Автор |
Съобщение |
Вuddy
|
![Аватар](./download/file.php?avatar=5045_1207129600.jpg) |
|
|
Заглавие: Re: Lineage II Публикувано на: 17 Апр 2008 14:01
Jorix написа: Лайнеидж до колкото знам има единствено сииджове и ПК Линидж се пише, и аз до колкото знам има доста повече от "сииджове и ПК" ![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
wannabe
|
![Аватар](./images/avatars/gallery/BlazeBoard/Proud.gif) |
|
|
Заглавие: Re: Lineage II Публикувано на: 17 Апр 2008 14:19
Siedun написа: Jorix, явно си играл доста малко ВоВ или наскоро си я закупил и си много надъхан. Хах играя от някъде декември 2004-та година (кат излезе бетата) .Иначе ритеил играя от още веднага щом излезе.Питай stealth ако искаш ![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif) Ти просто явно не си играл никви други ммо-та че да видиш разликата
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
Siedun
|
![Аватар](./download/file.php?avatar=7577.gif) |
|
|
Заглавие: Re: Lineage II Публикувано на: 17 Апр 2008 15:36
Siedun написа: Имам официални WoW, Lineage2 i Guild Wars.Играл съм доста безплатни ммо-та като Cabal, Silkroad, Mapple Story и други, за които не се сещам.
Guild Wars въобще не ми хареса.Не искам да обидя никой, не казвам, че играта е тъпа, явно не съм успял да уловя чара и.Стигнах 12 лвл, направих няколко пвп-та на ПвП сървъра и ми омръзна.В момента ми сабира прах на рафта с игрите...
Lineage2, на офи играх само 3 месеца.Стотиците ботове, невъзможно ниските цени на всичко и ниския експ рейт ме отказаха доста бързо.Просто информативно стигнах лвл 53 SR с doom set (без каската) и bop.
WoW, нея съм играл най-много на офи (то на фрий сървъри съм играл не повече от 10-15 часа).Играта е невероятна.Баланса е много добър.ПвП системата също е измислена перфектно.Само че, в нея играеш сам.Няма тийм плей.Някакси, не можеш да направиш такива приятели, каквито правиш в л2.ПвП-то, с произволен арена тийм, чийто хора почти не познаваш, може да вземеш най-добрия гиър...След няколко месеца игра се губи тръпката.Незнам как да го обясня, някакси няма цел.Дори и да станеш фул венгефул, просто няма какво да правиш освен още арени и бг-та...А и противниците, с които се биеш са играчи, които не познаваш и понякога имам чувстото, че се бия срещу компютър.Докато в л2 е много по-различно.Има много повече тръпка, в това да се биеш заедно с приятелите си, срещу реални противници, които познаваш и с които се съревноваваш.Хората, които са се докоснали до ПвП-то там, ще ме разберат.Сега съм в час по информатика, после, като се прибера, може да напиша нещо повече (ако измисля де ).
___________________________________ "The game of catch has never been so fun"-inventor of the hand grenade
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
Гиро мекицата
|
![Аватар](./download/file.php?avatar=8668_1202582907.jpg) |
|
|
Заглавие: Re: Lineage II Публикувано на: 17 Апр 2008 15:54
Може би Warhammer или AoC ще ти предложат PvP играта, която търсиш
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
Gipo
|
![Аватар](./images/avatars/gallery/BlazeBoard/Image19.gif) |
|
|
Заглавие: Re: Lineage II Публикувано на: 17 Апр 2008 22:02
Siedun написа: Мерси много за изчерпателния отговор, убеди ме, че ее-то е по-добрия избор.Само че, имам още 2 въпроса.Какво точно прави PoW?'Щото четох по-сайтове и нищо не пише.Става ли за бойци, като PoF?И още нещо.Това Bodily Blessing, е като нормален бъф, така ли? PoW - качва cast speed, magic attack, magic crit chance, magic defence (сваля run speed) - това е повече от идеално за Нюкер. За боец не става. Екипираш стафът с bodily blessing и започваш да правиш "добра" магия на човек от партито си или на себе си. Това значи или бъфове, или хийл или purify... има определен % шанс да бъфнеш таргета с BoA 5lvl. Като нормален бъф е, да ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif) .
___________________________________ Гипчо ( ◕ Y ◕ )
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Lineage II Публикувано на: 18 Апр 2008 09:38
Taя тема се обърна на пак на спор "WoW vs. L2".
Не разбрахте ли, че L2 е по-групово ориентирана игра от WoW? И PvP-то там е по разнообразно, заради наличието на повече класове. От друга страна, според мен L2 е по-... суха, ако мога така да се изразя, от WoW. Lineage не може да ти предложи атмосферата на WoW. Може да ти предложи само адреналина от групови битки.
Всяка игра си има силни и слаби страни. За справка - L2 e PvP-то и отборната игра, WoW - чувството, което оставя след теб, щом си премазал мутрата на Illidan след 2-часово млатене. За мен и двете игри са страхотни.
И стига вече с WoW и L2 в противоположни теми, ок?
___________________________________ 私の拳は、死の出血!あなたの運命へようこそ!
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
Gandalf, the white
|
![Аватар](./download/file.php?avatar=2493.jpg) |
|
|
Заглавие: Re: Lineage II Публикувано на: 12 Май 2008 10:32
Реших да ви покажа героя си http://i.data.bg/08/05/12/950510_orig.jpg . Сега чакам да ходим на Баюм та да намажа с някой друг пръстен ПП:Servera не е ПВП парите ги натрупах от продажбата на DC shield +6
___________________________________ www.primera-bg.com - Българският сайт за Примера Дивисион! Заповядайте всички
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
Gipo
|
|
|
Заглавие: Re: Lineage II Публикувано на: 12 Май 2008 12:18
На това му се вика смотан сървър... всеки си пише на родния език ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
OnePageLife
|
![Аватар](./download/file.php?avatar=8220_1216756987.jpg) |
|
|
Заглавие: Re: Lineage II Публикувано на: 12 Май 2008 13:05
Никой от вас ли вече не играе на офи? Само аз ли останах? ^^ Бъди? Гипо?
___________________________________ humanity... it is a thing, that is not meant to last...
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
Gandalf, the white
|
|
|
Заглавие: Re: Lineage II Публикувано на: 12 Май 2008 17:45
Аз играя попринцип,но сега не плащам,защото нямам време да играя но от лятот се захващам да го кача warriora ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif) Гипо сървъра е испански - http://forum.l2trouble.net/viewtopic.ph ... =guerreros темата е моя :Р
___________________________________ www.primera-bg.com - Българският сайт за Примера Дивисион! Заповядайте всички
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
Gipo
|
|
|
Заглавие: Re: Lineage II Публикувано на: 12 Май 2008 21:38
OnePageLife - Вече не играя Л2. Подарих си героя на Moandor ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif) .
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
Siedun
|
|
|
Заглавие: Re: Lineage II Публикувано на: 15 Май 2008 21:03
Gandalf, the white, какви са рейтовете на сървъра, че тези 1.7ккк в джоба ти много ме съмняват ![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif) .Иначе Гипо, не се обиждай, но си доста некомпетентен като се заговори за л2 пиратски сървъри.Просто са по-добри от официалния ![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif) . В момента имам активирана картичка на оффи, но не играя, а си чакам излизането на L2 Paradise - Exodus.
___________________________________ "The game of catch has never been so fun"-inventor of the hand grenade
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
Gandalf, the white
|
|
|
Заглавие: Re: Lineage II Публикувано на: 15 Май 2008 21:07
Тва са 1,1ккк и както написах това е от тва че продадох DC shield +6 за 800кк другите съм ги трупал през времето
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
Siedun
|
|
|
Заглавие: Re: Lineage II Публикувано на: 15 Май 2008 21:11
ОК, де, все пак, кажи какви са рейтовете ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif) .
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
Gandalf, the white
|
|
|
Заглавие: Re: Lineage II Публикувано на: 15 Май 2008 21:18
Experiencia x12 SP x13 Drop x20 Adena x20
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
Gipo
|
|
|
Заглавие: Re: Lineage II Публикувано на: 16 Май 2008 12:06
Siedun - играл съм само на един пиратски пвп сървър. Впечатленията ми предимно са от идващите от пиратски сървъри хора, които след няколко дни игра на офи заявяват - малеее, тая игра няма нищо общо с това, което съм играл на private. След това или се отказват, защото на офи е прекалено трудно или остават, защото на офи било доста по-интересно ![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif) . А всички БГта, с които съм играл на офи са били на пиратки преди това. В пиратските сървъри винаги липсва някой от аспектите на играта - дали икономиката(истинската), дали политиката, дали мащабните войни(под мащабни казвам наистина мащабни)...
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
Siedun
|
|
|
Заглавие: Re: Lineage II Публикувано на: 16 Май 2008 22:25
Хех, Гипо.Сам го каза, на 1 ПВП пиратски сървър си играл.ПВП сървърите са пълна тъпотия и са направени за хора, които нямат време или са пълни ламери и не могат да се оправят на нормален сървър.Играл съм на такова нещо, но много малко, придържам си се към сървъри с рейтове не по-високи от 7х. Икономиката...Това ме разби, сериозно.Ей, така гледах ![Shocked :shock:](./images/smilies/icon_eek.gif) .Говориш за икономика на офи?Тя е напълно съсипана, заради ботовете.Цените са просто нереални...В добрите пиратски сървъри има много по-добра икономика, защото на практика не можеш да видиш бот, пък и трудно можеш да си купиш герой/адени. Мащабни войни...Сега ще кача едно филмче от сървъра, на който играех.Не съм го правил аз, но това не е от значение. П.П. Оххх, нещо се бъгна фаилфронта и ми се прекъсна ъплоадването, а ме мързи пак да го пускам, така че нвм...
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
Gipo
|
|
|
Заглавие: Re: Lineage II Публикувано на: 18 Май 2008 14:06
Когато видиш 600+ vs. 600+ на private ми се обади ![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif) . Или пък 100 срещу 100 ей така просто, не за сийдж, а понеже някакъв обидил някакъв друг... Икономиката - ботовете ги има да, но работят абсолютно всички нейни аспекти заложени от производителите. Става въпрос за сеене, трейд, гринд(за рецепта / материал). Когато експваш и си мислиш - абе, ще ми стигнат ли парите за шоти или пък - ще мога ли някой ден да имам А грейд... Предполагам, че това не е съвсем така на сървърите с повишен дроп. Дали craft fail боли толкова на private, колкото на офи? Или пък несполучлив опит за overenchant? Съмнявам се. Дадох пример с всички БГта, които са играли на private и след това са се преместили на офи(и са си останали там). С много от тях се виждам редовно irl, не виждам причина да не им вярвам ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif) . ЕДИТ: А да, дали е гадничко да играеш в даден сървър няколко месеца и на края да спрат да поддържат сървъра или да дадат ресет... и хората да не могат да кажат нищо, защото това е просто private ![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif) .
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
Siedun
|
|
|
Заглавие: Re: Lineage II Публикувано на: 21 Май 2008 22:56
http://www.youtube.com/watch?v=Bif99zZ6TaA Ето ти ![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif) .Незнам колко хора са, но мисля, че са достатъчно за да разбереш, че има супер пвп на пиратските сървъри ![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif) .За икономиката, трейда си е едно от основните неща в играта.Безцелното гриндене на 50+ е безумно, винаги има някаква рецепта или материал, която трябва на клана и се правят партита за нея.Сеенето, повечето хора го използват, но има и такива, които просто компенсират с изключително много игра и вдигане на спойлери.Не говорим за сървъри с повишен дроп все пак ![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif) , в смисъл, не повече от 7х.Колкото до това дали се притеснявам за шотите - не.Все пак, това е игра, имам си достатъчно проблеми в реалния живот за да се притеснявам и за такива неща.С малко повече игране се взима екипировката, но на офи е просто мазохизъм.Освен това, на пиратските сървъри се събираме 10-15 човека ирл приятели, което е невъзможно на офи, но това е друг въпрос.За крафт фейла не мога да ти кажа, защото не стигнах до 60% рецепти на офи.А енчант феила е много по-болезнен, поне на сървъра, на който играх последно.Там, имаше само 1 българин с драконик на +7, други май нямаше на повече от +5.Да не говорим, че са огромна рядкост хората, с оръжия на +4 и нагоре.За +10 въобще не може да се говори, защото такова чудо съм виждал 1-2 пъти.Виж, на офи, имаше 1 пич в Гиран, Kovacha май се казваше, той си продаваше редовно всякакви оръжия на +7 и нагоре.По 1 време продаваше бо на +15....Там, всеки има светещо оръжие.Помня като се събирахме 3-4 рб партита с моя алианс, само на мен и още 5-6 човека не им светеше оръжието, а на пиратските съотношението е точно обратното.И аз не мога да си обясня, защо е така, но е вярно, поне до колкото съм видял.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
`Brainiac
|
![Аватар](./download/file.php?avatar=10285.jpg) |
|
|
Заглавие: Re: Lineage II Публикувано на: 01 Юли 2008 18:23
кажете някои добър private сървър от доста време търся и все нещо им е криво
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|