-to превключваш на героя, на който искаш да го дадеш. maximalniq написа: Мамка му бе !Как се минава първия куест от Дункън в Остгар ?Трябва да намеря едни chart-ове,но не мога да открия цялата карта защото не мога да убия едни изроди,точно по средата на картата.Каквото и да правя,винаги ме убиват.Със Алистър съм и с още двама кретени.Нямам Моригън и другите ,за които вие говорите. Имаш проблеми с контролирането на героите, прилагай повече тактика. Ако е нужно мини на easy. Другите герои все ги нямаш. Кире_Гръчата написа: като се вдига морала се появяват бонуси към скиловете им ... примерно, Моригън, получава първи бонус към magic, после advanced, после трета степен и т.н. С другите е същото ... не е само ''козметично'' и за да ги ебеш  Добавям, че също им отключваш куестовете и на Wynne една яка магия  Ако имаш нисък морал могат да те напуснат или дори нападнат. Draksis написа: Харесва ми, че във всеки куест за главната история имаш по две или повече решения, които се отразяват на по-нататъшното развитие на сюжета. Вещеро-подобний...  Абе в това отношение играта ми се струва доста по-слаба от Вещерът, въпреки че обещаваха, че ще има много такива моменти. Всъщност едни от най-интересните последици бяха при кредитите p.s. Draksis was faster.
___________________________________ A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
|
|
|
|
 |
maximalniq
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age:Origins Публикувано на: 22 Ное 2009 00:41
Явно ще трябва да го играя на Easy.Убих ги.
|
|
|
|
 |
maximalniq
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age:Origins Публикувано на: 22 Ное 2009 00:52
Мога ли да си рестартирвам талантите ?Доста си осрах героя,пъарво вдигах Weapn & Shield,сега почнах Two - Hand... Или направо да започна наново,с кой герой ще е най-добре?
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Dragon Age:Origins Публикувано на: 22 Ное 2009 04:07
Почни с Воин, понеже е издръжлив, ама реши още от началото на какво точно ще го развиваш.
Лично според мен няма значение дали ще избереш да се биеш с щит и меч, или с два меча, или с един - нали имаш спътници да ти помагат. Важното е на теб какво ти харесва най-много. Дали искаш да се изживяваш като танк, или като огромен берсеркер с гигантски меч в ръка, или като ловък воин, разсичащ враговете с двете си остриета бързо и ефикасно.
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Dragon Age:Origins Публикувано на: 22 Ное 2009 09:49
Съвсем наскоро имах възможност да започна да разцъквам играта по-сериозно, понеже нямах време, та искам да питам града на джуджетата къде по-точно се намира? 
|
|
|
|
 |
Tiny
|
но с големо съ̀рце |
 |
В момента играе: A dance with rogues
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age:Origins Публикувано на: 22 Ное 2009 10:12
maximalniq написа: Мога ли да си рестартирвам талантите ?Доста си осрах героя,пъарво вдигах Weapn & Shield,сега почнах Two - Hand... Или направо да започна наново,с кой герой ще е най-добре? Не, но има мод който добавя опцията. всички написа: Съвсем наскоро имах възможност да започна да разцъквам играта по-сериозно, понеже нямах време, та искам да питам града на джуджетата къде по-точно се намира?  Горният ляв ъгъл на картата.
___________________________________ A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
|
|
|
|
 |
Vermic
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age:Origins Публикувано на: 22 Ное 2009 10:18
Еми то си е хубаво да се мисли преди да се разпределят точки 
|
|
|
|
 |
Vermic
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age:Origins Публикувано на: 23 Ное 2009 13:27
;д
Сега разбрах че да се опитвам да съм добър резултатите са.
Morrigan - Х Leliana + Х
Предполагам че ако се опитвам да съм зъл ще е обратното :С НО означава ли това че когато съм добър няма да ме върже с Morrigan?
|
|
|
|
 |
Tranquil
|
 |
В момента играе: нищо, мързи ме
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age:Origins Публикувано на: 23 Ное 2009 13:32
При второто превъртане по-едно време се появи тази сцена. Направо ченето ми падна. Bioware нямат равни в атмосферата в игрите си просто.
___________________________________ :O
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|