В момента играе: Serious Sam
Заглавие: Re: E3 2018
Публикувано на: 11 Юни 2018 07:40
Айде, продължението е тук! Това не го очаквах, страхотна изненада!
___________________________________ ¯\_(ツ)_/ ¯
moroel
Публикувано на: 11 Юни 2018 07:56
Много мощно включване от Бетесда,влязоха със шут.Много игри представиха,включително и анонс на ЕС6.Тъпаците от ЕА да гледат как се прави.За мен специално,голямата новина беше официалния анонс на страфийлд.От повече от година следя за нея,като въобще не беше сигурно,дали ще има такава игра.Изненадата ми обаче е,че я очаквах да излезе по-скоро,а така като гледам,преди fall'19 няма да я бъде.
the_presator
06 Фев 2009 21:49 Мнения: 2681 Местоположение: Стара Загора
В момента играе: CSS, SW: Empire at War, Legacy of Kain
Публикувано на: 11 Юни 2018 11:51
Евала на смелчаците, които са стояли да гледат Bethesda live. Аз сега трябва да наваксам, днес е бъкано с пресконференции
Публикувано на: 11 Юни 2018 14:36
От конференцията на Bethesda - гаврата със Skyrim беше добра, Rage 2 изглеждаше приятно и мобилното ES изглеждаше сносно за мобилна игра, всичко друго беше леш - за Fallout 76, което уж беше centerpiece-а, нищо ново не казаха на практика, за новообявените игри имаше едноминутни teaser-и, които не показваха нищо, и хайпването им на старите им игри граничеше с пародия. За мен тази конференция беше на едно ниво с тази на EA.
the_presator, за щастие Crystal Dynamics вече не се занимават с Tomb Raider толкова и новия е основно от Eidos Montreal. За нещастие Crystal Dynamics се занимават с Avengers игра.
P.S. Devolver Digital бяха забавни, но мисля, че миналогодишната им беше по-добра.
___________________________________ We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time? Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
moroel
Публикувано на: 11 Юни 2018 17:41
Сентри,не мога да се съглася,че конференцията на Бетесда е на едно ниво с тази на ЕА.Е3 е шоу на големите анонси и изненади,показващо философията на фирмите и генералната насока в която са поели.ЕА показаха дежурните спортни игра и дежурния батъл фийлд/фронт,игри,които и догодина ще са тук с новите си,годишни версии.Нищо ново и интересно,който ги е играл,ще ги играе и тази година и догодина.Единственото изключение е Антем,която обаче не е новост,за нея се знае от години и за игра,която излиза след едва 8 месеца,не показаха много.От друга страна анонси на нова ES игра и нов DOOM си е доста сериозно+анонса на старфийлд,който го гласят за айпи от калибъра на ES и FO.Освен това фалаут 76 е доста голямо заглавие,рейдж 2,ново съдържание за ЕСО ммо-то,куейк чемпиънс,прей,всичкото това e бая материал,ще има за какво да се говори и какво да се чака.Примерно ЕА,трябваше да избухнат с нов масс ефект или драгън ейдж или да вкарат нещо ново в swtor aма уви.Колкото до показването на геймплей,явно не е на мода това на Е3 а специално за новите ES,SF и DOOM е прекалено рано а и явно не искат да отвличат вниманието от игрите с по скорошен лънч.А и не на последно място е въпрос на фенщина,теб примерно те кефи новия DMC,ама не е като да показаха кой знае колко за него.
the_presator
Публикувано на: 11 Юни 2018 19:19
В момента тече пресконференцията на Square Enix, започна в 20:00.
Ubisoft започват в 23:00.
Публикувано на: 11 Юни 2018 22:38
Moroel, от DMC показаха gameplay. От новия Doom не показаха нищо, от Youngblood не показаха нищо, от TES6 и Starfield не показаха нищо. И не мога да кажа, че нещо от тези неща бяха изненада. И за TES и за Starfield се знаеше, че са в разработка. Doom и Wolfenstein бяха достатъчно успешни, за да си заслужат продължение. Rage 2 беше изненада, ама беше преди 2 седмици. Multiplayer Fallout... на този етап ми се струва, че Fallout се превръща във Fifa-та на Bethesda. И да, прав си, че е въпрос на фенщина. За някой, който няма пристрастия към IPтата на Bethesda, тази конференция си беше час и половина от едно нищо.
___________________________________ We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time? Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
moroel
Публикувано на: 11 Юни 2018 23:41
Да,идеят ми беше,че имат много и сериозни неща на масата и ако си им фен има по какво да точиш лиги.Не,като мен-фен на BW,да гледам тъпо конференцията на ЕА. Иначе по темата-копеле,кви магии правят Юби?Освен,че презентацията им беше яка,новия асасин е на 5 октомври?Как ги правят толкова бързо тези игри?Със опен уърлд,,готин арт и графика,кът сцени и всичкия геймплей?!За мен лично,тази поредица много избухна със ориджин и сега одисеята.И като си помисля,че други игри,ги чакаме по 5/6 години за 1 трейлър.Яко!
Sentry
Публикувано на: 11 Юни 2018 23:49
Според мен работят паралелно няколко студиа и се преизползват доста asset-и. Иначе при Уби нямаше нищо наистина ново, но всичко, което показаха беше сравнително интересно. Също така не вярвах, че в конференция на Уби ще видя повече roleplaying отколкото комбинирано при Bioware и Bethesda.
Bethesda си имат сериозни заявки за бъдещето, но не показаха нищо наистина. Все още чакам TES игра със сносна бойна система.
Sentry
Публикувано на: 12 Юни 2018 02:46
OK, Skyrim на Alexa наистина съществува, което прави презентацията на Bethesda невероятна
Samoth
Публикувано на: 12 Юни 2018 04:07
DEATH STRANDING.
Sony hands down спечелиха тазгодишното Е3 пичуе, не знам как другояче я виждате та'а работа.
И Ghost of Tsushima ми докара ерекция, ебахти геймпля.
___________________________________ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΣ ΚΑΚΟΔΑΙΜΟΝΟΣ.
Sentry
Публикувано на: 12 Юни 2018 04:19
Пхахахахаха! С Death Stranding? С тая помия, която я показаха?
Spiderman изглеждаше добре. Ghost of Tsushima изглеждаше леко дървеничко, ама биваше. Control изглеждаше интересно от малкото footage, който имаше. Nioh 2 announcement - nice, но не показаха нищо. Last of Us part 2 - изглеждаше леко generic, но OK. Естествено на този етап конференцията не е наистина завършила, но май ще е това от Sony.
Samoth
Публикувано на: 12 Юни 2018 04:42
Sentry написа:
Пхахахахаха! С Death Stranding? С тая помия, която я показаха?
Spiderman изглеждаше добре. Ghost of Tsushima изглеждаше леко дървеничко, ама биваше. Control изглеждаше интересно от малкото footage, който имаше. Nioh 2 announcement - nice, но не показаха нищо. Last of Us part 2 - изглеждаше леко generic, но OK. Естествено на този етап конференцията не е наистина завършила, но май ще е това от Sony.
дръж се малко, сноб.
това че не показаха някакви строго дефинирани геймплейни кадри не значи че играта не изглежда уникално и че не заинтригува още повече масата народ, която я чакат. Мога да се хвана на три бири бас че това ще е GoTY за която и да е година, в която излезе (най-вероятно: 2019)
Ghost of Tsushima изглеждала дървено, TLoU 2 му изглеждала generic.
и да, конференцията завърши, Сони избиха всичко живо.
или си се комплексирал адски много за тия 6 години в които не съм писал във форума, или те помнех с по-добър вкус. и в двата случая: шанс.
the_presator
Публикувано на: 12 Юни 2018 09:20
Все още не съм видял Сони, но те нямат Halo и това за мен винаги ще ги спира да са наистина велики
Убисофт показаха предимно посредсвени неща, като имаха най-недодяланата конференция що се отнася до техническо изпълнение и представяне. Толкова много проблеми с микрофоните, трейлъри, които не започваха навреме, а някои от говорещите на подиума бяха болезнено cringe. Да не говорим, че решиха да започнат с Just Dance 2019 и някакъв ужасен и ненужно дълъг танц на някаква костюмирана панда...
Skull and Bones е 1:1 AC 4: Black Flag naval combat, буквално рескин с леко променен UI и в мултиплейър. Това ако решат да го продават за 60$ ще се застрелям... Трябваше такова мулти да има в АC 4, но явно тогава са я ръшнали as usual.
Що се отнся до Assassin's Creed- показаха Odyssey, действието се развива в Древна Гърция и ще има спартанци, което е яко, но отново нищо коренно различно от предишните игри. Дразни ме, че продължават да рециклират голяма част от нещата без да ги подобрят. От AC 3 насам доста от анимациите са недодялани и направо глитчави на моменти и все още не съм видял сериозна промяна. Не съм играл Origins, но новата комбат система изобщо не ми харесва и сега в Odyssey оръжията ти светят като в някакво фентъзи?!?!? И бтв аз ли съм пропуснал нещо или това ще е първата АC игра, която дебютира без CGI трейлър? До къде я докарахме...
Giving For Honor 4 free is kinda neat though
Ще коментирам още като изгледам останалите пресконференции.
Публикувано на: 12 Юни 2018 12:27
the_presator, като техническо изпълнение Ubisoft бяха песен в сравнение със Sony.
Samoth, конференцията на Sony беше 5-6, единствено някаква дива fanboy-щина може да те накара да кажеш, че това е най-добрата конференция на E3 тази година. Death stranding изглеждаше технически некадърно и generic as fuck като gameplay елементи, които бяха показани. Толкова generic, че дори не си ги забелязал или ги игнорираш подсъзнантелно на някакво ниво.
Agent
14 Юли 2008 14:51 Мнения: 760 Местоположение: Hyperion
Публикувано на: 12 Юни 2018 12:47
Не знам, с Death Stranding за 1ви път от доста време насам имам чуството, което имах като бяхме малки и се кефихме на игри - почти всяка игра беше с някво нововъведение/breakthrough в технологията и/или много солиден worldbuilding/герои и не на последно място - историята. Подобно на това, като почваш да четеш някоя мн добра книга.
Не знам дали е от setting-a: sci-fi (оригинална идея/свят) примесен с екзистенциални въпроси + мистерия и комбинацията с такъв тип музика (уникална). Единствения минус - Sentry спомена за gameplay-я, ма не се знае още.
И да не забравяме, че е 8 мин trailer-a. Май най-дългия на E3.
Публикувано на: 12 Юни 2018 13:11
Сега гледах "конференцията" на Square и честно казано - накрая се засмях. Реалистично не знам какво очаквах от тях и бях чул, че е разочароваща и че няма Avengers и всъщност tease-наха 2 нови IPта, за които не беше изтекла никаква информация предаврително, което не е малко за голям publisher, но damn, това беше много много слабо.
Samoth
Публикувано на: 12 Юни 2018 16:06
Ashkenazi написа:
Подкрепям хайпа за Death Stranding. Като епичност, оригиналност и като цяло грандиозност много напомня на феномените Alan Wake и Heavy Rain...
...което отново значи, че аз като стриктно PC-човек значи че няма да мога да ѝ се насладя...
ще я има и за РС бре, просто на по-късна дата.
Цитат:
"Tons of weapons, vehicles, gadgets and gear from multiple era's, from clubs to single shot muskets to energy swords.
The baby is something that exists as a singular, it is not something that is instanced each time you boot up the game. The baby is a single entity. He is what is causing the time distortions and dimensions crossing over, which is multiplayer.
When the community has reached the end of the game, there will need to be a global decision made to kill the baby and end DS multiplayer forever, or allow it to live and continue the multiplayer experience.
Players in other games can do things at certain points in time that will have a butterfly effect in your game, this can happen both while you are actively playing or while the game is off. They can be positive or bad things (Stick or rope)
PVP can happen at any point if you and another player accidentally cross timelines while time traveling.
When you die that timeline is closed forever, significant things that encapsulate that Sam's story in that timeline will travel with you to the ocean floor before you re-emerge and continue in a new timeline. As you and other players pollute the ocean, it will cause sea-life to die and wash up on shore.
Early 2020 - Game got delayed internally. yes it will be on PC at an undecided time after the PS4 release. Likely not for at least 12 months.
Sony wants it exclusive entirely, minimum contractual obligation is a year though. Well see after that. None of that is set in stone yet."
moroel
Публикувано на: 12 Юни 2018 17:39
Нормално е да има спорове за игри,както споменахме напред-въпрос на фенщина.Истината е,че това Е3 е много здраво,има много неща и за всеки по нещо.Колкото до Death Stranding,никога не съм имал конзола,обаче винаги следя с интерес игрите им.В случая,нещата звучат супер яко и дано Коджима да успее да ги осъществи,индустрията има нужда от това.Колкото до новия асасин,никога не съм бил фен на поредицата и предполагам,казаното от the_presator има някаква логика.За мен обаче ориджинс и сега одисей изглеждат доста яко и със сигурност ще си ги взема на някакъв етап.В този ред на мисли,евала им правя на юби,че развиват франчайза,дори и да има недоволни,че това вече не е асасин игра,защото има и варианти,като BW,които имат супер франчайзи,като МЕ и ДА и не знаят,какво да правят със тях.
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения