Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие: Re: Fable 3 и за PC? (UPDATED!!!)
Публикувано на: 17 Май 2010 14:25

Ми играй на монитор. Един хубав HD монитор е 300 лева за 1080p, гаранция, че ще се сцепиш от кеф. Плюс това да си вземеш конзолата и да играеш на CRT телевизор докато събереш за HD телевизор/монитор също е опция.

Профил

Аватар
В момента играе: Flame Wars: PCM edition
Публикувано на: 17 Май 2010 14:27

joar написа:
Ще го обявят и какво? Пак губиш един куп игри, на които иначе ще се насереш от кеф, а пред Wii-то ще плюеш по скапания хардуер. Продай го, сериозно, и да пуснат Fable 3 за PC пак има игри като Gears of War 2 и 3, Alan Wake, Ninja Gaiden, Halo 3, Forza Motorsport, Dead Rising, Crackdown, игрите на Rare, Dead or Alive 4, Too Human, дето няма да ги видиш скоро на PC(а някой от тях - никога), а пък иначе ще те смажат с качество. Продай кежуъл конзолата, вземи бокса, да разбереш що всички са луднали по него, после ще се смееш като чуеш някой да се моли M$ да пуснат игра за PC а ти си се представяш седнал пред телевизора, смазан от кеф.

абе ти да го откажеш от гейминга ли исакш бе?
Иначе за без пари кашона е no brainer, защото свалянето е доста лесно и спестяваш от ъпгрейд. Иначе ПС3-ка

ЕДИТ: +1 за joar аз играя на 23'' Samsung LED , който ми излезе към 600 лева обаче качеството е :shock:

Профил

Аватар
Публикувано на: 17 Май 2010 14:29

joar значи за 800 лева мога да си играя на бокса? (демек 500 за бокс 300 за монитор). От юБългария ли да поръчам или от чужбина?
Верно ли новите не могат да се хакват?
Иии най-важното-кога ще има нов хбокс? В близките 2-3 години очаква ли се такова животно?

агентите са педали
напускам форума

Профил

Аватар
Публикувано на: 17 Май 2010 14:33

Можеш, естествено. Примерно това + Fujitsu XL3220T = кеф.
pcultimate написа:
За хакването, доколкото знам, даже и новите могат да се хакват.
абе ти да го откажеш от гейминга ли исакш бе?
Иначе за без пари кашона е no brainer, защото свалянето е доста лесно и спестяваш от ъпгрейд. Иначе ПС3-ка

ЕДИТ: +1 за joar аз играя на 23'' Samsung LED , който ми излезе към 600 лева обаче качеството е :shock:

Dead Rising-а си е много забавна даже :O. А игрите на Rare са класика - техни са GoldenEye, Perfect Dark, Banjo Kazooie.. Пък за Too Human не знам, забавен хак ен слаш и това е, не очаквах много и затова може би ми хареса.

Профил

Аватар
Публикувано на: 17 Май 2010 14:36

Е, явно ще трябва да си купя по-скъп телевизор тогава :)
Лошото е, че сега много пари ми трябват-за хбокс, за телевизор и за нов комп. Ако направя новия ми комп да е със средно добро параметри и повечко хард ще бъдсе едно 5-600 лева. За хбокс 400-500. За Телевизор 600 поне. То 2000 стана, деба

агентите са педали
напускам форума

Профил

Псевдо рейцър
Аватар
В момента играе: Всичко без аниме игри
Публикувано на: 17 Май 2010 14:37

ако не искате да почвам да тролвам часта на форма за конзоли по хубаво се изнасяите от тука с кашоните си всички сте репрортнати :SPAM:

От Чернобил съм, единственият регистриран гражданин. Дръжа една баржа на брега на река Припят и я отдавам на безделници като теб. Цената за една нощувка е 2 бутилки водка и 5 минути да си удряш чатала с тухла.

Профил

Аватар
Публикувано на: 17 Май 2010 14:40

Изход написа:
Е, явно ще трябва да си купя по-скъп телевизор тогава :)
Лошото е, че сега много пари ми трябват-за хбокс, за телевизор и за нов комп. Ако направя новия ми комп да е със средно добро параметри и повечко хард ще бъдсе едно 5-600 лева. За хбокс 400-500. За Телевизор 600 поне. То 2000 стана, деба

Монитор за 300 лева + кашон за 400 за да минеш на тънко. А не знам защо ще си купуваш и бокс и нов компютър, при положение, че 95% от PC игрите излизат и на бокс.

Профил

Аватар
Публикувано на: 17 Май 2010 15:47

Нов комп ще си купувам защото този го поръчах от грешно място и май са ми пробутали стари/некачествени части.
По-евтино ще ми излезе нов компютър, който да си позлвам само за филми/музика и чат-пат програмиране, отколкото да оправям тази жалка щайга, да й сменям охлаждането, процесорът и дъното. Просто няма да се ползва за игри.
В момента имам монитор, който е нещо от типа на 17 инча. Малък ми идва и ми е омръзнал. Ще разгледам тези дни какви варинанти има за 21+ инчов монитор/телевизор.
Само исках да попитам как стоят нещата с дефектите? Щото като го хакнеш гаранцията отива. От къде е най-добре да се поръча? Ozone ли?

агентите са педали
напускам форума

Профил

Аватар
Публикувано на: 17 Май 2010 15:59

Най-добрите цени и бъндъли са от Plesio. Konzoli.com също не е лошо като избор, ако не ти харесва цената за доставка на Plesio, а и гаранцията съм чувал им е по-добра. Ozone вече не продават бокс. За дефектите - при по-новите модели(тези с джаспър чипсет) шанса да се скапе е колкото на всяка друга конзола, само недей да купуваш втора ръка, щото обикновено продават втора ръка точно преди RRoD. При хак гаранцията отива, да.

Профил

Аватар
В момента играе: COD: MW, HotS, Heroes 3, DooM 2, Diablo 2, Killing Floor 2
Публикувано на: 17 Май 2010 16:22

sean написа:
Деба бедняците, толкова ли не можете да се откажете от един ъпгрейд на почупената щайга, да си вземете един Xbox 360 или PS3, и да спрете да изглеждате толкова жалки с коментари от типа на "толкова я чаках тази игра а не излезе за PC, буху" или "моля се на господа да излезе и за PC"?

THIS :!:

EDIT: Pcultimate айде разкарай се с лайняните си PS фенбойски помии бе :!:

Изходе аз си играя на бокса на 42 инчов телевизор,плазмен ама не е Full HD и си е супер.То не че има няква ОГРОМНА ГИГА разлика в графиката,то даже ако не си некъв маняк няма да я видиш в различните телевизори/монитор.Може да се види няква разлика само с HDMI кабел.Joar-е вече RROD няма,а има Е74,стига залъгва мончето със стари глупости.Нов бокс не очаквай в близките 2-3 години.МС казаха че нямат нужда от блурей плеър и няма нужда от нов бокс.А ако изкарат нов ще станат за смях за предното си изказване та нов бокс не очаквай.

Профил

Аватар
Публикувано на: 17 Май 2010 16:38

Човек, казах да не купува втора ръка, щото обикновено хората продават стари конзоли малко преди да RRoD-нат/. И не видях някой да споменава нова конзола. То се знае, че до 2013-2014 новата генерация няма до почне, инак няма смисъл да пускат Natal-а или Move-а.

Профил

Аватар
В момента играе: COD: MW, HotS, Heroes 3, DooM 2, Diablo 2, Killing Floor 2
Публикувано на: 17 Май 2010 16:47

Ами то в обявите си пише кога е произведена конзолата,с какво дъно е.Ако не пише,няма за какво да се гледа обявата даже :wink:

Профил

Псевдо рейцър
Аватар
В момента играе: Всичко без аниме игри
Публикувано на: 17 Май 2010 16:54

але вие некви умствено ретардясали ли се това е часта на форума за КОМПЮТАРНИ ИГРИ а не за фагбох 3шити за товаче се разкарайте от тука педали

От Чернобил съм, единственият регистриран гражданин. Дръжа една баржа на брега на река Припят и я отдавам на безделници като теб. Цената за една нощувка е 2 бутилки водка и 5 минути да си удряш чатала с тухла.

Профил

Аватар
Публикувано на: 17 Май 2010 19:50

Макс написа:
Ами то в обявите си пише кога е произведена конзолата,с какво дъно е.Ако не пише,няма за какво да се гледа обявата даже :wink:

Е, на бая голяма част не пише. Примерно в 2play 80% от обявите пише някакви глупости, които те успокоят, че уж нищо й няма на конзолата и че сделката е супер. Все тая, това е единствената конзола, която никога не бих взел втора употреба.

Профил

Аватар
Публикувано на: 17 Май 2010 20:33

Препоръчай ми тогава някой хубав бъндъл на Xbox Elite. Доколкото разбрах, при Elite RROD се среща по-рядко, пък и харддискът е значително повечко. Аркейдът някак не ме привлича. Иначе продължавам да си стискам палци за Fable 3. :D

Профил WWW

Аватар
Публикувано на: 17 Май 2010 20:38

Елит и Аркейд са една и съща машинка, просто са в различен цвят. За протокола отбелязвам, че няма проблем хард да се сложи и на Ардейд. Ама така или иначе RRoD няма да видиш - ако купуваше конзола преди 3 години, може. Иначе най-добрия Елит бъндъл в Плесио е този. Ако ти се струва много солено взимай тоя.

Профил

Публикувано на: 17 Май 2010 21:23

:D :D :D

Профил

Аватар
Публикувано на: 17 Май 2010 21:54

http://konzoli.com/xbox-360-elite-120gb ... p-938.html
Този е перфектен 8)

агентите са педали
напускам форума

Профил

Аватар
Публикувано на: 17 Май 2010 21:58

Няма наличност..

Профил

Аватар
Публикувано на: 17 Май 2010 22:16

Аз нямам проблеми с конзолата вече година, според мен това са глупости, сегашните конзоли нямат такива проблеми. Тихи са и е в пъти по-приятно да си разцъкваш с джойстика. Инак ако толкова ви гони страха от бан от лайва или нещо друго си взимайте 1 игра на месец. Идва ви към 3 лева на ден. Ако не хаквайте и това е положението.

За да не съм съвсем офтопик - само на мен картата на кралството ти или каквото е там, изглежда доста зле ( по детски едно такова) инак в края на новото интервю с Молиньо, някаква ефектна огнена магия се изсипа. Ама ще видим.....

Относно бокса, не знам за Рийч, но със сигурност ако има фенове на шутърите, като започнеш Хейло 3 в мулти специално, няма отлепяне. Рийч ми иглежда доста по-зле например. Аз бих си купил конзола заради Хейло 3 само....

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com