Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта

Piratstvate li

Estestveno!    48%  48%  [ 25 ]
 Ot vreme na vreme si drupvam nqkoq igrica.    21%  21%  [ 11 ]
 Predpochitam da si gi kupuvam.    23%  23%  [ 12 ]
 Neznam.    4%  4%  [ 2 ]
 Priqtelche mi gi peche na CD/DVD-ta    4%  4%  [ 2 ]
Общо гласове : 52
Автор Съобщение

Заглавие: Re: Obichate li da piratstvate?
Публикувано на: 23 Май 2012 01:23

Винаги ми е било странно как все някакви игри се оказват пълни боклуци, които не заслужават стотинка но въпреки това биват изиграни.
Дето се вика - лайно да е , безплатно ли е - изяждат го.

Аз лично не виждам защо да си губя времето да тегля и подкарвам разни говна само за да се уверя че са такива нищо че всички го знаят от сто години.

Профил

n00b playa
Аватар
Публикувано на: 23 Май 2012 01:52

Радостин Стефанов написа:
Винаги ми е било странно как все някакви игри се оказват пълни боклуци, които не заслужават стотинка но въпреки това биват изиграни.
Дето се вика - лайно да е , безплатно ли е - изяждат го.

Аз лично не виждам защо да си губя времето да тегля и подкарвам разни говна само за да се уверя че са такива нищо че всички го знаят от сто години.

+4

Профил

n00b playa
Аватар
Публикувано на: 08 Май 2015 20:42

4 години по-късно

И още сумата и неизиграни игри .

Профил

Аватар
Публикувано на: 08 Май 2015 23:17

нелегален написа:
Где Дота, Каменчик? :D

по темата:

дали от порастване и вече понамалял интерес към игрите като цяло, дали от придобиване на малко уважение към гейм мейкърите, не съм пиратствал игра от дооооста време.
В случай на пиратстване, ако играта ме накефи си я купувам, ако ли не - ънинстал и я забравям.

Сейм хиър. Последно си свалих Bioshock:Infinite и то да видя дали ще ми запали.

Профил

n00b playa
Аватар
Публикувано на: 09 Май 2015 01:27

нелегален написа:
Где Дота, Каменчик? :D

по темата:

дали от порастване и вече понамалял интерес към игрите като цяло, дали от придобиване на малко уважение към гейм мейкърите, не съм пиратствал игра от дооооста време.
В случай на пиратстване, ако играта ме накефи си я купувам, ако ли не - ънинстал и я забравям.

Я в Доту не играю, сука бляд . :lol:

Единтсвено пиратсвам музика, филми (рядко ги гледам), игри за конзоли и някои програми .
Конзолните игри са скъпи и не мога да отделя 100+ лева за някоя нова игра, докато в Steam бих я намерил за 20-30$ макс от сивия пазар (g2a, kinguin,g2play и още много, но ти препоръчвам G2A) .

Профил

Аватар
Публикувано на: 09 Май 2015 05:51

Айде едно непопулярно мнение от мен :D

Аз гледам да не пиратствам. Не защото е незаконно, лошо за индустрията и т.н, ами просто се кефя да колекционирам дискове на игри. Колекционирам конзоли и конзолни игри, но колекцията ми е малка, защото събирам само това което лично ме кефи, има колекционерска или сатниментална стойност. PC дисковете за мен нямат колекционерска стойност, още повече разните дигитални издания като тези от стийм. Предпочитам замунда пред стийм - като няма красива кутийка с книжка с опцията да си я сложа на рафта, да я разглеждам, продавам или разменям и т.н, то по-добро нещо е iso или rom файлът свален от интернет.
Дърпам игри на компютъра, само за ди ги пробвам дали ше ме изкефят или ако от никъде не може да се намери конзолно физическо издание. Има много редки, безизвестни и в къщото време качествени игри, които ако не беше интернет пиратството, нямаше как да разбера за тях. Често дърпам нови игри на компютъра, само за да видя дали и как ще ми вървят на щайгата или просто за да се убедя, че гейм индустрията действително запада :D

И преди да си купя каквато и да е игра, освен да се уверя че е нещо наистина стойностно, чакам известно време да поевтинее. Според мен няма тякакова понятие като стара игра, хубавите неща са евъргрийн :D . Супер необяснимо ми е как повечето хора, които не пиратстват са склонни да дадат 120 лв за игра само защото е нова и се вдиго шум за нея, а ако същата игра е на няколко години не биха дали и стотинка за нея. Точно този тип потребители стимулират пазара да бълва посредствени игри, а не "пиратите", както е според общоприетото мнение. Щеше да е хубаво ако всички хора които дават парите си за игри, изискваха някакво качество, а не просто да купуват заради някаква суетня, защото ирата е хит и рекламите казват че това е нещо много яко.

За да дам сума ти му пари за преордър или day one покупка, трябва да съм крайно зарибен и надъхан, нещо което не се е случвало от много години, щото просто всички нови игри, в най-добрия случай ми се струват средняшки.
Според мен повече си струват 100лв за колекционерско, любимо и/или рядко PS1 заглавие, отколкото за хитова, "актуална" боза за PS4.
Случаите когато съм дал повече от 40 лв за игра се броят на пръсти, а половината ми игри са втора ръка и съм ги купувал супер евтино. От гледна точка на издатели и разработчици, пазаруването на игри втора ръка е същото като пиратстването, защото от това те не печелят нищо, но както казах, мен си ме кефи да си имам кутийките с дисковете и дискетите на любимите игри :D

Профил

Аватар
Публикувано на: 09 Май 2015 09:50

Нямам време да се занимавам с бъгави пиратки. Да чакам храктанти пачове и тн. Пък и самите кракове бъгват допълнително бъгавите игри. Обичам играта да си се пачва сама и да има онлайн мп.

Профил

Аватар
В момента играе: MoneyCrafta
Публикувано на: 09 Май 2015 15:14

Е много ясно, че пиратствам. Хаха само се шегувам, НСБОБ :wink:

не искам да имаме никакви взаиомоотношения.

Профил

Аватар
В момента играе: Във форума.
Публикувано на: 10 Май 2015 12:13

И аз пиратствам 8)

ПП: Камене, гледам в списъка ти фигурира Afterfall insanity. Играл ли си я? Какво мислиш за нея?

Профил Skype

Аватар
В момента играе: джобен тенис
Публикувано на: 11 Май 2015 15:43

vanmx написа:

Всичко което чета е много хубаво ама това ме кара да ти задам един въпрос. Що аджеба си си взел PS4 тогава след като няма една читава игра за нея?

По темата: Напоследък не съм пиратствал игри, даже рядко ми остава време да разцъкам нещо. Акаунта ми в Steam е задръстен от игри, които трябва да бъдат изиграни. Да не говорим че не съм играл класики като Serious Sam, а какво остава за новите заглавия. Радвам се че се получава така че не ми остава много свободно време - така внимавам какво играя и прескачам бозите за които само чета и се убеждавам колко добре ми работи шестото чувство.

Профил Skype

Горд Пролетарий
Аватар
В момента играе: Serious Sam
Публикувано на: 11 Май 2015 16:07

Звънкай за кооп, ако си навит за хардкор преживяване 8)

Профил Skype

Публикувано на: 21 Май 2015 18:33

Егати некро темата !

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com