Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Latinica
Аватар
Заглавие: Re: Bioshock Infinite
Публикувано на: 14 Юли 2013 01:16

OPREDELENO otdeli vreme i q izigrai!!!

без книжка
съм карал без колан
чужда кола
пълна с крадена царевица
облечен като полицай

Профил

Шефа на Кенефа
Аватар
В момента играе: на троянска чушка
Публикувано на: 14 Юли 2013 14:15

AcTivE написа:
Първо да уточня, че от FPS ми допадат военните поредици. Последното екшънче, което ми попадна беше Call of Juarez: Gunslinger и много ме израдва. След прочита на положителната критика за Bioshock: Infinite си я свалих и я започнах тази вечер, наиситна радва окото, но адски много ми доскуча още в началото (първите 2 часа) и нищо не успея да вдявам, околният свят изобщо не реагира на присъствието ми и звукът ми се разминава супер дразнещо, дори се замислих дали за същата игра става въпрос. Геймплеят ми се вижда адски дървен и ламав, напомня ми на Dishonored, която ми беше голяма греда и само заради хайпа се буквално се насилих да я изиграя до половината, след което замина в коша.
Биошока нещо по-различно ли е за да и отделя още време за да ме грабне (поне с историята) или да минавам на нещо друго?

Тъкмо бях изписал дълъг пост с обяснения защо трябва да играеш играта, но го изтрих, защото е по-готино играта да те изненада, отколкото да продължим да те хайпваме. Геймплея на играта стабилно куца, не очаквай нещо прилично там, битките ще са скучни и скучни ще си останат, дори помня че намалих трудността по средата на играта за да не губя време в скучно пуцане. Тази игра се играе за сюжета, на който просто си длъжен да му дадеш време да се развие. И аз като започнах играта ми се стори тъпа и я спрях след час и половина игра. На следващото сядане не я пуснах. И трудно ще разбереш каквото и да е до края.
Това че светът не реагира особено на присъствието ти в началото е умишлено. За изоставащия звук идея нямам, не съм срещал такъв проблем. Но играта си струва всичко, не я изхвърляй като тоя боклук Dishonored, който и аз едва доиграх!

Профил ICQ

Публикувано на: 14 Юли 2013 17:00

Какво пък не му харесвате на Dishonored бе ? Много си беше добра. Една от малкото който се отличаваха от другите помии и си заслужаваше да се преиграе поне веднъж.

ПС: Някакъв който харесвал FPS военните поредици ще ми говори за игри в който се иска малко мислене а не само стреляй където ти падне. А и Bioshock последната наистина куца нещо

Профил Skype

The King of Kings
Аватар
Публикувано на: 15 Юли 2013 00:48

Значи Ерик и Пени, бяхте прави в случая. Току-що я врътнах и не съжалявам изобщо. Хареса ми, историята много наподобява Dreamfall (и мацката ;) ). Наистина историята е хубава. Странното е, че сюжетът и епилогът не ме изненадаха и някак си неволно ги предвидих. Някак си неусетно свикнах с шаренийките и ламавия геймплей. Харесаха ми вигорите, макар да използвах главно само три от тях. Препоръчвам сериала Through the wormhole с Морган Фриймън, ако се интересувате от квантова физика за лаици :)

SoulSteal, тогава ми се преиграл някакъв стелт, та дръпнах прехвалената GOTY. Малко по-късно във времето си инсталирах Hitman: Absolution и Assassin's Creed II, които ме накараха да се замисля защо съм си хабил времето с това недоразумение Dishonored. Сега няма да коментирам какво не ми е харесало, ама цъкам вече 15 години и смятам, че мога да преценя кое е стойностно и кое не. Например предполагам, че и ти не харесваш Азис и Преслава, въпреки, че много ги обожават и казват, че са иновативни. :lol:

Профил ICQ

Публикувано на: 15 Юли 2013 08:27

AcTivE написа:
Значи Ерик и Пени, бяхте прави в случая. Току-що я врътнах и не съжалявам изобщо. Хареса ми, историята много наподобява Dreamfall (и мацката ;) ). Наистина историята е хубава. Странното е, че сюжетът и епилогът не ме изненадаха и някак си неволно ги предвидих. Някак си неусетно свикнах с шаренийките и ламавия геймплей. Харесаха ми вигорите, макар да използвах главно само три от тях. Препоръчвам сериала Through the wormhole с Морган Фриймън, ако се интересувате от квантова физика за лаици :)

SoulSteal, тогава ми се преиграл някакъв стелт, та дръпнах прехвалената GOTY. Малко по-късно във времето си инсталирах Hitman: Absolution и Assassin's Creed II, които ме накараха да се замисля защо съм си хабил времето с това недоразумение Dishonored. Сега няма да коментирам какво не ми е харесало, ама цъкам вече 15 години и смятам, че мога да преценя кое е стойностно и кое не. Например предполагам, че и ти не харесваш Азис и Преслава, въпреки, че много ги обожават и казват, че са иновативни. :lol:

Не знам ама новия Hitman беше по зле от предишните а аз съм ги играл всичките и съм ги превъртал по 100 пъти . И виж сега аз ти казвам че Dishonored беше добра за времето когато излезе 2012. Assassin's Creed II излезе 2009 добра признавам го ама се след това всичко беше боза и това не можеш да го отречеш. А това за 15 години опит мислиш ли че има значение ? О и МРАЗЯ ЧАЛГА !

ПС: http://www.youtube.com/watch?v=y-gkARDPT4w :roll:

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 15 Юли 2013 09:15

Пич, Assassin's Creed едва има стелт. Ако искаш пък класен стелт от първо лице без глупости с разделени нива от вратите (т.е. first person Hitman /1-4/) - Deus Ex Human Revolution.

Профил

Публикувано на: 15 Юли 2013 10:43

hyper1 написа:
Пич, Assassin's Creed едва има стелт. Ако искаш пък класен стелт от първо лице без глупости с разделени нива от вратите (т.е. first person Hitman /1-4/) - Deus Ex Human Revolution.

Кое бе ?
-Невъзможността да направиш Silent melee kill защото докато ги коли с протезите противниците крещят и всички те чуват а докато ги шамаросваш става ехо което кънти из цялото ниво, но никой не те чува
- Когато сложиш лазерен мерник снайпера той се преебава и започва да стреля на 1 метър в страни
-Да продължавам ли борил съм я 3 пъти? 2 пъти всичко Ghost и един превърнах всичко в касапница което пак си беше трудно

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 15 Юли 2013 10:56

докато ги шамаросваш става ехо - сега това вече е за някакъв абсолютен стелт симулатор, няква арма на стелта ще да е.

докато ги коли с протезите противниците крещят - еми ако не ги издебваш подло в гръб, ще крещят, и в реалния живот някой да ти скочи, първата ти реакция е да извикаш, сеш се

лазерен мерник - не знам, аз ползвам винаги стандартни мерници и iron sights, а в тая 2 куршума на кръст съм изстрелял, ма ще го видя като превъртам director's cut-a

Профил

Публикувано на: 15 Юли 2013 14:35

hyper1 написа:
докато ги шамаросваш става ехо - сега това вече е за някакъв абсолютен стелт симулатор, няква арма на стелта ще да е.

докато ги коли с протезите противниците крещят - еми ако не ги издебваш подло в гръб, ще крещят, и в реалния живот някой да ти скочи, първата ти реакция е да извикаш, сеш се

лазерен мерник - не знам, аз ползвам винаги стандартни мерници и iron sights, а в тая 2 куршума на кръст съм изстрелял, ма ще го видя като превъртам director's cut-a

Изобщо не вдяна какво казах нали?
- Не ти говоря за самото ехо ами за това, че не можеш да направиш един стеалт кил от близо
-неможеш един бос да минеш на стеалт
-лазерния мерник там просто са се оляли
Какви Арма какви глупости ми говориш не знам. Толкова си играл играта, че нищо не си разбрал само отгоре отгоре

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 15 Юли 2013 15:33

Пич, изтрезней.
1. Стелт киловете МОГАТ ДА СЕ ПРАВЯТ ОТБЛИЗО, казват се takedowns и OMG!!! имаш бутон на клавиатурата за тях FFS. Ако ги издебнеш отзад, ботовете най-много да кажат едно "Ъ!", но кой ти реално ще вдигне тревога ако някой някъде каже "ъ" IRL. 3 пъти ако си я играл и не знаеш, преориентирай се в бригадирче или нещо такова, не си за компютри.
2. Босове напълно на стелт не може, МОЖЕ БИ ЗАЩОТО ВСЕКИ БОС ОТ САМОТО НАЧАЛО ТЕ ВИЖДА??? Но после всеки можеш да минеш като се криеш и без да стреляш по него, т.е. всеки бос може да се мине без да те види освен в самото начало, защото там така започва.
3. Боли ме фара за лазерните мерници, там ти казах, че не съм ги пробвал.

Профил

Публикувано на: 15 Юли 2013 16:05

hyper1 написа:
Пич, изтрезней.
1. Стелт киловете МОГАТ ДА СЕ ПРАВЯТ ОТБЛИЗО, казват се takedowns и OMG!!! имаш бутон на клавиатурата за тях FFS. Ако ги издебнеш отзад, ботовете най-много да кажат едно "Ъ!", но кой ти реално ще вдигне тревога ако някой някъде каже "ъ" IRL. 3 пъти ако си я играл и не знаеш, преориентирай се в бригадирче или нещо такова, не си за компютри.
2. Босове напълно на стелт не може, МОЖЕ БИ ЗАЩОТО ВСЕКИ БОС ОТ САМОТО НАЧАЛО ТЕ ВИЖДА??? Но после всеки можеш да минеш като се криеш и без да стреляш по него, т.е. всеки бос може да се мине без да те види освен в самото начало, защото там така започва.
3. Боли ме фара за лазерните мерници, там ти казах, че не съм ги пробвал.

"takedowns" НЕ Е КИЛ ВЕ МАЙКА МУ ДА ЕБА!!!!!
ЗА КАКЪВ ЧЕП СА МУ НАТЪПКАЛИ ТОЛКОЗ ЖЕЛЯЗО В ЗАДНИКА АКО ЩЕ МУ СВЪРШИ ТОКА НА МАКСИМУМ 5 КИЛА И НЕ МОЖЕ ДА ОТРЕПЕ НЯКОЙ БЕЗ ДА ГО НАКАРА ДА КВИЧИ КАТО СВИНЯ ВМЕСТО ДА МУ ЗАПУШИ УСТАТА И ДА ГО НАРЪГА ?
ПС:Никога не съм се напивал от 2 бири wtf
ПС: АЗ ОБИДИЛ ЛИ СЪМ ТА ВЕ БРИГАДИРЧЕ ЩЕ МИ ВИКА МНОГО СИ ФИН ЛИ КВО

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 15 Юли 2013 18:19

Като задържиш е kill, сладък. И даже е тихо, зависи каква анимация ти пусне. Разцъкай пак и се загледай като ти дава възможности.
Кви две бири бе, мой? :lol:

Профил

Публикувано на: 15 Юли 2013 19:42

Отказвам се да говоря с теб защо стигаме пак до началото а и ти не искаш да проумееш какво ти казвам "сладък"

Профил Skype

Latinica
Аватар
Публикувано на: 31 Юли 2013 17:57

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

http://www.youtube.com/watch?v=Mv3FhE6_TK0

ISKAM!!!!!!!!!!!!!!!!!

без книжка
съм карал без колан
чужда кола
пълна с крадена царевица
облечен като полицай

Профил

Публикувано на: 02 Авг 2013 06:07

Пени написа:
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

ISKAM!!!!!!!!!!!!!!!!!

Хуй ?

Профил Skype

Публикувано на: 04 Сеп 2013 22:18

ci-devant написа:

What a beautyfull eyes...

Цитат:
a

Цитат:
beautyfull

Цитат:
eyes

http://en.wikipedia.org/wiki/Autism

Профил Skype

Latinica
Аватар
Публикувано на: 08 Окт 2013 17:47

aaaaaaaaaaaaaaa

http://www.youtube.com/watch?v=hSou7NmhOkg

без книжка
съм карал без колан
чужда кола
пълна с крадена царевица
облечен като полицай

Профил

Аватар
Публикувано на: 08 Окт 2013 18:12

Bioshock-a не е игра, това е изкуство.
Дано в следващата част да се върнат в бруталният Рапчър, или да измислят друго толкова уникално място.

Профил WWW

Дидко Бандитко
Аватар
В момента играе: No man's sky
Публикувано на: 09 Окт 2013 01:03

Тъкмо врътнах единичката за пръв път

Потрес :Д

[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga :D

Профил

Аватар
Публикувано на: 09 Окт 2013 02:53

lol брао.
Никога не е късно за такъв masterpiece...
С кой край завърши играта (good, "neutral" , bad) ?

Bioshock 2-ката също е мн добра, особено откъм emotional и moral themes, които засяга историята и надграждат тези от първата част.

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com