Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Заглавие: Re: Blizzard краде от LOTR
Публикувано на: 02 Окт 2008 15:59

iddqd написа:
не бе просто някои хора цял живот могат да си играят едно и също защтото това било най играното и затова било най хубаво а това си типично мислене на недоразвитите умствено хора

И разбира се, нещо ги спира да играят други игри, освен УоУ. Нали?

Ебаси логиката вадите, заклевам се.

http://en.wikipedia.org/wiki/Autism

Профил Skype

Аватар
В момента играе: q3
Публикувано на: 02 Окт 2008 18:35

Moje li samo da popitam mega fenovete na WoW kakvo to4no WoW ne e krala ot nqkoq druga igra??

Профил

Аватар
Публикувано на: 02 Окт 2008 19:18

Kamelot написа:
Moje li samo da popitam mega fenovete na WoW kakvo to4no WoW ne e krala ot nqkoq druga igra??

Аз мога ли да те попитам какво е крала ?

Профил

Аватар
В момента играе: q3
Публикувано на: 02 Окт 2008 19:43

Dobre da kajem 4e ne e krala ama da kajete ne6to deto ne go e imalo v nikoq druga igra 4e da q smqtate za tolkoz velika i 4e si4ki ve4e ot neq "kradat"

BTW kak o4akvate WAR za 1 mesec da stane po dobra ot wow koqto e preminala 1 expansion i pone 25 patcha???

Профил

Публикувано на: 02 Окт 2008 19:56

Kamelot написа:
Dobre da kajem 4e ne e krala ama da kajete ne6to deto ne go e imalo v nikoq druga igra 4e da q smqtate za tolkoz velika i 4e si4ki ve4e ot neq "kradat"

BTW kak o4akvate WAR za 1 mesec da stane po dobra ot wow koqto e preminala 1 expansion i pone 25 patcha???
Все още се проваляш в опитите да покажеш нещо крадено в нея.

Пък и аз какво ли се занимавам да говоря с хора, чиито единствени аргументи са:
- Ъъ... крадено е
- Откъде бе?
- Ъъ... не знам, но е тъпа и крадена

...

?

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 02 Окт 2008 20:06

крадено е от кенефа бате хората серат серат ониа крадат крадат и после геимарите като вас ядат ядат :rockon:

Профил

Аватар
Публикувано на: 02 Окт 2008 20:09

Kamelot написа:

С цялото ми уважение, ама ти виждаш ли какво пишеш ?

Това е един жанр. Правят вселена, класове, куестове. Естествено, че Warhammer и Wow ще си приличат, ти какво мислиш ?

Обясни ни с какво War ти харесва повече от Wow.

Профил

Аватар
Публикувано на: 02 Окт 2008 20:12

Уар си има характер,уар е разнообразна,интересна.УоУ е крадяла наред от купища други игри факт! Това за половина куитнали играта само аз и сентри знаем колко е вярно :lol: Уар е игра ,която не се цели в комерсиалност и масовост.Целта е да се извикат добрите пвп играчи и да стане война.С обсади и хубаво ПвП. УоУ се опитва да обере аудитория от 10 годишни до 40 годишни.Е успели са,в детските градини,работници спящи ан работните си места говорят за прословутата игра.Не съм никакъв фен бой.Казвам истината,може да боли или да е неприятна,но тя е такава каквато е.
Не си кривете душата и наречете нещата с истинските им имена.Факт е че УоУ е скучна игра(поне за мен играл съм я!),а не да ми говорите каква била УАР и каква не била.Аз я играя и единствен имам право да говоря за нея откъм геймплей,графика и саунд.Това че не ви харесва,че взима високи оценки(това не ме интересува,но нали това е показателно за вас-колко се играе и какви оценки взима играта,майната му на другото) и че специалистите се спукаха да я хвалят.Да не е приятно,но това е ММО с собствен чар и атмосфера,това е най-доброто ММО в момента.Говоря за УАР,защото мога да дам най-пресен пример на ММО на 2 седмици,да сравня гриндаж 2 години.И колкото и да се води прослувутия спор,вие ще си говорите празни приказки,но никой никога не е защитавал УОУ с конкретни факти,които да са различни ''Тва го играят сички ве брат!'', ''графиката не е важна.......'' етц. Романс никакъв коментар... Сентри,според мен ти разбираш това,което говориш.Попринцип те уважавам,но тук не си съвсем прав.Аз не съм фенбой,по-скоро можеше да ме определиш като хейтър.Да така е, аз не мразя УоУ аз мразя ,че всички са зомбирани от него и не признават слабите му места и плагиатсването(80 процента от играта),а ми говорят колко е вълнуващо, да биеш прасета из гората.
Да сравнението ми на тази игра с ЦС си е точно на мястото.ЦС е може би един от най-типичните ,елементарни шутъри в жанра,но е и най-играният.Графиката е лоша- е кво от тва нали си има ужасен геймплей.УоУ не е чак така,но са си сходни нещата.Има по-добро,но ние караме както сме свикнали.Та това е писах много бързо,простете грешките, защото и за това се заядохте(бтв Екс прочети си пак поска и ако намериш някакъв смисъл в него--пм)
Айде започвайте '' Гет ъ лайф нърд' аз излизам......

Профил

Аватар
Публикувано на: 02 Окт 2008 20:14

А аз си гледами се мая на орската глупост.
Действително подкрепям до някаде Dj cat.
Сега Steel и Quirk са си залкети Фен Бойчета така че спор с тях е излишен. Пред БДЖ товарен влак застава ли се?
Sentry се изказа най-добре по въпроса относно WoW затова без излишен флуд +1 :wink:
и BTW
DJ Cat написа:
но тя е такава каквато е.....

Спрайт-Нещата такива каквито са!

Профил Skype

Публикувано на: 02 Окт 2008 20:20

DJ Cat написа:
Уар си има характер,уар е разнообразна,интересна.УоУ е крадяла наред от купища други игри факт!
And I base that on absolutely nothing.
Спирам да коментирам, поне докато не извадите доказателства или не ви пораснат мозъци.

Командо - Фенбойче? Хубаво, но единственото, което виждам в тази тема е малоумното псуване като малки дечица, без никаква аргументация, само "УоУ е тъпа и краде".

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 02 Окт 2008 20:23

bgcomando написа:

Ти сега като какъв се яви ?
Това е форум и той е направен, за да може хората да изразяват мнение, да спорят и т.н.

Ако това не ти харесва и се мислиш за нещо повече - напусни. Ама не бързай да казваш кой е глупак.

Да, нервно ми е, да избивам комплекси.

Профил

Аватар
Публикувано на: 02 Окт 2008 20:25

Steel написа:
DJ Cat написа:
Уар си има характер,уар е разнообразна,интересна.УоУ е крадяла наред от купища други игри факт!
And I base that on absolutely nothing.
Спирам да коментирам, поне докато не извадите доказателства или не ви пораснат мозъци.

Командо - Фенбойче? Хубаво, но единственото, което виждам в тази тема е малоумното псуване като малки дечица, без никаква аргументация, само "УоУ е тъпа и краде".

Тебе поне онова детенце (dj cat) не те засипва с ЛС-та, пълни с nerdrage :lol:

Профил

Публикувано на: 02 Окт 2008 20:26

Kamelot написа:

Мисля че е малко пресилено исказването ти,да Близз са крали но в никакав случай не можеш да кажеш че играта е 100% Копи/Пейст все пак близз малко или много са добавили свой неща в играта.

Ся и аз да си излея мъките относно ВоВ,ако не ви се губи времето може да не четете по-нататък.......,играл съм около 3години(грубо казано)в пиратски сървъри(за което съжалявам донякъде) и около 300 часа игра в близард,добавете още 300 в гледане на брат ми докато играе(играем с 1 акаунт)някой ще кажат че това да гледаш някой как играе не може да се нарече опит или нз,но докато наблюдаваш някой(в случая брат ми от 1-70)може да научиш доста за играта,та ето какво лично мнение съм изградил...
Казват че най-доброто ммо е ВоВ-не съм съгласен,нито с твърдението най-играно=най-добро(по тази логика чалгата е най-добрата музика,поне в България)това което я прави толкова играна е WC3/поддръжка/"достъпност"
Когато излезе ВоВ не струваше и стотинка,просто едно нищо и никаво ЕДНООБРАЗНО ммо с ебаси тъпо иглеждащите итеми(да не говорим за сетовете преди 1.8.0)без пвп система или нещо отличаващо я от другие ммо-та,това която я направи толкова популярна в началото е WC3 всеки като чуе ммо по уаркраф си вика уоооу тва ще е 'баси доброто.Близард обаче си знаят работа и като сравним играта играта тогава със сега е все едно да сравняваме маймуна с човек(не е добро сравнение но не се сещам за друго).Още нещо виновно за 10мил. играчи е както споменах-достъпността,абсолютно и най-големия нууб не би се затруднил в слойте приключения и развитието на виртуалния си Аз и не защото играта е толкова дървена и тъпа а защото е така направена че винаги ти посочва както да правиш(разните tip-сове последоватеността на куестовете и така нататък)....Така след като накрая с брат ми(преди 2месеца) се решихме и ние да се включим в тази прекрасна вече виртуална среда останах разочарован,започнах в нормален пве сървър и до 69лв който съм сега(просто ми е отвратително и единственото нещо което ми дава стимул да вдигна 70 е летящия маунт който мога да си направя от енжиниринга)през цялото време(е почти през цялото)едно и също-голяма част от играчите бозят/куестват/гриндят,оставчш с чувството че играеш с ботове,малко са фънските моменти и то добре че са приятелите от риъл лайфа иначе намаше да ги има,аве бах аз в пиратските сървъри ми беше по кеф(когато всичко не е бъгясало и има сървър :lol: )поне там на никой не му пука-днеска играеш,довера админа нууб реши да "оправи" нещо по сървъра и хоп утре няма ти героя...а в близ даваш пари трябва бъздо да се развием еби фън еби сичко бози като луд за итеми и левел щото пари даваш(може и да греша,поне с такова впечатлиние съм останал) разбираш ли...дгуго за което съжалявам-избора на риалм(нормал) е мамка му трябваше да избера ролев(там хората играят за да си правят кефа(така си мисля де все пак трябва да изпълняваш някаква роля и да не споменаваш за риъл лайфа и да се праиш че живееш в играта едвали не(което си убер яко за нърд като мен))и да е ПВП запото на нормал няма WorldPVP което си е все едно да играеш орязана версия на играта,при нормал я няма тръпка,ча че може да те ганкнат и когато видиш противников играч си готов всеки момент да очакваш атака,или пък нападенията на групи върху други групи играчи/градове/местности/столици което до някаде е възможно и в нормален риалм но там ако си от страна на атакувания можеш просто да ни пускаш пвп-то и да ги гледаш как си стоят няква групичка и никой не ги атакува и съотвенто и те никой не можа да атакуват,докато в ПВП рм. мелето става веднага идват още играчи в подкрепа и така докато не им писне...Друго за което съжалявам- времето прекарано в пиратски сървъти в резултат на което като почнеш да играеш я няма тръпката от новото,непознатото...Нещо което много ме дразни на самата игра(и не зависи от това в кой/какъв риалм играеш)-БОЗЕНЕТО или геймплеят/ПВЕ-то/кустовете/самата гейм механика/нз кое точно от тях или може би всичките но е така направено че да бозиш,пример куестове-Пример:пребии 10 б.елфа в град/лагер А,ок бием ги въщаме куеста и съчият куестгивър ни дава нов куест-донеси ми 10магичеки обрбити,който за да ги набавя трябва отново да се върна в А и да ги събрирам от опреден геймобджект зобиколен от поне 3ма от въпросните педалски б.елфи който бих веднъж вече или орбитите да падат от б.елфите и при това не всеки път(къв е смисъла да не са с 100% дроп нз)к хубаво веднъж ги бием ама къв е смисъла втори пък като можеше НПЦ-то да ми даде направо 2та куеста...и така през цялата игра пуцаш като луд биеки един моб 30-40 пъти или ако биеш хуманоиди в техен "град"(особено в оутленд)са така разположени че винаги като биеш един ти скачат още 3ма(зависи и с къв клас играе,аз с хънтър следователно ми трябва повече площ и може и за тва да се получава така)предполагам близз са го направили с цел да играеш повече време=повече пари,ся се сещам за 70лв дейли кустовете(е при тях поне има такива който ти доставя удоволствие да ги изпълняваш....поне за определено време)който се изпълняват с цел събиране на голд-отново гриндене,и това за куестовете,начина да се сдобиеш с добра екипировка е подобен-нисък дроп=много пъти биене на едни и същи босове с надеждата да ти дропне това което ти е необходимо....
Е разбира се играта си има колкото лоши толкова и хубави неща например шарената графика :lol: различните евенти,красивите модели на предметите,озвучението,атмосферата,многото емоции на героя ти и прочее дребни детайли който разнообразяват геймплея и особено подходяши за ролева игра,и още неща за които не се сещам в момента....и така реших да почна на ново в ПВПРП риълм пък ще видим може да си заслужава..ако ме чакаме врата на бич кинга...
Вероятно има още неща който бих искал да спомена относно ВоВ но в момента не се сещам,ако се сетя ще едитна..
и те така са...излях си квото ми беше на душичката,олекна ми,за тези прочели по горните редове се извинявам за правописните/пунктуационите грешки и за зле подредения текст,горе написаното си е лично мое мнение за играта и не претендирам да е вярно(от не моя гледна точка)или да ангажирам някого с него...
тва е...

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 02 Окт 2008 20:27

Романс написа:
bgcomando написа:

Ти сега като какъв се яви ?
Това е форум и той е направен, за да може хората да изразяват мнение, да спорят и т.н.

Ако това не ти харесва и се мислиш за нещо повече - напусни. Ама не бързай да казваш кой е глупак.

Да, нервно ми е, да избивам комплекси.

First-Мм не, не се мисля за повече от никой щом пиша в този форум.

Second-Спокойно не бързам никого да наричам глупак , най-малко тебе.

Профил Skype

Аватар
В момента играе: Hurf's house of paincakes. >:]
Публикувано на: 02 Окт 2008 20:45

Защо ме карате да изоставям учтивия тон?

Просто спрете да се правите на капацитети по всичко. Не сте.
1.WoW е игра.
2.WAR е игра.
3.Вие сте бавноразвиващи се идиоти.
4.Две игри от един жанр, още повече фентъзита просто НЕ МОЖЕ да не си приличат.
5.Ако не сте схванали какво искам да кажа, обесете се. Не заслужавате социалните помощи, които ще получавате след някоя друга година.
6.Иновация в който и да било сетинг е адски трудно да се постигне. Не можеш да кажеш, че всички плагиатстват от Толкин. За идиотите, които ще кажат, че това прави Уорхамъра копие на крафта, ще уточня, че и тя не е крала от WoW.
7.WoW е по-стара. Нормално е да има повече играчи.
8.Което не прави Чука по-готината игра.
9.Индивидуалност, е нещо, което разграничава човеците от кошерните насекоми. Игри много. Всяка малко или много плагиатства. Идеята е, че всяка има нещо, индивидуализиращо я. Хората също са много. Твърде много, по мое мнение. Гореспоменатите потомци на маймуните имат мозък. Той се използва за мислене. Изборът е вид мислене.
10.Ако някой ме нахейти за този пост, мога спокойно да му кажа, че е по-тъп от mat star-ките ми.
11.Единадесет ми е любимото число.

Профил

Аватар
В момента играе: LoL
Публикувано на: 02 Окт 2008 21:27

Guild Wars > all

Профил

Аватар
Публикувано на: 02 Окт 2008 21:37

/Легендарен Facepalm.

Профил

Аватар
Публикувано на: 02 Окт 2008 21:42

Хърф, въпреки, че няма никакви грешки в изброените от теб неща, мога да кажа с чиста съвест, че ти си идиот.

Профил

Аватар
Публикувано на: 02 Окт 2008 21:54

Нямам такава представа за себеси. Мерси, че сподели впечатлението си от мен. Прочее, кретен би било по-подходящо.

Профил

Аватар
Публикувано на: 02 Окт 2008 22:20

Тц тц тц лелееее...леле за две брони(е трябва се пак да се признае че си приличат доста)какъв сеир става! :shock:
Та тоя крал от другия третия бил едикакъф си щото само една игра си циклел пък четвърти....chil out boys.
Гейм индустрияа е преди всичко бизнес(чиято цел е MONEY)кадето трудно се оцелява и ако искаш се пак да оцелееш трябва да си по безкрупулен.Ако можеш да изпревариш противника да откраднеш идеята му и да я издадеш преди него то печалбите са твои.Тези които са фенове на WH40K и са играли Star Craft сигурно ше ме подкрепят че зергите са 1:1 тираникси(WH40K) или протосите(Eldar)и тн.За УоУ незнам не съм сигурен но сигурно има нещичко чуждо пак.Дори няма да се очудя ако се окаже че главен съветник и маркетингов директор на Blizzard e Бил Гейтс хах.Спомнете си се пак и неговата история как с подходящи предприемачески действия и плагиатсво оспява да създаде най голямата компания за ОС и компютърни компоненти.Blizzard просто вървят по неговите стъпки и това е!

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com