Автор |
Съобщение |
marinkov
|
|
В момента играе: Lotro
|
|
Заглавие: Re: Lord Of The Rings Online Free 2 Play Публикувано на: 10 Сеп 2010 19:49
Omega-x написа: Аз си я свалих ще поцъкам до 15-20 лвл МАКСИМУМ и ще я изтрия, така че няма от какво да се оплаквам И не си любопитен да видиш поне Мория?
___________________________________ LOTRO: server Eldar [EN], kinship Bulgaria, nickname Konnik, www.lotro-europe.com
|
|
|
|
|
Omega-x
|
Супер Марио или Смърт |
|
|
|
Заглавие: Re: Lord Of The Rings Online Free 2 Play Публикувано на: 10 Сеп 2010 19:50
Пф, мразя всичко свързано с Lords of the Rings и съм голям хейтър на френчайза(т.е дори не знам какво/кое е Мория(земята на лошите?)), просто от чисто геймърско любопитство искам да пробвам играта.
___________________________________ <3Bandaids don't fix bullet holes<3 Taytay.
|
|
|
|
|
marinkov
|
|
|
|
Заглавие: Re: Lord Of The Rings Online Free 2 Play Публикувано на: 10 Сеп 2010 20:01
Omega-x написа: Пф, мразя всичко свързано с Lords of the Rings и съм голям хейтър на френчайза(т.е дори не знам какво/кое е Мория(земята на лошите?)), просто от чисто геймърско любопитство искам да пробвам играта. Мория е най-голямото и величествено подземно царство на джуджетата, където в момента се спотайват много орки, гоблини и древното зло Балрог Не можеш да видиш такова нещо по другите мморпг-та
___________________________________ LOTRO: server Eldar [EN], kinship Bulgaria, nickname Konnik, www.lotro-europe.com
|
|
|
|
|
Omega-x
|
Супер Марио или Смърт |
|
|
|
Заглавие: Re: Lord Of The Rings Online Free 2 Play Публикувано на: 10 Сеп 2010 20:06
marinkov написа: Omega-x написа: Пф, мразя всичко свързано с Lords of the Rings и съм голям хейтър на френчайза(т.е дори не знам какво/кое е Мория(земята на лошите?)), просто от чисто геймърско любопитство искам да пробвам играта. Мория е най-голямото и величествено подземно царство на джуджетата, където в момента се спотайват много орки, гоблини и древното зло Балрог Не можеш да видиш такова нещо по другите мморпг-та Ма в другите ММО-та, може да съм джудже (примерно), друго джудже да ме напсува и да отида и го убия като излезе от града, нали
|
|
|
|
|
marinkov
|
|
|
|
Заглавие: Re: Lord Of The Rings Online Free 2 Play Публикувано на: 10 Сеп 2010 20:13
Omega-x написа: Ма в другите ММО-та, може да съм джудже (примерно), друго джудже да ме напсува и да отида и го убия като излезе от града, нали Ако говориш за sandbox игри като mortal online, darkfall и нашата дългоочаквана earthrise, да, и мен ме кефят. Дори мисля да си взема последната, но това не може да ме спре да се наслаждавам и на лотро
|
|
|
|
|
Omega-x
|
Супер Марио или Смърт |
|
|
|
Заглавие: Re: Lord Of The Rings Online Free 2 Play Публикувано на: 10 Сеп 2010 20:15
marinkov написа: Omega-x написа: Ма в другите ММО-та, може да съм джудже (примерно), друго джудже да ме напсува и да отида и го убия като излезе от града, нали Ако говориш за sandbox игри като mortal online, darkfall и нашата дългоочаквана earthrise, да, и мен ме кефят. Дори мисля да си взема последната, но това не може да ме спре да се наслаждавам и на лотро Говоря за предшественика им - Ultima Online Бтв, някакви впечатления от Mortal Online или DarkFall, като последната дори има и трайл, който скоро мисля да пробвам..
|
|
|
|
|
marinkov
|
|
|
|
Заглавие: Re: Lord Of The Rings Online Free 2 Play Публикувано на: 10 Сеп 2010 20:41
Omega-x написа: Говоря за предшественика им - Ultima Online Бтв, някакви впечатления от Mortal Online или DarkFall, като последната дори има и трайл, който скоро мисля да пробвам.. Малко съм ги пробвал, но като замисъл стават, графично също, но аз имам един проблем и то е, че съм свикнал на една механика на управление на героя (тип Лотро, УоУ, АоС, Уорхамър, но не корейските) и с друга просто не мога да свикна. Надявам се Earthrise да не се изгаврят точно с тази част )
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Lord Of The Rings Online Free 2 Play Публикувано на: 10 Сеп 2010 20:52
Купих си играта + експажъна за 20лв от ибей, и се размазвам от цъкане, играта кърти.. КЪРТИ, играя с хобит и територии, кестове, атмосвера, озвучение, гейм механика.. всичко е изпипано перфектно и направено в духа на "Властелина", най ми допада факта че си е чисто фентъзи, без стиимпънк изгъзици и подобни като в WoW, куестовете са разнообразни и добре разпределени и го няма усещането за гринд.. спирам да пиша, средната земя ме очаква...
|
|
|
|
|
Sentry
|
|
|
|
Заглавие: Re: Lord Of The Rings Online Free 2 Play Публикувано на: 10 Сеп 2010 20:54
marinkov написа: Тук има и друго нещо. Това все пак е Властелинът на пръстените, света на Толкин, най-доброто фентъзи, класиката в жанра. И може и да им е нескопосан модела на разплащане на Турбине, но това не отнема от другите достойнства на играта. Една от най-добрите графики, много добри и разнообразни геймплей, РП и ПвЕ функции. Единственият недостатък, за мен, са по-дървените движения на героя в сравнение с WoW, например. Но пък с това се свиква с времето. Властелина на Пръстените и мнението ми за него като качество на книгите и историята нека оставим настрана. Разбирам, че си има много фенове, но... нека просто не започвам. Така, след кратка игра, ето какво мисля за LOTRO - като цяло засега ми се вижда, че е съвсем стандартно MMORPG, което не предлага нищо впечатляващо или различно от това, което го има и в другите MMORPGта. Стандартна система за битки, стандартна система за куестове, горе-долу сносна история. Какво не ми хареса в играта? Лично съм разочарован от skill системата - вижда ми се прекалено... обикновена. Някакси винаги герой от определен клас ще изпълнява определена роля в битките. Също така дървените движения и грозните герои са неприятна изненада за мен. Tutorial-а беше изключително глупав, картата е грозна и объркана и интерфейсът е неудобен. Битките ми идват много бавни. Интрото беше безсмислено... но като се замисля има само три или четири игри от жанра, на които интрото им беше смислено и наистина готино. Какво ми хареса в играта? Като начало - това, че ти казва, че ако играеш DPS си noob. Като видях, че всички damage класове са с ниво на трудност basic направо щях да падна от стола от кеф. Голямото разнообразие на класове също е добре дошло. Хареса ми как изглежда света на играта, има много красиви пейзажи, въореки че не може да се мери с тепърва излизащи MMORPGта. Системата за битките поне са се опитали да я направят интересна, нищо, че не са успели кой знае колко. Хареса ми и че има narrative на по-важните събития. P.S. Earthrise ще е TPS мисля.
___________________________________ We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time? Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
|
|
|
|
|
marinkov
|
|
|
|
Заглавие: Re: Lord Of The Rings Online Free 2 Play Публикувано на: 10 Сеп 2010 20:57
Progressor написа: Купих си играта + експажъна за 20лв от ибей, и се размазвам от цъкане, играта кърти.. КЪРТИ, играя с хобит и територии, кестове, атмосвера, озвучение, гейм механика.. всичко е изпипано перфектно и направено в духа на "Властелина", най ми допада факта че си е чисто фентъзи, без стиимпънк изгъзици и подобни като в WoW, куестовете са разнообразни и добре разпределени и го няма усещането за гринд.. спирам да пиша, средната земя ме очаква... В кой сървър играеш?
|
|
|
|
|
marinkov
|
|
|
|
Заглавие: Re: Lord Of The Rings Online Free 2 Play Публикувано на: 10 Сеп 2010 21:04
Sentry написа: P.S. Earthrise ще е TPS мисля. Като битка ще е близо до FPS/TPS, но като съдържание ще е като sandbox. Цитат: Лично съм разочарован от skill системата - вижда ми се прекалено... обикновена. Някакси винаги герой от определен клас ще изпълнява определена роля в битките. Класовете в лотро са почти като в уоу, имат три пътя на развитие... Гардиана например, за соло игра, за танк и за дпс, Руне-Кийпъра - соло, хилър, дпс и т.н. Но, разбира се се акцентира повече върху основната роля на класа и така трябва да бъде, според мен.
|
|
|
|
|
Sentry
|
|
|
|
Заглавие: Re: Lord Of The Rings Online Free 2 Play Публикувано на: 10 Сеп 2010 21:30
marinkov написа: Класовете в лотро са почти като в уоу, имат три пътя на развитие... Гардиана например, за соло игра, за танк и за дпс, Руне-Кийпъра - соло, хилър, дпс и т.н. Но, разбира се се акцентира повече върху основната роля на класа и така трябва да бъде, според мен. Там е работата, че аз харесвам малко по-разчупено развитие на героя. Не обичам да имам един път, който да ми е общо взето предопределен. Харесва ми да експериментирам, да правя странни комбинации и да се кефя на малоумния резултат, който се е получил
___________________________________ We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time? Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Lord Of The Rings Online Free 2 Play Публикувано на: 10 Сеп 2010 21:34
Eldar, героя ми се казва Colth.
|
|
|
|
|
marinkov
|
|
|
|
Заглавие: Re: Lord Of The Rings Online Free 2 Play Публикувано на: 10 Сеп 2010 21:40
Sentry написа: marinkov написа: Там е работата, че аз харесвам малко по-разчупено развитие на героя. Не обичам да имам един път, който да ми е общо взето предопределен. Харесва ми да експериментирам, да правя странни комбинации и да се кефя на малоумния резултат, който се е получил Значи sandbox игрите са за теб Там сам си правиш какъвто искаш клас
|
|
|
|
|
marinkov
|
|
|
|
Заглавие: Re: Lord Of The Rings Online Free 2 Play Публикувано на: 10 Сеп 2010 21:46
Progressor написа: Eldar, героя ми се казва Colth. Ако искаш мога да те поканя в българския ни киншип.
|
|
|
|
|
radi_bomb
|
|
|
|
Заглавие: Re: Lord Of The Rings Online Free 2 Play Публикувано на: 10 Сеп 2010 21:59
marinkov написа: Progressor написа: Eldar, героя ми се казва Colth. Ако искаш мога да те поканя в българския ни киншип. Имате киншип в Eldar?Как се казва, искам да се присъединя с моето джудже ministrel.
|
|
|
|
|
marinkov
|
|
|
|
Заглавие: Re: Lord Of The Rings Online Free 2 Play Публикувано на: 10 Сеп 2010 22:02
radi_bomb написа: Имате киншип в Eldar? Как се казва, искам да се присъединя с моето джудже ministrel. Киншипа ни се казва Bulgaria. В момента играя с алта ми Kalpazanka, но ако си триал не съм сигурен, че можеш да ми пишеш на лични. Ако не дай си името на героя тук и ще те поканя.
|
|
|
|
|
Sentry
|
|
|
|
Заглавие: Re: Lord Of The Rings Online Free 2 Play Публикувано на: 10 Сеп 2010 22:13
marinkov написа: Значи sandbox игрите са за теб Там сам си правиш какъвто искаш клас Sandbox значи съвсем различно нещо според мен. Както и да е, за сега FFXIV ми е фаворит за тоя месец
|
|
|
|
|
marinkov
|
|
|
|
Заглавие: Re: Lord Of The Rings Online Free 2 Play Публикувано на: 10 Сеп 2010 22:21
Sentry написа: Sandbox значи съвсем различно нещо според мен. Както и да е, за сега FFXIV ми е фаворит за тоя месец В бетата съм и механиката на движенията на героя е от гадния тип А и всичко е на инстанси и на пътечки или поне в началото. Не е отворен свят. Какво е sandbox игра според теб?
|
|
|
|
|
Sentry
|
|
|
|
Заглавие: Re: Lord Of The Rings Online Free 2 Play Публикувано на: 10 Сеп 2010 22:33
А бе честно да ти кажа FFXIV е най-неудобната игра, която съм играл. Толкова глупаво управление няма никъде, но пък за сметка на това е странно зарибяваща и историята кефи.
Иначе sandbox според мен е игра без типичните куестове, в която почти всичко се движи от играчите - производство на оръжия, брони, материали за тях, дори в някаква степен градовете и събитията, които стават в света да са контролирани от тях. В много от тях има свободна система за развитие, тоест няма класове, но пък в някои има. Сега ми идва на ум точно Guild Wars 2, в която има много sandbox елементи, но пък е с класове система.
FFXIV донякъде е sandbox игра, тъй като много от нещата могат да се произведат само от играчите - все пак половината от класовете са работнически и има по един куест на всеки 10 ранка, като всичко останало са работи, които ти се дават от гилдиите като те може да са както работнически, така и бойни.
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|