Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
В момента играе: CSS, SW: Empire at War, Legacy of Kain
Заглавие: Re: Cyberpunk-новата игра на CD Project Red
Публикувано на: 31 Юли 2018 00:50

Аз също не съм изпитвал нужда да ползвам модове на доста игри, но пак остава аргумента, че с мод туулс може да се създадат уникални фенски творби, които създателите на играта едва ли биха направили.
Уитчърите колкото и да са добри, и колкото и да могат да се преиграват, са само 3 игри (5 ако броим Гвент и тейбълтоп-а) и рано или късно доста хора не изпитват желание да ги преиграват.
Ако са направени добре модовете биха напълно елиминирали това нещо с евентуалната направа на цели фенски кампании и т.н.
Аз лично съм си доволен да вкарам 30-50 часа в едно ргп и да го оставя, но и напълно разбирам хората, които имат 1000 и повече часа навъртяни на Скайрим и Фалоутите :D

tl;dr Мод съппорт винаги е положителна добавка :wink:

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 28 Авг 2018 00:04

Профил Skype

Публикувано на: 28 Авг 2018 19:05

Вчера го гледах клипчето,но ме домързя да го постна.Със сигурност поляците ще извадят голяма игра,която ще остави следа.За мен лично,както и от трейлъра,има много силен GTA vibe,което предполагам не е случайно.Евала на поляците,че се пробват да направят нещо ново и различно,аз обаче ще съм пас,поне не и на ден 1.Не,че играта ще е лоша,напротив,но фърст пърсъна за мен е голямо НЕ,що се отнася до рпг-та и съответно главния герой ми се струва,че няма да го усетя толкова добре.Отделно от това,този вид сетинг не ми е от любимите-град със генгста банди и лоши костюмари.Да видим де.

пс Отделно от това,не че тука е темата..ама тази година геймскома супер постен,абсолютно нищо не се случи-аносни,новини,чудесии-абсолютно нищо?

Профил

Аватар
Публикувано на: 28 Авг 2018 21:02

moroel написа:
пс Отделно от това,не че тука е темата..ама тази година геймскома супер постен,абсолютно нищо не се случи-аносни,новини,чудесии-абсолютно нищо?

Имаше анонси или първи gameplay на Torchlight Frontiers, Remnant: From The Ashes, Breach, Desperados 3, Call of Cthulhu, Devils Hunt(russian jank but still) и отделно имаше доста gameplay на различни неща - Devil May Cry 5, Sekiro, Darksiders 3, Biomutant, A Plague Tale, Mutant Year Zero. И да не забравяме, че NVidia най-после си обявиха картите.

Специално за теб мисля, че са актуални:

Torchlight Frontiers - MMORPG по Torchlight. И под MMO имам предвид споделени зони, където играчите свободно бродят, събират crafting материали и млатят по зверчета заедно с day/night cycle, който променя какви са ресурсите и чудовищата в зоната. Има си естествено и private dungeon-и, които се достъпват през споделените зони. Самите споделени зони са статични за няколко дни, след което част от тях се randomize-ват. Интересното е, че няма level-и, а skill point-овете са drop-ове и се разчита на item level за определяне на това колко е силен героя. Има и housing система, в която можеш да си построиш форт, да слагаш vendor-и и т.н.

Remnant: From The Ashes - online coop third person action игра от създателите на Darksiders, на практика изглежда като оригиналната концепция за Hunt: The Gilded Age, но пренесена в модерен магически пост-апокалиптичен свят. Играта има процедурно генерирани светове, които можеш да reset-ваш по собствено желание. Самата бойна система напомня малко на ranged combat dark souls. Има и меле атаки, но доколкото видях gameplay-а focus-ът е повече върху ranged оръжията като мелето ще служи повече за пестене на куршуми в стил по-старите horror survival игри, но тук horror липсва. Казват, че играта е RPG и има crafting, но не са показвали тези елементи все още.

Breach - online asymetrical third person action игра от бивши Bioware-ци. Изглежда като микс от Shadow Realms и Fable Legends с голям брой класове, вдъхновени от различни поджанрове игри(shooter-и, spectacle fighter-и, etc) и възможност за създаване на custom клас с умения от различните класове. Самите мачове са 4 vs 1 като четеримата са героите, а 1 е така наречения veil demon, който може да summon-ва чудовища и капани и да posses-ва същества. Казват, че има и различни видове veil demon-и с различни умения.

Профил

Аватар
Публикувано на: 28 Авг 2018 21:18

Sentry, промени ли се до някаква степен мнението ти за first person camera-та в CP
2077, след като видя демото?

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 28 Авг 2018 22:48

Не, няма абсолютно никаква причина играта да не може да има third person camera и всички "immersion" елементи бяха абсолютен gimmick. Единственото място, където наистина нямаше място за third person camera беше разговорът в колата, който и без това беше повече cutscene с диалог, отколкото gameplay. Не че gameplay-ът от first person изглежда зле, просто не е нещо, от което аз лично бих се интересувал. В края на края всеки си има вкусовете и според моите, комбинирани с ограничено свободно време, както предполагам е и с повечето хора останали тук, тази игра не представлява интерес като нещо, което ще оправдае времевата инвестиция като забавление.

Профил

Аватар
Публикувано на: 29 Авг 2018 08:18

Ashkenazi написа:
Сентри въпреки че е крайно противоречив с мненията си в 99% от случаите, в този конкретен случай съм съгласен с него.

Що бе, какво сме се джанкали скоро, че не помня :D

Профил

Цар
Аватар
Публикувано на: 29 Авг 2018 10:56

А, Desperados 3 е досущ като уестърн версията на Shadow Tactics. Готино! :D

Иначе CP 2077 ме кефи адски като замисъл и изпълнение, но просто от фърст пърсън изглежда супер бланд. Толкова обещаващ консепт в толкова посредствен медиум, чак ми е чудно как е възможно да не осъзнават колко по-малък е имържъна когато на екрана имаш един патлак/автомат в игра която не е Doom/Wolfenstein/Quake Champions. Тъпи са много. :arrow:

QVOD
·EST·INFERIVS

Профил WWW

Аватар
Публикувано на: 29 Авг 2018 11:40

Напълно съм съгласен с вас за перспективата. За мен единствено взимащ се насериозно PvP шуутър трябва да е от първо лице. За всичко друго третото лице е по-яко.

Профил

Аватар
Публикувано на: 16 Ное 2018 12:41

:D :D

Профил

Публикувано на: 19 Май 2019 23:57

Мдааа,съвременния ютуб журнализъм.Или как да правим пари,като свирим по струната на съвременната олигофренска меме гейминг генерация. Та по темата-преди няколко дена,всеизвестния Джейсън Шрейър пусна нов скандален материал в котаку,този път,да не повярва човек-за поляците от cdpr.
https://kotaku.com/as-cyberpunk-2077-development-intensifies-cd-projekt-r-1834849725
И какво се оказа? Накратко както е споменал един служител от компанията:I’ve felt that there are hundreds of parallels that could be drawn between the story of the rocky development of Anthem and the story of the rocky and even-more-rocky-to-become development of Cyberpunk 2077.
Е,има си от всичко:и жесток крънч,и ниско заплащане,и смяна на фокуса на разработката,и забавяне на играта.Обаче! Нито капчица инфо в нета! Нищичко. Големите ютубъри-енгри джо,джимкуизишън,young yea и т.н.,мълчат като..нали.Едно видео няма,ей така например Пресатора да го постне.Пълен смях...

Профил

Аватар
Публикувано на: 20 Май 2019 00:33

Ще коментирам после, но мисля, че тук ситуациата е малко по-различна и става въпрос за нещо, което вече е било отразявано в гейминг новините.
Не съм прочел статията все още.

Профил Skype

Публикувано на: 20 Май 2019 01:03

Ами не човек,става въпрос за все същите неща,но това е малкия проблем.По-големия е,че става въпрос за принципи и морал.Всичко е толкова лицемерно,че няма на къде.В случая не че имам нещо против поляците,уичър серията ми е една от топ любимите олл тайм,просто цялата тази история с тези пишман ютубъри е извън контрол и от това страда гейминга.

Профил

Аватар
Публикувано на: 20 Май 2019 03:38

Хмммм...
За тази статия честно казано няма кой знае какво да се коментира. Няма нищо скандално или ново за CD Project Red. Тяхното интернет roast-ване беше през 2017-та, когато се разкриха условията им на работа, как хора, наети да работят по Cyberpunk 2077 са били пренасочени към завършването на The Witcher 3 и неговите DLC-та, и след безумният crunch някой са напуснали без почти/ изобщо да се докоснат до Cyberpunk 2077, което е леко казано безумно.
Тогава всичко беше отразено и коментирано до безкрай.

Сега тези Marcin Iwiński и Adam Badowski коментират ситуациите с другите студиа, признават за предишните проблеми в CD Project Red и уж обещават, че няма да е толкова лошо занапред.
На Cyberpunk 2077 ѝ предстои да навлезе във финалната си година на разработка, която е най-интензивната, но засега не е имало някакви чак толкова брутални проблеми, даже някои от коментарите на девс в статията са позитивни.
Цитат:
Perhaps it depends on the department. In conversations with Kotaku, some people who work or have worked on Cyberpunk 2077 said they’re not working much overtime just yet. One told me this week that this was the best period they’ve ever had at the company. Others have said the opposite. Stories suggest that some departments, like the QA (testing), audio, and tech teams, have had to put in particularly long hours in the lead-up to important milestones like the game’s two E3 demos.

Ще разберем със сигурност след като играта излезе, въпреки че това обещание "crunch won't be mandatory" не ми вдъхва особено голяма надежда.

Ииии тази новина беше отразена от доста сайтове: PC Gamer, Game Informer, Variety и много други.

Youtuber-ите, които спомена явно не са сметнали новината за особено интересна, за направят видеа за нея. YongYea в момента е зает да се мести да живее в LA, за да преследва мечтата си да бъде voice actor, а Джо има ново седмично шоу, в което отразява доста новини и сигурно ще коментира тогава.

LegacyKillaHD е направил видео и има почти 200к гледания:

Профил Skype

Публикувано на: 20 Май 2019 11:49

Поляците няма какво да ги дискутираме,доказано студио са,нито пък при тях става нещо по-различно от другите студиа.Както казах,въпроса е в принципите.Ако утре излезе подобна новина за разработката на драгън ейдж 4,гаранция ще настане страхотен шитсторм и същите тези,които мълчат сега(поради reasons,нали) ще избухнат с вида с огромни тъмбнейлс.Я виж видеото което си постнал-мек тон,започва с приказки колко велики били цдпр,как уичера му била топ играта,как уичер 2 е игра,която заслужава повече внимание и актуалния проблем леееекинко се замита под чергата и как видиш ли във всички други компании било същото.Ама като имаше проблеми с антем,що не беше същото?Просто лицемери до безкрай,което при всички положения не е в полза на (почти) никой.

Профил

Аватар
Публикувано на: 20 Май 2019 12:14

Не ги следя тези интернет драми и глупости, но все си мисля, че главният проблем на Anthem беше това, че е лоша игра.

Профил

Аватар
Публикувано на: 20 Май 2019 13:08

В момента Epic е дойната кравичка на outrage monger-ите, иначе щеше да се чуе повече за тоя "report".

Профил

Аватар
Публикувано на: 21 Май 2019 16:31

Аз мисля, че е време да спрем да се задълбочаваме в глупости и да оставим поляците да си свършат работата.
Ако толкова много ви бърка, че служителите на дадена компания биват преуморявани (ofc такива случаи не са изолирани в гейм индустрията и има далеч по-брутални примери на други места) имате пълното право да спрете да им купувате продуктите.

Същото важи и с кликбейт съдържанието в YT- това носи големите пари, това правят. Когато подобно съдържание спре да се гледа ще бъде нещо друго и така...
Ако търсите по-нормално отразяване на събитията следете писменната форма на някой сайт или блог.

И някой трябва да направи пародия на трейлъра за БГ :lol:

Профил Skype

Аватар
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
Публикувано на: 15 Юни 2019 08:59

Когато обявиха третия Вещер, изглеждаше като втория, но с пришит open world. Т.е. прилична игра, но нищо особено реално погледнато. Всъщност това и се оказа накрая. Никоя от системите не беше отлична сама по себе си, никой от геймплейните елементи също.

Което не му попречи да бъде адски добра игра :lol:

Има ги и обратните случаи - Anthem, примерно, за който навсякъде се обяснява колко яки са core gameplay механиките и все пак тая игра никой не ще да я бутне с пръчка, нали.

Та на пресата аз не вярвам, особено на гейм "журналистите". Като се стоварят стоте гигабайта игра и като изиграя 20 часа от 50 часовата ѝ история, тогава ще си говорим - на базата на няколко дема по пет-шест коридора да се изкарват двеста материала, с които гейминг сайтовете ще си вадят прехраната няколко месеца наред - не, благодаря.

Западните медии и без това са тръгнали на поход срещу поляците още от излизането на The Witcher 3 за това, че не са достатъчно SJW.

- Алминатора

"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето

Профил

Цар
Аватар
Публикувано на: 15 Юни 2019 12:43

В крайна сметка дори и Вещера 3 да беше само разширена версия на двойката с отворен свят и много повече история, това определено не променя факта че като вземеш предвид хилядите ревюта на критици и играчи в Метакритик + ревютата на играта от абсолютно всички аутлети в интернет неизбежно стигаш до заключението че това чисто и просто е най-високо оценената РС игра в историята (дори и да приемем че по общ рейтинг (критици + играчи) се води на едно ниво с Half Life 2/the Orange Box, това все пак е единствената игра от последните 5+ години, която обективно и единодушно може да се пласира в топа на класациите, особено сред RPG-тата.. предвид че единствените които дори само маргинално и то само по единия показател се доближават са Mass Effect 2 (?!) и Skyrim). И то не без основание. :D

QVOD
·EST·INFERIVS

Профил WWW
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2025 PC Mania | Реклама | Контакти Хостинг от Actiefhost