Автор |
Съобщение |
wannabe
|
|
|
|
Заглавие: Re: Path of Exile Публикувано на: 11 Ное 2013 14:02
Yeah! написа: Абе да ви питам тоя билд става ли за нещо според вас http://www.pathofexile.com/forum/view-thread/564774 до сега съм нямъл кой знай какви затруднения без да броим последният бос на акт 3 След ~45 левел (като натрупаш повечко crit chance) билда става доста силен. Преди това е мъка, странно как си намал затруднения. Но пък е много фън билд и за не-hardcore герой е екстра
|
|
|
|
|
Yeah!
|
|
|
|
Заглавие: Re: Path of Exile Публикувано на: 11 Ное 2013 15:56
а да ми предложите някой различен билд (не за вещица) който е за по нови играчи
|
|
|
|
|
wannabe
|
|
|
|
Заглавие: Re: Path of Exile Публикувано на: 11 Ное 2013 18:35
Аз в момента разцъквам темплар на shield/mace - lightning strike + tempest shield + wrath + shock nova on dmg taken. Билда за са ми е г/д такъв - http://www.pathofexile.com/passive-skil ... 0g8B_yzvrSМного е силен героя - доста танки и добър демидж. В сравнение с колд witch-a ми е по-скучен но пък и доста по лесен. Така че ако ти се играе нещо лесно и силно ти го препоръчвам
|
|
|
|
|
shub niggurat
|
|
|
|
Заглавие: Re: Path of Exile Публикувано на: 11 Ное 2013 23:45
През целия си период на затворена бета, играта спираше до битката с Piety. Sceptre of God е новодобавена зона, може би затова има такава разлика. Във всеки пач уж нърфят демиджа на някои от мобовете от нивата след Piety, явно се работи по въпроса.
___________________________________ джумерки
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: Path of Exile Публикувано на: 12 Ное 2013 09:00
Преди играех с два героя, някакъв стрелец, дето изобщо не помня какво правеше, голяма скука ахахах май стреляше с някакви лайтнинг (или колд ) стрели. По-интересен беше темплара, който забиваше по 3 тотема, които пръскаха с лайтнинг, а при босчета прасках и тотем, който съмонваше скелети. Отделно вдигах по не знам си колко съмона, за да танкват. Ама бъговете, десинхронизацията и нуждата да следвам стриктно гайд (за да не ми е скапан героя после, поради липсата на фул респек) ме отказаха. Бяхме се разбрали да поцъкаме диабло 3 с приятелите и след някой друг месец като са поизчистили бъговете да поцъкаме и ПоЕ, ама то пък с тоя експанжън на д3...
___________________________________ Гипчо ( ◕ Y ◕ )
|
|
|
|
|
wannabe
|
|
|
|
Заглавие: Re: Path of Exile Публикувано на: 12 Ное 2013 14:15
Докато излезе на диабло експанжъна, PoE ще има вече 2 вероятно. И то безплатни. Иначе не виждам кво му е толко странното да стреляш с лайтнинг (или колд ) стерли. Друго си е да стреляш прилепи
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: Path of Exile Публикувано на: 12 Ное 2013 14:17
Доста ти е старо инфото, щом така смяташ EDIT: Wannabe написа: Иначе не виждам кво му е толко странното да стреляш с лайтнинг (или колд ) стерли. Друго си е да стреляш прилепи хаха, не си ме разбрал, беше, защото съвсем изключих с какво стрелях . А и е ясно колко си запознат, щом го каза това за прилепите
|
|
|
|
|
wannabe
|
|
|
|
Заглавие: Re: Path of Exile Публикувано на: 12 Ное 2013 14:48
Ем nether tentacles говорех не помня вече кво беше не съм играл от над година. Иначе съм достатъчно запознат, даже повече от колкото трябва. Загубих си времето 3 героя да развивам на тая игра (включително и демон хънтар)
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: Path of Exile Публикувано на: 12 Ное 2013 15:09
DH няма нищо общо с прилепи, като изключим това, че един от петовете е прилеп (дава регенерация на ресурс). Nether Tentacles е кафяв(лайнян) облак, който също няма нищо общо с прилепи и за който много се радвах като го нерфнаха, щото ме дразнеше как изглежда. Прилепи има Уич Доктора, ама за дарк/вуду/спирит герой като него, според мен си е съвсем в реда на нещата . Ама дай да си говорим за PoE в тая тема, най-малкото, защото си напълно невеж за диабло
|
|
|
|
|
wannabe
|
|
|
|
Заглавие: Re: Path of Exile Публикувано на: 12 Ное 2013 15:33
За диабло 3 може да съм невеж да, но за диабло като цяло не вярвам да има човек в тоя форум който да знае повече от мене. А ти точно се обзалагам че 2ката почти не си я пипвал, щом се кефиш на 3ката
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: Path of Exile Публикувано на: 12 Ное 2013 15:59
Не съм играл двойката, да... само дето прекарах 10, 11 и 12 клас във вдигане на асасинки на трапове и за разнообразие един некромансър на скелети А от тогава съм си я цъкал соло за по някой друг месец през година, горе долу. Но да, само ти ги разбираш нещата. ДХ стрелял прилепи. ЕДИТ: И за да насоча нещата към по-правилна посока - още ли има desync в PoE? Как вървят фиксващите пачове след излизането?
|
|
|
|
|
wannabe
|
|
|
|
Заглавие: Re: Path of Exile Публикувано на: 12 Ное 2013 17:02
И все пак не си го играл години на ред по 10 часа на ден, като в останалите 14 си рънкал ботове на 3 отделни компа. Така че не ми говори че съм бил невежа на диабло, щото не съм знаел кво стрелял демон хънтара. Мога да ти кажа всяка механика от 2ката в детайли. А ПоЕ за разлика от д3, е игра в която actually може да объркаш нещо. Иначе desync има, но рядко. Все пак още не бих играл хардкор.
|
|
|
|
|
shub niggurat
|
|
|
|
Заглавие: Re: Path of Exile Публикувано на: 12 Ное 2013 17:06
Gipo написа: И за да насоча нещата към по-правилна посока - още ли има desync в PoE? Как вървят фиксващите пачове след излизането? Ако трябва да съм честен, оня ден влязох да поръня в диаблото и за 2-3 часа рънене ме rubberband-на и desync-на много повече пъти от колкото за цялото ми време в ПоЕ. Мисля че и при двете игри случая е при определени скилове, или поне така беше едно време в д3 с ww барба. В ПоЕ при мен в 99% от случаите десинкването е от leap slam. Но го няма това - ходиш си, ходиш, изведнъж те връща и си мъртъв в някакво меле.
___________________________________ джумерки
|
|
|
|
|
Excess
|
|
|
|
Заглавие: Re: Path of Exile Публикувано на: 12 Ное 2013 22:57
Играта така е направена, че с глас-канън не можеш да стигнеш доникъде. Резистите са важни, но освен това и много пасивки за кръв трябват. Не знам защо се оплаквате от последната зона, все пак е последна и е нормално да ти се налага 2-3 пъти да се връщаш до града. А иначе днес както си циклехме докове ни скочиха некъв Jonah Unchained и още 2-3 rare моба и айде трима от партито на по 50 левъл (на немезис) умряха набързо.
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: Path of Exile Публикувано на: 13 Ное 2013 09:18
Timeghoul написа: Ако трябва да съм честен, оня ден влязох да поръня в диаблото и за 2-3 часа рънене ме rubberband-на и desync-на много повече пъти от колкото за цялото ми време в ПоЕ. Мисля че и при двете игри случая е при определени скилове, или поне така беше едно време в д3 с ww барба. В ПоЕ при мен в 99% от случаите десинкването е от leap slam.
Но го няма това - ходиш си, ходиш, изведнъж те връща и си мъртъв в някакво меле. Ясно, засега като изключим около 2те седмици, в които сървърите на д3 лагваха (и то определени игри, не всички), с ДХто и WDто не ми се е случвал десинк. За ПоЕ имах предвид точно връщането назад и това, че те стреляха през стени и тн. Поне когато цъках бетата беше така.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Path of Exile Публикувано на: 15 Ное 2013 11:04
Реших да дам пореден шанс на играта. Можете ли да ми препоръчате някакъв ranged dexterity билд ? *чувал съм че това не е най-успешния тип развитие на герой, ама какво да се направи - това е предпочитания от мен начин да играя подобни RPG-та
___________________________________ Трол на свободна практика
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: Path of Exile Публикувано на: 15 Ное 2013 11:22
Timeghoul написа: rubberband-на и desync-на много повече пъти от колкото за цялото ми време в ПоЕ. Онзи ден поиграх малко със strafe скила на ДХ(който ми е любимия скил в играта) и ми се случи 2-3 пъти, доживях Damnation написа: Реших да дам пореден шанс на играта. Можете ли да ми препоръчате някакъв ranged dexterity билд ? *чувал съм че това не е най-успешния тип развитие на герой, ама какво да се направи - това е предпочитания от мен начин да играя подобни RPG-та Тия дни бях попаднал на клипче в ютюб с някакъв, който обясняваше как да си направиш "tanky" стрелец в PoE, който биеше добре. EDIT: Wannabe написа: Аз в момента разцъквам темплар на shield/mace - lightning strike + tempest shield + wrath + shock nova on dmg taken. Билда за са ми е г/д такъв - http://www.pathofexile.com/passive-skil ... 0g8B_yzvrSМного е силен героя - доста танки и добър демидж. В сравнение с колд witch-a ми е по-скучен но пък и доста по лесен. Така че ако ти се играе нещо лесно и силно ти го препоръчвам Ти ли си го мъдрил билда или е от някакъв гайд?
|
|
|
|
|
Alaster
|
|
В момента играе: PoE Dark Souls
|
|
Заглавие: Re: Path of Exile Публикувано на: 16 Ное 2013 16:40
За първи път да имам сериозен късмет преди енд гейм в ARPG. ACT2 merc ми падна tabula rasa от random mob. Веднага я продадох, като гледам по форумите я оценяват на 1-1.5 exalts, а аз взех 2EX и 2GCP
___________________________________ If the only thing keeping a person decent is the expectation of divine reward, then that person is a piece of shit.
|
|
|
|
|
wannabe
|
|
|
|
Заглавие: Re: Path of Exile Публикувано на: 16 Ное 2013 21:29
Gipo написа: Wannabe написа: Аз в момента разцъквам темплар на shield/mace - lightning strike + tempest shield + wrath + shock nova on dmg taken. Билда за са ми е г/д такъв - http://www.pathofexile.com/passive-skil ... 0g8B_yzvrSМного е силен героя - доста танки и добър демидж. В сравнение с колд witch-a ми е по-скучен но пък и доста по лесен. Така че ако ти се играе нещо лесно и силно ти го препоръчвам Ти ли си го мъдрил билда или е от някакъв гайд? Еми преди беше популярен билд като го почнах, още на бетата. И следвах гайд да, но след 20ти левел на горе почнах сам да си го развивам и за са (50 левел) си е екстра
|
|
|
|
|
Me
|
|
|
|
Заглавие: Re: Path of Exile Публикувано на: 17 Ное 2013 01:24
Като гледам всички се оплакват от Dominus. Какви резисти, каква броня? Не разбрахте ли, че си стаква bleeding ефекта и единственото спасение е flasks с remove bleeding. Това за втората му форма, за първата ви трябва Topaz flask. Dominus е като зомбито, което ви дава gem на плажа в Act 1, в сравнение с босовете на някои карти. Това, че в една зона си мачкал, а в друга те мачкат не виждам какво има да ви учудва. Някои странични зони са с доста нива над основните. Идва момент в който просто трябва да спреш и да вдигнеш 3-4 нива в удобна за теб зона, преди да продължиш. А дори и да не дойде, пак е добре да го направиш. Получавате 100% exp във всяка зона, докато сте +/- 6 нива от нивото на самата зона. what if they get me? написа: баси, изхабих 10 jeweller's orb докато докарам един предмет с 4 сокета пфу ! поне след това като използвах fusing го докарах както искам от раз А аз към 300, опитвайки се да си извъртя бронята с 6... без успех за сега. *подсмрък*
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|