Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие: Re: Path of Exile
Публикувано на: 11 Ное 2013 14:02

Yeah! написа:
Абе да ви питам тоя билд става ли за нещо според вас http://www.pathofexile.com/forum/view-thread/564774 до сега съм нямъл кой знай какви затруднения без да броим последният бос на акт 3 ;)
След ~45 левел (като натрупаш повечко crit chance) билда става доста силен. Преди това е мъка, странно как си намал затруднения. Но пък е много фън билд и за не-hardcore герой е екстра

Профил ICQ Skype

Аватар
Публикувано на: 11 Ное 2013 15:56

а да ми предложите някой различен билд (не за вещица) който е за по нови играчи ;)

Профил

Аватар
Публикувано на: 11 Ное 2013 18:35

Аз в момента разцъквам темплар на shield/mace - lightning strike + tempest shield + wrath + shock nova on dmg taken. Билда за са ми е г/д такъв -
http://www.pathofexile.com/passive-skil ... 0g8B_yzvrS

Много е силен героя - доста танки и добър демидж. В сравнение с колд witch-a ми е по-скучен но пък и доста по лесен. Така че ако ти се играе нещо лесно и силно ти го препоръчвам

Профил ICQ Skype

Аватар
Публикувано на: 11 Ное 2013 23:45

През целия си период на затворена бета, играта спираше до битката с Piety. Sceptre of God е новодобавена зона, може би затова има такава разлика. Във всеки пач уж нърфят демиджа на някои от мобовете от нивата след Piety, явно се работи по въпроса.

Профил Skype WWW

Аватар
Публикувано на: 12 Ное 2013 09:00

Преди играех с два героя, някакъв стрелец, дето изобщо не помня какво правеше, голяма скука ахахах май стреляше с някакви лайтнинг (или колд :shock: ) стрели. По-интересен беше темплара, който забиваше по 3 тотема, които пръскаха с лайтнинг, а при босчета прасках и тотем, който съмонваше скелети. Отделно вдигах по не знам си колко съмона, за да танкват. Ама бъговете, десинхронизацията и нуждата да следвам стриктно гайд (за да не ми е скапан героя после, поради липсата на фул респек) ме отказаха.
Бяхме се разбрали да поцъкаме диабло 3 с приятелите и след някой друг месец като са поизчистили бъговете да поцъкаме и ПоЕ, ама то пък с тоя експанжън на д3... :D

Профил

Аватар
Публикувано на: 12 Ное 2013 14:15

Докато излезе на диабло експанжъна, PoE ще има вече 2 вероятно. И то безплатни. Иначе не виждам кво му е толко странното да стреляш с лайтнинг (или колд :shock: ) стерли. Друго си е да стреляш прилепи

Профил ICQ Skype

Аватар
Публикувано на: 12 Ное 2013 14:17

Доста ти е старо инфото, щом така смяташ :)

EDIT:
Wannabe написа:
Иначе не виждам кво му е толко странното да стреляш с лайтнинг (или колд :shock: ) стерли. Друго си е да стреляш прилепи

хаха, не си ме разбрал, :shock: беше, защото съвсем изключих с какво стрелях :lol:.
А и е ясно колко си запознат, щом го каза това за прилепите :D

Профил

Аватар
Публикувано на: 12 Ное 2013 14:48

Ем nether tentacles говорех не помня вече кво беше не съм играл от над година. Иначе съм достатъчно запознат, даже повече от колкото трябва. Загубих си времето 3 героя да развивам на тая игра (включително и демон хънтар)

Профил ICQ Skype

Аватар
Публикувано на: 12 Ное 2013 15:09

DH няма нищо общо с прилепи, като изключим това, че един от петовете е прилеп (дава регенерация на ресурс). Nether Tentacles е кафяв(лайнян) облак, който също няма нищо общо с прилепи и за който много се радвах като го нерфнаха, щото ме дразнеше как изглежда.
Прилепи има Уич Доктора, ама за дарк/вуду/спирит герой като него, според мен си е съвсем в реда на нещата :D.
Ама дай да си говорим за PoE в тая тема, най-малкото, защото си напълно невеж за диабло :)

Профил

Аватар
Публикувано на: 12 Ное 2013 15:33

За диабло 3 може да съм невеж да, но за диабло като цяло не вярвам да има човек в тоя форум който да знае повече от мене. А ти точно се обзалагам че 2ката почти не си я пипвал, щом се кефиш на 3ката

Профил ICQ Skype

Аватар
Публикувано на: 12 Ное 2013 15:59

Не съм играл двойката, да... само дето прекарах 10, 11 и 12 клас във вдигане на асасинки на трапове и за разнообразие един некромансър на скелети :D
А от тогава съм си я цъкал соло за по някой друг месец през година, горе долу.
Но да, само ти ги разбираш нещата.
ДХ стрелял прилепи.
ЕДИТ:
И за да насоча нещата към по-правилна посока - още ли има desync в PoE? Как вървят фиксващите пачове след излизането?

Профил

Аватар
Публикувано на: 12 Ное 2013 17:02

И все пак не си го играл години на ред по 10 часа на ден, като в останалите 14 си рънкал ботове на 3 отделни компа. Така че не ми говори че съм бил невежа на диабло, щото не съм знаел кво стрелял демон хънтара. Мога да ти кажа всяка механика от 2ката в детайли. А ПоЕ за разлика от д3, е игра в която actually може да объркаш нещо. Иначе desync има, но рядко. Все пак още не бих играл хардкор.

Профил ICQ Skype

Аватар
Публикувано на: 12 Ное 2013 17:06

Gipo написа:
И за да насоча нещата към по-правилна посока - още ли има desync в PoE? Как вървят фиксващите пачове след излизането?

Ако трябва да съм честен, оня ден влязох да поръня в диаблото и за 2-3 часа рънене ме rubberband-на и desync-на много повече пъти от колкото за цялото ми време в ПоЕ. Мисля че и при двете игри случая е при определени скилове, или поне така беше едно време в д3 с ww барба. В ПоЕ при мен в 99% от случаите десинкването е от leap slam.

Но го няма това - ходиш си, ходиш, изведнъж те връща и си мъртъв в някакво меле.

Профил Skype WWW

Аватар
Публикувано на: 12 Ное 2013 22:57

Играта така е направена, че с глас-канън не можеш да стигнеш доникъде. Резистите са важни, но освен това и много пасивки за кръв трябват. Не знам защо се оплаквате от последната зона, все пак е последна и е нормално да ти се налага 2-3 пъти да се връщаш до града.
А иначе днес както си циклехме докове ни скочиха некъв Jonah Unchained и още 2-3 rare моба и айде трима от партито на по 50 левъл (на немезис) умряха набързо.

Профил

Аватар
Публикувано на: 13 Ное 2013 09:18

Timeghoul написа:
Ако трябва да съм честен, оня ден влязох да поръня в диаблото и за 2-3 часа рънене ме rubberband-на и desync-на много повече пъти от колкото за цялото ми време в ПоЕ. Мисля че и при двете игри случая е при определени скилове, или поне така беше едно време в д3 с ww барба. В ПоЕ при мен в 99% от случаите десинкването е от leap slam.

Но го няма това - ходиш си, ходиш, изведнъж те връща и си мъртъв в някакво меле.

Ясно, засега като изключим около 2те седмици, в които сървърите на д3 лагваха (и то определени игри, не всички), с ДХто и WDто не ми се е случвал десинк.
За ПоЕ имах предвид точно връщането назад и това, че те стреляха през стени и тн. Поне когато цъках бетата беше така.

Профил

Публикувано на: 15 Ное 2013 11:04

Реших да дам пореден шанс на играта. Можете ли да ми препоръчате някакъв ranged dexterity билд ?
*чувал съм че това не е най-успешния тип развитие на герой, ама какво да се направи - това е предпочитания от мен начин да играя подобни RPG-та

Профил

Аватар
Публикувано на: 15 Ное 2013 11:22

Timeghoul написа:
rubberband-на и desync-на много повече пъти от колкото за цялото ми време в ПоЕ.

Онзи ден поиграх малко със strafe скила на ДХ(който ми е любимия скил в играта) и ми се случи 2-3 пъти, доживях :D

Damnation написа:
Реших да дам пореден шанс на играта. Можете ли да ми препоръчате някакъв ranged dexterity билд ?
*чувал съм че това не е най-успешния тип развитие на герой, ама какво да се направи - това е предпочитания от мен начин да играя подобни RPG-та

Тия дни бях попаднал на клипче в ютюб с някакъв, който обясняваше как да си направиш "tanky" стрелец в PoE, който биеше добре.

EDIT:
Wannabe написа:
Аз в момента разцъквам темплар на shield/mace - lightning strike + tempest shield + wrath + shock nova on dmg taken. Билда за са ми е г/д такъв -

Много е силен героя - доста танки и добър демидж. В сравнение с колд witch-a ми е по-скучен но пък и доста по лесен. Така че ако ти се играе нещо лесно и силно ти го препоръчвам

Ти ли си го мъдрил билда или е от някакъв гайд?

Профил

Аватар
В момента играе: PoE
Dark Souls
Публикувано на: 16 Ное 2013 16:40

За първи път да имам сериозен късмет преди енд гейм в ARPG. ACT2 merc ми падна tabula rasa от random mob. :D Веднага я продадох, като гледам по форумите я оценяват на 1-1.5 exalts, а аз взех 2EX и 2GCP :D

Профил

Аватар
Публикувано на: 16 Ное 2013 21:29

Gipo написа:
Wannabe написа:

Ти ли си го мъдрил билда или е от някакъв гайд?
Еми преди беше популярен билд като го почнах, още на бетата. И следвах гайд да, но след 20ти левел на горе почнах сам да си го развивам и за са (50 левел) си е екстра

Профил ICQ Skype

Аватар
Публикувано на: 17 Ное 2013 01:24

Като гледам всички се оплакват от Dominus. Какви резисти, каква броня? Не разбрахте ли, че си стаква bleeding ефекта и единственото спасение е flasks с remove bleeding. Това за втората му форма, за първата ви трябва Topaz flask. Dominus е като зомбито, което ви дава gem на плажа в Act 1, в сравнение с босовете на някои карти.
Това, че в една зона си мачкал, а в друга те мачкат не виждам какво има да ви учудва. Някои странични зони са с доста нива над основните. Идва момент в който просто трябва да спреш и да вдигнеш 3-4 нива в удобна за теб зона, преди да продължиш. А дори и да не дойде, пак е добре да го направиш. Получавате 100% exp във всяка зона, докато сте +/- 6 нива от нивото на самата зона.

what if they get me? написа:
баси, изхабих 10 jeweller's orb докато докарам един предмет с 4 сокета пфу !
поне след това като използвах fusing го докарах както искам от раз :D

А аз към 300, опитвайки се да си извъртя бронята с 6... без успех за сега. *подсмрък*

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com