Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие: Re: Street fighter 4 for Щайга
Публикувано на: 02 Юли 2009 13:14

начи за контролите ето моите http://i611.photobucket.com/albums/tt19 ... blabla.jpg с Q се хвърля с Е се прави фокус удара много е полезен а с TAB или кефенето или некви рандом удари използваите F и V за повечето удари с тях се правият комбота най лесно например на зангиеф като натиснете F веднага прави завъртането с рацете ето и геим плеи http://www.youtube.com/watch?v=cSoUdorEmkY :wink: в видеото всичко е на лол за да може да записвам ето ми бенч марка всичко на мах без резолуция и спецялни ефекти http://i611.photobucket.com/albums/tt19 ... abla-1.jpg :rockon:

Профил

но с големо съ̀рце
Аватар
В момента играе: A dance with rogues
Публикувано на: 02 Юли 2009 14:17

EcTeTa написа:
Да играта излезе има я в топ 10 торента на замунда tiny не знам как точно , но влязах 1 път в играта и като започнах на играча на компютъра над кръвта му пише press any key for player two или нещо от сорта та разцъкаи се и втория плеър ще се появи.Аз също имам въпрос какъв джоистик да си купя за да играя тази игра до сега не съм си купувал и да ми препоръчате някой , трябва да се отнесе , че преди играех много на tекken и донякъде съм му свикнал да си взема ли джойстика от ps1 ?

Абе пише да се натисне старт бутона, изпробвах всичките копчета еднио по едно и пак не стана. Пък с стрелките и А си се управлява пъривят играч.

Профил Skype

Публикувано на: 02 Юли 2009 14:51

zeratul_xsd написа:
Както казах по-горе проблема с мудноста на играта се решава като влезеш в настойките и на Frame Rate избираш Fixed и играта си върви повече от идеално

Знам, бе, брат, направил съм го, добре си върви, н'са притиснявъй. :)

CAPCOM обаче са вдигнали летвата с изкуствения интелект, честно да си кажа. Не си ли обръгнал на тупалки, дори и на Easiest пичка ти майна, понеже компютъра само Special Moves прави. Последния бос Seth просто толкова ме дразни, че... Нека го кажа така. Кажете ми който и да е бос от която и да е игра и ви гарантирам, че Сет ще ме дразни много повече.

Много, много повече...

Профил

Футболен разбирач
Аватар
В момента играе: Football Manager 2007
Pro Evolution Soccer 2013
Публикувано на: 02 Юли 2009 17:48

Draksis написа:
zeratul_xsd написа:
Както казах по-горе проблема с мудноста на играта се решава като влезеш в настойките и на Frame Rate избираш Fixed и играта си върви повече от идеално

Знам, бе, брат, направил съм го, добре си върви, н'са притиснявъй. :)

CAPCOM обаче са вдигнали летвата с изкуствения интелект, честно да си кажа. Не си ли обръгнал на тупалки, дори и на Easiest пичка ти майна, понеже компютъра само Special Moves прави. Последния бос Seth просто толкова ме дразни, че... Нека го кажа така. Кажете ми който и да е бос от която и да е игра и ви гарантирам, че Сет ще ме дразни много повече.

Много, много повече...

Играл ли си Dead or Alive 2? Босчето накрая беше ебаси и копелето-с едни гейски крилца,само дето те ебе доста здраво с тях-АУЧ!

Аз до Сет още не съм стигнал, ама гледах едно клипче със завършващите хватки на всеки един боец...Мдаа...да ти кажа и мен ме дразни :lol:

Бтв, айде някой да обади как се правят шибаните завършващи хватки?!

Профил

Публикувано на: 02 Юли 2009 18:07

Хм, сега се сетих за един бос, който навремето ме дразнеше повече и от Сет... става дума за И-Но в Guilty Gear XX - който я е бил на Hardest, ще ме разбере.

Иначе, братле, Сет е ебати адската гадина. В първия рунд е мишка, почне ли втория обаче... има разтегливостта и телепортацията на Далшим, движенията и силата на Рию и комбинация от свои атаки, които са изключително досадни - Ултра комбото пък му е неблокираемо (въх, к'ва нова дума измислих) и просто те докарва до лудост.

Да, някой да се обади как се правят ултра комботата, щото досега опитвах, и опитвах... нищо не ще.

Профил

Супер Марио или Смърт
Аватар
Публикувано на: 02 Юли 2009 18:14

аз от първия път го убих на ийзи! :oops:

Профил

Eroguro Lolies FTW!
Аватар
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
Публикувано на: 02 Юли 2009 18:22

Нз дали е Изи, но го утрепах на най-лесната трудност, на Хбокс-а у Разиел! :lol: 8)

Serious Sam написа:
Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...

Цитат:
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq

Профил WWW

Публикувано на: 02 Юли 2009 18:54

Вие и двамата сте обръгнали убийци, бе, имах предвид xлапетата, на която тая игра им е първата тупаница... :)

Обаче "Легендарната заплаха" на Дан - наистина легендарна, такъв пич като него няма втори просто. :) :) :lol: :lol:

Профил

но с големо съ̀рце
Аватар
Публикувано на: 02 Юли 2009 18:57

Нерези сте :shock: Файтър не съм пипал от 2 години и за първи път играя такъв жанр с геймпад и фейлвам яко. Тия като почнат със специалните удари...

Профил Skype

Eroguro Lolies FTW!
Аватар
Публикувано на: 02 Юли 2009 19:00

Draksis написа:
Вие и двамата сте обръгнали убийци, бе, имах предвид xлапетата, на която тая игра им е първата тупаница... :)

Обаче "Легендарната заплаха" на Дан - наистина легендарна, такъв пич като него няма втори просто. :) :) :lol: :lol:

А И-но съм я убивал на Maniac дори! :twisted: :twisted: ( с Destroy, де, ама пак се брои! :D :D )

Serious Sam написа:
Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...

Цитат:
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq

Профил WWW

Публикувано на: 02 Юли 2009 19:07

Значи не си истински боец, невернико, с Чип, Джони и Байкен я убих само с ритници!!!!!!

(и юмруци, де, но работата е там, че си бяха обикновени удари) :)

Имах невероятен късмет. :)

Профил

Eroguro Lolies FTW!
Аватар
Публикувано на: 02 Юли 2009 19:13

Какво да ти кажа, има един момент, в който просто не мога да избягна всичките й топки ( лол ) и ме счупва. :?

Иначе, истински боец съм, пък! :P Да не мислиш, че е лесно да й вкараш Дистрой на последна трудност? ;) Те дори на Нормал ти го блокват, да не говоря за последната.. :Д

Serious Sam написа:

Цитат:

Профил WWW

Публикувано на: 02 Юли 2009 20:01

Нямам намерение да омаловажавам бойните ти умения, Хами-сама, просто исках да изтъкна какъв невероятен късмет имах да я бия само с обикновени удари. :P

Просто с тези тримата играя най-добре, адски къртят. Особено Чип, понеже като тръгне да бяга, и ти се размазва погледа да го следиш, невероятна маймуна е. :)

P.S. Тъпите Ултра комбота се правили с трите копчета съответно за юмрук или ритник, бе, да еба майка му тъпа проста... Аз колко ли пъти се опитвах да натисна едно копче три пъти по-бързо. :)

Профил

Дидко Бандитко
Аватар
В момента играе: No man's sky
Публикувано на: 02 Юли 2009 22:37

Цитат:
Тъпите Ултра комбота се правили с трите копчета съответно за юмрук или ритник, бе, да еба майка му тъпа проста...

:doh:
омг не знаех

иначе ино майка и проклета, докато им хвана цаката на тея топки останах без нервички

[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga :D

Профил

Публикувано на: 02 Юли 2009 23:09

Уф, И-Но се скъсах от яд докато й намеря цаката още първия път като я биех, ама после пък като се пуснах на "Versus" и изпитвах порочно удоволствие да мета пода с нея... :)

П.С. Абе сякаш всички сте се наговорили да ми ходите по нервите с това полунеграмотно писане - я се стягайте бе, имате шестици на матурите по Български Език, за Бога! (това за писането с малки букви, адски дразни. :D )

Профил

Аватар
Публикувано на: 03 Юли 2009 00:03

Абе защо тaка яко са nerf-нали Ryu :[
Всичките му комбота/спешъли/магиики and stuff са доста по-зле от на Ken(с който пък играта е почти елементарна). Хубавото от цялата работа е, че поне с Ryu се изисква малко повече skill. Иначе освен с тях двамата играя и с Abel и Sagat, а Rufus ме дразни доста.

Профил

Публикувано на: 03 Юли 2009 00:29

Руфъс дразни всички ни. :)

И да, с Кен наистина е по-лесна играта, понеже е по-бърз от Рию. Той обаче от своя страна, макар и по-бавен, вкарва повече щети с Heavy Punch/Kick ударите си, и хванеш ли му цаката, всички останали ги прави смешни. Вече си отключих останалите персонажи, освен Сет. Него ще го оставим за малко по-късно, нали ако отключа всичко още първия ден, ще ми е скучно по-нататък. :)

Забелязвате ли обаче, че са ангажирали Рубен Лангдън за английския дублаж на Кен? Той и без това отдавна си се знае с CAPCOM, ама все пак беше приятно да го чуя като приятеля на Рию. Пък и без това приликите с персонажа му са толкова сходни, че ако погледнеш рационално на нещата, той е единствения възможен избор. :)

За неразбралите, Рубен е Данте. Остава да се сетите кой Данте точно. :D

Профил

Публикувано на: 03 Юли 2009 01:32

Сиг ми се събират 7-8 часа игра вече, а все още не съм пускал да играя с Руфус, дори и зада го разгледам.

Профил

Публикувано на: 03 Юли 2009 02:01

Tiny написа:
EcTeTa написа:
Да играта излезе има я в топ 10 торента на замунда tiny не знам как точно , но влязах 1 път в играта и като започнах на играча на компютъра над кръвта му пише press any key for player two или нещо от сорта та разцъкаи се и втория плеър ще се появи.Аз също имам въпрос какъв джоистик да си купя за да играя тази игра до сега не съм си купувал и да ми препоръчате някой , трябва да се отнесе , че преди играех много на tекken и донякъде съм му свикнал да си взема ли джойстика от ps1 ?

Абе пише да се натисне старт бутона, изпробвах всичките копчета еднио по едно и пак не стана. Пък с стрелките и А си се управлява пъривят играч.
ако питаш за мултито моето момче вече писах , че се пуска от версус мод играч срещу играч също може и в траининга хф

Профил

но с големо съ̀рце
Аватар
Публикувано на: 03 Юли 2009 09:06

EcTeTa написа:
ако питаш за мултито моето момче вече писах , че се пуска от версус мод играч срещу играч също може и в траининга хф

ако обърнеш внимание на проблемът моето момиче, ще разбереш, че не това питам. Представи си, че знам какво означава player vs. player -.-

Профил Skype
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com