Автор |
Съобщение |
gua543
|
|
В момента играе: Crysis 2, Crysis 3, Mass Effect trilogy, Star Wars: The Old Republic, Batman: Arkham Asylum, Dead Space
|
|
Заглавие: Re: Най-яките пичове в историята на видео игрите Публикувано на: 18 Окт 2011 18:12
Вижте ми аватара. Да, познахте кой е най-якото копеле в шутърите за мен. Може малко да поспорят с Номад от Кризата обаче сега щит и свръхчовешки рефлекси и сила побеждават нанокостюма откъдето и да го погледнеш Но като го няма в класацията гласувам за Уолвърин!!! Най-бруталния! Е добре де Кратос го изпреварва обаче пък Кратос няма супер възстановителни способности, нали? П.С. Ще е добре ако тука добавиш малко герои от Междузвездни войни и по-специално Кендъръс Ордо от двата КоtOR-а. Един от най-лошите задници в цялата вселена на SW
___________________________________ Вратите на супермаркетите ме карат да се чувствам като джедай.
The Best написа: Нискостеблен хомосексуален плъх!
|
|
|
|
|
iddqd
|
|
|
|
Заглавие: Re: Най-яките пичове в историята на видео игрите Публикувано на: 18 Окт 2011 18:22
___________________________________ Птеродактили пред него летят. И колесница им е луната червена.
|
|
|
|
|
gua543
|
|
В момента играе: Crysis 2, Crysis 3, Mass Effect trilogy, Star Wars: The Old Republic, Batman: Arkham Asylum, Dead Space
|
|
Заглавие: Re: Най-яките пичове в историята на видео игрите Публикувано на: 18 Окт 2011 18:56
Ами все отнякъде трябва да се гледа! Не може просто ей така да се сетят за някакъв супер оригинален и як външен вид на герой от игра. А и Мастърчийф е изкопирал само каската на маринката от Дуум. При това някои части от нея, не изцяло.
___________________________________ Вратите на супермаркетите ме карат да се чувствам като джедай.
|
|
|
|
|
Sabaka
|
|
Мнения: 484 Местоположение: In the mountains In the mountains In the mountains...
В момента играе: LoL ,най-тъпата игра на света...
|
|
Заглавие: Re: Най-яките пичове в историята на видео игрите Публикувано на: 18 Окт 2011 22:51
the_presator написа: /facepalm Raziel е по-як Зависи. Разиел ме кефеше само в SR2. Иначе Кейн рарбива във свички други. Вкус си е какъв герой те кефи.
|
|
|
AcTivE
|
The King of Kings |
|
|
|
Заглавие: Re: Най-яките пичове в историята на видео игрите Публикувано на: 19 Окт 2011 10:14
Agent 47 в частност в Hitman 2:Silent Assasin.
|
|
|
Danivanov
|
|
В момента играе: Ghost Recon: Future Soldier; Splinter Cell: Blacklist; Brothers - A Tale of Two Sons; Witcher 3, но само в моите мечти...
|
|
Заглавие: Re: Най-яките пичове в историята на видео игрите Публикувано на: 19 Окт 2011 12:55
|
|
|
|
|
Der Meister
|
|
|
|
Заглавие: Re: Най-яките пичове в историята на видео игрите Публикувано на: 19 Окт 2011 15:02
от тия останалите се колебаех между ецио и агент 47, но в крайна сметка реших агент 47
|
|
|
|
|
iddqd
|
|
|
|
Заглавие: Re: Най-яките пичове в историята на видео игрите Публикувано на: 19 Окт 2011 15:08
Що няма кура ми е най-великия?
___________________________________ Птеродактили пред него летят. И колесница им е луната червена.
|
|
|
|
|
Danivanov
|
|
В момента играе: Ghost Recon: Future Soldier; Splinter Cell: Blacklist; Brothers - A Tale of Two Sons; Witcher 3, но само в моите мечти...
|
|
Заглавие: Re: Най-яките пичове в историята на видео игрите Публикувано на: 19 Окт 2011 15:41
iddqd написа: Що няма кура ми е най-великия? За да не излъжеш, като гласуваш с въпросната опция Отлагам награждаването за утре. Трябва да се натрупат повече гласове, все пак.
|
|
|
|
|
iddqd
|
|
|
|
Заглавие: Re: Най-яките пичове в историята на видео игрите Публикувано на: 19 Окт 2011 15:43
Ако беше сложил кура ми щеше да сабереш повече галсове, от колкото за тези балъци
|
|
|
|
|
gua543
|
|
|
|
Заглавие: Re: Най-яките пичове в историята на видео игрите Публикувано на: 19 Окт 2011 16:50
Никакви герои тип Терминатор?!? Май ще се въздържа от гласуване.
|
|
|
|
|
Der Meister
|
|
|
|
Заглавие: Re: Най-яките пичове в историята на видео игрите Публикувано на: 19 Окт 2011 17:44
е в агент 47 нищо терминаторско няма
|
|
|
|
|
Danivanov
|
|
|
|
Заглавие: Re: Най-яките пичове в историята на видео игрите Публикувано на: 19 Окт 2011 18:39
gua543 написа: Никакви герои тип Терминатор?!? Май ще се въздържа от гласуване. Честно казано, Адам си е терминатор Не знам какви ги харесваш, де. Това е, което оцеля.
|
|
|
|
|
gua543
|
|
|
|
Заглавие: Re: Най-яките пичове в историята на видео игрите Публикувано на: 19 Окт 2011 19:43
Danivanov написа: Честно казано, Адам си е терминатор Не знам какви ги харесваш, де. Това е, което оцеля. Имах впредвид герои от типа на Мастърчийф, ... ъъъъ..... Дееба, много съм ограничен бе!
|
|
|
|
|
doggymien4o
|
|
В момента играе: Квот фана
|
|
Заглавие: Re: Най-яките пичове в историята на видео игрите Публикувано на: 19 Окт 2011 19:44
В новата анкета избрах Ецио. Маже ги, особено ся като излезе новата игра
___________________________________ жената трябва да прави само 70 неща - 69 и мусака ...master freakout... ...the world is full of shit...
|
|
|
|
|
Ltkash
|
|
|
|
Заглавие: Re: Най-яките пичове в историята на видео игрите Публикувано на: 19 Окт 2011 20:39
Гералт от Ривия - абсолютната машина Жокера (Мас Ефект) - номинирам го за най-добра второстепенна роля и John 117 (заради книгите - не съм голям фен на игрите)
___________________________________ All summers long the drill to build the machine To turn men from flesh and blood to steel From paper soldiers to bodies on the beach From summer sands to Armageddon's reach
|
|
|
|
|
Sabaka
|
|
Мнения: 484 Местоположение: In the mountains In the mountains In the mountains...
В момента играе: LoL ,най-тъпата игра на света...
|
|
Заглавие: Re: Най-яките пичове в историята на видео игрите Публикувано на: 19 Окт 2011 21:44
Кой от гореспоментатите БИЕ ИЗВЪНЗЕМНИ И НИНДЖИ С ЛОСТ ???
|
|
|
Vermic
|
|
В момента играе: опаааааа
|
|
Заглавие: Re: Най-яките пичове в историята на видео игрите Публикувано на: 19 Окт 2011 22:14
___________________________________ Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
|
|
|
|
|
Deprivd
|
|
|
|
Заглавие: Re: Най-яките пичове в историята на видео игрите Публикувано на: 20 Окт 2011 07:48
Аз (Vampire the masquarade: Bloodlines)
___________________________________ МИНИМУМ, примерно, сешсе, а у?
|
|
|
|
|
Danivanov
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|