Вдигна ми с 10-ина кадъра и си ударих гъза в тавана, както обещах.
Бтв този дюд казва в началото, че след 26 часа почти е свършил историята, като е оставил много от страничните мисии, била по-голяма, отколкото очаквали, аз съм 15 часа и 14% история, прекалено ми е забавно да изпълнявам страничните куестове и challenge-ите. Евалата съдържание
Spoiler for :
Обичам когато не само пачват, ами и добавят съдържание. - Additional animations and effects in the combat system to make it more varied - Many little artistic improvements to the environment, characters and cutscenes to make the game even more photo-realistic and appealing - A lot of tweaks to the environment and player controls to make Parkour more intuitive and fluent
Девовете се оказаха големи пичове. Във FB са постнали, че мислят да сменят името на играта заради предложение на редитор, и сега ще е http://i.imgur.com/KFmsm15.png
тоя лайт мениджър не убива ли цялата атмосфера на играта така, премахвайки тия сенки и отражения ?
иначе кво - само пусаме ехе-то ли ?
___________________________________ джумерки
hyper'
Заглавие: Re: Dying Light
Публикувано на: 01 Фев 2015 13:05
Аз махам отметките на Enable Filmgrain Enable Aberration
И за всеки случай слагам да махне и всякакви блърове. Първите две са едни ефекти дето най-много май се виждат по време на филмчета, пробвах с тях и без и правих скрийншотове да сравня същите места, никаква разлика, та май наистина са само за късцени, но незнайно защо товарят и по време на игра.
Иначе като цъкнах Enable Indoor Shadows и Enable Rendering Reflections и махна всички сенки в света, пичът в Dying Light Nexus е писал, че знае, че това се случва на някои конфигурации, та можеш да експериментираш да видиш. Tool-ът даже сам следи дали има ъпдейт за него, а според пак създателя настройваш веднъж (не забравяй да цъкнеш долу вдясно Enable Mods), пускаш от туула - Launch Dying Light - и следващите пъти може по нормалния начин.
Bottom line - с настройките ми горе играта олекна, а визуална разлика при мен няма.
В момента играе: No man's sky
Публикувано на: 01 Фев 2015 14:34
Начи, искам само да споделя, че по принцип не съм кой знае какъв геймър и съм изпуснал прекалено много игри заради дотата, но страничния куест, където събираш едни крушки ми влиза в топ 5 на най-яки моменти :Д
а и на края се накефих, че на края на мисията просто можеш да си скочиш от 3043493248 метра във водата без да умреш :Д
edit za vlad skii ko namerih (spoko ne e spoiler)
Spoiler for :
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
Tranquil
В момента играе: нищо, мързи ме
Публикувано на: 01 Фев 2015 23:11
Бахти яката игра. Мисля че по-добра игра на тема зомбита не съм играл. Колкото повече напредвам в историята и отключвам нови скилове толкова повече ми харесва. Тая игра е всичко, което исках от Dead Island и много повече
___________________________________ :O
hyper'
Публикувано на: 04 Фев 2015 00:17
край край тва е бест гейм евър ако се качите нааай-отгоре на големия мост (и не се насерете по пътя) отгоре ви чака момент тип https://www.youtube.com/watch?v=5CfNarCjSHM повече няма да кажа велико дело е тази игра
+ една от игрите с най-смислени side missions евър, пък и разнообразни бре, да се чуди човек
мочмета, сигур сте го направили вече, ама хората с нвидиа да пробват и да си ъпнат драйверите, новите са уж best gaming experience за игрицата
а с туулчето от по-горе всичко стана smooth as fuck
denik
Дидко Бандитко
Публикувано на: 07 Фев 2015 01:06
Еми врътнах я.
Последните 30 минути са доста адреналинови. Финалът беше ок, очакван, но можеше и да е по-окей. Другото, което ми направи добро впечатление беше, че като ти показва процентите изминат геймплей, не брои страничните куестове и поне знаеш какво да очакваш (а не играта ти да свърши на 56% примерно.. това ми се е случвало, ама не си спомням с кое заглавие)
Spoiler for финалът:
Първо, нивото, където тичаш и трябва да избегнеш големите лайнари сигурно умрях 15-тина пъти, докато намеря правилната траектория и точния тайминг за всичко (ама аз съм нууб де, някой може и от 2-3 път да го мине) и като цяло беше доста жега :Д
Второ, отново височини... това ако го играе човек с фобия, сигурно да се е посрал около 10 пъти, Мен много ме изкефи из цялата игра да вървя по разни летви на 1 километър от земята
Самият финал с Райс наистина ми се струваше най-логичното да го направят по такъв начин с (не знам как му се вика термина) натискането на бутони, вместо с автентична битка, при положение че оня беше с 1 ръка.. щеше да е прекалено нереално. И все пак, малко тъпичко свърши "ще ви се обадя като измисля кво ще правя" втф?Имаше и някои други сюжетни дупки и клишета, но като цяло беше ок... въпросът е, че можеше да бъде и много по-зле, така че съм доволен.
edit: а, да, още едно нещо като критика искам да посоча не знам как е при вас, но при мен луута почти винаги беше по-слаб от стоките предлагани в магазините... Изпълнил съм бая странични куестове (ама не съм се оливал де) и бая съм тарашил като цяло из света, но в крайна сметка двете ми най-яки оръжия бяха купени от магазина (преди да ги крафтна и ъпгрейдна)...
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
ем, това няма как да не е най-яката игра за годината
има ийстър егг със :
Spoiler for :
weeping angel-ите от доктор ху
denik
Дидко Бандитко
Публикувано на: 09 Фев 2015 13:30
shub niggurat написа:
ем, това няма как да не е най-яката игра за годината
има ийстър егг със :
Spoiler for :
weeping angel-ите от доктор ху
wat kude ve
hyper'
Публикувано на: 10 Фев 2015 02:59
SPOILER The big ban_ _____
hyper'
Публикувано на: 10 Фев 2015 19:54
Момчета, знаете ли за какво се замислих момчета замислих се знаете ли и се преклоних
Много лесно можеше играта да почва в някоя готина част на града и да има разрушения а-у, обаче за да е по-усещащ се ефектът на апокалипсиса, са си казали - "Те бедните квартали обикновено изглеждат доста зле, ако сложим там да се развива поне в началото действието, ще подсили идеята за разрушение и упадък". Ето затова тази игра е повече, отколкото просто сумата на нейните части.
Труповоз
Публикувано на: 11 Фев 2015 17:02
Крафтинга обаче са го заковали по-добре от повечето игри. От високите трудности на Вещера досега не ми е пукало да събирам боклуци и да ги правя в други боклуци. Тук без молотови, шурикени, пиратки, гранати се чувствам като... Някакъв бастун с пръчка срещу 8000 зомбита.
Иначе не мога да преживея момента, в който по време на нощен дроп дръпнах вампиро към трима бандити и избягах с куката. Мършата ме убива с 4 удара, тия се бият половин час. Нищо чудно че хората на Рийс са оцелели, като те бият с нощните все едно гледам модерен кеч.
hyper'
Публикувано на: 11 Фев 2015 17:21
Е те нали винаги с некви брони-мрони все се носят, винаги са ми изглеждали по-добре защитени от героя ми като облекло, той е преди всичко runner, а не бияч, за разлика от споменатите, смис поне на мен не ми е нелогична ситуацията.
dogma
Публикувано на: 12 Фев 2015 10:29
Здравейте, колеги
предварително се извинявам за офтопика, но имам един допълнителен код за РС версията на играта (получи се дублирана, понеже ми я подариха за PS4), затова ако някой има интерес за го вземе на доста добра цена, ще се радвам да ми пише на ЛС.
Иначе играта е страхотна, аз съм голям фен на Dead Island и мисля, че Dying Light е подобрение във всяко едно отношение.
___________________________________ Time is inconsistent when you are waiting for the end
Труповоз
Публикувано на: 14 Фев 2015 22:48
Добре де, броня хубаво, да кажем че има някаква логика. Ама както казах преди, мен не ме боли за това че всичко мре бавно, ти бързо, а че цял град със зомбита и не могат да се манипулират. Тъй като става дума за triple threat игра, ако нашия герой е слабака с бързите крака и острия ум, защо не може да сбие зомбитата и бандитите? Едва ли щеше да е такъв голям гейм брейкър, в сравнение с другите тъпи глупости, дето можеш да правиш. А математиката им със сигурност Е направена това да не става. Което изхвърля от атмосферата. Райс не само оцеляващ диктатор го води, а и хората му могат с тупаници да пребият пребият със силата на алкохола и амфетамините. Преувеличавам, ама играта ми не е "Хора в зомби общество, дето едвам едвам оцеляват и за 1 победа губят 3 битки", а по-скоро "Ти сам срещу света и целия свят те мрази".
jenssn
Публикувано на: 17 Фев 2015 00:54
Хора .. дайте някфо предложение че кфито и ъпдейти да сложа квито и кракове ... все тоз гаден стътеринг си е там ... въри си на сякви настройки плавно и приятно но просто на всяка 3та сек спек за една четвърд от секундата ужастно е ... FX-6300 GTX75ti 2gb Vram 8GB RAM иии не стаа и не стааа кви ли не настройки пробвах и в нВидия контрол панела пак не става ... още в самото меню се вижда как има стътеринг не е само в играта. Някакви предложения за този проблем. Не че имам малко кадри или лагва по някъф начин просто suttering ..нещо като lag spike при мулти .. ей тъй ми е още от МЕНЮ-то ! ??
А един пич по горе е поснтал линк за някъф мод на нексус ама вече не е публичен и е под модераторска опека .. мамата им долна ... .
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения