"Просто сюжета е сложен за цвят колкото да има няква интрига"
хахахах ама да пич няма ли интрига за кво да играеш
Какво за босовете бе момче какво доискажи се ти за бос ли смяташ глупвивя върколак в различен цвят от другите и в кулата ония смешник или поредия бандит с различени текстури...... да не говорим че в играта просто не умираш което прави битките след време безмислени освен ако не искаш да си пазиш героя от белези а при босовете това е ептем смешно..поне да те връщаще от някаъде а това кво ресукрект на място супер идея....
Какво намеси мортала тука... мортал си е чист файтер които няма нужда от кой знае ква история?Фабле 2 е РПГ Адвентър и се очаква да залга на истроия и добър геймплай а не да врътнеш играта за 10 часа и след тва да ходиш да си отваряш странични куестове които в по голямата си част бяхя абсолютна скука(което важеше и за първата част).Ще ме извиняваш че не ми е интересен куест Заведи Влюбени при Врата или Дай еди кво си на Врата или изсивири еди кво си.. за да си зема супер оръжие или нова блузка пак ти казах играй СИМС там ще си обличаш героя как си щещ
Аз очаквах по дълга история и по добри стрнаични куестове да имаше и добри по време на играта но повечето бяха от пълна простотия.Пак ти казвам въпреки всичко останах доволен от играта но това не е стъпка напред спряма предната част...
Предлагам ти и да се въздържаш от коментара кой кво е играл че ставаш смешен пак..