Автор |
Съобщение |
elianbg
|
![Аватар](./download/file.php?avatar=12928_1257677810.png) |
|
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
Tiny
|
но с големо съ̀рце |
![Аватар](./download/file.php?avatar=6442_1364900675.jpg) |
В момента играе: A dance with rogues
|
|
Заглавие: Re: Street fighter 4 for Щайга Публикувано на: 02 Юли 2009 14:17
EcTeTa написа: Да играта излезе има я в топ 10 торента на замунда tiny не знам как точно , но влязах 1 път в играта и като започнах на играча на компютъра над кръвта му пише press any key for player two или нещо от сорта та разцъкаи се и втория плеър ще се появи.Аз също имам въпрос какъв джоистик да си купя за да играя тази игра до сега не съм си купувал и да ми препоръчате някой , трябва да се отнесе , че преди играех много на tекken и донякъде съм му свикнал да си взема ли джойстика от ps1 ? Абе пише да се натисне старт бутона, изпробвах всичките копчета еднио по едно и пак не стана. Пък с стрелките и А си се управлява пъривят играч.
___________________________________ A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Street fighter 4 for Щайга Публикувано на: 02 Юли 2009 14:51
zeratul_xsd написа: Както казах по-горе проблема с мудноста на играта се решава като влезеш в настойките и на Frame Rate избираш Fixed и играта си върви повече от идеално Знам, бе, брат, направил съм го, добре си върви, н'са притиснявъй. ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif) CAPCOM обаче са вдигнали летвата с изкуствения интелект, честно да си кажа. Не си ли обръгнал на тупалки, дори и на Easiest пичка ти майна, понеже компютъра само Special Moves прави. Последния бос Seth просто толкова ме дразни, че... Нека го кажа така. Кажете ми който и да е бос от която и да е игра и ви гарантирам, че Сет ще ме дразни много повече. Много, много повече...
___________________________________ 私の拳は、死の出血!あなたの運命へようこそ!
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
Dexter
|
Футболен разбирач |
![Аватар](http://38.media.tumblr.com/avatar_40e1ed1fadb0_96.png) |
В момента играе: Football Manager 2007 Pro Evolution Soccer 2013
|
|
Заглавие: Re: Street fighter 4 for Щайга Публикувано на: 02 Юли 2009 17:48
Draksis написа: zeratul_xsd написа: Както казах по-горе проблема с мудноста на играта се решава като влезеш в настойките и на Frame Rate избираш Fixed и играта си върви повече от идеално Знам, бе, брат, направил съм го, добре си върви, н'са притиснявъй. ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif) CAPCOM обаче са вдигнали летвата с изкуствения интелект, честно да си кажа. Не си ли обръгнал на тупалки, дори и на Easiest пичка ти майна, понеже компютъра само Special Moves прави. Последния бос Seth просто толкова ме дразни, че... Нека го кажа така. Кажете ми който и да е бос от която и да е игра и ви гарантирам, че Сет ще ме дразни много повече. Много, много повече... Играл ли си Dead or Alive 2? Босчето накрая беше ебаси и копелето-с едни гейски крилца,само дето те ебе доста здраво с тях-АУЧ! Аз до Сет още не съм стигнал, ама гледах едно клипче със завършващите хватки на всеки един боец...Мдаа...да ти кажа и мен ме дразни Бтв, айде някой да обади как се правят шибаните завършващи хватки?!
___________________________________ WeAreGettingClose
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Street fighter 4 for Щайга Публикувано на: 02 Юли 2009 18:07
Хм, сега се сетих за един бос, който навремето ме дразнеше повече и от Сет... става дума за И-Но в Guilty Gear XX - който я е бил на Hardest, ще ме разбере.
Иначе, братле, Сет е ебати адската гадина. В първия рунд е мишка, почне ли втория обаче... има разтегливостта и телепортацията на Далшим, движенията и силата на Рию и комбинация от свои атаки, които са изключително досадни - Ултра комбото пък му е неблокираемо (въх, к'ва нова дума измислих) и просто те докарва до лудост.
Да, някой да се обади как се правят ултра комботата, щото досега опитвах, и опитвах... нищо не ще.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
Omega-x
|
Супер Марио или Смърт |
![Аватар](./images/avatars/gallery/BlazeBoard/Mutant.gif) |
|
|
Заглавие: Re: Street fighter 4 for Щайга Публикувано на: 02 Юли 2009 18:14
аз от първия път го убих на ийзи! ![Embarassed :oops:](./images/smilies/icon_redface.gif)
___________________________________ <3Bandaids don't fix bullet holes<3 Taytay.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
![Аватар](https://i.imgur.com/EhPHX3v.jpg) |
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Re: Street fighter 4 for Щайга Публикувано на: 02 Юли 2009 18:22
Нз дали е Изи, но го утрепах на най-лесната трудност, на Хбокс-а у Разиел! ![Cool 8)](./images/smilies/icon_cool.gif)
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Street fighter 4 for Щайга Публикувано на: 02 Юли 2009 18:54
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
Tiny
|
но с големо съ̀рце |
|
|
Заглавие: Re: Street fighter 4 for Щайга Публикувано на: 02 Юли 2009 18:57
Нерези сте ![Shocked :shock:](./images/smilies/icon_eek.gif) Файтър не съм пипал от 2 години и за първи път играя такъв жанр с геймпад и фейлвам яко. Тия като почнат със специалните удари...
___________________________________ A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
|
Заглавие: Re: Street fighter 4 for Щайга Публикувано на: 02 Юли 2009 19:00
Draksis написа: А И-но съм я убивал на Maniac дори! ![[Twisted Evil] :twisted:](./images/smilies/icon_twisted.gif) ( с Destroy, де, ама пак се брои! ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif) )
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Street fighter 4 for Щайга Публикувано на: 02 Юли 2009 19:07
Значи не си истински боец, невернико, с Чип, Джони и Байкен я убих само с ритници!!!!!! (и юмруци, де, но работата е там, че си бяха обикновени удари) ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif) Имах невероятен късмет. ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
|
Заглавие: Re: Street fighter 4 for Щайга Публикувано на: 02 Юли 2009 19:13
Какво да ти кажа, има един момент, в който просто не мога да избягна всичките й топки ( лол ) и ме счупва. Иначе, истински боец съм, пък! ![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif) Да не мислиш, че е лесно да й вкараш Дистрой на последна трудност? ![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif) Те дори на Нормал ти го блокват, да не говоря за последната.. :Д
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Street fighter 4 for Щайга Публикувано на: 02 Юли 2009 20:01
Нямам намерение да омаловажавам бойните ти умения, Хами-сама, просто исках да изтъкна какъв невероятен късмет имах да я бия само с обикновени удари. ![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif) Просто с тези тримата играя най-добре, адски къртят. Особено Чип, понеже като тръгне да бяга, и ти се размазва погледа да го следиш, невероятна маймуна е. ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif) P.S. Тъпите Ултра комбота се правили с трите копчета съответно за юмрук или ритник, бе, да еба майка му тъпа проста... Аз колко ли пъти се опитвах да натисна едно копче три пъти по-бързо. ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
denik
|
Дидко Бандитко |
![Аватар](https://i.postimg.cc/dQHD8qSy/masons.png) |
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: Street fighter 4 for Щайга Публикувано на: 02 Юли 2009 22:37
Цитат: Тъпите Ултра комбота се правили с трите копчета съответно за юмрук или ритник, бе, да еба майка му тъпа проста... ![doh :doh:](./images/smilies/doh.gif) омг не знаех иначе ино майка и проклета, докато им хвана цаката на тея топки останах без нервички
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Street fighter 4 for Щайга Публикувано на: 02 Юли 2009 23:09
Уф, И-Но се скъсах от яд докато й намеря цаката още първия път като я биех, ама после пък като се пуснах на "Versus" и изпитвах порочно удоволствие да мета пода с нея... ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif) П.С. Абе сякаш всички сте се наговорили да ми ходите по нервите с това полунеграмотно писане - я се стягайте бе, имате шестици на матурите по Български Език, за Бога! (това за писането с малки букви, адски дразни. ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif) )
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
MARiNZ0
|
![Аватар](./download/file.php?avatar=7786_1347785753.jpg) |
|
|
Заглавие: Re: Street fighter 4 for Щайга Публикувано на: 03 Юли 2009 00:03
Абе защо тaка яко са nerf-нали Ryu :[ Всичките му комбота/спешъли/магиики and stuff са доста по-зле от на Ken(с който пък играта е почти елементарна). Хубавото от цялата работа е, че поне с Ryu се изисква малко повече skill. Иначе освен с тях двамата играя и с Abel и Sagat, а Rufus ме дразни доста.
___________________________________ You can't kill me. I'm already dead to this world.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Street fighter 4 for Щайга Публикувано на: 03 Юли 2009 00:29
Руфъс дразни всички ни. ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif) И да, с Кен наистина е по-лесна играта, понеже е по-бърз от Рию. Той обаче от своя страна, макар и по-бавен, вкарва повече щети с Heavy Punch/Kick ударите си, и хванеш ли му цаката, всички останали ги прави смешни. Вече си отключих останалите персонажи, освен Сет. Него ще го оставим за малко по-късно, нали ако отключа всичко още първия ден, ще ми е скучно по-нататък. ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif) Забелязвате ли обаче, че са ангажирали Рубен Лангдън за английския дублаж на Кен? Той и без това отдавна си се знае с CAPCOM, ама все пак беше приятно да го чуя като приятеля на Рию. Пък и без това приликите с персонажа му са толкова сходни, че ако погледнеш рационално на нещата, той е единствения възможен избор. ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif) За неразбралите, Рубен е Данте. Остава да се сетите кой Данте точно. ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Street fighter 4 for Щайга Публикувано на: 03 Юли 2009 01:32
Сиг ми се събират 7-8 часа игра вече, а все още не съм пускал да играя с Руфус, дори и зада го разгледам.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Street fighter 4 for Щайга Публикувано на: 03 Юли 2009 02:01
Tiny написа: EcTeTa написа: Да играта излезе има я в топ 10 торента на замунда tiny не знам как точно , но влязах 1 път в играта и като започнах на играча на компютъра над кръвта му пише press any key for player two или нещо от сорта та разцъкаи се и втория плеър ще се появи.Аз също имам въпрос какъв джоистик да си купя за да играя тази игра до сега не съм си купувал и да ми препоръчате някой , трябва да се отнесе , че преди играех много на tекken и донякъде съм му свикнал да си взема ли джойстика от ps1 ? Абе пише да се натисне старт бутона, изпробвах всичките копчета еднио по едно и пак не стана. Пък с стрелките и А си се управлява пъривят играч. ако питаш за мултито моето момче вече писах , че се пуска от версус мод играч срещу играч също може и в траининга хф
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
Tiny
|
но с големо съ̀рце |
|
|
Заглавие: Re: Street fighter 4 for Щайга Публикувано на: 03 Юли 2009 09:06
EcTeTa написа: ако питаш за мултито моето момче вече писах , че се пуска от версус мод играч срещу играч също може и в траининга хф ако обърнеш внимание на проблемът моето момиче, ще разбереш, че не това питам. Представи си, че знам какво означава player vs. player -.-
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|