Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта

Red Alert 3 vs StarCraftII

RedAlert3    20%  20%  [ 10 ]
 StarCraftII    80%  80%  [ 40 ]
Общо гласове : 50
Автор Съобщение

Аватар
В момента играе: Urban Terror най-вече
http://urbanterror.info/
Заглавие: Re: Red Аlert 3 vs StarCraft II
Публикувано на: 29 Апр 2009 12:19

Не се бой разбрах те. Ти не ме разбра , не става въпрос за статистика , това са просто
по-известни примери за хора прецакани от училището, което не означава ,че са изключение, както ти го тълкуваш,даже напротив,не са.

Нима искаш да кажеш , че в училище си се научил да мислиш ???

Даскалите са тъпи папагали , ако чакаш такива да те учат на мисъл,то само ще ти кажа:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
А ,да, забравих , твоята гордост 3000 пост ,lol. И 300 000 да ги направиш ,какво би трябвало да значи това ? Нима за теб е по-важно количеството от качеството ?
Съжалявам, аз предпочитам качеството, колкото и неправилно да ти се струва това.
Между другото ,май основната причина за твоето негодувание е ,че пиша против любимия WoW,този Gameplay-ен боклук , натрупал > от 10 милиона играчи точно поради боклучивостта си.
Подозирам ,че сега ще отвърнеш ,че не разбирам от игри и изобщо нямам и идея що
за понятие това gameplay,също така може би и тирада за моята noob-ственост.Познах ли ?

Профил WWW

Аватар
В момента играе: Със самолетчета :)
Публикувано на: 30 Апр 2009 16:04

Млъкни бе оффтопик келеш!!! ТКолкото и да е безсмислена темата, все пак не е за да се доказваш колко си тъп! Направи си лична тема "Колко е тъп Тхс?", можеш даже и анкетка да си направиш...

Оннтопик: РА-то го играх и ме разочарова напълно, така че имам надежда за Стареца...

Ph'nglui mglw'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn

а.к.а. Багериста

Профил

Публикувано на: 30 Апр 2009 16:51

Txc написа:
Подозирам ,че сега ще отвърнеш ,че не разбирам от игри и изобщо нямам и идея що
за понятие това gameplay,също така може би и тирада за моята noob-ственост.Познах ли ?

Не, просто ще ти кажа каквото целия форум вече разбра, а именно че си тъп като гъз. :lol:

http://en.wikipedia.org/wiki/Autism

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 30 Апр 2009 17:19

Star Craft II ofc.. :rockon:

Live for everything , die for nothing !!!

Профил WWW

Публикувано на: 30 Апр 2009 19:14

Вие сте някакви овце- на където тръгне едната натам тръгват всичките. Просто сте ебаси шибаните идотчета! Защо го ругаете момчето? Защото не е овца ли? Защото не върви натам, нактръгне стадото ли, защото не смята, че всичко създадено от близард е произведение на изкуството, пред което трябва да се прекланяме ли? Просто сте си кретени и това е.

Профил

Публикувано на: 30 Апр 2009 19:21

Emanuil написа:
Вие сте някакви овце- на където тръгне едната натам тръгват всичките. Просто сте ебаси шибаните идотчета! Защо го ругаете момчето? Защото не е овца ли? Защото не върви натам, нактръгне стадото ли, защото не смята, че всичко създадено от близард е произведение на изкуството, пред което трябва да се прекланяме ли? Просто сте си кретени и това е.

Не, мойто момче. Никой не е споменавал, че WoW е шедьовър, дори аз съм далеч от такава мисъл с оглед на последния експанжън. Просто ТХС с малоумните си изказвания си го е заслужил. Ако ще коментираш нещо, се обосновавай, а не хвърляй разни полу-грамотни и полуинтелигентни твърдения ей така, особено ако искаш да не те псуват.

А може и да е просто защото хората нямат навика да поддържат твърденията на идиоти?

Не знам.

П.П. А да, и като мислиш различно от мнозинството се мислиш едва ли не за духовно извисено същество над всички заблудени овце (9 милиона играещи само WoW последния път като проверих, не знам за другите им игри) ; да бе - много ясно, че целия свят е малоумен и само ти си истината в тези тежки времена :rockon:

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 30 Апр 2009 23:49

RA3 е боклук

Профил ICQ Skype

Публикувано на: 30 Апр 2009 23:53

TXC се изказа неподготвен, но мен просто ме изнервя когато всеки се нахвърля върху някой, който изкаже твърдение, различно от общоприетото. Сърце не ми даваше да не го защитя просто защото аз съм попадал в подобни ситуации в този форум. Всеки си има право на мнение, ама вие най-често го обръщате на групови лични нападки.
Деввет милиона играли уоу, значи щом твърдя, че е тъпа, значи споря с целия свят. Ми хубуу. В Българя 5 милиона слушат чалга, значи щом твърдя, че чалгата е боклук, значи споря с цяла БЪлгария и значи всичките 5 милиона са ми криви а само аз съм прав. Аргументи от този тип са характерни за много ограничени хора, а като гледам всеки, играещ уоу прибягва до тях ПОСТОЯННО ! Е, значи имам основание да имам лошо мнение за играещите уоу .

Профил

Аватар
Публикувано на: 01 Май 2009 09:09

Искам само да кажа че любимото ми RTS е WarCraft 3 и то не защото всички я играят, а защото мен лични адски много си ме кефи. И никой да не я играеше много ми пука. Аз пак ще си я цъкам. Какво е лошото на това някой продукт да се харесва на масите ? Все пак това е целта на разработчиците. Не да накефи 1-2 човека, а да накефи колкото се може повече. Ако си мислите че правят игри единствено да ви е кеф да цъкате - лъжите се. Всичко е заради парата. А когато един продукт е наистина качествен - евала.

Профил

Аватар
В момента играе: жмичка
Публикувано на: 01 Май 2009 10:48

Craft-a ofc.. :devious:

Профил

Аватар
Публикувано на: 01 Май 2009 12:05

Цитат:
Какво е лошото на това някой продукт да се харесва на масите
Лошото е че така се задушава пазара и няма място за нови свежи игри и идеи. Ивтина е че игрите на блзиард са изтъркани и в тях няма нищо ново те са просто комерсиални. Най лесно е да хванеш най комерсиалното когаъо неразбираш но така се ограничаваш и помагаш да се ограничът и другите които са като теб

Профил

Аватар
Публикувано на: 01 Май 2009 13:02

Emanuil написа:
TXC се изказа неподготвен, но мен просто ме изнервя когато всеки се нахвърля върху някой, който изкаже твърдение, различно от общоприетото. Сърце не ми даваше да не го защитя просто защото аз съм попадал в подобни ситуации в този форум. Всеки си има право на мнение, ама вие най-често го обръщате на групови лични нападки.
Деввет милиона играли уоу, значи щом твърдя, че е тъпа, значи споря с целия свят. Ми хубуу. В Българя 5 милиона слушат чалга, значи щом твърдя, че чалгата е боклук, значи споря с цяла БЪлгария и значи всичките 5 милиона са ми криви а само аз съм прав. Аргументи от този тип са характерни за много ограничени хора, а като гледам всеки, играещ уоу прибягва до тях ПОСТОЯННО ! Е, значи имам основание да имам лошо мнение за играещите уоу .
Кви аргументи бе,пич?Секи си има собствено мнение,тебе кат не те кефи тва не значи че е тъпа.Ако 90% от хората не ги кефи даден продукт,тогава имаме право да го определим като "тъп".Само че ако 70% примерно ги кефи останалите - не,нямате право да наричате продукта лош.Имате право да кажете,че не ви харесва.И не,нямаш абсолютно никво право да имаш лошо мнение за хората играещи уоу,както и те нямат право да имат за тебе (естествено ако тва е единствения критерии).=> Не ние,дето играем уоу и се кефим на играта,сме ограничени,ами именно вие,които ни слагате под общ знаменател и ни хулите поради единствената причина че се кефим на продукт,на когото ОЧЕВАДНО има причина да се кефим...Както и със чалгата - 5те милиона дето я слушат не са казали "гък" на останалите 2 дето не я.За сметка на това малцинството,обаче,се сцепва да хейти меинстриима.И причините за тва са очевидни и не са завидни

Профил ICQ Skype

Аватар
Публикувано на: 01 Май 2009 13:46

Написал съм защо в горния пост

Профил

Публикувано на: 01 Май 2009 16:48

Emanuil написа:
TXC се изказа неподготвен, но мен просто ме изнервя когато всеки се нахвърля върху някой, който изкаже твърдение, различно от общоприетото.

Мен па ме изнервя, когато някой се мисли за адски оригиналния и за полубог, като изкаже мнение, различно от мнението на повечето.

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 01 Май 2009 17:07

Абе мноо нервни ми се струва нещо че сте :lol:

Профил

Аватар
Публикувано на: 01 Май 2009 19:46

iddqd написа:
Написал съм защо в горния пост
Принципно е така,да.Но в деиствителност не е.Щото съм играл кажи речи всички по известни ммо-та и никое друго не успя да ме грабне.Единствено като идея АоС е много сериозен конкурент,но като реализация отпада

Профил ICQ Skype

Публикувано на: 02 Май 2009 04:23

Анкетата трябва да е "електронен спорт 2 vs random EA shiz".

Профил

Аватар
Публикувано на: 02 Май 2009 11:03

Idqd прав си. Аз съм таен човек на blizzard и мисията ми е да "ограничавам талпите" да играят само техни продукти. Като гледам мнооооого добре се справям. :D Това че игрите на blizzard са изтъркани е мега тъпотия. StarCraft 1 беше уникален феномен, от който години наред се копираше. Същото важи и в пълна сила за WarCraft 3. И от нея се копира и до сега. Диабло 2 също е уникална ... Те затова се играят бе идяд, заради невероятната изпипаност, заради новите идеи и заради супер якия баланс.

P.S. Знаеш ли защо имаш такова усещане че са неоригинални. Просто защото всяка от техните игри се играе 5-10 години. Това не е друга игра. Същата е. Затова имаш усещането че са банални и втръснали.

Профил

Аватар
В момента играе: Planetside 2
Guild Wars 2
World Of Tanks
Team Fortress 2
Публикувано на: 02 Май 2009 11:30

Dumbaldor, Starcraft сам по себе си изкопира Уорхамър 40 000, та за какво копиране става дума?

А по темата, Ред Алерт 3 с/у Старкрафт 2?
Ред Алерт 2.

Профил ICQ

Аватар
Публикувано на: 02 Май 2009 13:02

Ебаси нали уж WarCraft 3 копираше Warhammer. Как така 2 коренно различни стратегии копират една и съща игра. И как подяволите и 2те са в пъти по-добри от копираната игра ... :D

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2025 PC Mania | Реклама | Контакти Хостинг от Actiefhost