Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Заглавие: Re: Path of Exile
Публикувано на: 31 Юли 2012 16:26

idiotqd за теб знаем че си бавноразвиващ се, та е нормално играта да ти идва динамична и бърза :)
Иначе признавам не съм пробвал с всички класове - играх с Duelist до 9-10то ниво, после ми писна и я изтрих. Не съм оплюл играта, изразявам лично мнение което, колкото и да не ти харесва, путьо, няма как да ми забраниш.

Профил

Аватар
Публикувано на: 31 Юли 2012 16:53

Я даи да ти видиме акаунта като си играл. Хахаха нещо май нямаш такъв
Ти си еидн дето дава коментари за неща дето и понятие си няма. Никога няма нищо да можеш в живота си щом си тръгнал да се правиш че разбриаш от неща дето не разбираш. Винаги ще си останеш нууб. :stooped:

Профил

Публикувано на: 31 Юли 2012 18:30

Бета акаунт нямам :) Влезнах в отворения стрес тест уикенда :) И точно ти копеле неграмотно да ми казваш в какво ще успя и в какво не, е смехотворно :D

Като говорим за неразбиране, научи ли какво е pre-rendering след като Sidhe любезно ти обясни ? Или още не си сигурен задължително 2D ли е или задължително 3D :twisted:

Профил

Аватар
Публикувано на: 31 Юли 2012 19:47

Научих само че си селски разбирач дето си мисли че разбира от неща от които не разбриа. Не си играл играта за това не пиши тука. НУУБ

Профил

Публикувано на: 31 Юли 2012 19:50

Е то е ясно, че не си разбрал другото :)
Не е нужно да съм играл два месеца, за да изградя мнение и коментирам - нито пък виждам как ти, педалче смотано, ще ме спреш, така че тихичко ;)

Профил

Аватар
Публикувано на: 31 Юли 2012 20:56

Е да то акъл с фуния не се налива.

Профил

Аватар
Публикувано на: 31 Юли 2012 21:26

А бе играта си почва доста бавно, по-късно става по-добре, ама си иска търпението.

Gipo, като цяло разбирам мнението ти за skill reset-а, обаче тук дори дати дадат такъв, самите ти item-и и активни skill-ове, които си събирал до този момент ти пречат да направиш добър алтернативен билд.

and the morning in her smile
All the roses in the garden
they bow and ask her pardon
For not one can match the beauty
of the Queen of all Argyll

Профил

Аватар
Публикувано на: 01 Авг 2012 07:32

Е то и в другите игри е така. Играл си даден билд, който изисква определена екипировка, ресетваш и после до голяма степен ти трябва друга екипировка.

Профил

Аватар
Публикувано на: 01 Авг 2012 14:15

Това с ресетванията е мн леймърско според мен. Тук е направено мн яко. Става дума може да връщаш точки, но много малко и само от последните, а за да може да ретнеш повече точки трябва да си спечелиш това право. Доста по-малко нуубско ми се струва.

Профил

Аватар
Публикувано на: 01 Авг 2012 14:28

Какво нуубско има в това да можеш да играеш героя си всяка седмица по различен начин и стил, без да ти се налага да реролваш, защото да кажем нямаш времето да вдигаш нови герои до нивото на настоящия ти?
Ти ако искаш си го играй по един и същи начин 10 години, това не значи, че да се даде възможност за разнообразие на другите хора е нещо лошо.
Супер тесногръд човек си, това било нуубско, онова било не знам си какво... просто не можеш да излезеш от черупката и да погледнеш причините и идеите на другите хора.
Сигурно толкова си играл и диабло, щом цифричките с демиджа са ти били проблема :lol:

Профил

Аватар
Публикувано на: 01 Авг 2012 14:33

Тъпо е понеже не се налага да напвиш нищо. Става дума системата за развитие е сложна и точно това и е якото, ако всеки може да си сменя всичко тя се обесмисля. Тук якото е че има вскакви герои, осакатени, мощни вскяксви билдове и е тъпо да можеш да рестваш и този ме кефи този не. Развиваш си героя спрямо интелекта си и ако си го преебал следващия ще ти стане по-як и на мен пъвия ми беше скалан. Точно за това диабло е нубско понеже е като игра за деца в сравнение с това. Първо че системата за развитие е супер нууб френдли спрямо тази, второ че има ресет. Емиии за децата е ок, просто това е мн по хардкор.

Профил

Аватар
Публикувано на: 01 Авг 2012 14:45

Идеята на екшън-РПГ играта е да ти направи кефа, както пожелаеш. Не е ММО, ако тук имаш билд, който е най-добър - на кого му пука, нито ще отидеш и ще ганкнеш всички преминаващи през "твоята" поляна, нито нищо. Никой няма да ти каже - о не, щом искаш да идваш на райда ни, значи трябва да си с най-добрия билд в момента...
Тоест играеш така, както ти е кеф. Днес обаче може да ти е кеф да си направиш мародера като чист танк, след 2 седмици може да искаш да си DPS. Да изгубиш 2 седмици в развитие на нов герой ли? Сякаш си виновен, че имаш нужда от разнообразие и производителите трябва да те накажат за "непостоянството" ти.
Ще ти дам пример с РИФТ, без да изтъквам и споменавам качествата на играта - правиш си клас, който си избира път на развитие, можеш да го правиш чист, можеш хибрид... отделно - играеш си соло, цъкаш с определен билд, влизат приятелите ти - хоп, ставаш хилър/бъфер/танк...

Аз пък толкова много се радвам, когато играта ти дава възможност да играеш героя си както ти е кеф ДНЕС, утре или след 1 година (тоест да сменяш билдовете), че вече смятам липсата на тая функция за сериозен минус. Купил си си играта, тя е твоя, не си в ММО игра, цъкаш си сам, не създаваш дисбаланс на някакъв сървър. Защо да не можеш да играеш както пожелаеш?

Профил

Супер Марио или Смърт
Аватар
Публикувано на: 01 Авг 2012 16:13

Винаги съм се кефил на олд-скул нещата, точно от типа, преебеш ли си героя, преебан си завинаги - да си мислил навреме. Ще дам пример с Ултима (все още най-доброто ММО), там можеш да се променяш от-до (от 100% дпс маг на 100% деф танк(нищо че там термини като дпс и танк ги няма, но да схванаете идеята)), но с цената на усилия и допълнителни часове работа. Тва да цъкнеш 1 бутон и да станеш бъфър след като си бил дпс ми е някво тъпо.

За ПоЕ - брутална по повечето параграфи. Активните ти скилл-ове се развиват с ползването си (+), 1000 пасивни скилл-а (+), иновативна барертна система, без голд (+), малък инвентар (по-скоро минус, но пък търябва да се мисли какво ще взимаш), графиката ми е леко странна, но поне е детайлна(по-скоро +), ф2п(+), може да умреш още в началото(+)(на д3 умрях за 1ви път на нм(а имаше хора, които чак в края на хел)).

Играта определено ще я разцъквам, а и обмислям варианта как да им дам пари.

Профил

Аватар
Публикувано на: 01 Авг 2012 16:41

Gipo при рпг е хубаво решенията ти да имат значение. При диабло няма демек няма значение как си развиваш героя понеже винаги може да го ресетнеш. Това не е рпг. При рпг трябва всяко решение да тежи и при пат оф екзаил е така. Това прави различните играчи индивидуални, понеже има безбрй начини за развитие на умения и статистики. Ако имаш нужда от разнообразие си сменяш каманите по екипировката и ето ти нов герои с същите статични точки. Демек тук ударите ти и уменията дето са активни не зависят от развитието на героя, а от екипировката ти. Примерно играеш с секира и намираш по-хубав меч за 2 раце, но ударите които си ъпгрейдвал са за секира и не стават за мен, за това трябва да смениш уменитя си и да играш с нови удари дето са за меч за 2 раце. Това са активните умения и те не зависят от дървото на развитие. Развитието по дървото е за пасивните скилове.
Измислено е мн-по хардкор, олдскул, рпг, а това дето ти каза си е комерс и се слага за да се продава повече играта на малчовците. Е пат оф екзаил е безплатна и точно за това могат да си позволят да я направят както си искат, а не както е най-комерсиално. :evil:

Профил

Аватар
Публикувано на: 01 Авг 2012 19:45

Ъм... reset-ите са направени така за да зависят от cash shop-а според мен, няма нищо общо с решенията и това колко перманентни са.

Иначе ако трябва да направя като омегата: skill системи(+), свободно развитие на героя с много възможности(+), малък инвентар(-), малоумна бартер система(-), детайлна, но грозна графика(-), трудност(+), наченки на role playing(+).

Профил

Аватар
Публикувано на: 01 Авг 2012 20:02

Нито играта е трудна, нито графиката е грозна. Поне за мен аз на тая игра не умриам с втория си герои. В подземия графиката и осветлението е супер, само разните там октрити ливади и гори не са мн добре ама там няма как да бъде включено якото осветление.

Профил

Аватар
Публикувано на: 02 Авг 2012 13:10

Явно ни се разминават разбиранията за хардкор играч :).
За мен това е доста добър играч, който разбира отлично механиката на играта и съответно може да мисли "out of the box" и да създава нови билдове и комбинации, да отделя много време на въпросната игра и т.н.
Но това да хванеш един път и да не можеш да разнообразиш собственото си гейм изживяване по никакъв начин е някаква изкривена представа за хардкор. Да можеш да промениш пътя на героя си не е нуубско, напротив, дават ти повече свобода в хардкор начинанието да откриеш перфектния билд за самия теб. Дава ти възможност да измисляш нови неща, защото революционните билдове и стратегии се измислят от хардкор играчите, а не толкова от тези, които са поели по един път и никога не си задават въпроса "а какво би станало, ако цъкна тази точка тук, а не тук?!"

Профил

Аватар
Публикувано на: 02 Авг 2012 18:59

Правиш си нов герой. Какъв е смисъла да играеш с 1 герои цял живот? Ти дори да си нацъкаш всички точки на ново оръжията и уменяиата ти са в съответствие с други точни и смисъла се губи. Тук ударите и активните умения не се развиват с дървото, а се развиват според това какви удари и умения ползваш. Може да си смениш ударите винати и това променя геимплея, докато пасивните ти умения са си пасивни и те са по дърветата. Пък и не виждм нищо лошо в това да почнеш с нов герои, даже си е суепр яко може да си избереш дори същия клас и да го развиеш съвсем различно така наистина ще усетиш разликато от всяка точка която качваш, понеже ако извееднъж нацъкаш 120 различни нови точки надали ще разбереш какво проемрня точно определена точка. И каква е тази мания всеки да игаре с максимален левъл герой без да знае как да използва ефективно уменията от ниско ниво. Ако искаш разнообразие почнав с нов герои и ето. Не виждам особен смисъл от ресет така се губи рпг то. Все едно на балдур гейт да му сложат ресет на скиловете предсатвяш ли си? Супер нубско ще е и никои няма да нарече тази игра рпг.

Профил

Аватар
Публикувано на: 02 Авг 2012 19:04

Ако почваш нов герой всеки път, когато искаш разнообразие, как ще видиш "енд-гейма"? :lol:
Още повече на тази игра, където се очаква високите левъли да се постигат трудно.

Профил

Аватар
Публикувано на: 02 Авг 2012 19:28

Gipo написа:
Ако почваш нов герой всеки път, когато искаш разнообразие, как ще видиш "енд-гейма"? :lol:
Още повече на тази игра, където се очаква високите левъли да се постигат трудно.

Не мога да ги разбера закоравелите MMO играчи, олакват се, че омръзва да правиш пет куеста и три dungeon-а отново и отново на последен level всеки ден, а не тръгват да изиграят играта отначало за да видят какво може да са изпуснали.

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене: