Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
В момента играе: Рефреш на PCM форума (epik high score!)
Заглавие: Re: Devil May Cry 4
Публикувано на: 02 Фев 2008 17:43

Подкрепям - DMC е игра за конзоли и точка. Който не я е играл на PS не я е играл, де'а. То от кифлата идва има-няма 90% от купона, не разбирам к'во толкоз' й се кефят PC играчите :?

А данте, дека ще я играе на лаптоп - ахахахахха :lol: Ибаси интусиаста :lol:

Профил WWW

Аватар
Публикувано на: 03 Фев 2008 02:02

Дади написа:
Подкрепям - DMC е игра за конзоли и точка. Който не я е играл на PS не я е играл, де'а. То от кифлата идва има-няма 90% от купона, не разбирам к'во толкоз' й се кефят PC играчите :?

А данте, дека ще я играе на лаптоп - ахахахахха :lol: Ибаси интусиаста :lol:

WTF и коя е тази огромна разлика от конзолата и PC? Нещо не виждам такава чесно да ти кажа особено ако имаш PAD за PC аз лично имам
Разлика нулева!!!

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 03 Фев 2008 02:33

http://www.kanection.co.uk/product.php/ ... er-adapter

Профил

Аватар
Публикувано на: 03 Фев 2008 05:09

Sentry написа:
http://www.kanection.co.uk/product.php/ ... er-adapter

Това пък какво общо има с играта? просто искам да разбера защо смятате, че на PC ДМЦ не яко да се играе при условие, че имаш PAD макар, че аз го играя с клавиатрурата по удобно ми е :shock:

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 03 Фев 2008 06:00

Подкрепям те бе, Хъмфри! :roll:

Профил

Аватар
Публикувано на: 03 Фев 2008 08:04

Sentry написа:
Подкрепям те бе, Хъмфри! :roll:

:pig: :mrgreen:

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 03 Фев 2008 12:28

NERO написа:
WTF и коя е тази огромна разлика от конзолата и PC? Нещо не виждам такава чесно да ти кажа особено ако имаш PAD за PC аз лично имам
Разлика нулева!!!

Изиграй поредицата на конзола и тогава ще си приказваме :mrgreen:
Най-малкото порта на DMC3 SE за pc си беше в гъзЪ. Просто от интерес го бях свалил да видя как са се справили с него. Първото нещо, което ми се наби на очи бе изцяло плейстейшънското меню - wtf бе туй нали се води pc версия ?:shock: Да играеш DMC с клавиатура = самоубийство, то е ясно. Ама и поддръжката на пaдове хич не си е юзър френдли :roll: Визуално - трагедия. Абсолютно никаква визуална екстра в повече спрямо ps2 версията - най-висока резолюция 1024x768. :roll: След това потърсих из менюто опция за излизане от играта - няма :shock: Това ме закопа. Цъках по шибания кийборд, та комбинацията Alt+F4 взе че помогна :lol:
Това ми стигаше, да се убедя напълно в думите на един мой познат, а те са:
Цитат:
Повечето PC портове на конзолни хитове не са нищо повече от трохи, които производителите хвърлят на обезконзолените играчи..

Как ще видиш разлика, при положение че друго освен pc не си помирисвал? Пак казвам разликата не е малкa. Единствено предубеден човек като тебе би твърдял, как уж ''разликата била нулева'' :stooped:
Със PC версията на DMC4 от Capcom може да са се справили по-добре, но аз лично предпочитам варианта да се излегна на диванчето пред 42'' Full HD, пред този да се втренчвам във малкото мониторче и да си блъскам главата коя визуална екстра да премахна, че да върви със стабилни 60 кадъра :mrgreen:

Профил

Аватар
Публикувано на: 03 Фев 2008 16:16

Бате, Playstation 2 е с такава висока резолюция, че единствено може да ми се плаче от нея. Как да направят играта да изглежда като хората за РС, където хората използват двойно или тройно по-високи резолюции? Добре, че има хакове, та съм я играл на високи резолюции. Ама то е направено от други хора де, той порта си е некадърно направен.
На мен играта с клавиатура ми е супер удобна. Минал съм не един и два платформера с клавиатурата и мога с чиста съвест да кажа, че управлението на DMC3 за РС си беше доста удобно, стига да не си вързан в ръцете(thnx zip0).
За менюто какво да ти кажа... аз го казах де - супер некадърен порт. За сметка на това виж на Fable, на Jade Empire менютата за РС и пак ще си говорим. А, чакай бе, те били от Майкрософт. Еми да, не се очаква от тях да си направят некадърен порт за собствената си система, нали?

Играл съм на супер много игрални системи, като почнеш от Атари 2800 та стигнеш до Wii. Не си кривя душата, най-много са ме кефили като управление точно тези две системи. А, и DS. Непосредствено след тях е РСто ^^ Разликата не е нулева - огромна е между клавиатура и PS2 Joypad... друг е въпроса, че всъщност можеш да си пъхнеш джойпада в компа.

Колкото до това да си седиш пред телевизора и да се наслаждаваш на FULL HD... Еми то е само 1920х1080. DMC3SE върви на 2560x1600 с хак.

Профил

Аватар
Публикувано на: 03 Фев 2008 17:11

Цитат:
Бате, Playstation 2 е с такава висока резолюция, че единствено може да ми се плаче от нея.

Наясно съм с каква е резолюцията и, все пак е машина на 8 годинки. И си е правена да се играе на олд джен тв-та, където комбинирана със rgbизглежда доста добре.
Исках да кажа, поне като правят някакъв порт, да го правят както трябва. С някоя друга графична глезотийка в повече, качествен съпорт на падове.

Цитат:
DMC3SE върви на 2560x1600 с хак

Вярвам всички ръбове са излезли наяве при такава резолюция? :? И ползата от нещо подобно, без никакъв графичен ъпгрейд на порта, е?

Цитат:
управлението на DMC3 за РС си беше доста удобно, стига да не си вързан в ръцете

Ако го играеш като бътън машър - да. Иначе напрактика е невъзможно да навързваш дългите серийки и комбота + непрекъснато помпане за стрелбата и после да нямаш схващане на ръцете. Този начин btw е за мазохисти :mrgreen:

Цитат:
Колкото до това да си седиш пред телевизора и да се наслаждаваш на FULL HD... Еми то е само 1920х1080. DMC3SE върви на 2560x1600 с хак.

Старите части ги играя на старо тв - понеже ps2, комбинирана със LCD или Plasma е трагедия.
DMC4 ще се жули на подобно тв.
За ps3/360 1920x1080 хич не е малко малко, при положение, че всичко си лети със графичните благинки на макс+(повечето и във случая DMC4) непомръдващи 60fps:)

Профил

Аватар
Публикувано на: 03 Фев 2008 17:33

Абе незнам за мен с клавиатура ми е 10 пъти по удобно секи пръст си оправлява определено копче показалец е атака среденния скока безимения е стила как да ти ка по удобно е от колкото тези сички работи да ги правиш само с палец.

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 03 Фев 2008 17:41

Ам и до колкото знам PC версията на ДМЦ 4 ще излгежда най добре друго си е когато Capcom си правят играта а Ubi какво нарпавиха само го портнаха колкот да удбият номера и да спечелят малко пари за това ПЦ версията на ДМЦ 3 си има толкова недостатаци но тези недостатаци в ДМЦ 4 няма да ги има обеден съм

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 03 Фев 2008 19:59

Gt, DMC3 и без това си е ръбата, резолюцията няма нищо общо с това. Колкото до така наречения стил на игра "бътън машър" - никога не съм го възприемал. Има си начини на игра, за които е изпълнено условието да не си счупиш клавиатурата и да си правиш каквото си искаш.

Данте, айде изчакай поне да излезе, а?

Профил

Аватар
Публикувано на: 03 Фев 2008 21:08

Цитат:
Има си начини на игра, за които е изпълнено условието да не си счупиш клавиатурата и да си правиш каквото си искаш.

Интересно ми е как преплиташ пръстите си, мъчейки се да направиш някоя по-сложна серийка.. ма както и да е,тези неща при клавиатурите са по-лесни :lol:

Цитат:
Има си начини на игра, за които е изпълнено условието

Пробвах, не ми говори за изпълнени условия. KB-да си няма да счупиш, ама след час упорита игра не усещаш пръстите си от болка и преплитане :lol: Това условие е изпълнено,определено :die:

Профил

Аватар
Публикувано на: 03 Фев 2008 23:09

Някоя по-сложна серийка - втф? Щом има супер реални летателни симулатори, които се играят с помощта на половината клавиатура, то някакви си десетина бутона ли ще се изпречат? Тоест - какво му е сложното, имаш две ръце, които могат да шарят навсякъде по клавиатурата, не е като да са залепени за wasd и още няколко копчета.

Профил

Аватар
Публикувано на: 04 Фев 2008 00:08

:lol:

Профил

Аватар
Публикувано на: 04 Фев 2008 00:15

Плейстайшъна е по-добра система за игри от компютъра, компютъра е по-добре система за всичко останало = музика, гледане на филми (и за двете с многото си настройки), програмиране, ползване на интернет, комуникации, различни видове рисуване, редактиране на документи.... А, и плейстейшън игрите се правят на РС... обаче конзолите са по-геймърската машина. Само стратегия дето трудно се играе с джойстик, за всичко друго геврека е или равен, или по-добър от клавиатурата.

ПП Нямам плейстейшън, нито възможност да играя на такъв редовно. Но пък поне 1 месечно си права 5-6 часов маратон с 1 авер на неговата конзолка, изживяване си е.

Профил WWW

Аватар
Публикувано на: 04 Фев 2008 06:21

Shady написа:
Само стратегия дето трудно се играе с джойстик, за всичко друго геврека е или равен, или по-добър от клавиатурата.

Я да ти дам някое FPS като Crysis и го играй с PAD после ела я играи с мишка и пак ще си говорим на коя платформа ти е било по яко.

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 04 Фев 2008 09:26

Изкочи малко но итнересно инфо ...относо новопоявилата се игрица.Щото тя си излезе при Джапанките и имам познат в Азия дето я играе в момента.Затова написах излязла.Макар ние малко ще почакаме Европата:)
А именно ...60 FPS, XBOX360, PS3 supports only 1024 * 640 resolution) което е просто SUX !!!.Ми се ще да кълна и псувам издателите до девето коляно общо взето ако се подтвърди и от друг източник.Та....аз тая кочина НЯМА ДА Я ИГРАЯ оргинална.Ще я сваля от тракерите и мамицата им подла ще им го върна по този начин.Е това заслужават нищо повече.Купил съм 4-5 оригинални игри но всичките до една са ми взели акъла или грабнали сърцето по някакъв начин.Но да ме прекарват толкова подло просто не.ДМК4 както се е видяло няма да получи нужното внимание и да попадне в ръцете ми в оригинален и неопетнен вид.Майната и.
Който му се чете може да се запознае малко по-сериозно с нещата.

Confirmed: Devil May Cry 4 running at 640p on Xbox360/PS3
This is lame. Very very lame. So Capcom owned itself with this Press Release. The “pixel counting” crowd hasn’t confirmed it yet, as the game’s not officially out. And I’m sure as hell not counting the pixels myself - I have a life, sort of.

Here’s the press release about the PC version:

CAPCOM Europe from the official statement will be Devil May Cry TM 4 issued on February 8. XBOX360/PC/PS3 three-oriented platform.

PC version will supports DX9 and DX10 versions.The PC version support higher resolution (In order to
maintain stability in the game at 60 FPS, XBOX360, PS3 supports only 1024 * 640 resolution).

More sophisticated textures and models. DX10 will support more graphics technology and advanced
physics, will bring greater is the visual impact. At the same time, played on the new multi-core processors perfect, if you have the updated platform, you will be good experience!

Features:

From the producer of the original Devil May Cry TM and Resident Evil TM 4
High-definition visuals moving at 60 frames per second
Blend of familiar and new: newcomer Nero clashes with veteran Dante
New characters and environments
Signature blend of guns and swordplay
Deep combo system rewards stylish dispatching of enemies
Unique “Devil Bringer” arm opens up a range of combo options
Distinct set of weaponry and moves for Nero and Dante
Exceed System allows Nero to charge up his sword with a throttle effect, revving up to three levels with powerful attack options
New active ****change system for Dante allows him to switch **** and weapons on the fly, producing crazy combo possibilities

As you can see, the PC version will be the only one supporting FULL HD, and the PC versions are upscalled really well.

God damn, I can’t believe. While reviewing it, I literally tried to separate the pixels, and it seemed like a true 1080p game. Gamers that spend $2-5k on a 1080p HDTV got screwed again.

NICE GOING, Sony and M$! Making consoles that can’t handle stable 60FPS at 1080p. I HATE YOU ALL *smashes head into wall*

Still couple more weeks to wait for the pixel counting crowd. The demos don’t count!

Профил

Аватар
Публикувано на: 04 Фев 2008 09:32

Няма такова нещо - в момента вече разцъквам пълната версия на 360 - 720p native си е със възможност за ъпскайл до 1080p :D :evil:

Инфото ти е от някакъв blog, което не присъства никъде другаде btw.

Профил

Аватар
Публикувано на: 04 Фев 2008 09:37

Gt написа:
Няма такова нещо - в момента вече разцъквам пълната версия на 360 - 720p native си е :D :evil:

А сигурен ли си че е така? Щото и на мен ми пише на ТВ-то 720рnative ама откъде си убеден че не е ъпскейлинг?Тия лудите броят пикселите за тия неща не разчитат на това дето го пише на екрана.

В геймтрейлърс форума вече се изпокараха:)) хехе поне се очертава да е интересно ако не друго.Едни викат this is a fake, it's running at 1280x720p on both system... други викат при преброяването не са толкова :))) луда работа.

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com