Автор |
Съобщение |
dx4
|
|
|
|
Заглавие: Re: Провал за 2008 година Публикувано на: 11 Дек 2008 15:48
iddqd
В Warcraft 3 беше вкаран RPG елемент и то доста успешно.Очаквам изненади и в starcraft 2 особенно след новината че играта ще е разделенa на 3 части за да се добави повече content.
___________________________________ it's never easy....
|
|
|
|
|
Kamelot
|
|
В момента играе: q3
|
|
Заглавие: Re: Провал за 2008 година Публикувано на: 11 Дек 2008 16:01
Истината идва в DoW 2 бе "мен".
___________________________________ Reaching aural nirvana...
|
|
|
|
|
iddqd
|
|
|
|
Заглавие: Re: Провал за 2008 година Публикувано на: 11 Дек 2008 16:10
стратегий с рпг елементи е ималко кака каде преди вар 3 изобщо ми е чудно как може да мислиш, че те са го вкарали това
___________________________________ Птеродактили пред него летят. И колесница им е луната червена.
|
|
|
|
|
dx4
|
|
|
|
Заглавие: Re: Провал за 2008 година Публикувано на: 11 Дек 2008 16:43
iddqd написа: стратегий с рпг елементи е ималко кака каде преди вар 3 изобщо ми е чудно как може да мислиш, че те са го вкарали това iddqd Айде спри да четеш между редовете? "В Warcraft 3 беше вкаран RPG елемент и то доста успешно" Къде четеш че съм писал че първи те са го вкарали? Казвам че при тях е най-успешно лично мое мнение ако ти се сещащ за друга игра преди Warcraft 3 със толкова успешно вкарани RPG елементи моля да споделиш?Щото аз се сещам за такива игри но никоя не е на нивото на Warcraft ще ми е интересно ти да споделиш за таква?
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Провал за 2008 година Публикувано на: 11 Дек 2008 19:41
Ех , наистина вече не излизат игри от нови жанрове , наистина оглупяха ! Но това съждение дали не е било направено и за филмите примерно , когато през 65та година (примерно) някой изведнъж не е казал " Бре , тия филми ! Преди колко култово бе нямото кино , колко велики филми имаше , а сега едно плоски , празни - нищо няма в тях! Само ефекти и кич ! " А сега , примерно , 43 години по - късно (почти 44 ) мислите ли , че е така ? Може би след 65-та в киното няма нови жанрове ( в киното не съм много вещ , поправете ме ако греша , но мисля че след тази година наистина има от всеки женр по нещо) Та в момента е същото и с игрите ! Нима киното не се е осъвършенствало за 43 години ? Напротив ! Според мен , макар и в момента гейминга да е застой , той има бъдеще ! Не може да си отиде просто ей така ! Има на къде да се развие , перфектна игра няма все още !Има още истории да бъдат разказани , още битки да бъдат проведени ! Не бъдете песимисти ! Наистина , лоша реколта тази година ! Дано новата година да бъде по - ползотворна !
|
|
|
|
|
wannabe
|
|
|
|
Заглавие: Re: Провал за 2008 година Публикувано на: 11 Дек 2008 19:57
iddqd написа: bllizard да разнобразяват с нещо ново? ти си шегажия. И особено новия старец кво ново бе мен Hack'n'slash жанра ако не са го излмислили те,то поне със сигурност те са го популяризирали.Уаркрафт 3 найстина въпреки че е на 7-8 години вече,по успешен ртс/рпг хибрид не знам да има.WoW също беше нещо ново мморпг със 2 враждуващи фракции (тука не съм сигурен де може да е имало и други такива преди него).Ма новия стар крафт и мене не ми изглежда че ще предложи нещо ново даже си мисля че тва ше е първия провал на близард.Дано не съм прав де
|
|
|
|
|
R@Z0R
|
|
В момента играе: квото тръгва на лаптопа
|
|
Заглавие: Re: Провал за 2008 година Публикувано на: 11 Дек 2008 21:52
@Sirius Първо, да те поправя, WC3 излезе през 2002, което прави 6 години. Второ, защо мислиш, че новия Старец ще е провал? Ех това закостеняло мислене, ако не е същото, не струва. За кой ли път ще повторя - човек свиква с нещо, някакъв шаблон, и ако то се промени, на него хич не му харесва. Кубичеста била графиката, не знам си кво си... Тежка съдба чака новите продължения на Диабло и Старкрафт, и то основно заради променената визия... По темата, за мен най-големият провал определено е Spore. Поне да не ни бяха проглушили ушите колко революционна щяла да бъде...
___________________________________ The Past is like a broken mirror - you try to put it back together, cut yourslef with a piece. Your reflection changes. And you change with it.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Провал за 2008 година Публикувано на: 11 Дек 2008 22:01
Max Payne написа: @Sirius Първо, да те поправя, WC3 излезе през 2002, което прави 6 години. Второ, защо мислиш, че новия Старец ще е провал? Ех това закостеняло мислене, ако не е същото, не струва. За кой ли път ще повторя - човек свиква с нещо, някакъв шаблон, и ако то се промени, на него хич не му харесва. Кубичеста била графиката, не знам си кво си... Тежка съдба чака новите продължения на Диабло и Старкрафт, и то основно заради променената визия... По темата, за мен най-големият провал определено е Spore. Поне да не ни бяха проглушили ушите колко революционна щяла да бъде... И аз си мислех да го поправя , но вече сме почти 2009 и това прави 7 години от излизането на първата(грубо казано) Не очаквам кой знае какво от новия starcraft...Няма да бъде нещо уникално... Старкрафт 1 например , ако не се лъжа , внася идеята за няколко раси с различни характеристики , не просто скинове на единиците -то е само по себе си революционно за времето си , докато новия просто , в най - добрия случей , ще бъде един добре оформен комерсиален продукт...
|
|
|
|
|
wannabe
|
|
|
|
Заглавие: Re: Провал за 2008 година Публикувано на: 11 Дек 2008 22:32
Max Payne написа: @Sirius Първо, да те поправя, WC3 излезе през 2002, което прави 6 години. Е хуу де много помня кога е излязла 6-7 години се тая. ПП. Не съм Sirius
|
|
|
|
|
Dumbaldor
|
|
|
|
Заглавие: Re: Провал за 2008 година Публикувано на: 11 Дек 2008 22:36
И аз мислех като Emanuil преди излизането на WC 3 ама като излезе бях просто ултра мега потресен в най-добрия смисъл на думата. Просто разби. Очаквам и SC2 да има същия ефект. Все пак и нагласата си е от значение. Аз съм с позитивна нагласа, но стига сте се отклонявали от темата. Аз лично от 2008 никоя не играх понеже компа е слаб. Дори новия е с тъпо видео.
|
|
|
|
|
wannabe
|
|
|
|
Заглавие: Re: Провал за 2008 година Публикувано на: 11 Дек 2008 22:39
Spore кат излезна сички я боготворяхте,само аз я хранех.Са изведнъж сички се сетиха че е боклук
|
|
|
|
|
iddqd
|
|
|
|
Заглавие: Re: Провал за 2008 година Публикувано на: 12 Дек 2008 00:37
Цитат: ако ти се сещащ за друга игра преди Warcraft 3 със толкова успешно вкарани RPG елементи моля да споделиш? warlord battlecry там рпг то е какаде каде по качествено героя ти дига точки умяние и след като минеш мултиплеър битка или кампания продължаваш да качваш в следващата направо като на балдърс геит го ъпгреидваш там, пък и самите юнити дигът левели. Близард са помяри за мен
___________________________________ Птеродактили пред него летят. И колесница им е луната червена.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Провал за 2008 година Публикувано на: 12 Дек 2008 00:40
Това е идядчо все пак, не бих ви посъветвал да си хабите думите за него.
___________________________________ Стилян.
http://en.wikipedia.org/wiki/Autism
|
|
|
|
|
I_Hate_Noise
|
|
|
|
Заглавие: Re: Провал за 2008 година Публикувано на: 12 Дек 2008 00:49
blizzard са яко тлъст комерс, дааа. всичко след Star Craft - детска радост шарени бонбонки. най-успешната компания с най-малкото заглавия клишетата ги реализират по-добре от който и да е, но нищо оригинално и ново не смеят да изкарат. защо ли спряха Star Craft: Ghost
___________________________________ Ваш путь - золото, наш путь - солнце.
ANTI ANTIFA
|
|
|
|
|
iddqd
|
|
|
|
Заглавие: Re: Провал за 2008 година Публикувано на: 12 Дек 2008 01:29
аз немога да разбера кво се кефите толкоз на старкрафт.
|
|
|
|
|
wannabe
|
|
|
|
Заглавие: Re: Провал за 2008 година Публикувано на: 12 Дек 2008 09:45
iddqd написа: аз немога да разбера кво се кефите толкоз на старкрафт. Мене никога не ме е кефила,по времето на старкрафт предпочитах да си цъкам age of empires.
|
|
|
|
|
dx4
|
|
|
|
Заглавие: Re: Провал за 2008 година Публикувано на: 12 Дек 2008 10:02
iddqd написа: аз немога да разбера кво се кефите толкоз на старкрафт. warlord battlecry не е дори близко по никакви показатели с Warcraft 3... нито по графика нито като геймплей... Това със комереса са абсоютни глупости... Игрите им се играят понеже са добри има много стратегий на най много печалби прават близзард? има много ММО ама близард отново имат най много потребители как става тва интересно ако продуктите са им комерсиални боклуци? Сигурно тия няколко милиони играли/играещи старкрафт уаркрафт diablo и WOW за заблудени? защо ли спряха Star Craft: Ghost Близзард не разработваха сами тази игра а със съдйествието на bungie доколкото имам спомен това трябваше да е порект само за конзоли където близард трябваше да бъдат подпомогнати от въпросната компания която в последствие бе купена от MS и близзард почнаха да работят с: Nihilistic Software Swingin' Ape Studios които не са оправдали очакванията за това проекта е бил спрян.И от този проект обаче са зети идей ако не се лъжа и CGI за предстоящия starcraft Замислете се какво стана с Westwood първите 2 игри дюне 2 и К&К уникални но тази фирма си усра следващите заглавята и фалира и беше купена от EA... IDDQD въпрос спецялно за теб играл ли си blackthorne и какво ти е мнението на играта ако си я играл?
|
|
|
|
|
I_Hate_Noise
|
|
|
|
Заглавие: Re: Провал за 2008 година Публикувано на: 12 Дек 2008 10:07
те боклуци не са, вярно е че са добри, обаче са си комерсиални Цитат: клишетата ги реализират по-добре от който и да е
ANTI ANTIFA
|
|
|
|
|
dx4
|
|
|
|
Заглавие: Re: Провал за 2008 година Публикувано на: 12 Дек 2008 10:32
I_Hate_Noise написа: те боклуци не са, вярно е че са добри, обаче са си комерсиални Цитат: клишетата ги реализират по-добре от който и да е "комерсиални" би ли уточнил какво означава за тебе комерсиални? Нещо което се играе от много хора? и ти не го играеш за да не си от стадото? И да кажеш виж аз не съм като тези... Комерс мога да приема като лоша дума само за няколко фирми като EA например последните години пускат еднакви боклуци като игри дето вече всяка година са се по зле..
|
|
|
|
|
I_Hate_Noise
|
|
|
|
Заглавие: Re: Провал за 2008 година Публикувано на: 12 Дек 2008 10:34
Цитат: "комерсиални" би ли уточнил какво означава за тебе комерсиални? ми това което си означава "комерсиален" - направен за да се хареса на определена голяма група хора, на която е предвидено да се продава. нещо като Азис.
ANTI ANTIFA
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|