14 Май 2005 18:21 Мнения: 4847 Местоположение: The city of Neverwinter
В момента играе: A dance with rogues
Заглавие: Re: Star Wars:Battlefront 2 Мулти
Публикувано на: 24 Авг 2008 18:54
Когато си избираш картата избери assault mode май беше Иначе от сингъла няма файда, АИ-то е нечовешки зле дори на ellite.
___________________________________ A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
Manowarrior
16 Юли 2007 13:18 Мнения: 345 Местоположение: София
В момента играе: Worms Armageddon, HoMM 4, The Lord of the Rings Online, Killing Floor, Alien Swarm
Публикувано на: 24 Авг 2008 19:20
пфф аз conquest избирам - ок мерси - вечерта ше работи ли сервера щото аз и един френд сме навитаци
___________________________________ И сам да съм у трамваю, па че се бутам.
Manowarrior
16 Юли 2007 13:18 Мнения: 345 Местоположение: София
В момента играе: Worms Armageddon, HoMM 4, The Lord of the Rings Online, Killing Floor, Alien Swarm
Публикувано на: 24 Авг 2008 20:43
а и още 1 въпрос - някой ще ми обясни ли как да си направя мой сервер за БФ 2 с хамачи ама от самото начало кат пускаш програмата до края когато се свързваш с сервера щото с тоя френд пробвахме - той беше хост и го изхвърля когато прави сервера в самата игра - бтв аз съм с релоадед версията а той с една друга ако това е от значение
___________________________________ И сам да съм у трамваю, па че се бутам.
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения