Измина още една бета и аз съм доволен от видяното.
Успях да кача 17 левал на гереоя, като го започнах от нулата в петък 17.00 часа. Направих цялото куест стори за бетата (с изключение на 1-2 бъгнати куеста). Разгледах цялата достъпна карта за Алдмери доминиан и част от Сиродил (една много малка част). Вдигнах крафтинга на всички професии на 10 и нагоре, а готвенето на 25-27 някъде. Имаше само един дънджан в който изискваше група от 4 играча. Без светата троица, този дънджан не можеше да се мине. Играх го хилар. Темпларските умения са добри за дънжани а уменията на хиларския стаф са по-добри за ПВП.
Няма да хваля играта, понеже само ще провокирам хора, които не смятат да я играят, но смело пишат за неща, които дори не са видяли.
И аз не харесвам тортите в сладкарниците "Неделя" защото никога не съм влизал вътре Ама няма и да вляза, защото като гледам витрините, съм сигурен че тортите не са сладки дори!Искам да кажа, че за да видите какво предлага играта, ще трябва да отделите поне 30 часа гейм плей. И "разбирачи", с изказавания "Имам 5-левъл герой! Играта не става" звучат толкова несериозно, че е обидно да дават мнение за цялата игра. Достатъчно е да кажат."Нищо не разбрах и за това играта не ме кефи"
Ето аз как се изказвам за дадена игра, че не става.
Полседната тествана игра, която играх бе Path of Exile, грозна е но предлага свобода на въображението, с което и ме привлече. Ами след четири дни, повтарям четири дни, аз бях 60 левъл и играта загуби смисъл. Превърна се от челиндж във фарм.
Изтрих я. Всичко друго, което мога да кажа за скилове и механики е ясно че съм ги видял и изпробвал, и не говоря за да си чеша езика. След като съм загубил 4 часа само.
Относно изтеклата бета. Направил съм филмчета и ще напиша голяма статия в Българския фенсайт на играта.
П.П. Пиша това тук, не да дразня хората, които се дразнят от всичко, а за да помогна на тези, които се колебаят относно играта и попадат само на негативни коментари.
Наясно съм, че ще бъда цитиран и размъкван по форума, но има хора, които само това правят и аз ги разбирам. Форумджийството за разлика от геймърството е доказано заболяване и се предлага специализирано лечение за него.