Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие: Re: Prototype
Публикувано на: 15 Юни 2009 12:40

Просто гледаш на Фейбъл 2 от грешна гледан точка. И аз бях така отначалото докато не я преиграх няколко пъти и неразбрах че всъщност е супер трдудна. Става дума не е трудна да минеш историята тя историята е сложена само за фон. Трудното е друго да отвориш вратите, да изпълниш куестовете, да станеш първи на състезанията, да направиш такъв герой какъвто наистина искаш, да намериш съкровището на гаргоилите. И на тази игар несе гледа колко ми е трудно даи да помпам поушънки за да убия мефисто. Бате тва нети е дебилното диабло и точно за тва ме кефи.
В сравнение с Феибъл 1 е досат по яка споредмен де най малкото защото имаш куче и нети се налага да търсиш като гламав наляво и надясно. Най съществения + спрямо предишната част е повечето възможности в играта просто такива неща са ми се случвали дето съм се чудил еби му маиката откаде ги измслят бе супер лудници дето на друга игра такива неща несъм виждал никога.
На играта по скоро трябва да се гледа като на приакзка а не като на безумен екшън въпреки, че биткате са супер готини като разбереш как да комбинираш магия с меле и реиндж атаки. А иначе това дето казваш че е супер лесно показва колк повръхностно си запознат с играта. Предполагам си минал веднъж кампанииката и тва е което си видял. Според мен играта започва сле дкато завършиш главната сюжетна линия и си избереш едно желание което да ти изпълнят и после според желанието което си избрал играта поема по свои собствен път.
А това дето играта има най яките терени, гледки като залези на слънцето над езерото или виж залеза над града как изглежда и псоле пак си помисли за кво става дума.

Профил

Аватар
Публикувано на: 15 Юни 2009 15:12

"Предполагам си минал веднъж кампанииката и тва е което си видял. Според мен играта започва сле дкато завършиш главната сюжетна линия и си избереш едно желание което да ти изпълнят и после според желанието което си избрал играта поема по свои собствен път."

Iddqd почвам да се съмнявам дали си наред :) Естествено веднъж съм изиграл играта ще е преиграя след време.Реално кампанията е играта тва загряваш ли го всичко като откирване на бонуси отваряне на врати са и в второстепени неща които могат да задържът човек дето си няма работа пред пс то ама не и мен.Тебе може да те кефи елемента си земеш жена и да имаш дете да си купиш къща и тнт ако е така ти препоръчам Симс.Най съсипаното нещо в играта е че героя спира да расте не може да го докараш до 50-60 години нагоре както в Фабле 1.. което взима доста от усещтането на играта както беше в първата част след като я врътнеш.Какво ми обесняваш за залези и тнт не веднъж съм казвал че графиката е уникална и левъл дизйана също.Което реално спасява играта от това да е посредствена.

Ahriman ами сравнение с 2 рата част историята в 1 цата е "класика" а трудноста "невиждана" нека така да ти го опиша така ако не си го играл за да разбереш наистина за какъв провал в тия 2 елемнта ти говора.А и да в Фабле 2 НЯМА БОСОВЕ :)

Профил WWW

Аватар
Публикувано на: 15 Юни 2009 17:16

Вече почвам да се съмнявам дали си я минал веднъж. Няма босове? Историята била важна? Момче какъв е смисала на 3 те желания тогава които си избираш точно преди да риключиш главната сюжетна линия. Просто сюжета е сложен за цвят колкото да има няква интрига. Просто най яките неща в играта неможеш да ги постигнеш преди да си си избрал едно от 3 те супер яки желания в края на играта. Истината е че когато минеш главната история ако си лош можеш да имаш супер много кинти и да купиш применро най скъпият замак в играта който струва 1 000 000 кинта, после от него зимаш спецялни куестове и други лудници, абе общо взето незнаеш закакво става дума в тази игра. Мнението ти е нещо от сорта на превъртал съм мортал комбат хехе е братле мортал комбат се превърта за 20 минути.
Това да гониш само светещия прашец на главниа куест е направено примерно за деца дебилчета та и на тях да им е интересно, ако имаш малко по високо мнение за себеси ще намериш много по интересни неща за правена в играта, много по силни противници и много по трудни куестове. Просто играта е направена да може да задоволи ламерчета а също така и най изциклилите геймъри. Лично аз все още немога да мина половината куестове в играта, а дори несъм си купил 2 та аддона към нея.

Профил

Аватар
Публикувано на: 15 Юни 2009 18:11

"Просто сюжета е сложен за цвят колкото да има няква интрига"

хахахах ама да пич няма ли интрига за кво да играеш :)
Какво за босовете бе момче какво доискажи се ти за бос ли смяташ глупвивя върколак в различен цвят от другите и в кулата ония смешник или поредия бандит с различени текстури...... да не говорим че в играта просто не умираш което прави битките след време безмислени освен ако не искаш да си пазиш героя от белези а при босовете това е ептем смешно..поне да те връщаще от някаъде а това кво ресукрект на място супер идея....
Какво намеси мортала тука... мортал си е чист файтер които няма нужда от кой знае ква история?Фабле 2 е РПГ Адвентър и се очаква да залга на истроия и добър геймплай а не да врътнеш играта за 10 часа и след тва да ходиш да си отваряш странични куестове които в по голямата си част бяхя абсолютна скука(което важеше и за първата част).Ще ме извиняваш че не ми е интересен куест Заведи Влюбени при Врата или Дай еди кво си на Врата или изсивири еди кво си.. за да си зема супер оръжие или нова блузка пак ти казах играй СИМС там ще си обличаш героя как си щещ :) Аз очаквах по дълга история и по добри стрнаични куестове да имаше и добри по време на играта но повечето бяха от пълна простотия.Пак ти казвам въпреки всичко останах доволен от играта но това не е стъпка напред спряма предната част...
Предлагам ти и да се въздържаш от коментара кой кво е играл че ставаш смешен пак..

Профил WWW

Аватар
Публикувано на: 15 Юни 2009 19:04

Слаба история-не е първата игра с такава :D
Бързо ти писва,както в повечето такива игри :wink:
За мен лично играта е точно това,което обещаха производителите екшън,бой и мутанти :lol: :lol: яденето на хора = баба която може да бяга и да се катери по стени дори от спайди :rockon: :rockon: :lol:

Профил

Аватар
Публикувано на: 15 Юни 2009 23:15

Цитат:
Какво за босовете бе момче какво доискажи се ти за бос ли смяташ глупвивя върколак в различен цвят от другите и в кулата ония смешник или поредия бандит с различени текстури

Братле просто неисках да те засрамвам понеже явно неси минал дори историята, която впрочем се минава не за 10 а за 3 часа.
Ето това http://www.youtube.com/watch?v=kC82pFXym1I за мен е последния бос по линия на сценария, а иначе има супер много босове по куестовете навсякаде просто подхода ти е бил прекалено леимърски и неси стигнал до нито един

Профил

Аватар
Публикувано на: 16 Юни 2009 08:32

иддяд лемуре спри трвата щото Фабле 2 съм го изигрл преди тебе преди тебе съм имл и Бокс лемурече даже ти отговорих на темата кога беше решил да си купуваш бокса :)
за което искрено съжелвявам.Но някой път се опитай да четеш на другите постовете преди да пишеш защото съм описал доста детайлно някой от босовете :)

Профил WWW

Аватар
Публикувано на: 16 Юни 2009 10:37

И кво това, че имаш хбокс отпреди мен означава че си превъртял феибъла? Мисля че неси го превъртал защото в поста си показвам един доста труден бос, а ти твърдиш че в играта няма босове? Ти искаше да те затапя за босовене не аз а сега се оплакваш и феимиш безмсилено аз имам хбокс от по рано. Еми аз ли съм ти виновен че имаш от по рано и неси играл феибъл а пишеш коментари по ендрция, става дума квото и да кажеш тва си е бос а ти искаше да ти покажа и после недоволстваш. Като жена си искаш нещо и като го получиш него искаш. Аиде изясни се с самия себеси какво искаш и после пиши

Профил

Аватар
В момента играе: Игрътъ
Публикувано на: 16 Юни 2009 11:21

Ти и dx4 да не сте от една планета ? :D

Профил

Аватар
Публикувано на: 16 Юни 2009 11:42

Ако спреш да пушиш пред монитора щеще да видиш в ПРЕДИШНИЯ ми пост защо съм казал че няма босове за мене подобие на бос в различен цвят текстура не е такъв...
а е жалък опит за направа на такъв..
давам Пример внимаваш ли? Върколака с различен цвят в поздемята където къде те лъжат да отидеш с дебелната тва ли за тебе е бос?Или когато си в Кулата като наемник и ония ли келеш накрая го броиш за бос?Това на филмчето дет си дал дето неква скала плюеше гадове и според теб е трудно и това ли го броиш за свестен бос?
За трудност не ми говори че ставаш смешен каква трудност като няма умиране в тая игра бе момче... биеш се с бос убива те пререждаш се не почваш отначало а продължаваш мелето това ако е трудно за тебе незнам...
Ако беше играл Фабле 1 може би щеще да знаеш кво имане на босове и Свестни такива а на жалки имтиаций .Очаквах като човек дето твърди че е играл фабле1 да загрее кво имам предивд по "няма босове" но явно си руски реотан....

Профил WWW

Аватар
Публикувано на: 16 Юни 2009 11:56

Ако беше играл ако не беше играл ти май се вживяваш в ролята си на ванга. Пуснал съм ти клп с ебаси лудия бос ти пак ми говориш за скинове, ти да нямаш рпоблем с възприятията? Аиде кажи ми как се стига до този бос дето съм ти дал клипче за да вида дали наистина си играл или просто си флудиш. Играл съм феибъл 1 преид 100 години и изобщо не помня босове и кво ли не.

Профил

Аватар
Публикувано на: 16 Юни 2009 12:12

iddqd написа:
Ако беше играл ако не беше играл ти май се вживяваш в ролята си на ванга. Пуснал съм ти клп с ебаси лудия бос ти пак ми говориш за скинове, ти да нямаш рпоблем с възприятията? Аиде кажи ми как се стига до този бос дето съм ти дал клипче за да вида дали наистина си играл или просто си флудиш. Играл съм феибъл 1 преид 100 години и изобщо не помня босове и кво ли не.

Луд бос ти си лудия каза че е труден отговори ми как е труден:) можеш ли да сравниш този бос с последния на Фабле 1 ? Сравняваш парче скала с последния бос дракон на Фабле 1 хаххахаххаах смешко си ти смешко си или хидрата от Фабле 1? :) не помнел босовете от Фабле 1 еми пич прегледай си главата тогава кво да ти кажа... мога ти изреда босовете на Фабле 1 не за друго щото се пак бяха запомнящи се за разлика от Фабле 2.З това дали съм я играл ти трябва да си много тъпо парче изброих ти "боса" върколак в подземята след това ти казах за ония в Кулата и това ли не ти стига?За това което питаш ти играта я взех веднага щом я пуснаха в о:зоне смятай кога е.. по смътен спомен до брега се стигаше през къщата на надутия фуклю с пистолета когато нападаха къщата му.

Профил WWW

Аватар
Публикувано на: 16 Юни 2009 13:01

Това вече че нете кефил боса си е въпрос на вкус мен си ме кефи пък, ама забравяш че ставаше дума има ли босове или няма а не кефи ли те или нете кефи.И каква е разликата дали ще помпам като луд поушънки за фул реджувенеишъл или като умра ще си ме резурекне поушънката без да помпам като луд. Разбирасе по трудно е да помпаш като луд само дето има хора дето понятието яка игра за тях не е помпаи поушънки като изоглавен.А иначе това е рпги боса ще ти е труден ще ти е ако отидеш неъпгреидван до него, а това става лесно ако следваш само сюжета. Човек на мен нинджа гаиден 2 неми е трудна дето била най трудната игра в света затова да ми кажеш феибъл 1 е труден а феибъл 2 е лесен за мен е баси тъпотията. Сичко е лесно и сичко е трудно зависимост от това което искаш да постигнеш пък и да игареш 1 игра защто е трудна е леко казано тъповато. Лично аз отебах феибъл 1 точно защото ми беше много лесен и си признавам че изобщо несе заимавах с странични куестове и можеби затова неме изкефи, ама там ме дразнеше че трябва да обикалям като луд за да намеря нещо, а тук си имам куче примерно което ми улеснява живота и ме спасява от малоумното шматкане от типа на я да вида зад този камак може да има нещо.

Профил

Аватар
Публикувано на: 16 Юни 2009 13:39

ти пак четеш между редоевете и тва си е нема оправия за тебе цитирай къде съм писал "Фабле 1 е трудна" намери из постовете ми това бе момче пак пишеш без да четеш... давал съмо сравнение за разлика в фабле 1 и фабле 2 щото 2 ката ще го напиша пак е ЕЛЕМЕНТАРНА няма никва тръпка при боя с гадовете или "босовете"
Даде пример гайдана е там също ли се пулниш с поушани ? имаш 1 резурект и да си напулниш крвата 3-4 пъти и това е... можеш ли да ми сравниш усещатането при гайдан в битка или при босовете с безличното такова в Фабле 2 дето тръпката се губи щото квото и да става няма да преиграваш.....
А с това куче си супер смешен ей куче та куче земи си куче наистина едно и ходи търси по двора съкровища или ходи на лов се ми е едно.

Профил WWW

Аватар
Публикувано на: 16 Юни 2009 14:21

На нинджа гаиден системата за пълнене е като тази на феибъл 2 имаш резърект имаш и предмети за пълнене на кръв има и такива които ти качват хелт бара за псотояно. Това че ти неумираш на феибъл 2 а умираш на нинджа гаиден 2 незначи че всички са като теб аз лични и 2 те игри съм ги минавал по няколко пъти и в 2 те има трудни и лесни места

Профил

Аватар
Публикувано на: 16 Юни 2009 14:50

"трудни и лесни места" в Фабле 2???????? хахахахахх нека направим трампа аз щи кажа трудните места на Гайдана като го играх ти ще ми кажеш "ТРУДНИТЕ" в Фабле 2 навит? щото наистина ми е интересно кво може те затрудни в Фабле 2...... искам да го чуя от тебе аджеба кое ти е било трудно... аз съм първи.. с Гайден 2
Та за гайдана последния бос беше непрятен при това реално заради моя грешка както се сещащ преди него има 3 други боса които реално са един след друг та тях не ги зех на сериозно и загубих доста ценна кръв което определено повлия на битката с последния бос.
Та айде сега дай да чуем къде си имал затруднение с Фабле 2 че си умирам от интерс на игра където пътя ти е показан като с ГПС и а като пукнеш не почваш отначало къде ти е било затруднението.

Профил WWW

Аватар
Публикувано на: 16 Юни 2009 17:06

Ми много места от играта просто немогат да се минат ако нямаш поушънки. Друг е вупроса, че само ти зима експирианс като умреш, ама то и даиабло е така. Вече в зависимост какъв вид герои развиваш ама нямаш ли необходимата екипировка си е трудно става дума умираш зима ти експиранс и продължаваш. Това поне ми дава стимол да не умирам като купувам резурекшън поушънки, ама ако исакш применро да си купиш онази запусната кула дето струва 250 000 и вътре в подземията и е скрит най силната катана в играта, разбирасе ако незнаеш че е там никога няма да я намериш де ама тва е отделен въпрос та дори и куета в самата кула без поушънки за яко кръв и резурект ае ми я мини. Та по същата логика братле аз на нинжа гаидена не умирам понеже помпам поушънка като на феибъл 2 и съответно неми е по трудна хаха въпрос на кинти ае до магазина 3 големи кръвчици 3 малки 1 скрол за резурек и елате ми повече превъртам я на най голяма трудност без да пукна. Та дали е лесна или трудна въпрос на поушънки и резуректове

Профил

Аватар
Публикувано на: 16 Юни 2009 17:54

Играх я и мога да кажа, че е супер. Скоро никоя игра не ми е харесвала толкова много. :D
п.п. искам да споделя личното си мнение за всички тези, които я оплюват - мисля, че много са се разлигавили и не знаят нищо друго освен да хейтват всяка нова игра :D

Профил

Аватар
Публикувано на: 16 Юни 2009 19:15

Iddqd много си зле човек наистна трябва да спреш тревата.... отражението на лице..
"Ми много места от играта просто немогат да се минат ако нямаш поушънки"
"самата кула без поушънки за яко кръв и резурект ае ми я мини"

Тва за Фабеле2 ?

я обесни за чий са ми поушани за да мина място или "бос" или гадове в играта? не е като умра да ме върне назад да преигравам?Бия се с гадове умирам от същото место ресурект бия ги пак умирам а на тях кръвта им не се възтановява да може ми отенме 20-30мин но ще го мина без 1 поушан усети се какво пишеш просто...
Макар че ще ти е трудно...
Но очаквам да ми обясниш логически как не се минава място след като реално не може да умреш и играта те пуска от същото място като демиджда който се нанесал на врага/боса също се запазва :)

Профил WWW

Публикувано на: 16 Юни 2009 19:37

:D :D :D

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на: