Автор |
Съобщение |
Найн Инч Нейлс
|
 |
В момента играе: DOOM,QUAKE II,RAGE,GOTHIC 3,Redneck Rampage,Outlaws,Diablo II,Blade of Darkness,excalibur-wow.com
|
|
Заглавие: Re: Dishonored Публикувано на: 09 Окт 2012 21:53
Е поне трябва да е бърз ;д след малко съм ингейм
|
|
|
|
 |
Найн Инч Нейлс
|
 |
В момента играе: DOOM,QUAKE II,RAGE,GOTHIC 3,Redneck Rampage,Outlaws,Diablo II,Blade of Darkness,excalibur-wow.com
|
|
Заглавие: Re: Dishonored Публикувано на: 09 Окт 2012 23:31
ОМГ това не съм го очаквал. Такъв шедьовър! Олдскул игра с невероятно мазен геймплей. Още съм в началото, но това е една от най добрите игри които някога съм играл
Лотване, ядене (жалко, само че неможе да се кърка алкохола) и тея малки секретчета като сейфа в началото, толко олдскул и яко, че неам думи ... супер е. Движението, скачането и минаването през препятствия... феноменално. Браво неам думи да я опиша тая игра. Иначе я играя на hard 3/4 трудност май беше хард, предпоследната и е много добре баланс за сега
|
|
|
|
 |
Toxic Forever
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Dishonored Публикувано на: 10 Окт 2012 09:52
Играта е пълна боза, искали са да направят един различен Dark Messiah според мен, не им се е получило.
___________________________________ Toxic has left the building.
|
|
|
|
 |
ToxicSean
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Dishonored Публикувано на: 10 Окт 2012 09:58
Ще я играя като й падне цената, иначе lol @ тия дето купуват бози като Borderlands 2 и Diablo 3 пък пиратстват тоя шедьовър. non-gamers 
|
|
|
|
 |
Toxic Forever
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Dishonored Публикувано на: 10 Окт 2012 10:01
sean написа: Ще я играя като й падне цената, иначе lol @ тия дето купуват бози като Borderlands 2 и Diablo 3 пък пиратстват тоя шедьовър. non-gamers  Borderlands 2 е игра на годината според мен, Diablo-то е тъпа, да.
___________________________________ Toxic has left the building.
|
|
|
|
 |
Tranquil
|
 |
В момента играе: нищо, мързи ме
|
|
Заглавие: Re: Dishonored Публикувано на: 10 Окт 2012 10:10
GOTY засега, въпреки че не ми се вярва до края на годината да се появи нещо по-добро.
___________________________________ :O
|
|
|
|
 |
ToxicSean
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Dishonored Публикувано на: 10 Окт 2012 10:18
Martin4oOoO написа: sean написа: Ще я играя като й падне цената, иначе lol @ тия дето купуват бози като Borderlands 2 и Diablo 3 пък пиратстват тоя шедьовър. non-gamers  Borderlands 2 е игра на годината според мен, Diablo-то е тъпа, да. И ти си велик трол 
|
|
|
|
 |
white storm
|
 |
В момента играе: with your brain
|
|
Заглавие: Re: Dishonored Публикувано на: 10 Окт 2012 10:20
Много съм доволна от всичко досега.Особено когато получиш първата си руна играта заблестява като истински диамант.Всеки който псува графиката е тъп,а да се обяви Borderlands 2 като игра на годината е признак на умиращи мозъчни клетки в гейм индустрията.Наредена до нея Dishonored и истинско произведение на изкуството.
___________________________________ “Life is change, chaos, filth and suffering. Death is peace, order, everlasting beauty.”
|
|
|
|
 |
hyper'
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Dishonored Публикувано на: 10 Окт 2012 12:44
Хора, само на мен ли не ми сменя часа на последния сейв, който ползвам? Даже по-зле, като дам на Load и ми дава hour:minute:seconds вместо час, което е доста объркващо? И как се прибират оръжията, не виждам бутон в контролите...
|
|
|
|
 |
Найн Инч Нейлс
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Dishonored Публикувано на: 10 Окт 2012 13:06
Със Ф ги прибираш. Това за сейфовете е бъг на релийза и при мен е така
|
|
|
|
 |
hyper'
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Dishonored Публикувано на: 10 Окт 2012 13:28
С F говоря, взимам предмети и въобще интерактвам. Как се казва в менюто това, което ти е на F..?
|
|
|
|
 |
white storm
|
 |
В момента играе: with your brain
|
|
Заглавие: Re: Dishonored Публикувано на: 10 Окт 2012 14:00
Това със записите се оправя като се направи нов сейв и се изтрие стария при всяко ново пускане на играта.Аз така се справям и нямам проблеми.
___________________________________ “Life is change, chaos, filth and suffering. Death is peace, order, everlasting beauty.”
|
|
|
|
 |
-Stormrаge-
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Dishonored Публикувано на: 10 Окт 2012 18:01
Играта е култова masterpiece от всякъде... атмосфера, звук дори графиката не виждам какво не и харесвате при условие, че върви мега мазно на почти всякакви машини... GOTY!
|
|
 |
Tranquil
|
 |
В момента играе: нищо, мързи ме
|
|
Заглавие: Re: Dishonored Публикувано на: 10 Окт 2012 18:08
hyper1 написа: С F говоря, взимам предмети и въобще интерактвам. Как се казва в менюто това, което ти е на F..? Задържаш F.
___________________________________ :O
|
|
|
|
 |
hyper'
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Dishonored Публикувано на: 10 Окт 2012 19:06
OMG, наистина. Жив и здрав!
|
|
|
|
 |
Deprivd
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Dishonored Публикувано на: 10 Окт 2012 23:46
оф само аз ли изпотепах сичко живо в първата мисия, много съм начииииии еми квото такова, дано нататъка стана по-стелти 
___________________________________ МИНИМУМ, примерно, сешсе, а у?
|
|
|
|
 |
hyper'
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Dishonored Публикувано на: 11 Окт 2012 00:12
Първата мисия е доста праволинейна, просто се движиш по сенките, тук-там приспиваш някой гард след като го издебнеш подло в гръб и така. Пуст Скайрим, понеже в последно време там играя само на стелт, нещо не мога да свикна все още напълно със системата тук, ама в процеса сигурно ще се оправи.
За сейвовете - дори да изтрия и да направя нови на следващото пускане на играта, пак като ги overwrite-на не ми изписва нови дата и час, ама карай, това ( и виждащите се през пода сенки на NPC-тата, когати си под тях в сграда със стълбище например) са единствените проблеми. Бели кахъри.
|
|
|
|
 |
Jedi Knight
|
 |
В момента играе: League of Legends Mass Effect
|
|
Заглавие: Re: Dishonored Публикувано на: 11 Окт 2012 10:20
Снощи я превъртях, 12 часа, 38 минути, предвид че последните три нива ги притичах по най-бързия възможен начин  За цялата игра убих петнайсетина души и нито една от мишените (при Дауд беше особено задоволяващо). Почти всичко в тая игра, от избора им на филтри, през начина по който се движи Корво, до взаимодействието на нпс-тата с околната среда (You with me in the bathroom, are you trying to start a scandal?  ) ме изкефи. Изключение: интелекта на гардовете, макар функциониращ, е доста ограничен; края на играта - логичен, определено, и след това с аутсайдера беше готино, но последната геймплей част беше изключително meh. Влизаш, вършиш си работата - чао. А сега е време за murderous rampage playthrough 
|
|
|
 |
DJ Cat
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Dishonored Публикувано на: 11 Окт 2012 13:52
Много кратка.... 10 часа, но и аз с тоя телепорт, можех да мина нивата за минути. Последното ниво го минах за 10 минути, направо се чувствам като бог, раздавам яко правосъдие. Асасина Доуг го оставих жив, никакъв пей оф. Иначе навсякъде съм бил low chaos и много малко жертви, мисля че на мисията с бала бях гоуст и clean hands. Всъщност не бях гоуст, защото направих там дуела с пистолетите, беше много яко направено. Като цяло играта е мощна ерекция и радва доста, но е за сметка на дължината. Сега като се замисля, ако беше много по-дълга нямаше да е хубаво, защото и без това нямаше да я довърша, вече се радвам на по-кратките игри, честно казано. Тази игра и хкома са причините поради, които още следя тук и там за някоя добра игра. Браво на Бетезда, само финала да не беше толкова претупан. Сега ще прегледам другите финали, моя беше супер сладникав. Представям си ако не оставя жив човек..... Иначе малко ми е тъпо, че не включваха повече пича със суперспособностите и нелошите монолози. Щеше да е добре още малко да го развият като идея.
Много се кефя как има сейфове, които 1 час може да си блъскаш главата как да отвориш. И то не заради наградата, а заради олдскул усещането. Иначе аз играх на normal и гардовете бяха доста тъпи, аз няколко мисии преди края като си губя екипировката, нарочно не я взех. Имах от всичко по много. Капани, гранати, rewire, бях ояден и имах още 3к голд, които нямах кво да правя. Ако тръгнех да ги влагам в пистолети арбалети и т.н. сигурно можех да изнеса всички. Малко съм разочарован от силите, защото имах много сърца, но нямах желание да ги давам за нито една сила, освен телепорта. Просто не бяха добре направени и бяха банални, но в края на краищата цъках с телепорта, вихрушката, забавянето на времето и взимането на чуждо тяло. Исках да изгавря асасина Доуг и да му покажа кой е шефа, но той вика тая способност няма да проработи върху мен и се пробва и той да ме пъзесва не успя и започна някакъв епичен дуел, като никой друг не се меси, по-заповед на шефа им. Много яка битка се получи, но аз се оставих да ме убие, защото исках да си го издуша и да не го убивам, за да видя кво ще стане. Иначе играта ти дава толкова болни възможности за минаване на нивата, че направо да се умилиш. 9.5/10. 10-тка бих боцнал на хкома обаче, ако още не сте се нахъсали за dishonored.
|
|
|
|
 |
Найн Инч Нейлс
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Dishonored Публикувано на: 11 Окт 2012 22:12
Ами и аз мисля, че елемента преиграване ще е много силен тук, което просто го няма при повечето съвремени игри. Друго мнооого силно нещо е gunshootin-га или както се пише там... просто за първи път при игра ползваща така мразения от мен Unreal енджин това е направено феноменално. И пистолета и арбалета ми дават тази наслада която са ми я давали само игрите на ид и инфинити уард. Мечтая за втора част, която да използва id tech 5 и да е open world или поне semi-open. Просто тея, главно с Виктор Антонов са толко кадърен тийм, че с тоя енджин ще направят чудеса, жалко, че не го ползваха него... но доколко съм чел из форумите им, те са почнали играта още преди да станат част от Зени/Бетесда, а енджините id tech вече не са комерсиални за жалост и могат да се ползват само от девелоперите които са под шапката на зенимакс
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|