Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Eroguro Lolies FTW!
Аватар
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
Заглавие: Re: Diablo II Resurrected /pcm/
Публикувано на: 13 Юни 2021 20:41

nice, gledah po-rano na rhykker video deto spomena za date leak-a:D

edit:

Цитат:
The Diablo II: Resurrected multiplayer open beta will kick-off in August and will feature five of the final game’s seven highly customizable character classes for players to choose from—the Amazon, Barbarian, Paladin, and Sorceress from the core game, as well as the Druid from the included Lord of Destruction expansion. The Necromancer and Assassin will be available when the game officially launches on September 23. Players who preorder the game will also gain early access to the open beta test taking place in August on supporting platforms.

Serious Sam написа:
Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...

Цитат:
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq

Профил WWW

Дидко Бандитко
Аватар
В момента играе: No man's sky
Публикувано на: 13 Юни 2021 23:35

https://eu.shop.battle.net/en-gb/produc ... esurrected

Юхуу, 23.09
По принцип съм най-големия враг на преордерите (RIP Total Biscuit), но тука май ще направя изключение :roll:

[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga :D

Профил

Аватар
Публикувано на: 14 Юни 2021 10:16

От една страна - нямам търпение да играя дори и най-орязаната алфа на тва нещо, да я одрусам кат гладен циганин джанка.

От друга, като се знам - не искам да бърн аут-на и да си уейстна ентусиазма с няква напикана бета, и то седмица-две преди релийс, когато се очаква да е хайпа и всички да играем.

Профил Skype WWW

Цар
Аватар
Публикувано на: 14 Юни 2021 20:09

shub niggurat написа:
От една страна - нямам търпение да играя дори и най-орязаната алфа на тва нещо, да я одрусам кат гладен циганин джанка.

От друга, като се знам - не искам да бърн аут-на и да си уейстна ентусиазма с няква напикана бета, и то седмица-две преди релийс, когато се очаква да е хайпа и всички да играем.

My point exactly, точно затова изтрих алфата преди да мина и третия куест на Акт 1. Иначе днес преордърнах естествено :arrow:

QVOD
·EST·INFERIVS

Профил WWW

Аватар
Публикувано на: 15 Юни 2021 16:16

Абсолютно никакъв шанс няма да играя алфи и бети. Като излезе играта, тогава.

Профил

Eroguro Lolies FTW!
Аватар
Публикувано на: 15 Юни 2021 23:24

az cykah zdravo alfata, sq preordernah za early access na betata, nqma 6ans da mi se otigrae, daje naprotiv, vse po nadyhan sym ( sled 2 sezona d2 hc poslednite meseci ) :oops:

Serious Sam написа:
Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...

Цитат:
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq

Профил WWW

Аватар
Публикувано на: 26 Юли 2021 22:42

http://store.picbg.net/pubpic/9F/C2/a11 ... 09fc2.jpeg

https://i.redd.it/fsroum98hki61.png

Ppc, не ме ебе толкоз щот отдалече няма нищо да се вижда:

- варварина прилича на някав бивш кечист татко хванал да сече дърва за камината междудругото. Below medium design.

- асасинката става, ама що траа променят расата + самото й body composition не е толкоз agile. Serviceable с предното изречение.

- друида е 60г+ и напълнял. Васил Найденов с дълга коса. :lol: Serviceable to good.

- сорсерката е доста добре ама разбира се, че ще скрием пъпчето + underboob-a. Sexy = bad nowadays. 8/10

- некрото е най-добре, някои казват, че на orig. design-a нямало кво да му развалят ама според мен пък можеше да е 17г емо бавняр. 10/10 и нямам забележки тука.

АМА ДА НАПРАЯТ АМАЗОНКАТА ЧИСТ ТРАВЕСТИТ + МОЯ FAV ПАЛАДИНА ЧИСТ НЕГЪР ОТ НАЙ-БАРУТНИТЕ, СИ ЕБАХТИ ПОДИГРАВАКАТА И МИ БЪРКА В ГЪЗА, ДА.

Paladins in Diablo 2 are members of the Order of Zakarum, which is based in Kurast. Kurast in turn is based on Central American cultures such as the Mayans, and it makes sense that the people there are dark skinned - ДЕМЕК, НЯМА ОБЩО С ТАЗ АФРО-АМЕРИКАНСКА МУТРА С ГОЛЯМ НОС ДЕТ СА МИ ГО СЛОЖИЛИ ЗА ПАЛАДИН.

Щях да го купувам D2R, ама тва + ония ден бях на ей толкоз да пусна един sub на WoW Classic-a, след прочетох и видях пълната им редардщина на Blizzard и ква са я надробили и се отказах --- НИКАКВИ ПАРИ НА ТЕЗ БАВНЯРИ НЯМА ДА ДАМ, ДА УМРАТ ДЕЦАТА ИМ И РЪЦЕТЕ ИМ ДА ИЗСЪХНАТ, ще ги еба в алчните, wokе олигофрени, да умрат.

Spoiler for :
They're all brilliantly made, but the designs don't reflect the stylized originals. I don't think most of the issues people have would be raised if these were the interpretations of these factions/classes in Diablo IV - but Diablo II classes have very well defined precedents as established characters, widely available detailed concept art & high(er) resolution renders which shows that these designs don't reflect the spirit of the original, and are re-interpretations that deviate considerably.

There's a red herring of "realism" that gets thrown around when criticizing Diablo 3's visual style compared to Diablo II's (which is not, and never was - 'realistic) - when people said 'realism' compared to D3 - what they really tend to mean is dark fantasy. Grit & grime, rough decay, sharp, edgy, shadowed, uncomfortable & evocative. Diablo 3's aesthetic was not good at being a dark fantasy - even if many elements were dark fantasy, the style was brought to life in WoW-like high fantasy.

Diablo II's protagonists are meant to look like 90s comic book superheroes in a dark fantasy setting - not "realistic" They aren't supposed to look like "realistic, capable warriors", they're supposed to look like arrogant edgy comic book archetypes.

Edit: my opinion of each one is as follows:

The barbarian looks like a powerlifting dad with a day job down the steel mill (and where's his ponytail?!) - his being almost grotesque in the original was half the point of his character - the others had literal magic & the power of heaven on their side, while he has almost comically exaggerated physical prowess to keep up.

The Paladin's looks a bit shaggy & rugged when you'd normally imagine a zealous religious order being all about close-cut smooth-shaven order. He even carries around a giant blade he can shave with, so why doesn't he?!

The druid went from a pothead bike mechanic with a few dogs who likes to smoke meat - into that pothead's dad who eats most of the meat & likes a bit of ice mixed in the green from time to time. I don't have an issue with the design as it still fits the character, but it seems an unnecessary change.

The assassin's gone from an Eastern-European featured femme fatale to a Pacific-Asian, which is fine, but you might as well have appearance selectors if you're going to start race-swapping characters. Would be better to have options for all of them rather than doing it arbitrarily.

The original Amazon was an absurd depiction of sexualized power - but that was a good thing. The new one just looks like someone else who doesn't fit the character at all wearing a similar costume.

The sorceress looks mostly fine - but her original design was more waifish with a sharp look of almost academic upper class arrogance - and that seems to be missing here.

The necromancer, I honestly have zero issue with. He could've been made to look like an albino guy or someone who's hair turned unnaturally & prematurely white from his work with poisons & dark magic - but creepy old dude still works fine. You have a lot more leeway with a design like this as just having bones, black leather & white hair on a skinny sharp-featured guy with a big nose gets you most of the way there.

Профил

Дидко Бандитко
Аватар
Публикувано на: 28 Юли 2021 10:00

Според мен малко overreact-ваш. В смисъл, напълно разбирам изложените проблеми с дизайна, ама честно казано вече не ме ебе за такива глупости, стига римейкът да е читав технически и да няма сериозни промени (каквито не се очакват).

Профил

Цар
Аватар
Публикувано на: 28 Юли 2021 14:32

denik написа:
Според мен малко overreact-ваш. В смисъл, напълно разбирам изложените проблеми с дизайна, ама честно казано вече не ме ебе за такива глупости, стига римейкът да е читав технически и да няма сериозни промени (каквито не се очакват).

+1

QVOD
·EST·INFERIVS

Профил WWW

Аватар
Публикувано на: 28 Юли 2021 15:55

Единственият ми проблем с D2R е, че амазонката е жена, която не прилича на жена. От там нататък изобщо не ме грее кой е бял, кой азиатец и тн... И да, в бетата се появиха слабости от към пърформанса, които дано да са оправили за 23/09.

Профил

Дидко Бандитко
Аватар
Публикувано на: 11 Авг 2021 09:43

Image

Профил

Аватар
Публикувано на: 11 Авг 2021 22:41

чудих се вчера кат го видех тва
ква е разликата между двете бети

до колкото разбирам, open beta-та е за всички - без значение купил, не купил
а early access бетата е само ако си пре-ордърнал ?

Профил Skype WWW

Дидко Бандитко
Аватар
Публикувано на: 12 Авг 2021 09:17

На теория означава именно това, но на практика съм срещал доста разработчици да го тълкуват по различен начин. Но все пак съм почти сигурен, че open betata ще е достъпна за абсолютно всеки, може би резната до I или II акт (или с ограничен избор на герои).

Open Betata я виждам като добър маркетингов трик да покажат на хората със съмнения, че играта става и да си я купят :Д

Профил

Аватар
Публикувано на: 12 Авг 2021 11:22

да, дано
просто ми е малко безпредметно ся да пре-ордърна и да играя 3 дена ли колко там дават

с тия пре-ордъри вече тряя се внимава изключително много, нищо че е близзард и тн :lol:
добре че не пре-ордърнах new world заради тъпата им бета преди 2-3 седмици, то играта се оказа ташак
сега я отлагат пак

немам особени съмнения за Д2, знаем кво ще е - поне като контент - пък технически, божа работа

а тва че тоя бил негър, оная изглеждала кат мъж, абе вие нормални ли сте
тва да не е РПГ на bioware с дълбоко значение къв ще ти е фейса, расата, джуките и не знам си кво
нали тураш гиър, героя ти става тенекиено човече с блещукащи неща по него - боли те фара дееба, лицата им се виждат кат си именуваш героя за 5 секунди макс и евентуално по сайтове/статии/клипчета в тубата :lol:

тва е игра, в която единствено те интересува луута и това какво удоволствие ти носи да убиваш моб след моб

каете ся кат напрайм олд скуул пцм партито кой кво ще е
и не ми се правете на корави с хардкор щот нема се занимавам с глупости
в смис, неам време да реролвам :lol:

Профил Skype WWW

Публикувано на: 12 Авг 2021 15:57

Влизам набързо само да кажа на всички, които смятат, че това, което се случва с ВСИЧКИ медии - игри, филми, книги и всичко останало, е окей, да лапате и да се потапяте. Начукайте си го, мрете в лайна и сол и каквито други хлебни могат да се измислят, кажете си ги, да се не 'абим я. Римастъра изглежда отвратително, който смята да си плати за тая пародия, с риск да се повторя - да се фака фостата.

Нямам търпение да мине тоя тъп фад и всички създатели на такива велики неща като D2, например, да се вземат в ръце и отново да почнат да си държат на визията, вместо да се съобразяват с някакви недоволни квачки, гадните китайски комундета и прочее сволоч.

https://www.youtube.com/watch?v=Fi5dQzZp3f0

Глейте ги бе, глейте ги. Едната пачица се оплаква, че героините изглеждали като от каталог на моделки, следващата иска да са 'curvier, with boobs, just sayin'. С тия ли да се съобразяват? Пф... Да им изгният путките и на двете, и на всички като тях.

Профил

Дидко Бандитко
Аватар
Публикувано на: 12 Авг 2021 16:50

calm your tits

Профил

Горд Пролетарий
Аватар
В момента играе: Serious Sam
Публикувано на: 12 Авг 2021 16:59

Докато гледай синематика си мислех "Баси колко добре са го докарали преди 20 години", после се усетих, че синематика не е ремастриран а е направен изцяло наново...

Профил Skype

Eroguro Lolies FTW!
Аватар
Публикувано на: 12 Авг 2021 19:10

синематика е доста добро копие, но някои неща в оригинала си остават топец :D

сам, д2р кога? :Д може да цъкаш на старата графика с 1 бутон :lol:

Serious Sam написа:

Цитат:

Профил WWW

Горд Пролетарий
Аватар
В момента играе: Serious Sam
Публикувано на: 12 Авг 2021 20:06

Сигурно по Коледа ще си я взема. :D

Профил Skype

Цар
Аватар
Публикувано на: 12 Авг 2021 21:57