В момента играе: Serious Sam
Заглавие: Re: Serious Sam 4: Planet Badass
Публикувано на: 20 Фев 2020 17:41
Мисля, че първите скрийншоти за SS3 се появиха през февруари 2011-та.
Иначе играта ще се развива в 15 нива, които са на три различни локации (Италия - предполагаеми основни мотиви - съвремие + древност; Франция - предполагаеми основни мотиви - съвремие и средновековие; Русия - не е сигурна тази локация все още), така че общо взето се очаква някаква по-значима смяна в декорите, горе-долу на всеки пет нива. Дали левел дизайнът ще е пак толкова плосък - лично аз предполагам, че да, но все пак да видим.
___________________________________ ¯\_(ツ)_/ ¯
Serious Sam
Горд Пролетарий
Публикувано на: 27 Фев 2020 18:54
Нещо като Кайро в Serious Sam 3. Опустошена градска среда, като с прогреса на нивата бавно прелива в руини и прочее.
Serious Sam
Горд Пролетарий
Публикувано на: 06 Мар 2020 20:44
Serious Sam
Горд Пролетарий
Публикувано на: 16 Апр 2020 20:37
Jotaro97
В момента играе: Soldier of Fortune, Vivisector: Beast Within
Аз дори гледах 2 минути тъпо и се чудех тва стар геймплей ли е просто, или какво ...
Ма честно казано, интересува ме само да е топ екшън и пукотевица, както ще да изглежда иначе.
___________________________________ джумерки
iddqd
Публикувано на: 23 Май 2020 02:30
Не бе мен ми харесва това което виждам. Има по-разнообразни нива, че в 3 беше само песък и беше малко зациклящо. Решили са, че нямат ресурса за иновации в стил дуум етърнал и за това си карат по старата формула като я надргаждат. Не съм виждал досега шутер които да вкара толкоз противници на екрана като това. Тук в един момент става малко безмислено понеже няма как да участват всичките в боя и дори няма как да ги видиш, но е ясно с какво искат да се разграничът от останалите шутери. Типичното за сирос сам са огромни открити пространства в които нахлуват безкрайни орди от гадове от към хоризонта. Това различава играта от дуум применро който е повече арена, коридорен шутер, без голями открити пространства. В дуум се набляга на клоуз комбат, тука се опитваш колкото може повече от далече да свалиш, че кат ти нахлуят не си толкоз мощен като дуум марина в клоуз комбат, просто нямаш тези опции анимации и тн, предполагам бая пари струва за да се вкара сносна клоуз комбат система като на етърнал. То си е като фпс мортал комбат ебаси
___________________________________ Птеродактили пред него летят. И колесница им е луната червена.
iddqd
Публикувано на: 23 Май 2020 21:18
Арената не е поле. Ето ти арена в 3д шутер
А ето какво е голямо открито пространство
Нямаш елементарна гейминг култура
___________________________________ Птеродактили пред него летят. И колесница им е луната червена.
iddqd
Публикувано на: 23 Май 2020 21:59
Ние не говорине, аз пита, а ти тролиш. В етърнала се биеш с гадовете точно на такива арени. Има много платформи по тях, джъмп падове, телепорти по арената, пикъпи като куад демидж и меггахелт. Трябва постоянно да се движиш, по арената да скачаш по джъм падовете и платформите, а гадовете също се катерят, скачат и тн. Просто пак си неподготвен, и нямаш никва гейминг култура. Спри да тролиш балък. Писна ми да ти обяснявам като на ретард. Без като май ще е по-точно
iddqd
Публикувано на: 23 Май 2020 22:46
Гениално прост си
Jotaro97
В момента играе: Soldier of Fortune, Vivisector: Beast Within
Публикувано на: 25 Юни 2020 10:42
В Serious Sam май има скачащи платформи само в Second Encounter. И няма телепортали. Май това е.
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения